King Servers 2020: Vad säger King Servers kundrecensioner?

King Servers Introduktion

King Servers är en rysk värdleverantör som specialiserar sig på VPS och dedikerade servrar. Även om det är baserat i Ryssland, har King Servers också ett huvudkontor i Storbritannien.


Tjänster och specialiseringar

King Servers erbjuder flera VPS-planer tillgängliga i Ryssland, Nederländerna och USA. Alla deras virtuella servrar har Intel Xeon-processorer, SSD-lagring, 1 dedicerad IP-adress och 24/7 serverövervakning. Planerna varierar beroende på antalet CPU-kärnor, RAM, lagringsutrymme och månatlig bandbredd. De flesta servrar är tillgängliga med ett val av Linux-operativsystem (CentOS, Debian, Ubuntu), FreeBSD eller Windows Server. Flera kontrollpaneler finns också tillgängliga, inklusive ISP Manager, DirectAdmin, cPanel och Plesk. Serverspecifikationer kan anpassas helt och ytterligare IP-adresser är tillgängliga mot en extra kostnad. Alla servrar inkluderar standardstöd, men fullt hanterat support är också tillgängligt för en extra kostnad.

King Servers erbjuder dedikerade servrar belägna i New York, Kalifornien och Nederländerna. Servrarna i New York och Nederländerna har premiumbandbredd. Alla deras dedikerade servrar har Intel Xeon-processorer, 1 Gbps nätverksanslutning och 1 dedicerad IP-adress. Servrar kan konfigureras med upp till fyra hårddiskar, inklusive HDD och SSD, och flera RAID-alternativ finns tillgängliga. Ytterligare RAM-, trafik- och IP-adresser finns tillgängliga mot en extra kostnad. Servrar kan ställas in med val av kontrollpaneler och operativsystem, inklusive 32-bitars och 64-bitarsversioner av Linux, FreeBSD och Windows Server. Säkerhetskopieringslagring och fullt hanterade optoins finns också tillgängliga.

King Servers erbjuder också flera företagslagringslösningar. Lagringsservrar finns tillgängliga med SATA-, SAS- och SSD-enheter, och planerna varierar beroende på lagringskapacitet, formfaktor och antal frekvensomriktare.

King Servers erbjuder också flera USA-baserade paketeringar av data. Alla paket inkluderar FTP-lagring och var och en varierar beroende på lagringskapacitet och månatligt trafikersättning.

Förutom traditionella värdplaner erbjuder King Servers lösningar för strömmande video, handelsserver och en rad onlinespelservrar.

Återförsäljare och dotterbolag

King Servers erbjuder återförsäljarkonton med en dedikerad kontohanterare, gratis fjärrstart och fjärrinstallation. Återförsäljarplaner prissätts baserat på antalet servrar som är värd.

Ett filialprogram är också tillgängligt. Dotterbolag får 10% av all referensförsäljning.

Infrastruktur

King Servers använder datacentra i USA, Nederländerna och Ryssland. Deras Kalifornien-baserade servrar finns i Hurricane Electric’s Fremont 2 Data Center i Silicon Valley. Deras nederländska servrar finns i Severious Data Center i Flevoland. Båda faciliteterna har reservgeneratorer, redundanta nätverksvägar, CCTV-säkerhet och 24/7 bemanning.

Support och kundservice

Standard teknisk support är 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan via ett supportbiljetsystem, e-post och telefon. Standardstöd omfattar standarduppsättning, lösning av tekniska problem, serverövervakning 24/7, slå på eller stänga av servrar, starta om och byta ut trasig utrustning.

Säkerhet och säkerhetskopior

Sever Kings erbjuder en mängd DDoS-skyddspaket, inklusive fjärrserverskydd, skyddad hosting och Nederländska baserade DDoS-skyddade servrar.

Uptime-garanti

King Servers erbjuder 99,9% drifttidsgaranti.

Fakturerings- och betalningsregler

King Servers accepterar betalningar via PayPal, WebMoney, bitcoin, Ecoin, AdvCash, Paxum, RoboKASSA och banköverföringar.

Konton är förbetalda, förnyas automatiskt och finns tillgängliga på 1 månad, 3 månader, 6 månader eller årliga kontrakt.

Vad vi inte kunde hitta

I vår recension fanns det några detaljer som vi inte kunde hitta eller verifiera:

 • Server Kings anger inte platserna eller platsinformationen för sina datacentra i New York eller Ryssland.
 • Förutom systemkonfigurationen tillhandahålls väldigt lite information om de funktioner som finns tillgängliga för varje serverpaket. I synnerhet är det oklart om servrar innehåller root-åtkomst.
 • De anger inte heller vilken typ av virtualisering som används för deras VPS-servrar.
 • Server Kings kan installera programvara på en server vid installationen, men det finns ingen information om vilken programvara som finns tillgänglig eller om det finns en extra kostnad för installation.
 • Det är oklart om en kontokredit eller annan form av kompensation om de är tillgängliga för kunder i händelse av att Server Kings inte kan uppfylla deras drifttidsgaranti, eller vilka undantag som finns för den garantin.

Slutsats

Server Kings erbjuder en bra variation när det gäller VPS och dedikerade servrar, med ett komplett utbud av anpassningar, så du kan vara säker på att få exakt den server du behöver.

Med serverplatser i östra och västra Europa, såväl som på båda amerikanska kusten, erbjuder de mer än tillräckligt platsval för att optimera prestanda och leverans baserat på platsen för dina målbesökare.

Server Kings tillhandahåller endast VPS och dedikerade servrar, så om du letar efter delad hosting med låg kostnad, måste du hitta en annan värd. Å andra sidan är deras VPS-paket på startnivå prissatta tillräckligt låga för att det kan vara kostnadseffektivt att gå med en privat server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map