3 Essentials Hosting Review: En jack of all handel? Vi finner ut.

3essentials Hosting Introduktion

3essentials är ett USA-baserat webbhotell som ligger strax utanför Raleigh, North Carolina. De har tillhandahållit värdtjänster till småföretag sedan 2001. De närmar sig hosting med tre kärnprinciper, nyckeln till småföretaget: utföra, skala och växa.


För att möta dessa huvudmän tillhandahåller de prestanda, hastighet och tillförlitlighet till ett överkomligt pris, samtidigt som deras servrar är uppdaterade och konkurrenskraftiga. Alla deras värdplaner har möjlighet att snabbt skala upp eller flytta till nyare hårdvara utan att behöva börja om från början. Och de tillhandahåller pålitliga SLA: er och stöd 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, för att hjälpa småföretag att fortsätta växa.

Tjänster och specialiseringar

3essential är helt fokuserad på det lilla företaget, så de erbjuder inte ditt typiska utbud av delade värdpaket till låg kostnad. Istället är de specialiserade på molnbaserade, virtuella privata servrar.

Deras molnserveralternativ finns i olika konfigurationer, beroende på hur mycket RAM, kärnprocessorer, SSD-lagringsutrymme och överföringsbelopp du behöver. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du välja mellan flera förkonfigurerade Linux- eller Windows-distributioner, starta från ett rent OS eller installera din egen.

De erbjuder också två nivåer av LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python) värd. Båda planerna inkluderar root- och SSH-åtkomst, obegränsade underdomäner, obegränsade domänalias, automatiska säkerhetskopior och ditt val av Plesk 12 eller cPanel. Eftersom det här är privata servrar inkluderar båda planerna en viss mängd systemresurser. De varierar beroende på hur mycket RAM, CPU-kraft, lagrings- och överföringshastigheter du behöver, samt antalet domäner du kan använda varje plan för.

3essentials erbjuder också 4 ASP.NET-planer. Dessa inkluderar alla administrativ åtkomst, MS SQL Express, Plesk 12 och regelbundna säkerhetskopior. Liksom deras LAMP-planer, varierar dessa var och en i mängden RAM, CPU-kärnor, SSD-lagring och överföringsgränser du är tillåten, beroende på om du vill vara värd för en enkel, liten kontorserver eller webbapplikationer med hög trafik.

webbhotell-erbjudanden

Letar du efter rätt webbhotell?
Vill du spara tid? Kolla in vår aktuella lista över bästa webbhotell. Dessa värdar väljs hand av våra tekniska experter.

Ytterligare värdpaket och tillägg

Förutom dessa värdpaket erbjuder 3essentials också ett antal tillägg för att möta specifika småföretagens behov. De erbjuder paket för webbhotell för e-post, samt inkommande och utgående anti-spam-tjänster. De har fyra nivåer av WordPress-värd, alla med Plesk-kontrollpanelen. De erbjuder också SSL-certifikat, Microsoft-licensiering och ett antal uppgraderingsalternativ för hårdvara och mjukvara.

De erbjuder också ett antal tjänster för utvecklare och självhotell, inklusive molnbaserade utvecklingsmiljöer och dedikerade servrar. Om du föredrar att använda din egen hårdvara tillhandahåller de samlokaliseringstjänster, vilket innebär att du skickar din hårdvara till dem, och de kommer att ställa in dem på deras lokaler och tillhandahålla el, internet, kylning, etc..

Infrastruktur

De tre viktigaste datacentrerna finns i Morrisville, North Carolina och Dallas, Texas. Båda centra är bemannade dygnet runt och har kortnyckelåtkomst och säkerhet för fysisk ID-kontroll. De är skyddade av branddämpande system och dieselgeneratorer för reservkraft, som testas varje vecka. De har Gigabit- och Multigigabit-internetanslutningar från nationella Tier1-leverantörer och de underhåller SLA: er för att säkerställa internethastigheter även under hög toppanvändning.

Support och kundservice

Support är tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, via chatt, e-post och telefon. Försäljnings- och fakturateam är tillgängliga under standardtimmar. Gratis support inkluderar assistenser med deras webbhotell och serverövervakning. För mer avancerad hjälp, eller för att lösa problem med din webbplats eller filer, mot en extra avgift kan deras personal också logga in på din kontrollpanel och göra ändringar för dig. Detta inkluderar förfrågningar om att flytta datafiler, korrigera fel på webbplatsens kod, hantera webbplatshackning eller säkerhetsproblem, uppgradera dina installationspaket och mer.

Säkerhet och säkerhetskopior

3essential hosting erbjuder gratis säkerhetskopiering med varje värdplan. Det bör dock noteras att dessa enligt deras villkor är för katastrofåterhämtning, inte för att återställa kundfiler. Det rekommenderas starkt att du ställer in dina egna automatiserade säkerhetskopior ovanpå dessa.

Uptime-garanti

Servicenivåavtalet för 3essentials garanterar 100% driftstid för serverhårdvara, 100% driftstid för nätverk och 100% datacentrers infrastruktur. Om de inte uppfyller dessa nivåer kommer de att kreditera ditt konto 5% av månadsavgiften för varje halvtids driftstopp, upp till 50%.

Fakturerings- och betalningsregler

3essential accepterar Visa, MasterCard, American Express och Discover. De har rätt att avbryta ett konto om betalningen är mer än fem dagar försenad och de tar ut en återbetalningsavgift. Planerna förnyas automatiskt och avbokningar måste tas emot före förnyelse. Återbetalningar är inte tillgängliga, förutom när en återbetalningsgaranti erbjuds.

tips om webbhotell

Letar du efter kvalitetshotell?
På en stram budget? Prova A2 Hosting’s delade webbhotell. De rankas som nr 1 i våra hastighetstester. Använd denna rabattlänk
för att få upp till 50% rabatt på sina värdplaner.

Slutsats

3essential tar en affärsinriktad inställning till hosting. Det betyder att de inte erbjuder planer som är mindre än ett litet företags behov (som delad värd). De erbjuder skalbara lösningar, ett brett utbud av operativsystem för både Linux- och Windows-behov och 100% drifttidsgarantier, så du behöver aldrig oroa dig för att din webbplats ska vara nere. De förstår det lilla företaget och tillhandahåller funktioner och support som hjälper ditt företag att växa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me