Dot5Hosting 2020: Vad säger Dot5Hosting-kundrecensioner?

Dot5 Hosting Introduktion

Dot5 Hosting är ett litet webbhotellföretag med ett decennium värdupplevelse. Företaget är fokuserat på delad webbhotell “till ett överkomligt pris” och det lovar “en vänlig och högkvalitativ teknisk support.”


Dot5-värdplaner

Dot5 Hosting erbjuder endast Linux-baserad delad webbhotell. Det erbjuder bara en plan.

Dot5 Hosting-planen har obegränsad diskutrymme och bandbredd och möjliggör obegränsade värddomäner. Kunderna kan välja mellan ett års värdplan eller en rabatterad tvåårsplan.

Dot5 Hosting har också ett filialprogram, ett återförsäljarprogram och ett remissprogram för sina kunder att dra nytta av. Kunder kan också köpa ytterligare produkter som säkerhetskopiering av webbplatser, SiteLock, ett SSL-certifikat och en professionell SEO-makeover.

Dot5 Hosting Upptid / driftstopp

Dot5 Hosting ger inga garantier eller garantier för drifttid. Deras servrar är baserade på ett poolat nätverk vid två datacentra i Boston i USA som har 24/7 säkerhet, men förutom detta finns det inte mycket information att gå på.

Dot5 Hosting Support

Dot5 Hosting-kunder har tillgång till en online supportkonsol för att höja supportbiljetter. De har också support 24 timmar om dygnet och ett telefon- och livechattverktyg finns tillgängliga. Tyvärr ger Dot5 Hosting inte information om var dess supportpersonal är baserad.

Dot5 Hosting-kunder har tillgång till en rad självhjälpsverktyg inklusive en kunskapsbas, plus olika användarguider och handledning. Det finns ett Dot5-värd på Twitter-flöde, men vid skrivandet av denna recension hade det inte varit några inlägg alls. Det verkar inte heller finnas ett kundforum eller en Facebook-sida, så det är antagligen säkert att anta att ingen hjälp tillhandahålls av dessa alternativa kanaler.

Dot5 Hosting i nyheterna

Eftersom Dot5 Hosting är ett relativt litet webbhotell har de inte väckt någon uppmärksamhet i media trots att de finns i tio år. Bristen på nyheter, antingen goda eller dåliga, tyder på att de tillhandahåller en relativt stabil tjänst.

Dot5 Hosting Kontrollpanel

Kontrollpanelen som erbjuds Dot5 Hosting-kunderna är vDeck-kontrollpanelen. De flesta kunder känner till cPanel när det gäller webbhotell; vDeck ses ofta på delade värdar, men jag tycker det är mindre estetiskt tilltalande. Även om det kan vara obekant för många människor, kan det vara värt att lära känna eftersom många företag använder det, inklusive många av de billiga värdarna som jag har granskat. Om du är van vid att använda cPanel eller Plesk, kommer det antagligen att känna sig som ett steg nedåt när det gäller dess funktionalitet.

Dot5-värdtillbehör

Dot5 Hosting-kunder får en generös mängd Google Adword-krediter, Yahoo-krediter och Facebook-krediter för att hjälpa till att sötra affären när de registrerar sig. Kunder får också tillgång till gratis kundvagnar, webbplatsmallar, sökmotorverktyg och en webbplatsbyggare.

CGI, Ruby on Rails, Perl, PHP och MySQL stöds alla, och kunder får också gratis Joomla, WordPress, Gallery2 och fler skript som är enkla att installera genom vDeck.

Dot5-värdpengar-garanti / avbokningspolicy

Dot5 Hosting har en 30-dagars återbetalningsgaranti om en kund är missnöjd med sina tjänster. Denna garanti inkluderar inte kostnaderna för domännamnsregistreringar, och företaget kommer inte heller att återbetala andra installationsavgifter. Observera att garantin endast gäller kunder som betalar med kreditkort.

Som kund kan du meddela ett 30-dagars skriftligt meddelande om att du vill avbryta ditt konto när som helst, men du kommer att debiteras om du säger upp ditt konto tidigt (förutsatt att det är efter den första 30-dagars garantiperioden har gått).

Dot5 Hosting-sammanfattning

Jämfört med många andra webbhotellföretag erbjuder Dot5 Hosting inte så mycket variation eller innovation när det gäller sina webbhotellplaner. Enkelhet verkar vara företagets huvudsak; detta kommer att göra det tilltalande för kunder som är nya i webbhotell och som inte vill bländas av en rad värdalternativ. Om du bara vill ha en enkel värdplan som gör att du kan komma igång kommer de utan tvekan att tillhandahålla det.

Dot5Hosting Vanliga frågor

 • Är Dot5Hosting specialiserat på Linux- eller Windows-värd?

  Dot5Hosting erbjuder för närvarande bara en delad värdplan som är baserad på Linux.

 • Måste jag vara orolig för dolda avgifter?

  Även om alla avgifter tydligt anges på Dot5Hostings webbplats, bör kunderna vara medvetna om att det kan finnas avgifter för domänregistreringstjänster och andra köpta produkter.

  Dessutom kommer förnyelsesprocenten att vara väsentligt högre än den marknadsförade marknadsföringsgraden.

 • Vilka betalningsalternativ stöder Dot5Hosting?

  Dot5Hosting ger dig valet av antingen en 1 eller 2 års plan (tvåårsplanen blir billigare månad till månad).

  Några betalningsmetoder accepteras inklusive stora kreditkort som Discover och American Express tillsammans med PayPal.

 • Är fristående domänregistrering erbjuds av Dot5Hosting?

  Nej, företaget tillåter inte kunder att registrera sig för en domän utan att köpa en värdplan. Kunder kan dock få en gratis domän om de registrerar sig för en 1 eller 2 års plan.

 • Kommer företaget att hjälpa mig att överföra en webbplats och domän från en tidigare värd?

  Till skillnad från andra värdföretag nämner Dot5Hosting inte att de kommer att hjälpa eller faktiskt utföra migreringsprocessen. De har dock sammanställt steg-för-steg-guider och videor som beskriver hur man överför domäner.

 • Kan jag stödja flera webbplatser från en enda plan?

  Ja, det är möjligt att vara värd för mer än en webbplats på en enda plan.

 • Erbjuder Dot5Hosting sina kunder en återbetalningsgaranti?

  Ja, företaget har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för sina värdplaner.

  Alla värdplanavgifter kommer att återbetalas exklusive avgifter för domänregistrering, installation eller andra tjänster som köpts inom de första 30 dagarna.

  Om kunden vill avbryta hosting efter garantiperioden måste ett skriftligt meddelande lämnas.

 • Hur kan jag kontakta support när jag har problem?

  Du kan kontakta supporten dygnet runt för att hjälpa till att lösa dina problem via telefon, e-post och livechatt som alla för närvarande erbjuds på engelska.

  Det är också möjligt att konsultera kunskapsbasen som innehåller steg-för-steg-artiklar och videor för att lösa olika tekniska problem.

 • Vilka kontrollpaneler stöds av Dot5Hosting?

  Dot5Hosting har bara en egen proprietär kontrollpanel som kallas vDeck som gör det möjligt för kunder att utföra administrativa uppgifter som hantera domäner, underdomäner och MySQL-databaser.

 • Hur är Dot5Hostings datacentra?

  Företaget har två datacentra i Boston, MA nära sitt huvudkontor i Burlington, MA.

  Datacentrarna använder poolad serverteknologi vilket innebär att varje server kan komma åt webbplatsfiler. Denna konfiguration gör att den första tillgängliga servern kan slutföra förfrågningar vilket resulterar i snabbare sidbelastningar.

  Förutom den avancerade serverinfrastrukturen har datacentra redundanta strömförsörjningar och Dell-utrustning.

 • Erbjuder Dot5Hosting en drifttidsgaranti?

  Nej, Dot5Hosting nämner inte sin drifttid någonstans trots att företaget har en robust infrastruktur.

 • Använder Dot5Hosting ett CDN?

  Om SiteLock väljs som ett alternativ är det möjligt att använda SiteLocks egna CDN.

 • Vilka utvecklingsspråk stöder Dot5Hosting?

  Dot5Hosting stöder ett antal mjukvaruutvecklingsspråk inklusive PHP, Python, Javascript och Perl. Dessa språk kan användas för att skapa dynamiska webbplatser som besökare kommer att njuta av.

 • Hur många e-postadresser kan jag få med Dot5Hostings delade värdplan?

  Det finns ingen begränsning för antalet e-postadresser du kan få med den delade värdplanen.

  Förutom att ha ett obegränsat antal adresser, inkluderar andra e-postfunktioner obegränsad e-post vidare, autosvar och skräppost.

 • Vilka verktyg finns tillgängliga för att hjälpa icke-tekniska personer att skapa professionella webbplatser?

  Dot5Hosting hjälper nybörjare att installera professionella webbplatser genom möjligheten att installera och konfigurera populära skript som WordPress, Joomla, Coppermine och phpBB.

  Kunder som är intresserade av WordPress kan överväga företagets WordPress Essential-paket optimerat mot plattformen.

  Förutom breda plattformar erbjuder företaget sina kunder ett Site Builder-verktyg som gör det möjligt för dem att bygga webbplatser med hjälp av ett wizard-baserat gränssnitt.

 • Vad tillhandahåller Dot5Hosting när det gäller säkerhetskopior?

  Vid beställning av värd har kunder möjlighet att välja en daglig säkerhetsplan för en liten avgift. När det här alternativet är valt skapar Dot5Hosting kopior av din webbplats som kan återställas när som helst och ger versionskontroll och arkivering.

 • Vilka säkerhetsfunktioner har Dot5Hosting?

  För en liten avgift kan kunderna välja Dot5Hostings SiteLock-funktion som skyddar webbplatser från skadlig skadlig programvara och hjälper till att blockera skadlig trafik.

  Det skyddar också webbplatser från att bli svartlistade av sökmotorer. Förutom SiteLock har Dot5Hosting anti-spam-skydd och fysiskt serverskydd.

 • Kan jag vara värd för en e-handelssajt med Dot5Hosting?

  Dot5Hosting innehåller ett antal funktioner som hjälper dig att driva en onlinebutik och dessa inkluderar en SSL Secure Server, lösenordsskyddade kataloger och support för flera online shoppingplattformar som osCommerce och Agora.

 • Är det möjligt att vara värd för bildgallerier med Dot5Hosting?

  Ja, det är möjligt att vara värd för bildgallerier eftersom obegränsad bandbredd och utrymme är tillgängliga och alla planer stöder Gallery2, en ledande bildgalleriapplikation.

 • Finns det några planrabatter tillgängliga?

  Förutom de inledande priserna som erbjuds finns det inga andra rabatter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map