EasyCGI 2020: Vad säger EasyCGI-kundrecensioner?

EasyCGI Introduktion

EasyCGI är ett USA-baserat webbhotellföretag som påstår sig vara bland de tio värdleverantörerna runt om i världen. Företaget ägs av Endurance International Group, en stor organisation som också äger över 50 olika värdvarumärken inklusive Globat, PureHost, BlueHost och SuperGreen Hosting.


EasyCGI grundades ursprungligen 1996 och har mer än 15 års erfarenhet av webbhotell. Företaget är specialiserat på Windows-baserad delad webbhotell och erbjuder en rad planer, även om Linux-baserad VPS-värd också är tillgänglig.

Värdplaner

EasyCGI har tre delade värdplaner för kunder att välja mellan. Varje plan är baserad runt Windows och erbjuder ett urval av Windows 2003 eller Windows 2008 värdmiljöer. Planerna gör det möjligt för kunder att vara värd för obegränsade domäner och FTP-konton.

 • Avancerad X-plan ger kunderna 350 GB hårddiskutrymme och 3 500 GB bandbredd per månad. Denna plan begränsar antalet POP3-e-postkonton till 500 och MySQL-databaser till 50.
 • Den avancerade X2-planen möjliggör 500 GB diskutrymme, 5 000 GB månatlig bandbredd, 1 000 POP3-e-postkonton och 100 MySQL-databaser.
 • Avancerad X4-plan ger 750 GB diskutrymme, 7 500 GB månatlig bandbredd och obegränsad POP3-e-postkonton och MySQL-databaser.

Linux-baserad VPS-webbhotell är också tillgänglig via EasyCGI. Det finns fyra planer tillgängliga och varje plan har en dedikerad IP-adress och gör det möjligt för kunder att vara värd för ett obegränsat antal webbplatser.

 • Linux VPS X-planen ger 256 MB RAM (sprängbar upp till 512 MB), 20 GB diskutrymme och 500 GB bandbredd per månad.
 • Linux VPS X2-planen erbjuder ett steg upp från lågprisalternativet. Detta ger 512 MB RAM (sprängbart upp till 1 GB), 30 GB diskutrymme och 1000 GB månadsbandbredd.
 • Linux VPS X4-planen erbjuder 1 GB RAM (sprängbar upp till 2 GB), 50 GB diskutrymme och 2000 GB bandbredd per månad.
 • Linux VPS X10-planen är den VPS-plan som är den bästa änden tillgänglig via EasyCGI. Detta ger 2 GB RAM (sprängbart upp till 4 GB), 100 GB diskutrymme och 2000 GB bandbredd per månad.

Företaget tillhandahåller en rad tillägg som kan debiteras utöver de grundläggande kostnaderna för hosting. Dessa inkluderar säkerhetskopiering av webbplatser, SSL-certifikat, en SiteLock och professionella SEO-tjänster.

EasyCGI har ett filialprogram och ett belöningsprogram för framgångsrika hänvisningar. Kunder kan också välja ett återförsäljarprogram om de vill sälja sin egen webbhotell med vita etiketter.

Drifttid / driftstopp

EasyGCI upprätthåller en strikt upptidspolicy på sina servrar och system. Dess värdplaner annonseras med 99,9% drifttid, men detta verkar inte vara säkerhetskopierat. Det finns ingen publicerad drifttidsstatistik att hänvisa till, så det är svårt att säga hur bra den följer denna SLA.

EasyCGI lagrar sina data på två datacenter i Boston, USA. Dess servrar fungerar i en poolad miljö skyddad av två brandväggar, och datacentret har 24-timmars säkerhet, 365 dagar om året.

Stöd

Alla värdkonton från EasyCGI kommer med live support 24/7. Detta tillhandahålls via en telefonlinje bemannad av intern personal, en livechattfunktion och ett online-biljetteringssystem. Självstödsystem inkluderar en kunskapsbas, användarguider och en rad tutorials.

EasyCGI är också öppen för feedback och förslag från sina kunder och har gett ett specifikt formulär för detta ändamål. Men det finns ingen Facebook-sida eller Twitter-feed, så stöd via sociala medier är inte ett alternativ här.

På nyheterna

EasyCGI har en egen nyhetssida där personalen publicerar artiklar, intervjuer och andra nyheter. I skrivande stund var den senaste artikeln daterad 2008, så förmodligen är det detta som de tog över av Endurance International Group. Det finns inga berättelser, bra eller dåliga, på någon av de viktigaste tekniska mediasidorna, vilket tyder på att EasyCGIs tjänster är relativt tillförlitliga.

Kontrollpanel

Kunderna har EasyCGI: s egen anpassade kontrollpanel för webbplatsadministration och -hantering. Kontrollpanelen verkar jämförbar med cPanel i sin look och känsla, även om det utan tvekan finns några skillnader i dess kapacitet.

Det finns en användbar handledning för deras kunder för att bekanta sig med EasyCGIs kontrollpanel. Detta är en bra resurs att hänvisa till om du vill få en känsla för det innan du dyker in.

Extra

EasyCGI tillhandahåller en rad extrafunktioner för att hjälpa nya kunder komma igång med en ny webbplats. Dessa inkluderar Google Adword-krediter, Googles webbansvariga verktyg och Yahoo! / Bing-marknadsföringskrediter. Det finns en gratis webbplatsbyggare och deras webbhotell stöder PHP, Perl, .Net Framework, Ajax, WordPress och mer.

Pengar tillbaka-garanti / avbokningspolicy

Nya kunder ges EasyCGIs eXtreme-garanti. Detta är en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti endast för värdkostnader, vilket är ganska standard vid denna prispunkt. Återbetalningar inkluderar inte installationsavgifter, domänregistreringsavgifter och andra ytterligare tjänster som har köpts ovanför en värdplan. Observera att eXtreme-garantin endast är tillgänglig om kunden har betalat för sitt konto med ett kreditkort.

EasyCGI-kunder måste meddela trettio dagar för att avbryta sitt konto. Företaget uppger att det kan debitera hela kontraktets löptid om kunderna avbryter före slutet av den avtalade löptiden. Det finns inget som tyder på hur kunderna kan kvalificera sig för återbetalning av en tjänst som inte använts månader, så det är antagligen säkert att anta att hela betalningen skulle betalas.

Sammanfattning

Värdet som erbjuds av Easy CGI riktar sig utan tvekan till en nisch. Delad Windows-webbhotell erbjuds vanligtvis inte, och när det är så tar det ofta andra plats för Linux-värd. I detta avseende skulle EasyCGI vara ett bra val för alla som specifikt letar efter Windows-baserad delad hosting och ett företag som är specialiserat på detta område.

Utöver detta är supporten, garantierna och servicevillkoren som erbjuds av EasyCGIs värdplaner relativt standard för webbhotell och erbjuder lite vad gäller innovation. Detta kan kanske förväntas, med tanke på deras förhållande till ett massivt företag som äger ett antal liknande värdar.

EasyCGI vanliga frågor

 • Är easyCGI specialiserat på Linux- eller Windows-värd?

  De är specialiserade på Windows / IIS webbhotell. De erbjuder också Linux VPS-planer.

 • Är en domän ingår i köpet av en värdplan?

  Ja. Kvalificerade planer inkluderar en 1-årig domänregistrering.

 • Var ligger easyCGI-datacentrarna?

  Företagets två datacenter finns i Boston, MA-området.

 • Vilka utvecklingsspråk stöder easyCGI?

  Deras Windows-plan stöder ASP, .NET Framework, PHP och Perl5. Linux VPS-planerna stöder PHP och Perl.

 • Kommer easyCGI att hjälpa mig att överföra min befintliga domän?

  De kommer inte att överföra din webbplats för dig. De ger dock handledning om hur du överför ditt domännamn.

 • Erbjuder easyCGI webbplatsbyggare eller installatörer med ett klick?

  Alla delade värdplaner kommer med CM4all Web Site Builder och med Mojo Marketplace, som har ett klick-installationer av populära webbappar, såsom WordPress, Joomla, Drupal och Magento.

  Det innehåller också ett antal teman som kan köpas för att hjälpa till att anpassa din webbplats.

 • Vilka säkerhetsåtgärder erbjuds?

  Företaget erbjuder SiteLock-skydd mot en extra avgift. Hosting planer kommer också med spam och virus blockering.

 • Stöder easyCGI webbplatser för e-handel?

  Ja. Företaget stöder ett antal funktioner designade för e-handelswebbplatser, inklusive kundvagnsprogramvara, PayPal-behandling och SSL-certifikat. De erbjuder också installation med ett klick på OpenCart, Magento och andra.

 • Kan jag använda easyCGI för webbhotell och gallerier?

  Ja, deras planer är generösa nog för att hålla bilder eller gallerier förutsatt att du håller dig inom gränserna för ditt värdpaket. Dessutom finns ett antal bildgalleriapplikationer tillgängliga via MOJO Marketplace.

 • Kan jag strömma video och ljud från min webbplats?

  Ja, deras paket stöder ljud- och videoströmning.

 • Kommer de att säkerhetskopiera min webbplats för mig?

  De ger kompletta automatiska alternativ för säkerhetskopiering mot en liten årlig avgift.

 • Kan jag vara värd för obegränsade webbplatser med sina planer? Vad sägs om e-postadresser?

  Det finns inga angivna gränser för antalet webbplatser du kan vara värd för. Beroende på planen kan du vara värd för ett obegränsat antal e-postkonton.

 • Vilka kontrollpaneler erbjuds?

  Alla delade värdplaner har en egen EasyCGI-kontrollpanel.

 • Vilka betalningsalternativ stöds?

  Förutom stora kreditkort kan kunder också betala via PayPal. Minsta avtalsperiod är en månad.

 • Erbjuder easyCGI några rabatter?

  Vissa delade värdplaner börjar med en rabatterad ränta och förnyas sedan med den vanliga kursen. VPS-planerna börjar och förnyas i samma takt.

 • Erbjuder easyCGI en återbetalningsgaranti?

  EasyCGI erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla värdplaner.

 • Vilka supportmetoder finns tillgängliga?

  Alla värdkunder har tillgång till support via telefon, e-post och livechatt.

 • Erbjuder easyCGI en drifttidsgaranti?

  EasyCGI tillhandahåller en drifttidsgaranti på 99,9%.

 • Erbjuder easyCGI återförsäljarpaket?

  Ja, deras återförsäljarpaket har en återförsäljarkontrollpanel och märkesmässig webbmail, rabatt på värdplaner och domänregistreringar och mer.

 • Erbjuder easyCGI ett filialprogram tillgängligt?

  De erbjuder affiliate- och remissprogram.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me