Micfo 2020: Vad säger Micfo-kundrecensioner?

Micfo Introduktion

Micfo är ett globalt webbhotellföretag baserat i New York, USA. Företaget har varit verksamt sedan 2002 och använder för närvarande servrar belägna på sex olika platser i hela Amerika.


Micfo erbjuder en mängd olika värdtjänster och verkar inte specialisera sig i något särskilt område.

Micfo-värdplaner

Det finns tre webbhotellplaner från Micfo. Varje plan gör det möjligt för kunder att välja mellan Windows eller Linux baserat webbhotell utan extra kostnad.

 • Gränslös plan är det billiga alternativet som begränsar kundens diskutrymme till 70 GB och månadsbandbredd till 700 GB. Denna plan gör det möjligt för kunder att endast vara värd för en domän och 10 databaser.
 • Den gränslösa planen ger obegränsat utrymme och bandbredd och stöder upp till 10 domäner och 50 databaser. Denna plan kommer också med en dedikerad IP-adress.
 • Infinity-planen är en steg-upp från Limitless-planen och möjliggör obegränsade domäner och databaser och kommer med ett SSL-certifikat ovanpå.

Återförsäljarhosting är tillgänglig via tre olika planer från Micfo. Återigen har kunderna ett val av Linux- eller Windows-värd.

 • Den sömlösa planen har 30 GB hårddiskutrymme, 1 000 GB månatlig bandbredd, 2 dedikerade IP-adresser och möjliggör obegränsade domäner.
 • Den felfria planen ökar hårddiskutrymmet till 40 GB och bandbredd till 2 000 GB. Dessutom får kunder en gratis webbplatsbyggare.
 • Evighetsplanen ökar hårddiskutrymmet till 100 GB och bandbredd till 3 000 GB. Kunder får också ett gratis SSL-certifikat och ett faktureringssystem för att köra sina konton.

Micfo erbjuder ett val av Windows- eller Linux-baserad VPS-värd, med ett val av kontrollpaneler för att följa det. Det finns tre VPS-planer tillgängliga.

 • Den ändlösa planen ger 1 GHz-processorkraft med 512 MB RAM (sprängbar upp till 1 GB), 40 GB diskutrymme, 1 000 GB bandbredd och 2 dedikerade IP-adresser.
 • Den tidlösa planen ökar hårddiskutrymmet till 60 GB, processorkraft till 1,5 GHz och RAM till 1 GB (sprängbart upp till 2 GB). Kunderna får också en gratis SSL och obegränsad bandbredd.
 • Den eviga planen går ett steg längre, med 90 GB hårddiskutrymme, 2 GHz processorkraft och 2 GB RAM (sprängbart upp till 4 GB).

Micfo har också en ganska omfattande lista över alternativ för kunder att bygga en dedikerad server till sina egna specifikationer. Kunderna kan välja att installera ett brett utbud av Linux- eller Windows-baserade operativsystem på sin låda.

Det finns också ett filialprogram som tillåter Micfo-kunder att tjäna pengar genom framgångsrika hänvisningar.

Micfo Upptid / driftstopp

Micfo garanterar alla deras kunder 99,9% drifttid, med stöd av en SLA. SLA indikerar att om drifttid sjunker under 99,9% under en viss månad kommer kunden att krediteras 5% av sin månatliga faktura för varje 45 minut under garantin att servern är nere (upp till 100% av kundens månadsvis).

Micfo utnyttjar serverutrymme i sex olika datacentra i Amerika: New York, Chicago, Dallas, Orlando, Los Angeles och Atlanta. Alla har säker åtkomst, klimatkontroll och redundanta kraftsystem.

Nätverket är också bemannat dygnet runt och skyddas från DDOS-attacker. Teamet säkerhetskopierar all data dagligen och kunder kan komma åt säkerhetskopiorna via kontrollpanelen.

Micfo Support

Micfo-kunder stöds 24 timmar om dygnet med livechatt, en avgiftsfri telefonlinje och e-postbiljetter. Kunderna garanteras ett svar inom 25 minuter efter att ha skickat en supportfråga.

Förutom sina supportkanaler, erbjuder Micfo en bloggsida, kunskapsbas och en rad videohandledning för kunder för att hitta information som hjälper dem att driva sin webbplats. Det finns ingen Micfo Facebook-sida, men det finns ett Twitter-konto. Twitter-kontot verkar endast användas för att svara på kundfrågor snarare än för reklam, vilket är ett bra tecken.

Micfo i nyheterna

Micfo har väckt lite uppmärksamhet, bra eller dåligt, i media. Jag kontrollerade de flesta stora nyhetskällor och hittade ingen press om dem, så det ser ut som om de är ganska tillförlitliga.

Micfo Kontrollpanel

Alla Micfos Linuxbaserade delade värdplaner har den senaste versionen av cPanel. Dess Windows-baserade delade värdplaner kommer med Plesk. VPS-kunder kan välja vilken panel de vill ha för en extra kostnad.

Både cPanel och Plesk är välkända och bekanta kontrollpaneler som värdkunder borde ha lite problem med. Micfo-webbplatsen ger också en användbar videodemon för varje panel om kunder vill ta en titt innan de köper.

Micfo Extras

Alla Micfos värdplaner levereras med en gratis webbplatsbyggare som möjliggör installation med ett klick av applikationer som PHP, WordPress, Joomla, Drupal, Zen Cart och mer. Linux-planer stöder också Ruby on Rails, Perl, Python och mer.

Ovanligt får kunder gratis tillgång till dagliga säkerhetskopior av sin webbplats.

Micfo Money Back Garanti / Avbokningspolicy

Micfo erbjuder en ovillkorlig 30-dagars återbetalningsgaranti om deras kunder är missnöjda med de tjänster de får. Kunder måste lämna in sin avbokningsförfrågan skriftligen till faktureringsavdelningen för att få en full återbetalning, minus eventuella extra kostnader och avgifter för tjänster de har köpt.

Micfo-sammanfattning

Mot bakgrund av det verkar Micfo vara ett rimligt standard webbhotellföretag som spelar det ganska säkert. Det är helt fokuserat på hosting och erbjuder inte ytterligare tjänster som webbdesign.

Även om 30-dagarsgarantin är relativt standard för branschen, är det trevligt att se dessa påståenden stödda av en tydlig SLA. Den dagliga säkerhetskopian är också något som konkurrenterna inte ofta erbjuder (eller om de gör det gör de det inte så uppenbart).

Micfos tjänster kommer att tilltala små och medelstora företag, särskilt de som vill ha en god online-närvaro i Amerika. Dess utbredda serverfarmer kommer att vara väl lämpade för många amerikanska företag som vill vara värd för sina webbplatser på servrar nära deras målmarknad.

Micfo Vanliga frågor

 • Vilken typ av hosting erbjuder Micfo?

  De är en webbhotellleverantör som specialiserat sig på avancerade webbhotelltjänster. De erbjuder inte delade webbhotellplaner, utan Windows och Linux dedikerade, moln och hanterade system.

 • Går Micfo-värdplaner med en gratis domän?

  Företagets värdplaner kommer med en gratis domän per konto. Du kan också registrera domäner oberoende av värdpaketen samt köpa WHOIS-integritet.

 • Var har Micfo sina datacenter?

  De har datacentra i Atlanta, Los Angeles, Chicago, New York City, Houston och Orlando. Företaget är beläget i Atlanta, Georgia.

 • Vilka programmeringsspråk stöds av deras planer?

  Understödjade svårigheter beror på vilken plattform du arbetar med. Linux-servrar inkluderar PHP, Perl och Ruby. Windows-servrar inkluderar ASP och ASP.NET.

 • Ger Micfo hjälp med att överföra en befintlig webbplats och domän?

  Företaget har ingen webbplatsöverföringstjänst, men de ger omfattande support vid behov och många guider för alla webbplatstyper, inklusive WordPress, Joomla, Drupal och många andra CMS: er.

 • Kan jag ha mer en domän per konto med deras planer?

  Eftersom du är fri att konfigurera dina tjänster som du vill är detta helt upp till dig.

 • Ger Micfo säkerhetskopior på webbplatsen?

  Företaget säkerhetskopierar sina egna servrar för egen användning. De rekommenderar att varje kund säkerhetskopierar sina egna data.

 • Erbjuder Micfo telefonstöd?

  Företagets supportteam finns dygnet runt dygnet runt via telefon på deras 800-nummer. Support är också tillgängligt via deras e-post- och supportbiljetteringssystem. Alla supportkanaler är endast tillgängliga på engelska.

 • Har Micfo mjukvara tillgänglig för att bygga en webbplats enkelt?

  Företaget har 700 mallar tillgängliga för enkel webbplatsbyggnad samt installation med ett klick för många populära applikationer som WordPress, Joomla, Drupal och Magento. Dessutom kan du installera en webbplatsbyggare med ett klick-installationsprogram.

 • Vilka säkerhetsåtgärder finns?

  Företaget har mycket övervakade miljöer som är full av perimeter och transportsäkerhetsutrustning. De använder också specialiserade antivirus- och antispamåtgärder i sina säkrade datacentermiljöer.

 • Finns det några e-handelsfunktioner tillgängliga?

  E-handel är enkelt att installera och anpassas i en dedikerad, VPS och hanterad typ av servicemiljö. Paket och funktioner som OSCommerce, ZEN Shopping Cart och SSL kan enkelt integreras i en servermiljö,

 • Finns det några begränsningar vad gäller lagring och utrymme? Vad sägs om e-postadresser?

  Företaget erbjuder flera nivåer, hela vägen upp till obegränsad utrymme och bandbredd. När det gäller e-post tillhandahåller företaget på samma sätt varierande belopp upp till obegränsat.

 • Kan jag vara värd för en bildtung webbplats på deras planer?

  Bildtunga webbplatser är inte en oro eftersom du kör exklusiva resurser.

 • Kan jag strömma ljud och video?

  Antagande att du har tillräckliga resurser för dina dedikerade eller VPS-planer, borde inte ljud- och videoströmning vara ett problem.

 • Tillhandahåller Micfo en kontrollpanel, och i så fall vilken?

  Företaget tillhandahåller cPanel på sina affärshotellplaner, men du kan installera alla andra du kanske föredrar.

 • Har Micfo en pengar-tillbaka-garanti?

  Företaget erbjuder kunderna en 30-dagars återbetalningsgaranti.

 • Vilka betalningsalternativ erbjuder Micfo?

  Företaget accepterar alla större kreditkortsbetalningsmetoder som Visa, MasterCard och Discover. De accepterar också PayPal. Månads- och årsplaner finns tillgängliga.

 • Erbjuder Micfo några rabatter?

  Det finns ingen inledande prissättning från detta företag. När det är dags att förnya är priset detsamma som när din tjänst startade.

 • Har Micfo en drifttidsgaranti och ger de pris för drifttid?

  Företaget har en drifttidsgaranti på 99,99% som stöds av servicekrediter för förlorad driftstopp.

 • Erbjuder Micfo något extra?

  Företaget erbjuder CDN-tjänster som tillval. Dessutom finns återförsäljarpaket tillgängliga såväl som ett filialprogram.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me