CoolHandle 2020: Vad säger CoolHandle-kundrecensioner?

CoolHandle Introduktion

CoolHandle är ett privatägt USA-baserat webbhotellföretag som grundades 2001. Det erbjuder en rad värdtjänster, inklusive VPS och dedikerad webbhotell, men verkar specialisera sig i molnbaserad delad webbhotell.


CoolHandle är särskilt stolt över sin erfarenhet av Linux-baserad hosting och hävdar att den har en mängd värdkunskap och expertis som kunderna kan lita på.

CoolHandle värdplaner

CoolHandle erbjuder webbhotell baserat på Cloud Linux operativsystem.

Det finns tre planer för kunder att välja mellan och varje plan möjliggör obegränsat lagringsutrymme, obegränsad bandbredd och ger ett gratis domännamn. De viktigaste skillnaderna mellan varje plan är antalet domäner och SQL-databaser som kunder kan vara värd för.

 • Startplanen möjliggör 5 domäner, 5 parkerade domäner, 5 subdomäner och 5 MySQL-databaser.
 • Affärsplanen tillåter 100 domäner, 100 parkerade domäner, 100 underdomäner och 100 MySQL-databaser.
 • Pro-planen möjliggör obegränsade domäner och databaser och kommer också med en gratis dedicerad IP-adress.

Det finns tre återförsäljarplaner tillgängliga via CoolHandle, vilket gör det möjligt att spara mellan 35 och 200 GB lagring och 250 till 1000 GB bandbredd. Det finns också ett filialprogram för att belöna kunder för framgångsrika hänvisningar.

CoolHandle erbjuder tre olika planer för kunder som är intresserade av VPS-värd. Varje plan har en dedikerad IP-adress och ett gratis domännamn.

 • VPS 01-planen ger 512 MB RAM, 20 GB lagringsutrymme och 500 GB bandbredd.
 • VPS 02-planen ger 1 GB RAM, 30 GB lagringsutrymme och 1000 GB bandbredd. Denna plan ger också en helt hanterad server.
 • VPS 03-planen erbjuder 2 GB RAM, 60 GB lagringsutrymme, 2000 GB bandbredd, en helt hanterad server och kommer med en extra dedicerad IP-adress.

Dedikerad servervärd är också tillgänglig via CoolHandle. Denna tjänst ger kunderna sin egen server med en 3GHz Intel-processor, 2 GB RAM, 2 X 160 GB lagring och 2 TB bandbredd. Kunderna får också en dedikerad IP och ett gratis privat SSL-certifikat.

CoolHandle-webbplatsen ger en länk som erbjuder Windows-värd, men detta tar dig till ett alternativt företag som heter CoolWinHosting. Det här företaget verkar inte vara en del av CoolHandle, så jag har hoppat över det i den här recensionen.

CoolHandle-kunder kan också köpa ytterligare produkter inklusive SSL-certifikat, dedikerade IP-adresser, domänskyddstjänster, webbdesigntjänster och CloudFlare Content Delivery Network-tjänster.

CoolHandle Upptid / driftstopp

CoolHandle erbjuder en 99,9% drifttidsgaranti som kompenserar dess delade webbhotell och återförsäljare som är värdkunder om uppetid faller under SLA.

CoolHandles servrar finns i Los Angeles, USA. CoolHandle-webbplatsen hävdar att datacentret används av de 12 största internetleverantörerna i USA, så det är inte deras egen anläggning. Den använder HVAC-kylsystem, reservkraftsystem, säkerhetsövervakning och nätverksövervakning utanför webbplatsen.

CoolHandle-stöd

Alla CoolHandles kunder har teknisk support som är tillgänglig 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan. Kunder kan höja en supportbiljett och det finns en gratis telefonlinje dygnet runt.

Det finns också en livechattfunktion, men det är inte alltid tillgängligt, och jag tyckte att tekniker tycktes logga in och av regelbundet medan jag utforskade sajten. Detta kan antyda att dess tekniska supportteam inte är så stort eller kanske föredrar att hantera förfrågningar via andra kanaler.

Kunderna har en kunskapsbas och en rad videohandledning för att hjälpa dem att lösa eventuella problem. Det finns också ett klientområde för kontohanteringsändamål.

CoolHandle har mycket aktiva Twitter- och Facebook-konton. Den använder också dessa sociala mediesajter för att interagera med sina kunder och ge dem det stöd de behöver. Jag tycker alltid att det är bra att se stöd som erbjuds på sociala medier eftersom det ger kunder synlighet, så detta är definitivt en pluspoäng.

CoolHandle i nyheterna

CoolHandle har inte gjort några kontroverser i nyheterna, och inte heller har företaget lockat några positiva nyhetsberättelser. Detta antyder att CoolHandle driver en relativt stabil tjänst som ännu inte har fått rubrikerna.

CoolHandle-kontrollpanelen

CoolHandle tillhandahåller cPanel för kundernas behov av webbplatsadministration. Detta är ett betalt extra för VPS och dedikerade värdplaner, som du kan förvänta dig.

CoolHandle Extras

De flesta av CoolHandles värdplaner kommer med ett gratis domännamn, webbplatsbyggare och gratis installation. Kunder får Fantastico-skriptinstallatören gratis, vilket gör det möjligt för kunder att snabbt ställa in WordPress, OSCommerce, Image Gallery och fler gratis skriptinstallationer.

CoolHandle stöder också Ruby on Rails, Python, PHP5, Zen Shopping cart och mer. Kunder kan också få CloudFlare och ett gratis optimeringspaket för sökmotorer, vilket är ett trevligt extra.

CoolHandle-garanti / avbokningspolicy för pengarna

Företaget erbjuder är en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla otillfredsställda värdkunder. Denna garanti gäller dock endast själva värden; kunder kan inte kräva domänregistreringsavgifter, installationsavgifter och andra ytterligare tjänster som de har köpt. Detta är en relativt standardgaranti, och jag har hittat att de flesta värdföretag erbjuder något liknande.

CoolHandle Sammanfattning

CoolHandle erbjuder en rad värdalternativ jämförbara med många andra värdföretag ute. Dess brett utbud av alternativ gör det lämpligt för de flesta företag i teorin, även om VPS och dedikerade värdplaner inte är lika korta som de jag har sett på vissa andra värders webbplatser.

CoolHandle verkar vara ett av få företag som är villiga att samarbeta med sina kunder via sociala mediasidor snarare än att leda dem till officiella supportkanaler, vilket inspirerar tillit. Dessutom är deras drifttid och pengar-tillbaka-garantier långt för att bygga förtroende för deras tjänster. Företaget passar små och medelstora företag som vill komma igång med hosting men behålla möjligheten att uppgradera utan att behöva byta leverantör igen.

Vanliga frågor om CoolHandle

 • Tillhandahåller CoolHandle både Linux- och Windows-värd?

  Nej, CoolHandle fokuserar uteslutande på Linux-värd.

 • Finns det några installationsavgifter?

  Nej, det finns inga installationsavgifter oavsett vilken typ av värd du väljer.

 • Erbjuder CoolHandle återförsäljaralternativ? Vad sägs om dedikerade eller VPS-servrar?

  Företaget erbjuder tre olika återförsäljarpaket, tre olika VPS-planer och en typ av dedikerad server.

 • Får jag obegränsad bandbredd och diskutrymme?

  Detta företag har obegränsad utrymme och bandbredd på alla sina planer. Emellertid är leverantören den ultimata beslutsfattaren om vilka godtagbara villkor är.

 • Vilka programmeringsfunktioner ingår?

  CoolHandle erbjuder support för PHP, Perl, Python och Ruby on Rails.

 • Kan jag vara värd för en bildtung webbplats eller en videoströmningswebbplats på CoolHandles servrar?

  Om du behöver vara värd för en bildtung webbplats, stöder alla deras planer obegränsat lagringsutrymme och bandbredd. CoolHandle tillhandahåller FFMPEG-förlängning som gör det möjligt i teorin att vara värd för videoströmningssidor. Men du behöver en plan med resurser för att stödja detta – antagligen VPS eller dedikerad.

 • Erbjuder CoolHandle en gratis domän?

  Varje värdplan kommer med en gratis domän för det första året. Därefter förnyas domänen till ett vanligt pris som beror på tillägget.

 • Ger CoolHandle hjälp med att överföra en befintlig webbplats och domännamn?

  Ja, de tillhandahåller webbplatsmigreringstjänster som inkluderar komplett domän-, fil-, databas- och skriptöverföring.

 • Erbjuder CoolHandle stöd för andra CMS: er som Joomla, Drupal eller Magento?

  Det finns inget klickinstallationsstöd för andra CMS än WordPress, men alla nödvändiga krav för dessa innehållshanteringssystem finns tillgängliga.

 • Erbjuder CoolHandle en drifttidsgaranti?

  Företaget uppger att de inte erbjuder drifttidsgarantier på grund av deras låga priser, men de använder utrustning och nätverksinfrastruktur av hög kvalitet vilket resulterar i att deras drifttid är högre än 99,94%.

 • Erbjuder CoolHandle gratis säkerhetskopior?

  Gratis säkerhetskopior ingår inte, men kunder har tillgång till verktyg för att skapa sina egna säkerhetskopior på webbplatsen.

 • Tillhandahåller CoolHandle en kontrollpanel?

  CoolHandles tillhandahåller cPanel som kontrollpanel för alla deras värdplaner.

 • Vilka säkerhetsåtgärder finns?

  Deras säkerhetsprotokoll inkluderar specialiserade antivirus- och antispamåtgärder i deras säkrade datacentermiljöer samt övervakning dygnet runt.

 • Finns det några speciella funktioner som följer med deras tjänster?

  Varje värdplan inkluderar CloudFlears CDN- och SEO-webbplatsoptimering. De erbjuder också en dedikerad IP-adress, domänregistrering och webbdesigntjänster.

 • Vilka betalningsalternativ erbjuder CoolHandle?

  De accepterar alla större kreditkortsbetalningsmetoder som Visa, MasterCard och Discover. De accepterar också PayPal.

 • Erbjuder CoolHandle månatliga tjänster eller finns det ett minimikontrakt?

  Företaget registrerar kunder på såväl månadsplaner som årsplaner, till en rabatterad total ränta. Det krävs inget minimikontrakt och kunder kan avbryta sina planer när som helst.

 • Har CoolHandle en pengar-tillbaka-garanti?

  Företaget erbjuder inga återbetalningar och all försäljning är slutgiltig.

 • Vilken typ av support erbjuder CoolHandle?

  Företagets supportteam finns dygnet runt dygnet runt per telefon. E-poststöd och en omfattande kunskapsbas är också tillgängliga. Support är endast tillgängligt på engelska.

 • Var ligger CoolHandle?

  Företagets huvudkontor liksom deras datacentra finns i Los Angeles, Kalifornien.

 • Erbjuder CoolHandle ett filialprogram?

  Deras anslutna program är tillgängligt via Commission Junction-anslutna nätverk. Varje dotterbolag betalas med en fast avgift med ett lägsta utbetalningsbelopp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me