MyHosting.com Review: we komen erachter of u het echt wilt.

MyHosting Inleiding

MyHosting is een Canadees webhostingbedrijf dat sinds 1997 webhostingservices aanbiedt. Het beweert 50.000 klanten te hebben in meer dan 170 landen.


MyHosting is eigendom van SoftCom Inc, een privébedrijf gevestigd in Toronto. Dit moederbedrijf is ook eigenaar van Mail2web, een webmaildienst. Turker Sokullu is mede-oprichter van zowel SoftCom als MyHosting.

In tegenstelling tot veel goedkope hosts, zet MyHosting zakelijke hosting in de voorhoede van zijn portfolio. Het biedt shared hosting, e-mail-only hosting, domeinnamen, VPS-services en een reeks betaalde en gratis services die grotendeels bedrijfsgericht zijn, zoals marketing en apps.

MyHosting-hostingplannen

MyHosting biedt een zeer uitgebreid assortiment website-hostingpakketten en de website zit boordevol technische details. Kortheidshalve kijken we alleen naar de basis.

 • Web Hosting-pakketten zijn onderverdeeld in drie plannen: Personal Website, Business Hosting en eCommerce hosting. Persoonlijk is het meest elementaire plan en is een service die alleen voor Linux is. Business Hosting is ongebruikelijk omdat gebruikers toegang krijgen tot zowel Windows- als Linux-servers op hetzelfde plan, waardoor het ideaal is voor bedrijven die platformonafhankelijk werken. Ten slotte is eCommerce Hosting hetzelfde als het Business Hosting-plan, maar bevat het e-commerce-specifieke tools, zoals winkelwagentjes, uw eigen SSL-certificaat en optionele extra bolt-ons om uw winkel soepel te laten werken.
 • In de VPS-sectie biedt MyHosting een reeks plannen: Custom VPS, Developer VPS, Business VPS en Reseller VPS. De eerste twee zijn beschikbaar op Hyper-V cloud Windows of Linux (de laatste met cPanel), terwijl Business VPS is opgesplitst in Linux met Plesk of Windows SharePoint Services cloud hosting. In het gedeelte Reseller kunnen gebruikers Linux kiezen met cPanel of Hyper-V cloud Windows Reseller-abonnementen. Wees voorzichtig bij het selecteren van een Linux-abonnement: cPanel en Plesk zijn op sommige van hen verschuldigd.
 • MyHosting lijkt verrassend genoeg geen dedicated hosting te bieden, maar het biedt wel e-mailhosting, SharePoint-hosting en Hosted Exchange.

MyHosting Uptime / Downtime

MyHosting zegt dat het een 100% uptime-garantie biedt. Hoewel dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat uw website niet uitvalt, krijgt u wel een dag gratis tegoed voor elk uur dat de service niet beschikbaar is. De informatie op de servicepagina’s is hiermee in strijd en belooft 99,9% netwerk-uptime. Het is niet duidelijk wat waar is, maar het kan van invloed zijn op de vergoeding die u ontvangt als u problemen ondervindt.

In tegenstelling tot kleinere hosts, is MyHosting erg bekend over zijn datacenters. Het maakt gebruik van twee faciliteiten van derden: één in Toronto en één in New York. Alle datacenters hebben quad-core Dell-servers geïnstalleerd met 16 GB RAM en NetApp-opslag. Gebouwen worden gecontroleerd door toegang met een sleutelkaart, bewakers en camerabewaking, en het netwerk wordt beschermd door meerdere firewalls, beveiligingswaarschuwingen, scanners en 24-uurs systeembewaking door personeel.

Daarnaast maken de faciliteiten gebruik van dieselgeneratoren en UPS-boxen, HVAC-koeling en milieuvriendelijke brandbeveiliging, die speciaal is gekozen om het risico op beschadiging van hardware bij gebruik te verminderen.

MyHosting-ondersteuning

Technische ondersteuning is het hele jaar door 24/7 beschikbaar. Ondersteuning wordt verleend via telefoon, e-mail en livechat zonder extra kosten voor klanten.

Hulp en ondersteuning wordt geboden via een enorm portaal. Vanaf één pagina kunt u toegang krijgen tot uw accountgegevens, contact opnemen met technische ondersteuning, problemen in community’s bespreken, veelgestelde vragen lezen, serverstatuspagina’s bekijken, de Wiki lezen, suggesties indienen en toegang krijgen tot de MyHosting-blog. Ik ontdekte dat technische en helpinformatie zeer gedetailleerd en meer dan voldoende was voor gevorderde gebruikers.

MyHosting Configuratiescherm

VPS-hosting kan worden gekocht met cPanel- of Plesk-configuratieschermen. Gedeelde hostingplannen gebruiken een eigen systeem dat uw account-, hosting- en domeinbeheer in één integreert. Dit is ook beschikbaar voor VPS-hostingplannen.

MyHosting-extra’s

Net als bij de rest van de dienstverlening van MyHosting, is het scala aan extra voordelen dat het biedt zeer gedetailleerd en complex.

 • Bij gedeelde hostingplannen krijgt u een gratis domeinnaam, gratis e-mail in Outlook, $ 25 in Google Adwords, $ 25 in Bing / Yahoo! Advertenties, add-ons voor e-commerce, installatieprogramma’s met één klik en een sitebouwer.
 • Het Business Hosting-plan verhoogt de advertenties tot een tegoedbon van $ 50 voor elke site, en het e-commerceplan verhoogt dit tot $ 75 voor elke site plus specifieke voordelen voor e-commerce.
 • Installatieprogramma’s met één klik omvatten WordPress, Joomla, Drupal, Magento e-commerce, phpBB enzovoort.
 • Er zijn geen duidelijke gratis incentives met VPS-plannen.

MyHosting geld-terug-garantie / annuleringsbeleid

MyHosting biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen aan klanten die jaarlijks betalen in ruil voor een snelle e-mail. Restituties zijn exclusief zaken als domeinnamen, boetes voor overschrijding van uw toewijzing en boetes voor overschrijding van bandbreedtelimieten.

De geld-terug-garantie is niet beschikbaar voor plannen wanneer de klant maandelijks betaalt, noch wanneer een klant zijn account binnen 90 dagen voorafgaand aan een nieuwe claim heeft geannuleerd.

MyHosting biedt geen restitutie zodra u aan het einde van uw contractperiode bent. Als u niet tevreden bent en wilt vertrekken, heeft u geen recht op geldteruggave.

MyHosting-samenvatting

De eerste indruk van MyHosting is dat het een solide keuze is voor zakelijk en zeer technisch gebruik. Het bedrijf heeft genoeg plannen om aan de meeste zakelijke behoeften te voldoen, hoewel iedereen zonder technische kennis van mening kan zijn dat de enorme hoeveelheid technische details op de site meer is dan ze moeten weten.

Als je klaar bent om de sprong te maken van een basishost naar een meer uitgebreide host, kan MyHosting een goede optie zijn. Het geld-terug-beleid lijkt niet bijzonder vriendelijk te zijn, waardoor gebruikers gedwongen worden de volledige termijn te betalen voor een dienst die ze misschien willen verlaten. Andere verhuurders staan ​​toe dat de termijn wordt geannuleerd in ruil voor terugbetaling, dus dit is een mogelijk nadeel als je aarzelt om door te gaan.

MyHosting Veelgestelde vragen

 • Waar bevinden de datacenters van MyHosting.com zich?

  Het maakt gebruik van twee datacenters; Equinix in Toronto, Canada, en Earthlink in Rochester, NY. 

 • Waar is het bedrijf gevestigd??

  MyHosting heeft zijn hoofdkantoor in Toronto, Canada.

 • Heeft MyHosting.com Windows hostingplannen?

  MyHosting biedt zowel Windows- als Linux-hosting aan. Persoonlijke abonnementen zijn alleen voor Linux, terwijl zakelijke en e-commerce-abonnementen een keuze aan besturingssystemen bieden. VPS-abonnementen zijn ook beschikbaar met Windows of Linux.

 • Is een domein inbegrepen bij de aankoop van een hostingplan?

  Ja. Alle gedeelde hostingplannen bevatten een gratis domein voor een jaar.

 • Biedt MyHosting VPS-hosting aan?

  Ja. VPS-abonnementen zijn beschikbaar met zowel Linux- als Windows-besturingssystemen. 

 • Zijn verlengingsprijzen meer dan de introprijs?

  Mogelijk. Bij sommige abonnementen biedt MyHosting kortingen als u vooraf betaalt. Het bedrijf garandeert niet dat dezelfde prijs beschikbaar zal zijn wanneer het tijd is voor uw verlenging.

 • Kan ik meerdere sites of domeinen hosten in mijn account?

  Ja. De gedeelde abonnementen van MyHosting.com bieden de mogelijkheid om onbeperkte websites te hosten.

 • Welke tevredenheidsgarantie wordt aangeboden?

  Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

 • Welke betalingsopties worden ondersteund?

  Klanten kunnen betalen via PayPal of creditcard.

 • Hoe krijg ik ondersteuning?

  Alle hostingklanten hebben toegang tot e-mailondersteuning, livechat en 24/7 telefonische ondersteuning. Er zijn lokale nummers voor verschillende landen, maar ondersteuning is alleen beschikbaar in het Engels.

 • Welke ontwikkeltalen ondersteunt MyHosting.com?

  Windows-servers ondersteunen ASP.NET, PHP, Perl, IIS7, Visual Studio, Microsoft SQL, MySQL en PostgreSQL. Linux-servers draaien CentOS en bieden PHP 5.5.3.

 • Welke uptime-garantie wordt geboden?

  MyHosting.com biedt 100% uptime-garantie op al haar hostingpakketten. Als de services toch uitvallen, krijgen klanten een 1-op-1-krediet.

 • Wat is het back-upbeleid van MyHosting?

  Alle VPS-servers worden regelmatig ondersteund door het technische team van MyHosting.com. Op gedeelde hostingaccounts is back-up en ophalen niet voorzien. In noodsituaties kan MyHosting mogelijk tegen een vergoeding een back-up ophalen, maar u kunt hier beter niet op vertrouwen.

 • Is bandbreedte en opslag onbeperkt?

  MyHosting.com biedt onbeperkte schijfruimte en onbeperkte gegevensoverdracht op gedeelde hostingplannen.

 • Welke bedieningspanelen worden aangeboden?

  VPS-servers zijn voorzien van WHM / cPanel of Plesk. Gedeelde hostingaccounts hebben een eigen configuratiescherm.

 • Biedt MyHosting.com plannen met korting voor scholen en non-profitorganisaties?

  Non-profitorganisaties, educatieve organisaties en sommige overheidsorganisaties kunnen gratis webhosting aanvragen.

 • Hoeveel e-mailadressen zijn er?

  E-mailaccounts variëren van 10 tot 50 per pakket, afhankelijk van het geselecteerde abonnement. Gedeelde hostingplannen bieden onbeperkte schijfruimte. Met plannen voor alleen e-mail varieert de toewijzing van ruimte van 1 GB tot 4 GB per account.

 • Kan ik video en audio streamen vanaf mijn website?

  Streaming is uitgeschakeld op gedeelde hostingplannen vanwege hun beperkte middelen. Zowel VPS-plannen voor Windows als Linux bieden echter mogelijkheden voor mediastreaming.

 • Heeft MyHosting.com een ​​sitebuilder?

  Ja. Alle hostingplannen worden geleverd met een sitebouwer met honderden sjablonen om het maken van een website gemakkelijk te maken voor individuen van alle niveaus. Persoonlijke plannen omvatten de capaciteit voor één sitebuilder-website, terwijl bedrijfsplannen er twee hebben. E-commerce-plannen omvatten capaciteit voor drie sites. U kunt er tegen een kleine vergoeding meer toevoegen.

 • Welke beveiligingsmaatregelen worden aangeboden?

  HackerWise, StopTheHacker en SiteLock zijn beschikbaar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map