Shopify in 2020: wat zeggen de klantrecensies van Shopify?

Shopify-introductie

Uitgelichte afbeelding van Shopify


Als u op zoek bent naar een van de gemakkelijkste manieren om aan de slag te gaan met e-commerce, hoeft u niet verder te zoeken dan Shopify.

Shopify is een toonaangevende site voor kant-en-klare e-commerce hosting. Het biedt alle benodigde services, waaronder domeinregistratie, sitehosting, contentbeheer en betalingsverwerking. Nieuwe klanten krijgen een gratis proefperiode van 14 dagen
.

E-commerce is de exclusieve focus van Shopify. Hoewel het in principe mogelijk is om het platform te gebruiken om andere soorten sites te maken, hebben andere bedrijven (en hun diensten) meer zin als online verkopen niet uw hoofddoel is.

Over Shopify

De eerste online winkel die Shopify bouwde, was een eigen. Het bedrijf startte meer dan een decennium geleden en verkocht snowboarduitrusting rechtstreeks aan consumenten in plaats van met tussenpersonen te werken of te kiezen voor de marktplaatsen.

Zowel digitale als fysieke tussenpersonen die op dat moment bestonden, waren out of the loop.

In de loop van de tijd keerde Shopify zich af van zijn roots in snowboarden en begon het zichzelf op de markt te brengen als een probleemloos platform voor bedrijven die online willen verkopen
. Sindsdien heeft het bedrijf zich gefocust op ‘de handel voor iedereen beter maken’.

Hoe populair is Shopify?

Tegenwoordig heeft Shopify de macht 600.000 winkels online, 1 miljoen actieve gebruikers, en er is voor meer dan 63 miljard dollar aan goederen verkocht via door Shopify aangedreven winkels
.

Shopify zelf is gegroeid van vijf werknemers die in een coffeeshop werken naar meer dan 3000 werknemers die in vijf Noord-Amerikaanse kantoren werken.

Vervolg na gebruikersrecensies

Shopify - hoe het werkt

Hoe Shopify werkt

Volgens de website van Shopify kunt u uw site ‘binnen enkele seconden na aanmelding’ laten maken. Dit is een beetje overdreven, maar het proces is soepel en eenvoudig.

Bedrijven kunnen snel een site opzetten met behulp van een standaardsjabloon
of besteed veel tijd aan het aanpassen van het uiterlijk aan de gewenste look. Met testtools kan de klant proeftransacties uitvoeren voordat deze live gaat.

Shopify kan een bestaand domein hosten, of klanten kunnen een domein registreren via Shopify. Het meest economische optie is om een ​​subdomein aan te vragen van myshopify.com zonder kosten. Klanten kunnen zoveel subdomeinen toevoegen als ze willen aan het hoofddomein.

Beveiliging en veiligheid

Beveiliging is een van de sterke punten van Shopify. Het accepteren van creditcardbetalingen online vereist naleving van de PCI-normen en Shopify voldoet aan alle niveaus van PCI-naleving.

Alle klantensites op Shopify (ervan uitgaande dat de klant geen twijfelachtige praktijken heeft geïmplementeerd) zijn PCI-compatibel.

Elke site wordt zonder extra kosten geleverd met een SSL-certificaat. Alle Shopify-inhoud is gecodeerd en verzonden via HTTPS om er zeker van te zijn persoonlijke informatie kan niet worden onderschept en die inhoud kan tijdens het transport niet worden gewijzigd.

Omdat Shopify een cloudservice is, de software van de site is altijd up-to-date. Winkeliers hoeven zich geen zorgen te maken over back-ups of software-upgrades.

Shopify-hostingplannen

Shopify-plannen

Shopify-aanbiedingen drie verschillende tariefplannen
waaruit klanten kunnen kiezen. Ze zijn allemaal inclusief betalingsverwerking via de Shopify Payments-service (waarmee klanten creditcardbetalingen kunnen accepteren).

De duurdere abonnementen rekenen meer per maand, mits verschillende voordelen in ruil:

 • Lagere creditcardkosten
 • Lagere tarieven voor externe betalingsgateways
 • Meer personeelsaccounts
 • Verzendkortingen
 • Rapportagefuncties

Creditcardverwerking (via Shopify Payments) is een standaardfunctie en Shopify beoordeelt geen transactiekosten voor aankopen die met deze service zijn gedaan.

Creditcards accepteren

Klanten die creditcards (of aanvullende betaalmethoden) willen accepteren via de externe integratie van hun keuze, kunnen dat doen. Shopify beoordeelt echter transactiekosten voor dit type betaling.

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar en degenen met hogere maandelijkse tarieven rekenen minder per transactie.

Bedrijven met een zeer hoog verkoopvolume kunnen een offerte aanvragen voor een Shopify Plus-abonnement op ondernemingsniveau
. Dit krijgt ze extra ondersteuning en migratiehulpmiddelen maar houd er rekening mee dat deze optie niet goedkoop is.

Transactiekosten

Transactiekosten zijn die welke door Shopify worden beoordeeld bovenop de maandelijkse abonnementskosten
vereist om het platform zelf te gebruiken.

Klanten die betalingen accepteren met Shopify Payments brengen geen transactiekosten in rekening (hoewel u zich ervan bewust moet zijn dat Shopify nog steeds iets beoordeelt dat het de Kaarttarief, die varieert, afhankelijk van welk Shopify-abonnement u kiest).

Het nadeel van deze optie is dat Shopify Payments alleen werkt met de volgende 6 soorten debetkredietkaarten:

 1. Visa
 2. MasterCard
 3. American Express
 4. JCB
 5. Ontdek
 6. Diners Club

Handmatige betalingsmethoden en vergoedingen

Transactiekosten zijn niet van toepassing op handmatige betalingsmethoden, inclusief rembours (COD), bankdeposito’s, cheques, testbestellingen en conceptbestellingen gemarkeerd als in behandeling of betaald.

Transactie vergoedingen zijn ook niet van toepassing op bestellingen op het verkooppunt (voor degenen die persoonlijk zaken doen).

In wezen beoordeelt Shopify transactiekosten alleen voor de bestellingen die door Shopify worden bemiddeld en betaald met behulp van een externe betalingsgateway. Vergoedingen variëren van 2,4% van het ordertotaal + $ 0,30 tot 2,9% van het ordertotaal + $ 0,30.

De transactiekosten van Shopify zijn over het algemeen aan de hogere kant (in vergelijking met zijn collega’s). Sommige van haar concurrenten beoordelen zelfs geen transactiekosten.

Alternatieve Shopify-abonnementen en -opties

De Shopify Lite plan is een goedkope
, no-nonsense plan waarmee klanten kunnen verkopen op het platform van hun keuze (inclusief Squarespace, WordPress, Tumblr en meer) terwijl hun producten op hun Facebook-pagina’s worden weergegeven.

Gebruikers kunnen de producten van hun winkel delen, gebruik Facebook Messenger om live chat te bieden ondersteuning, bied betalende klanten het volgen van bestellingen aan, accepteer betalingen en maak en verzend facturen.

Shopify Plus en koopknop

De Shopify Plus plan
omvat alle enterprise-grade oplossingen voor grote bedrijven en grootschalige handelaren.

De Shopify Koopknop stelt klanten in staat producten op elke site of blog weer te geven en te verkopen. Het is een insluitbare widget die volledig aanpasbaar is.

Shopify-proeven, CDN’s en e-mail

Klanten die niet zeker weten welk Shopify-plan het beste aan hun behoeften voldoet, kunnen deze beslissing tijdens de veertien dagen proefperiode
en ga gewoon aan de slag met Shopify.

Content Delivery Networks (CDN’s)

Content Delivery Networks (CDN’s) zijn handig voor het verbeteren van de prestaties van websites vanuit het perspectief van de gebruiker. Door de website te cachen en te verzenden vanaf een webserver dicht bij de gebruiker, laadt de site in een kortere tijd.

Het Fastly CDN verbindt Shopify met gebruikers over de hele wereld. Snelle reactie is belangrijk om klanten op een website te krijgen en te houden, en Fastly’s edge servers en caching voorkomen dat gebruikers hoeven te wachten.

E-mail

E-mail is een van de belangrijkste manieren waarop verkopers communiceren met hun klanten. Hoewel Shopify geen e-mailhosting biedt, is het hostingplan
dat alle gebruikers krijgen, biedt een onbeperkt aantal doorstuur-e-mailadressen.

Dit betekent dat klanten een adres kunnen e-mailen waarvan het domein overeenkomt met dat van de website.

Om ervoor te zorgen dat de verkoper de communicatie opslaat en reageert, zullen ze dat doen moet het doorsturen van e-mail instellen naar een account gehost door een derde partij. Toepassingen zoals G Suite of Zoho Mail zijn voldoende.

Shopify - Een e-commercesite maken

Een e-commercesite maken

De instructies op de site van Shopify beginnen met gedetailleerde informatie over het plannen van een online winkel
voordat u de winkel opzet. Deze instructies leid de gebruiker door alle vereiste stappen, te beginnen met het verkrijgen van een domeinnaam voor het publiceren van de site.

De eerste stappen na het opzetten van het domein zijn het toevoegen van producten en het selecteren van thema’s. Vervolgens kunnen indien nodig statische pagina’s worden toegevoegd, samen met een menu om ernaar te linken.

Het eerste installatieproces

Vervolgens laat het installatieproces de gebruiker de betalings- en verzendmethoden selecteren en belastingvereisten specificeren. Nadat de site is gebouwd, kan de gebruiker deze testen en dummy-bestellingen plaatsen om te controleren of alles werkt.

Al met al is het winkelopzetproces zo eenvoudig dat er weinig technische kennis nodig is. De testmodus laat klanten ervoor zorgen dat de site is zoals ze dat willen voordat de site wordt gepubliceerd.

Aanpassing van de winkel

Er zijn twee manieren waarop klanten het uiterlijk, het gevoel en het gedrag van hun website kunnen aanpassen:

 • Thema’s
 • Apps

Naast de vrij beschikbare thema’s en apps, er zijn premium-opties die klanten kunnen kopen. Shopify biedt haar klanten ook de mogelijkheid om hun eigen thema’s en apps te maken.

Thema’s

Met Shopify kunnen gebruikers het uiterlijk van hun websites aanpassen met behulp van thema’s.

Shopify-thema'sEr zijn honderden Shopify-thema’s
kiezen uit.

Klanten kunnen ervoor kiezen om een ​​van de gratis beschikbare thema’s te gebruiken, of ze kunnen ervoor kiezen om een ​​premiumoptie te kopen en te gebruiken.

Er zijn momenteel meer dan honderd verschillende thema’s beschikbaar, en klanten kunnen door de beschikbare opties filteren op basis van het aantal producten dat hun winkel verkoopt, bedrijfstype, lay-outstijl, enzovoort.

Sjablonen, lay-outs en styling

Een Shopify-thema bestaat uit verschillende lay-outs en sjablonen en u kunt zoveel (of zo weinig) behouden of wijzigen als u wilt. De ingebouwde editor maakt het gemakkelijk voor klanten om dingen op het thema te veranderen. Klanten kunnen ook schrijven en gebruiken hun eigen CSS en HTML.

Eén Shopify-site kan maar liefst twintig thema’s hebben
geïnstalleerd, maar er kan er maar één tegelijk worden gepubliceerd en actief (en dus aan bezoekers getoond).

Zelfgemaakte thema’s

Als geen van de beschikbare thema’s iemand aanspreekt, kunnen ze zeker hun eigen ontwerpen.

Voor de ontwikkeling van Shopify-thema’s moet de ontwikkelaar deelnemen aan het Shopify Partner-programma, waarmee ze gratis ontwikkelwinkels kunnen maken die kunnen worden gebruikt voor testdoeleinden.

Tools voor thema-ontwikkeling

Om een ​​thema te ontwikkelen, kunnen ontwikkelaars elk van de gebruiken drie door Shopify geleverde tools:

 • Leisteen: Slate heeft een thema
  steiger (sjablonen, secties, startstijlen en helperscripts) en een toolkit met opdrachten die themabestanden compileren en lokale bestanden synchroniseren met de ontwikkelingswinkel
 • Shopify-themakit: een volledige ontwikkelomgeving voor het maken van thema’s (deze optie is veel beter aanpasbaar dan Slate)
 • Shopify Online Code Editor: een online editor, ideaal voor snelle oplossingen en previews

Shopify-thema’s zijn ontwikkeld met behulp van een templating-taal genaamd Liquid, an open source, Op robijn gebaseerde taal die door het bedrijf is gemaakt om dynamische inhoud op de pagina’s van online winkels te laden
.

Apps

Terwijl thema’s het uiterlijk van een winkel veranderen, veranderen apps het gedrag van een winkel.

Veel apps zijn beschikbaar via de App Store van Shopify. Ze bieden extra functionaliteit op gebieden als marketing, verkoop, verzending en boekhouding.

Iemand kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de Shippo-app te installeren om te helpen bij het afdrukken van postetiketten en om profiteer van USPS-verzendkortingen en de Notify Me-app in het geval dat een of meer van hun producten niet op voorraad zijn.

Sommige apps zijn gratis beschikbaar, terwijl andere beschikbaar zijn voor een vast tarief of een maandelijks bedrag.

Zelfgemaakte apps

Ontwikkelaars kunnen hun eigen apps maken of ze kunnen app-extensies en ingesloten app-bibliotheken gebruiken om een ​​bestaande app uit te breiden.

Net als degenen die thema’s willen maken, moeten ontwikkelaars eerst deelnemen aan het Shopify Partner-programma en vervolgens gratis ontwikkelwinkels maken die kunnen worden gebruikt voor testdoeleinden.

De details van een aangepaste app kunnen variëren, maar Shopify heeft een toegankelijke API waarnaar de app kan bellen. Shopify ook levert een bibliotheek dat helpt ontwikkelaars omgaan met authenticatie en autorisatie, een moeilijke taak om in code af te handelen.

Winkel management

Shopify biedt tal van functies om website-eigenaren te helpen bij het beheren van alle aspecten van hun online winkels
.

Klanten

Shopify staat toe klanten om de informatie te volgen ze hebben op hun klanten, waaronder:

 • Namen en contactgegevens
 • Bestelgeschiedenis
 • Communicatie-records

Voorraad

De voorraadbeheeroplossingen van Shopify kan klanten helpen:

 • Uw producten instellen en ordenen (inclusief productvarianten, zoals kleur of maat)
 • Wijs unieke ID’s toe aan alles wat ze verkopen
 • Houd details van uw voorraad bij, zodat ze kunnen zien wat goed verkoopt en wat niet

Verzending en uitvoering

Zodra items zijn verkocht, kan Shopify worden geïntegreerd met verzendservices van derden voor zaken als betaalde verzendkosten of met cloudleveranciers voor levering van digitale bestanden.

tips voor webhosting

Geïnteresseerd in Shopify?
Koop vandaag nog een online winkel: gebruik onze speciale kortingslink
om de best beschikbare prijs te krijgen. Vergeet niet dat u een gratis proefperiode van 14 dagen krijgt.

Shopify-ondersteuning en uptime

Ondersteuning en uptime

Als je problemen hebt met Shopify, zijn er verschillende dingen die je kunt doen.

Klanten die problemen hebben met Shopify hebben verschillende opties om uit te kiezen om de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

Shopify Support Wizard

Ten eerste heeft Shopify een ondersteuningswizard waarmee de klant de details over het probleem kan verstrekken.

Deze wizard is in wezen een mooie zoekmachine die documentatie retourneert die de klant mogelijk nuttig vindt. Als er niets nuttigs of nuttigs opduikt, dan klant kan dan contact opnemen met een Shopify-vertegenwoordiger.

Live ondersteuning

Klanten kunnen om persoonlijke hulp vragen via e-mail, telefoon of live chat 24/7. Shopify houdt alle problemen bij en bevat zaken als statusinformatie, zodat de klant weet wanneer aan hun probleem wordt gewerkt en wat er al dan niet is gedaan.

Ten slotte biedt Shopify openbaar toegankelijke online forums waar hun klanten problemen kunnen bespreken en suggesties kunnen vragen.

Uptime en downtime

Als het op e-commerce aankomt, is uptime belangrijk. Een niet-beschikbare site betekent immers dat klanten geen artikelen kunnen kopen. Dit probleem is iets dat rechtstreeks van invloed is op de bedrijfsresultaten.

Uptime en responstijden van ShopifyShopify
is ongelooflijk transparant met een breed scala aan prestatiestatistieken die worden weergegeven.

Shopify belooft haar klanten een 99,98% uptime.

Klanten kunnen op elk moment de status van de Shopify-infrastructuur controleren, evenals hoe het platform presteert.

Shopify-partners

Het Shopify Partners-programma bestaat uit e-commerce-experts die samenwerken met Shopify om oplossingen te bieden aan de klanten van Shopify.

Shopify moedigt zowel freelancers als bureaus aan om deel te nemen aan het Shopify Partners-programma. Voordelen van deelname aan het programma zijn:

 • Extra inkomsten verdienen
 • Met uw product een breed publiek bereiken
 • Haal meer bezoekers naar uw bedrijf
 • Kortingen op producten voor bedrijfsontwikkeling, projectbeheer, productontwerp en testen

Alternatieve opties voor Shopify

Alternatieven voor Shopify

Hoewel Shopify zeker een belangrijke speler is op het gebied van e-commerceplatforms, zijn er andere opties die het overwegen waard zijn. Deze omvatten:

 • 3dcart
 • BigCommerce
 • Magento Commerce
 • WooCommerce

Gewoon om krijg een idee van prijzen, hier is een tabel met startprijzen voor elk van de onderstaande alternatieven:

3dcart
BigCommerceMagento CommerceWooCommerce
Goedkoopste abonnement (per maand)$ 19,00$ 29,95PUI (prijs op aanvraag)Afhankelijk van extensie
Gratis proefperiode?14 dagen15 dagenNee14 dagen

3dcart

3dcart is een volledig uitgerust e-commerceplatform dat de SEO-gereedheid benadrukt van alle websites die met zijn product zijn gebouwd.

3dcart’s aanbiedingen zijn beperkter dan die van Shopify, maar u mist zeker niets wezenlijks voor het lanceren van uw online winkel.

Kenmerken van 3dcart

Verder 3dcart
beoordeelt geen transactiekosten en wordt standaard geleverd met functies zoals:

 • Toegewijde SSL-certificaten voor het beveiligen van uw site
 • Bloggen-functionaliteit
 • Ondersteuning voor cadeaubonnen
 • Rapportage en analyse
 • Ondersteuning voor meer dan 160 soorten betaalmethoden
 • Meer thema’s beschikbaar (allemaal gratis)

3dcart vs Shopify

In wezen is 3dcart de meer aanpasbare optie, terwijl Shopify de meer uitbreidbare optie is.

BigCommerce

BigCommerce is een grote concurrent van Shopify. Het bedrijf is zich ervan bewust dat het slechts een fractie van de online winkels ondersteunt die Shopify doet. Het streeft ernaar marktaandeel winnen door meer waarde te bieden (het bedrijf biedt zijn klanten meer functies tegen lagere kosten).

Shopify BigCommerceBigCommerce heeft een aantal indrukwekkende statistieken.

Sommige van de grootste voordelen van het kiezen voor BigCommerce over Shopify omvatten:

 • Geen transactiekosten
 • Meer native functies waarvoor geen add-on apps nodig zijn
 • Beter productcatalogussysteem

Waar BigCommerce volgens Shopify lijkt achter te blijven openbaar beschikbare recensies, is in klantenservice en marketingondersteuning.

Magento Commerce

Magento Commerce is een flexibel e-commerceplatform dat wordt geleverd met een gratis te gebruiken, open source-variant, evenals een betaalde, cloudplatformeditie.

De grootste voordeel van het gebruik van Magento (behalve dat het gratis is als je hebt gekozen voor de open-source versie) is dat het is volledig aanpasbaar. Het maakt niet uit welke functies een klant wil, een ontwikkelaar kan die functie laten gebeuren.

Aan de andere kant kan een dergelijke flexibiliteit problematisch zijn voor iemand die niet over de technische vaardigheden beschikt die nodig zijn om zo’n complex platform te beheren.

Magento Commerce is krachtig en rijk aan functies, maar het is geen gemakkelijke oplossing om aan de slag te gaan en het is ook niet gemakkelijk te beheren en te onderhouden.

WooCommerce

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een e-commerce winkel met behulp van het WordPress-platform, overweeg WooCommerce.

WooCommerce is een open source e-commerce platform exclusief gebouwd voor gebruikers van WordPress, en het is volledig aanpasbaar.

WooCommerce is uitbreidbaar, flexibel en krachtig. We beschouwen het als de middenweg tussen Shopify (supergemakkelijk te gebruiken, enkele beperkingen van wat je kunt doen vanwege het platform zelf) en Magento (super uitbreidbaar en flexibel, maar vereist de hulp van een ontwikkelaar).

Shopify-overzicht

De voor- en nadelen van Shopify

Wat zijn de voor- en nadelen van dit e-commerceplatform, nadat we de basis van Shopify hebben behandeld?

Voordelen

 • Shopify doet veel dingen goed, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven die een solide e-commercesite willen opzetten
  maar ik wil het niet vanaf nul opbouwen.
 • Bedrijven kunnen alles opzetten wat nodig is voor online verkoop zonder programmeer- of webdesignvaardigheden. Alle stappen zijn goed uitgelegd. Er zijn veel aanpassingsopties beschikbaar om de site er onderscheidend en professioneel uit te laten zien. Met een beschikbaarheid van 99,98% en geen bandbreedtelimiet, is beschikbaarheid geen probleem.
 • De hostingfuncties zorgen voor een brede reikwijdte. Alle thema’s
  zijn mobiel-klaar en geïnternationaliseerd. Zoekmachineoptimalisatie is in elke site ingebouwd.
 • De app store biedt veel extra functies om een ​​meer succesvol online bedrijf te runnen.

Nadelen

Geen enkele service is ideaal voor iedereen, en sommige aspecten van Shopify kunnen voorkomen dat het de beste keuze van een bedrijf is.

 • Het biedt minder flexibiliteit dan een zelfbeheerde website. Bedrijven die het breedste scala aan opties willen, willen mogelijk het nodige geld uitgeven aan aangepaste ontwikkeling met een CMS.
 • Er is geen goede manier om een ​​site te exporteren en ergens anders heen te verplaatsen. De taal Liquid wordt niet veel gebruikt buiten Shopify, dus deze moet herschreven worden. Een bedrijf dat later naar een CMS wil migreren, heeft behoorlijk wat werk te doen.
 • Checkout-omleidingen van het eigen domein van de verkoper om shopify.com te bekijken. Sommige mensen hebben op forums hun bezorgdheid geuit dat het zien van de domeinwijziging kopers kan afschrikken, net wanneer ze op het punt staan ​​te betalen.

tips voor webhosting

Geïnteresseerd in Shopify?
U kunt vandaag uw online winkel maken. Gebruik onze unieke kortingslink
om de best beschikbare prijs te krijgen. Vergeet niet dat u een gratis proefperiode van 14 dagen krijgt.

Overzicht

De doelmarkt van Shopify is kleine tot middelgrote bedrijven die een kant-en-klare e-commerce-oplossing willen
. Het bedient die markt heel goed. Shopify maakt aanpassing van zijn product mogelijk via thema’s en apps.

Andere hostingservices en e-commerceplatforms bieden meer controle over de site, maar vereisen meer ontwikkelings- en onderhoudswerk. Shopify biedt een zeer goede e-commerce-ervaring voor een redelijke prijs en een kleine hoeveelheid moeite.

Veelgestelde vragen over Shopify

 • Biedt Shopify hosting aan?

  Shopify biedt e-commerce hosting voor al zijn accounts. Afhankelijk van het abonnement kun je je eigen domeinnaam gebruiken of een shopify.com-subdomein hebben. Als u geïnteresseerd bent in het hosten van een niet-Shopify-website, bent u waarschijnlijk beter af met een andere host. Maar als u een op Shopify gebaseerde website wilt runnen, biedt Shopify alle tools die u nodig hebt.

 • Wat is een e-commerce website?

  Een e-commerce website is een virtuele winkel op internet. Doorgaans hebben e-commerce websites een reeks producten, een winkelwagentje, een afrekenfunctie en een manier om via de website te betalen.

 • Hoe maak ik een online winkel aan?

  Om een ​​e-commerce winkel te creëren, moet je een platform kiezen. Shopify is slechts één optie, maar er zijn andere, zoals Magento. Zodra u het platform heeft ingesteld, kunt u producten maken, foto’s toevoegen en prijzen instellen.

 • Biedt Shopify een gratis proefversie voor zijn plannen?

  Shopify biedt zijn klanten een gratis proefperiode van 14 dagen waarbij klanten kunnen werken met de interface van Shopify en de verschillende functies kunnen bekijken. Voor deze gratis proefperiode hoeft u uw creditcardgegevens niet in te voeren.

 • Welke beveiligingsfuncties implementeert Shopify?

  Shopify implementeert een 256-bit SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat financiële transacties op uw website veilig zijn. Bovendien voldoet Shopify aan PCI PCI-niveau 1, wat betekent dat de creditcardgegevens van uw klant veilig worden opgeslagen en verwerkt.

 • Moet ik een SSL-certificaat kopen voor mijn online winkel?

  Alle e-commerce-abonnementen van Shopify bevatten een SSL-certificaat. Als u echter de knop ‘Nu kopen’ op uw eigen site gebruikt, moet u er mogelijk een aanschaffen. Neem contact op met de klantenondersteuning voor meer details.

 • Wat voor soort ondersteuning biedt Shopify zijn klanten?

  Klanten die hulp nodig hebben bij het oplossen van problemen met hun winkel, kunnen 24/7 contact opnemen met het bedrijf via e-mail, chat en telefoon. Ze kunnen ook hulp krijgen door de vraag op het communityforum te plaatsen of door de verschillende gebruikershandleidingen en tutorials in het Shopify Helpcentrum te bekijken..

 • Van wie is Shopify?

  Shopify is opgericht door Tobias Lütke, Daniel Weinand en Scott Lake. Tobias Lütke is de CEO en was de oorspronkelijke ontwikkelaar achter het project. Het bedrijf is in 2015 genoteerd aan de New York Stock Exchange.

 • Hoeveel producten kan ik in mijn online winkel plaatsen??

  Met alle plannen van Shopify kunt u een onbeperkt aantal producten op uw e-commercesite plaatsen.

 • Staat Shopify mij toe om producten toe te voegen aan mijn bestaande site?

  Ja, het is mogelijk om producten aan uw bestaande site toe te voegen met een verkleinde service. Dit plan, Shopify Lite genaamd, bevat JavaScript- en HTML-code die u rechtstreeks op uw website kunt toevoegen. De kosten voor deze service zijn nominaal.

 • Is het mogelijk om Shopify te gebruiken om een ​​online winkel op sociale mediasites te laten draaien?

  Ja, Shopify kan worden gebruikt om uw eigen winkel te creëren op meerdere sociale mediasites, waaronder Twitter, Facebook en Pinterest. Met Facebook kunt u bijvoorbeeld producten aanbieden en een optie toevoegen om uw producten te kopen op de bedrijfspagina van uw Facebook-account.

 • Biedt Shopify een manier om verschillende varianten van een product te verkopen?

  Shopify is ontworpen met het oog op productvariaties. Dus als u een product beschikbaar heeft in drie kleuren, zes maten en twee materialen, kunt u met Shopify een productvermelding maken met al die variaties.

 • Kan ik kortingen of promoties integreren in mijn online winkel?

  Ja, het is mogelijk om verschillende kortingscodes te maken voor alle Shopify-abonnementen. Als u echter geïnteresseerd bent in het weggeven van fysieke of digitale cadeaubonnen, moet u de Shopify- of Advanced Shopify-plannen hebben.

 • Zijn Shopify-thema’s gratis?

  Nee, niet alle Shopify-thema’s zijn gratis. Van de meer dan 100 thema’s zijn er echter 6 gratis thema’s die u kunt gebruiken voor de website van uw winkel.

 • Moet ik een domeinnaam kopen bij Shopify?

  Nee. Je kunt een domeinnaam kopen via Shopify of bij een andere host.

 • Is het mogelijk om een ​​online winkel te maken die ook een blog bevat met Shopify?

  Shopify geeft je niet alleen de tools die je nodig hebt om een ​​winkelwagentje en interface te creëren voor je klanten om items te bekijken, het geeft je ook een compleet contentmanagementsysteem. Met het CMS kunt u een speciale blog maken en statische pagina’s toevoegen aan uw online winkel.

 • Kan ik betalingen via creditcard ontvangen??

  Ja. Naast zijn eigen betalingsgateway ondersteunt Shopify een breed scala aan andere gateways zoals Authorize.net en PayPal. Als u er echter voor kiest om een ​​externe gateway te gebruiken, worden er extra transactiekosten in rekening gebracht.

 • Ondersteunt Shopify de integratie van persoonlijke verkopen met online winkelverkopen?

  Shopify biedt een point-of-sale (POS) -oplossing waarmee u zowel online als persoonlijk kunt verkopen vanuit één account. U krijgt zelfs een gratis kaartlezer om creditcards persoonlijk te accepteren met uw favoriete mobiele apparaat.

 • Moeten kopers in mijn winkel een account aanmaken om het afrekenproces te voltooien?

  Met Shopify kunnen shoppers accounts maken, maar dit is niet vereist.

 • Kan ik een aangepast thema bouwen of een ontwerper een voor mij laten bouwen?

  Als je over de vaardigheden beschikt, kun je je eigen thema bouwen of een thema wijzigen dat je in de themawinkel hebt gekocht. Als je hulp wilt, heeft Shopify een zoekfunctie om je te helpen een Shopify-expert te vinden die bij je project en budget past. Als u wijzigingen wilt aanbrengen, moet u een plan selecteren dat u volledige toegang geeft tot de sjabloonbestanden om een ​​aangepast thema te implementeren.

 • Zijn Shopify-thema’s responsief?

  Alle thema’s van Shopify zijn responsief, wat betekent dat klanten een geschikte interface zullen zien, ongeacht of ze hun computer, tablet of telefoon gebruiken.

 • Heeft Shopify functies om meerdere talen te ondersteunen?

  Als u verkoopt aan klanten die geen Engels spreken, biedt Shopify de tools en plug-ins die nodig zijn om de pagina’s en producten van uw online winkel in verschillende talen te vertalen.

 • Biedt Shopify shopperstatistieken?

  Shopify biedt u een geïntegreerd dashboard met een breed scala aan statistieken, waaronder het aantal verkopen en verkeer. U kunt ook rapporten krijgen over verschillende producten die u verkoopt en begrijpen welke producten het meest worden verkocht. De rapporten geven u ook inzicht in de bezoekers van uw website, zoals waar ze vandaan komen of hoe ze uw winkel hebben gevonden.

 • Wat zijn Shopify-betalingen?

  Shopify-betalingen is de eigen betalingsgateway van Shopify. Als u het gebruikt, kunt u meteen beginnen met het accepteren van creditcards in uw winkel, zonder dat u accounts hoeft in te stellen bij externe betalingsverwerkers.

 • Hoe zet je een online winkel op?

  U kunt een online winkel opzetten door een gehost platform zoals Shopify te kiezen of software op uw webhostingaccount te installeren. U kunt bijvoorbeeld WordPress gebruiken met een e-commerce plug-in of een speciaal winkelwagentje-script voor uw Windows- of Linux-server.

 • Wat is Shopify UK?

  Shopify heeft een Britse website op www.shopify.co.uk. Het bedrijf heeft 22 verschillende regionale websites, waaronder opties voor de Verenigde Staten, Indonesië, Ierland, India, Frankrijk en Canada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map