DotBlock Review: Anpassade blockbaserade VPS-planer och alternativ

Introduktion till DotBlock Hosting:

DotBlock Hosting är ett USA-baserat värdföretag beläget i New Yorks teknidal. Företaget är helägt av HostRocket.com, som har varit verksamt sedan 1999 och kan skryta med det faktum att de har tillhandahållit tjänster till mer än 50K webbplatser på delade, återförsäljare och dedikerade värdplaner.


DotBlock är ett företag som specialiserat sig på VPS-värd, “virtuell privat server”, vilket är ett alltmer populärt alternativ på grund av de många fördelarna som är att föredra framför delad hosting men utan de höga kostnaderna för dedikerad hosting.

tjänster & Plans & inriktningar:

DotBlock erbjuder blockbaserade planalternativ som prissätts individuellt och skalbara baserat på dina behov.

Till exempel:
Block 1 inkluderar en 2-kärns processor, 4 GB ram, obegränsad bandbredd och 50 GB SSD RAID-lagring
Block 2 erbjuder, 4-kärns, 70 GB lagringsutrymme och 8 GB minne.

Detta går hela vägen upp till det översta listade blocket, som kallas Block 14, och för detta ger DotBlock 28-kärnprocessor, 310 GB lagring och 56 GB minne.

Företaget erbjuder både hanterade och okontrollerade värdalternativ och garanterar drifttid på 99,9% med en redundans / failover-modell på alla sina platser. Om det behövs kan du också ändra datacenterplatser och de kan göra detta snabbt.

Hanterade värdplaner erbjuder tillgång till 337 skript, gratis säkerhetskopiering, konfigurations- och programvarutjänster, övervakning och prioriterat stöd. O hanterade planer finns tillgängliga för dem som vill vara mer självförsörjande.

DotBlock går gärna kunder och de som shoppar runt för VPS-värdalternativ genom tillgängliga planer och alternativ och svarar på alla frågor för att hjälpa människor att hitta den plan som bäst passar deras behov.

Hårdvara / nätverksinformation

32- och 64-bitars operativsystem, och möjligheten att ha förinstallerade lager inklusive: cPanel, Virtualmin, Minecraft, LAMP, Rails och mer är några av alternativen som finns tillgängliga.

DotBlock har flera datacentra och kunder kan välja sina preferenser mellan platserna i New York, Chicago, San Jose och Amsterdam.

Varje plats har unika egenskaper och alla platser har modern utrustning, säkerhetspersonal och byggnadssäkerhetsfunktioner, kylteknologi och mer.

Säkerhetshöjdpunkter inkluderar:
Amsterdams läge är utrustad med skottbeständigt glas
New Yorks läge är över 10 000 kvadratmeter
Chicago utnyttjar 42 tum specialhöjda golv för att optimera kylfunktionerna
San Jose har ett specialutrustat överheadkablingssystem.

Datacenter-tekniken inkluderar: Cisco-omkopplare och routrar, diesel-reservgeneratorer, avancerade kylsystem, fiberanslutningar med flera anslutningar, brandundertryckning och utrustning av hög kvalitet på alla platser.

Support och kundtjänstöversikt

DotBlock har ett utmärkt rykte för att vara kundfokuserad med ett rådgivande tillvägagångssätt som hjälper kunder att få en förståelse för värdtjänster.

Deras USA-baserade supportteam inklusive säljteamet och deras supportteam är kända för att vara lyhörda och oerhört hjälpsamma. Deras webbplats har en omfattande kunskapsbas och livechattfunktion.

säkerhet & Säkerhetskopior & Serverövervakning:

Serverövervakning ingår i hanterade planer. Premium-säkerhetskopior finns via en avgiftsbaserad modell. De erbjuder DDOS-skydd och utöver inkluderade tjänster finns extra tjänster tillgängliga till deras angivna faktureringshastighet (fakturerbar i steg om 15 minuter).

Fakturering & Betalningspolicy

DotBlock erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive: Visa, Mastercard, Amex och PayPal. Betalningarna automatiseras och återkommer på årsdagen varje månad baserat på den valda betalningsmetoden.

Du kan spara 5% med en avancerad 6-månaders faktureringscykel och en 12-månaders avancerad faktureringscykel sparar 10% (på alla utom cPanel- och Windows-licensprissättning).

DotBlock-slutsats:

Fördelar med att använda DotBlock VPS Hosting:

 • Plattformsoberoende infrastruktur
 • 99,9% drifttidsgaranti med redundans / failover-system på plats
 • Utmärkt kundservice och support dygnet runt
 • Konsultativt stöd som hjälper kunderna att förstå webbhotell bättre
 • Högkvalitativ och lättanvänd hanteringskonsol
 • Skalerbar moln VPS som gör att du kan skala upp eller ner när dina behov förändras
 • Erbjuder ofta billiga alternativ eller kostnadsfria testalternativ för att prova sin tjänst
 • cPanel gratis för hanterade värdplaner (avgiftsbaserat annars)
 • Återförsäljare värd alternativ för dem som vill återförsälja DotBlock-tjänster
 • Gratis iPhone-app tillgänglig för enkel kontohantering
 • Gratis installation
 • Ometerad bandbredd

Nackdelar med DotBlock VPS Hosting:

 • DotBlock-prissättning tenderar att vara högre än vissa av deras konkurrenter, även om många positiva recensioner och vittnesmål påpekar att det’är en bra investering.
 • Det finns några negativa recensioner om drifttid.
 • Serviceavgifter som anges för ytterligare tjänster som inte täcks av avtal, inklusive programvaruinstallationer, adminarbete, domänöverföringar, ytterligare IP-licensavgifter, etc..

För dig som söker VPS-värd och användbart support kan DotBlock VPS-värdplaner byggas för att tillgodose dina specifika behov och företaget erbjuder migrationshjälp också.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me