SiteBuilder.com verkoopt eenvoud: we hebben 11 echte gebruikers gevraagd of de claims zich opstapelen

SiteBuilder richt zich op het aanbieden van eenvoudige, allesomvattende pakketten voor het bouwen van websites tegen lage prijzen.


Kenmerken

De plannen van SiteBuilder bevatten alles wat u nodig heeft om uw website operationeel te maken, waaronder:

 • EEN domeinnaam: Klanten die een jaarabonnement kopen met ontvangen een gratis aangepaste domeinnaam voor het eerste jaar van hun dienst bij SiteBuilder

 • Website-bouwers: Als u nog geen website heeft, biedt SiteBuilder u twee opties om u op weg te helpen: een AI-gedreven Express Editor en een traditionele redacteur die functionaliteit biedt voor slepen en neerzetten en honderden aanpasbare sjablonen bevat

 • Analytics: SiteBuilder wordt geleverd met functies voor het verzamelen en analyseren van gegevens, zodat u informatie kunt verzamelen over uw bezoekers, welke pagina’s ze bekijken, hoe lang ze op uw site hebben doorgebracht, enzovoort

 • Bloggen: Als u een blog wilt starten die aan uw website is gekoppeld, kunt u dit doen met de meegeleverde blogfunctionaliteit
 • E-commerce functionaliteit: Degenen met het hoogste betaalde abonnement kunnen een online winkel opzetten met behulp van de meegeleverde e-commerce-functionaliteit

SiteBuilder biedt e-mailservices, maar dit is een add-on. Met de add-on voor e-mail kunt u berichten ontvangen via het domein van uw website.

Plannen

SiteBuilder biedt drie verschillende plannen waaruit u kunt kiezen.

Notitie: SiteBuilder bood eerder gebruikers een gratis abonnement aan, dit is niet langer een optie. Alle SiteBuilder-abonnementen zijn premium-aanbiedingen.

Pro

Het instapniveau Pro plan, de meest populaire optie van SiteBuilder, wordt geleverd met:

 • Gratis hosting
 • Toegang tot een websitebouwer met slepen en neerzetten
 • Aanpasbare sjablonen voor gebruik in de websitebouwer
 • Domeinnaam (bij aankoop van een contract voor één of twee jaar)
 • Website statistieken / analyse-functionaliteit
 • Advertentiekredieten om uw marketinginspanningen voor uw website een vliegende start te geven

Premie

De middenklasse Premie plan is qua functies identiek aan het Pro-plan. Klanten met het Premium-abonnement krijgen echter prioriteitsondersteuning.

e-commerce

De high-end e-commerce plan bouwt voort op het Premium-plan door ondersteuning toe te voegen voor een eCommerce-winkel. U krijgt nog steeds dezelfde functies en functionaliteit als die met de Pro- en Premium-abonnementen, evenals prioriteitsondersteuning.

Prijzen en betalingen

U kunt ervoor kiezen om uw abonnement elke maand, jaarlijks of om de twee jaar te betalen. Wie kiest voor een verlengd contract krijgt op lange termijn een gratis domeinnaam en lagere prijzen per maand.

Om uw hostingplannen te betalen, accepteert SiteBuilder alle gangbare creditcards (inclusief Visa, MasterCard, Discover en American Express), evenals PayPal.

Terugbetalingen en geld-terug-garanties

SiteBuilder biedt haar klanten een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u uw abonnement binnen 14 dagen annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling, verminderd met eventuele domeinnaamgerelateerde kosten.

Als je je abonnement na 14 dagen opzegt, ontvang je geen restitutie.

Ondersteuning en klantenservice

Het klantenserviceteam van SiteBuilder is op drie manieren bereikbaar:

 1. Telefoon
 2. Live chat
 3. E-mail

Als u ervoor kiest om via e-mail met SiteBuilder te communiceren, vraagt ​​het team u hen 24-48 uur de tijd te geven om te reageren.

Ongeacht welke methode u gebruikt, prioriteit wordt gegeven aan klanten met de Premium- of eCommerce-abonnementen.

Op het gebied van zelfhulpbronnen biedt SiteBuilder.com een ​​doorzoekbare kennisbank met antwoorden op veelgestelde vragen over onderwerpen als sitebouw, domeinnamen en e-mail.

Conclusie

SiteBuilder biedt alles-in-één websitepakketten die alles bevatten wat u nodig heeft om te beginnen. Het bedrijf biedt niet een breed scala aan opties, maar iemand die op zoek is naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke optie voor het bouwen en hosten van websites, zou blij zijn met de eenvoud van SiteBuilder. Degenen die een website nodig hebben die verder gaat dan een eenvoudige website en blog, doen er echter goed aan op zoek te gaan naar een meer veelzijdig aanbod.

SiteBuilder.com veelgestelde vragen

 • Wat is SiteBuilder?

  SiteBuilder is een tool voor het bouwen van websites waarmee u snel een functionele website kunt maken. Het is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, dus je hebt geen kennis van webontwikkeling of code nodig. SiteBuilder.com is een hostingbedrijf dat toegang biedt tot deze tool. Er zijn vier betaalde abonnementen beschikbaar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map