Host Excellence 2020: Vad säger Host Excellence-kundrecensioner?

Host Excellence Introduktion

Host Excellence är ett USA-baserat webbhotellföretag med fokus på delad värd, även om det också ger en steg-up till VPS-värd. Företaget kom ut ur dot-com-bubblan på 1990-talet och har varit i webbhotell i minst 10 år.


Host Excellence är privatägt och drivet med företagslokaler i fyra länder runt om i världen (inklusive USA och Ukraina).

Värdplaner för värd Excellence

Det finns tre konkurrerande priser delade värdplaner som erbjuds av Host Excellence. Var och en erbjuder obegränsat utrymme, bandbredddomäner och underdomäner.

 • Den grundläggande planen är ett lågt kostnadsdelat värdalternativ. Detta ger ett gratis domännamn och en dedikerad IP. Denna plan begränsar dina e-postresurser och antalet databaser du kan ha, och det tillåter bara Linux-baserad webbhotell.
 • Affärsplanen innehåller två gratis domännamn och tre dedikerade IP-adresser. Databaser är begränsade igen, men denna plan möjliggör också mer e-postutrymme och Windows-värd, om än med en extra månadsavgift.
 • Den ultimata affärsplanen liknar affärsplanen men ger tre gratis domänregistreringar och 15 dedikerade IP-adresser. Denna plan möjliggör ännu fler e-postresurser och endast SQL-databaser är begränsade.
 • VPS-värdplaner gör det möjligt för kunder att välja mellan Linux- eller Windows-webbhotell och baseras på tre olika VPS-alternativ. Varje alternativ har två dedikerade IP-adresser, sprängbart RAM och möjliggör obegränsade domäner och underdomäner.
 • H2 ger kunderna 10 GB lagringsutrymme, 384 MB RAM och 500 GB bandbredd. Detta ger en Intel Xeon-kärnprocessor, men den kommer inte med en gratis kontrollpanel.
 • H4 gör det möjligt för kunder att köpa 50 GB utrymme, 768 MB RAM och 1,5 TB bandbredd med 4 Intel Xeon-kärnor och ett val av kontrollpaneler.
 • H8-planen ökar kundens lagringsutrymme till 100 GB, RAM till 2048 MB och bandbredd till 2 TB. Denna plan innehåller 8 Intel Xeon-kärnor.

Det finns också ett filialprogram som gör det möjligt för kunderna att tjäna extra pengar genom webbplatshänvisningar. Kunder kan också köpa ett eCommerce SSL-certifikat, professionell webbdesign och ett handelskonto för transaktionsbehandling.

Host Excellence Uptime / Downtime

Host Excellence har 100% nöjda kunder och 99,9% drifttid. Det är viktigt att detta krav stöds av en garanti. Kunder kan kräva krediter för om drifttiden sjunker under 99,9% under ett visst år (utom när drifttid orsakas av “handlingar av Gud” eller där Host Excellence inte har något direkt inflytande på händelser).

Host Excellence hyr inte sitt serverutrymme – det äger sin egen anläggning. Dess datacenter är baserat i Ohio och hanteras 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Företagets servergård är kontinuerligt optimerad och uppgraderad, och har redundanta kylsystem och en säkerhetskopiering för att säkerställa att den håller sig igång.

En annan funktion i värdpaketen för Host Excellence är möjligheten att köpa CloudFlare för att skydda din webbplats från angrepp utanför.

Stöd för värdens excellens

Kundtjänst dygnet runt erbjuds via livechatt, telefonlinjer (särskilt värden tillhandahåller både amerikanska och internationella nummer) och ett online-biljettcenter. Host Excellence erbjuder också ett supportcenter med vanliga frågor, videohandledning och en webbhotellmanual för kunder att hitta de svar de behöver. Det finns också en blogg och en statussida där företaget håller kunderna informerade om problem som har uppstått.

Host Excellence Facebook-sidan är inte särskilt aktiv, och inte heller Twitter-kontot, även om teamet svarar på kundfrågor när de uppstår.

Värd Excellence i nyheterna

Trots att det är en relativt lång verksamhet har Host Excellence väckt liten uppmärksamhet i media, varken bra eller dåligt.

Kontrollpanelen för värd Excellence

Host Excellence tillhandahåller en egen anpassad kontrollpanel för kunder att använda med sin delade värdplan. Kontrollpanelen verkar ganska enkel att använda och är tillräckligt snabb för att få huvudet runt, men det är inte så snyggt som något som cPanel.

För VPS-värdkunder erbjuder Host Excellence ett val av cPanel eller Plesk för att administrera sina webbplatser.

Värd Excellence Extras

Alla delade värdpaket för Host Excellence har en gratis webbplatsbyggare, gratis webbmallar, ett gratis SSL-certifikat och ett antal gratis skript att installera, som WordPress, Joomla, PHP, Perl och Ruby on Rail.

Gratis domännamn levereras med varje webbhotellkonto och Host Excellence stödjer en rad e-handelsverktyg som CubeCart, ZenCart och SugarCRM.

Värd Excellence Money Back Garanti / Avbokningsregler

Host Excellence erbjuder två 100% tillbaka-garantier för sina kunder.

 • Det finns en 30-dagars återbetalningsgaranti tillgänglig för nya kunder, vilket gör att de kan avbryta sin tjänst och få full återbetalning, minus eventuella domännamnkostnader. Detta inkluderar installationsavgifter, men kostnader för överanvändning ingår inte.
 • När som helst pengar-tillbaka-garanti gör det möjligt för kunder att avbryta sitt konto och återbetala sina aktuella månaders avgifter och alla framtida avgifter på deras plan. För att kräva återbetalning ber Host Excellence kunden att förklara orsakerna till avbokningen och ge förslag på hur den kan förbättra sina tjänster.

Sammanfattning av värdens excellens

Host Excellence erbjuder inte ett stort utbud av webbhotelltjänster, och deras planer sticker inte riktigt ut som att de erbjuder något särskilt unikt. Den skräddarsydda kontrollpanelen kan också sätta på några delade värdkunder. Med detta sagt är 100% kundnöjdhet ett djärvt påstående, så företaget måste göra något rätt.

Den största försäljningsstället för Host Excellence är dess garantier som går längre än många andra värdföretag. 30-dagarsgarantin är ganska standard, men Anytime-garantin går utöver det och erbjuder verklig sinnesfrid. Tillsammans med SLA på 99,9%, har Host Excellence-kunder en omfattande uppsättning garantier att falla tillbaka på om något går fel.

Värdutmärkta vanliga frågor

 • Ger Host Excellence både Linux- och Windows-värd?

  De erbjuder både Linux- och Windows-baserade webbhotelltjänster.

 • Vilken typ av värd är tillgänglig?

  De erbjuder delad och VPS-värd. Var och en av deras delade värdplaner erbjuder obegränsad bandbredd och obegränsad diskutrymme. Dedikerade servrar eller hanterade tjänster är inte tillgängliga.

 • Har deras värdplaner en gratis domän?

  Beroende på dina behov och vilken plan du väljer får du antingen en, två eller tre domäner på vissa värdplaner. Du kan också få WHOIS domänskydd.

 • Tillhandahåller Host Excellence domänregistreringstjänster?

  Domänregistreringstjänster är endast tillgängliga vid köp av deras värdplaner.

 • Har Host Excellence en pengar-tillbaka-garanti?

  Ja, de erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

 • Vilken typ av support finns tillgängligt?

  De erbjuder telefonsupport dygnet runt, livechatsupport och de har också ett e-postsupportsystem. Deras kundtjänst finns på engelska.

 • Var har Host Excellence sina datacenter?

  Deras datacentra är baserade från Columbus, Ohio. Dessa är helägda – företaget samarbetar inte resurser. Deras huvudkontor ligger också i Columbus, Ohio.

 • Vilka programmeringsspråk stöds av deras tjänster?

  Programmeringsspråk som stöds inkluderar PHP, Perl, Ruby och Ruby on Rails, samt ASP och ASP.NET för sina Windows-värdplaner.

 • Ger Host Excellence hjälp med att överföra en befintlig webbplats och domännamn?

  Host Excellence överför din befintliga webbplats till deras värd mot en extra avgift. Du kan också använda verktygen i cPanel för att överföra webbplatsen själv. Detta inkluderar WordPress och Joomla webbplatser.

 • Kan jag ha mer en domän per konto på sin tjänst? Vad sägs om e-postadresser?

  Du kan vara värd för ett obegränsat antal domäner på var och en av deras delade planer. Deras lågplan-värdplaner begränsar antalet e-postkonton till 2500 medan toppdelad delad värdplan möjliggör ett obegränsat antal e-postadresser.

 • Gör Host Excellence med ett klick installatörer eller webbplatsbyggare?

  De tillhandahåller Site Studio om du behöver bygga en webbplats enkelt och de erbjuder också ett klick-installatörer för WordPress, Joomla, Zen Cart och mer.

 • Vilka säkerhetsåtgärder finns?

  Företaget erbjuder 24/7 övervakning, brandväggar och hot-linking och spam-skydd. De erbjuder också SiteLock-säkerhet som kan skydda din webbplats från hackare och skadlig kod mot en extra avgift.

 • Vilka e-handelsfunktioner är tillgängliga om några?

  De erbjuder flera kundvagnar och gratis delade SSL-certifikat. De erbjuder också osCommerce kundvagn förinstallerad och stöder många andra open source och betalade kundvagnsprogram.

 • Kan jag vara värd för en bildtung webbplats på deras tjänster?

  Deras delade värdplaner ger obegränsat diskutrymme och bandbredd så att du inte bör stöta på några problem.

 • Ger Host Excellence en kontrollpanel?

  Detta företag tillhandahåller Parallels H-Sphere för sina delade värdplaner. VPS-värdplaner erbjuder både cPanel och Plesk.

 • Vilka betalningsalternativ accepterar Host Excellence?

  De accepterar alla större kreditkortsbetalningsmetoder som Visa, MasterCard och Discover. De accepterar också PayPal. Deras prissättning är inställd på månatliga eller årliga servicevillkor, där årliga serviceavtal får en övergripande prisminskning.

 • Har Host Excellence en drifttidsgaranti och ger de pris för drifttid?

  Detta företag har en drifttidsgaranti på 99,9% som stöds av servicekrediter för eventuell driftstopp.

 • Kommer de att säkerhetskopiera min webbplats för mig?

  De utför sina egna säkerhetskopior för interna ändamål som kan begäras för filåterställning om något går fel.

  Säkerhetskopieringstjänster erbjuds emellertid inte enligt deras planer och kunderna rekommenderas att utföra sina egna säkerhetskopior regelbundet.

 • Finns det ett filialprogram tillgängligt?

  Ja, de erbjuder ett affiliate-program med obekräftade provisioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map