Names.co.uk 2020: Vad säger Names.co.uk-kundrecensioner?

Names.co.uk Introduktion

Names.co.uk var ursprungligen märket Namesco och grundades 2000. Det är nu en del av Dada-gruppen, ett europeiskt företag som äger en mängd värd- och reklamföretag. Names.co.uk är baserat i Storbritannien, men Dada har kontor för andra armar i företaget i Italien, Spanien, Irland, Frankrike, Portugal och Nederländerna. Tidigare har Names.co.uk associerats med andra märken som Simply Names, Register365 och UKdomains.


Värdet som finns tillgängligt på Names.co.uk har utformats med brittiska småföretag i åtanke: kunder kan växla och stänga av moms, vilket är en ganska solid indikator på sin målmarknad. Alla paket är i huvudsak delade värdplaner.

Names.co.uk värdplaner

Names.co.uks värdpaket beskrivs på ett enkelt språk, med mycket hjälp för att hjälpa icke-tekniska användare. Det fokuserar främst på delad värd. Names.co.uks paket har några underliga saker du kanske inte har sett någon annanstans.

 • Starter- och Professional-planerna är ganska standardplaner med begränsningar för lagring, bandbredd, databaser och e-postkonton. Båda finns tillgängliga på Linux eller Windows och har en anpassad kontrollpanel. Premium- och platinaplanerna är konstigt tillgängliga som planer med dubbla plattformar. I grund och botten får du alternativet Windows och Linux under samma paket, vilket är en konstighet. Platinum är också en återförsäljarplan. Återigen har båda plattformarna en anpassad kontrollpanel som är unik för Names.co.uk.
 • Names.co.uk erbjuder också en SiteMarker-webbplatsbyggnadsplan. Det finns två versioner, SiteMaker och SiteMaker Pro. Båda erbjuder 100 mallar, en modul för butiksbyggare och en modul för skapande av mobila webbplatser.
 • Det finns fyra e-handelsplaner – det här är i huvudsak planer för webbplatsbyggare som är sneda mot online-detaljhandel. Funktionerna skiljer sig inte från något liknande Magento; kunder debiteras i huvudsak med avseende på antalet produkter de vill sälja.
 • Under servrar-menyn hittar du dedikerade servrar och VPS-värd. Båda finns med Linux eller Window, och Plesk har alla planer som standard.

Trots att det är väldigt förenklat är innehållet på webbplatsen generellt sett ganska solid och nybörjare skulle kunna få huvudet runt att vara värda ganska snabbt. Det finns några konstiga fraser i bruk – WordPress beskrivs som en “extern app”, till exempel – men om du har en grundläggande grund för värd, skulle du kunna hitta det du letar efter.

Names.co.uk Upptid / driftstopp

Names.co.uk kunder drar nytta av en 99,99% drifttidsgaranti. När du kontrollerar de tekniska uppgifterna för ett värdpaket kanske du ser detta listat som 99%, men det små avtrycket bekräftar att det är 99,99%. Antagligen är den alternativa siffran en skrivfel.

Företaget använder molnteknik så jag förväntar mig att de skulle uppfylla detta drifttidslöfte utan för mycket besvär. Sidan Nätverksstatus visar aktuell tillgänglighet på alla servrar, men den innehåller inga arkiverade eller historiska drifttider.

Alla Names.co.uks datacentra finns i Storbritannien, vilket är en annan bra anledning för brittiska företag att undersöka värd hos dem. Den har plats i Tier 4 Pulsant-anläggningen i Milton Keynes, och den använder också vissa Telehouse-datacenter (förmodligen i London). Informationen om dess datacenter är ganska knapp, men om du är intresserad av att veta mer om dem kan du undersöka dem direkt på webbplatserna Pulsant eller Telehouse.

Det nämns inte någon reservbestämmelse, så vi måste anta att säkerhetskopior inte tillhandahålls som en del av affären.

Names.co.uk Support

När det gäller support är det viktigt att notera att tekniker inte finns tillgängliga dygnet runt. Support är endast tillgängligt måndag till fredag, 08:00 till 19:00 och 10:00 till 18:00 på helgerna.

Dedikerad server- och VPS-support är endast tillgängligt på vardagar, vilket är ganska dåligt med tanke på att det här är de dyraste planerna som erbjuds.

Kunder kan kontakta Names.co.uks supportavdelningar via ett 0845-nummer. Det är inte gratis att ringa. Det finns ett vanligt brittiskt telefonnummer också, men det levereras bara för kunder utanför Storbritannien, vilket är lite synd.

Stödssidan är i huvudsak ett stort kunskapsbaserat med några videoinstruktioner och snabbstartdokument. Det finns ett biljetteringssystem som verkar vara bortkopplat i kontrollpanelen. Begränsat stöd ges också på företagets Facebook- och Twitter-sidor. Dess sida på Google+ är inte regelbundet.

Names.co.uk i News

I januari 2012 fick hackare tillgång till Names.co.uk-faktureringssystemet. Hackarna stal kreditkortsinformation och personlig information som tillhör 178 kunder.

http://www.zdnet.com/hackers-nab-namesco-customer-details-4010025220/

Det finns mer information om hacket i registret. Kunderna var förskräckta över hur Names.co.uk hanterade kreditkortshacket.

http://www.theregister.co.uk/2012/01/13/namesco_phish_like_security_warning/

Names.co.uk Kontrollpanel

Delade värdkunder förses med den anpassade kontrollpanelen Names.co.uk. Kontrollpanelen ger användare tillgång till de flesta grundläggande kontofunktioner: e-postkontohantering, åtkomst till bandbreddrapporter och grundläggande analyser, ett online-filhanteringsverktyg och grundläggande återförsäljarfunktioner. Användare kan också installera applikationer med ett klick.

VPS-värd och dedikerade serverkunder får tillgång till Plesk – detta ingår i kontonabonnemangsavgiften, så det finns ingen licensavgift ovanpå.

Names.co.uk Extras

Många Names.co.uk-planer innehåller ett gratis domännamn, men du måste betala varje år för att kräva ditt. Endast co.uk-domännamn är berättigade till erbjudandet.

Kunder får också 5 gratis fotokrediter och 25% rabatt på Names.co.uk: s PPC-hanteringstjänst. (Förväxla inte detta med en äkta Google AdWords-kupong).

I installationsverktyget med ett klick, Softaculous, hittar du en rad praktiska skript inklusive WordPress, Joomla, Piwik, Coppermine och mer.

Names.co.uk pengar tillbaka-garanti / avbokningspolicy

Jag sökte på Names.co.uks webbplats efter en pengar-tillbaka-garanti, men jag kunde inte hitta någon hänvisning till en. Dess villkor är uppdelade i flera små dokument, och det gjorde det svårt för mig att söka efter referenser till en garanti, men det är förmodligen bäst att anta att det inte finns någon att se eftersom den inte annonseras någonstans.

Names.co.uk har en återbetalningspolicy, men den är ganska vag – det säger i princip att återbetalningsbegäranden kommer att avgöras på meriter. Om du vill avbryta måste du skicka din begäran från kontrollpanelen.

Namn.se Sammanfattning

Names.co.uk har en mycket tydlig målmarknad: småföretag i Storbritannien med icke-teknisk personal. Även om dess paket också täcker kanten av den sektorn, är den främst intresserad av att locka enskilda handlare och affärsmän som inte har tid att bli alltför involverade i de tekniska aspekterna av att driva en webbplats.

När värdar riktar sig till denna marknad är det ganska normalt att se hörnklipp i form av stöd, och det är uppenbart fallet här: fullt stöd tillhandahålls egentligen bara på vardagar under kontortiden, vilket inte inspirerar förtroende, särskilt när det inte finns verkar vara en pengar-tillbaka-garanti att falla tillbaka på om du tycker att supporten inte är upp till grund.

Med det sagt har Names.co.uk satt ihop en attraktiv serie värdpaket som kommer att kryssa för alla rutor för många oerfarna användare.

Names.co.uk Vanliga frågor

 • Erbjuder de Windows och Linux värd?

  Ja, names.co.uk erbjöd Windows- och Linux-servrar. För varje erbjuder de olika planer som varierar med avseende på funktioner. Dessutom erbjuder de planer med dubbla plattformar.

 • Vilken kontrollpanel använder names.co.uk?

  Standardkontrollpanelerna är cPanel på Linux-servrar och Plesk på Windows-servrar. Names.co.uk har också en egen proprietär kontrollpanel.

 • Var ligger names.co.uk?

  Names.co.uk är ett Förenade kungarikets företag. Deras viktigaste datacenter i Tier 4 Pulsant-anläggningen i Milton Keynes. De använder också Telehouse-anläggningarna.

 • Vilka betalningsalternativ är tillgängliga?

  Du kan använda debet- och kreditkort från Visa, MasterCard, Maestro och American Express. Betalningar via BACS och postorder accepteras också. Names.co.uk accepterar inte PayPal.

 • Vad är minimikontraktet??

  Minimikontraktet för de flesta planeringshotell är ett år och några olika faktureringscykler är tillgängliga, beroende på den webbhotellplan eller tjänst du väljer.

 • Är names.co.uk en domännamnsregistrator?

  Ja.

 • Erbjuder de gratis domänregistrering?

  Names.co.uk erbjuder ett års gratis domänregistrering med köp av ett års värd. Detta är en introduktionsavtal och gäller endast det första året.

 • Erbjuder de de nyare domänförlängningarna?

  Names.co.uk erbjuder de flesta av de nyare domäntillägg som .bargains och .marketing. Kolla in deras webbplats för mer information.

 • Kan jag få domänens integritet med registrering?

  Ja, integritetstjänster för domäner är tillgängliga.

 • Erbjuder names.co.uk en pengar-tillbaka-garanti?

  Återbetalningar är diskretionära och kommer att hanteras inom tio arbetsdagar. De erbjuder inte en “inga frågor ställda” policy.

 • Vilken typ av support ger names.co.uk?

  Names.co.uk erbjuder live telefonstöd måndag till fredag, 8 till 19 lokal tid. De erbjuder support från 10 till 18 på helgerna. De har också ett supportbiljett-system. Allt stöd är på engelska.

 • Will names.co.uk hjälper mig att överföra mina webbplats (er)?

  De kommer att ge lite hjälp med att överföra dina webbplatser. De ger emellertid inte specifika hjälpöverföringssystem som WordPress, Joomla! och Magento. Kontakta kundsupport om du har frågor.

 • Kan jag vara värd för mer än en webbplats med en enda plan?

  Det beror på planen. Kontrollera webbplatsen names.co.uk eller fråga kundtjänst för mer information.

 • Vilka e-handelsverktyg finns tillgängliga?

  Names.co.uk erbjuder för närvarande tre e-handel – molnbaserad webbplatsbyggare – planer. De erbjuder också fyra olika SSL-planer, från GeoTrust och Norton.

 • Kan jag strömma ljud och video?

  Names.co.uk är fokuserat på småföretag. Men några av deras mer avancerade planer bör låta dig strömma media. Prata med kundsupport om dina specifika behov.

 • Erbjuder names.co.uk specialverktyg för nybörjare att skapa en webbplats?

  Webbplatsbyggarna SiteMaker och SiteMakerPRO är tillgängliga som tillägg. Royaltyfria foton finns också tillgängliga.

 • Vad är deras aktuella garanti?

  names.co.uk ger 99,99% upp-tid på molnbaserade värdplaner.

 • Är bandbredd och lagringsutrymme på delade planer verkligen obegränsat?

  Liksom alla webbhotellföretag förbehåller names.co.uk rätten att minska bandbredden om hög volym börjar få negativa effekter för andra användare. Företaget uppger dock att det aldrig behövde ta till sig detta.

 • Erbjuder de ett filialprogram?

  Ja, Names.co.uk har ett enkelt affiliate-program och erbjuder upp till £ 90 provision på produktförsäljning till nya kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me