M3 Server Review: bestaat al sinds de begindagen van het web. Erachter te komen waarom

M3 Server Introductie

Vanaf het bescheiden begin in een enkel kantoor met gedeelde hosting en inbelservice in 1996, is M3 Server enorm gegroeid. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan hostingplannen die erop zijn gericht om de klant ‘elke dollar te laten tellen’, zodat klanten zich op hun bedrijf kunnen concentreren.


Diensten en specialisaties

M3 Server biedt veel verschillende hostingservices, waaronder VPS-, dedicated en WordPress-abonnementen. Naast hostingplannen biedt het bedrijf ook andere diensten aan. Als gevolg van zijn “Great Desire to be Excellent”, streeft M3 Server ernaar om individuen en kleine bedrijven, ongeacht hoe groot of klein, kwaliteitsvolle hosting tegen kosteneffectieve tarieven aan te bieden..

M3 Server biedt een aantal VPS-abonnementen. Deze plannen variëren door de hoeveelheid RAM, harde schijfruimte en CPU-kernen. De VPS-abonnementen draaien op de Apache-webserver en zijn geconfigureerd met Nginx en ZEND om de serverprestaties aanzienlijk te verbeteren. De VPS-abonnementen van M3 Server ondersteunen aanvullende softwarepakketten en scripttalen, waaronder PHP, MySQL, WordPress en Joomla! Naast de standaard VPS-abonnementen, kunnen klanten kiezen uit VPS-abonnementen met SSD-opslagtechnologie die verbeterde prestaties levert. Deze zijn echter iets duurder en bieden minder schijfruimte.

Naast VPS-abonnementen kunnen klanten van M3 Server kiezen uit een set dedicated of “bare metal servers”. Deze abonnementen zijn ideaal voor klanten die hun website op hun eigen server willen hebben zonder bronnen met andere websites te hoeven delen. De plannen zijn opgesplitst in meerdere groepen voor verschillende toepassingen, waaronder bedrijfsservers, en hebben een netwerksnelheid van ten minste 30 Mbps. De speciale plannen bieden, net als de VPS-plannen, ook ondersteuning voor vergelijkbare scripts en pakketten, waaronder MySQL, Joomla, PHP en Drupal.

Klanten die zich willen concentreren op het maken van blogposts met WordPress zonder dat ze met servers te maken krijgen, kunnen de WordPress-abonnementen van M3 Server selecteren. Net als de andere plannen, worden de WordPress-plannen geleverd met ten minste 2 speciale CPU’s, een hoge hoeveelheid toegestane bandbreedte en wat RAM. De WordPress-plannen omvatten installatie zonder extra kosten, samen met het verwijderen van malware. De managed WordPress-hosting van M3 Server is speciaal geoptimaliseerd om de responstijden te verbeteren en de websiteprestaties te verbeteren.

Behalve het aanbieden van hostingdiensten voor klanten, biedt M3 Server aanvullende diensten. Klanten die hulp nodig hebben bij het bewaken en uitvoeren van advertentiecampagnes, kunnen een kijkje nemen in de AdServer-abonnementen van het bedrijf, die in prijs variëren naargelang het aantal vertoningen. Degenen die technische hulp nodig hebben bij migratie of back-up kunnen een kijkje nemen in het Site Tech-plan van M3 Server. Andere plannen die klanten kunnen overwegen, zijn onder meer website-monitoring, CDN en videostreamingservices.

Infrastructuur en uptime

De infrastructuur van M3 Server bestaat uit datacenters op meerdere locaties in de Verenigde Staten en Europa. Hoewel M3 niet veel details geeft over zijn datacenters, kan het bedrijf een uptime van 99,9% behalen en garanderen.

Back-ups

Klanten die hun gegevens tegen verlies willen beschermen, moeten overwegen om een ​​back-upschema van M3 te nemen. De back-upschema’s variëren afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die dagelijks op een externe locatie kan worden geback-upt. Klanten die zich bezighouden met het terugkeren naar een eerdere back-up, zullen blij zijn te weten dat de back-upschema’s ten minste 10 herstelpunten bevatten.

Ondersteuning en klantenservice

M3 Server is er trots op zijn klanten te bedienen, hoe groot of klein ook. Als gevolg hiervan stelt het bedrijf klanten in staat op vele manieren contact op te nemen met ondersteuning, waaronder telefoon, e-mail en ondersteuningstickets. Naast contact op te nemen met de service, kunnen klanten 24/7 artikelen en tutorials bekijken op de website van het bedrijf.

Facturering

Na het selecteren van een abonnement kunnen klanten de hostingrekening betalen met creditcards of PayPal. De meeste abonnementen worden maandelijks gefactureerd en er worden geen kortingen aangeboden voor vooruitbetaling. Voor aanvullende services, waaronder AdServers of domeinregistratie, zijn mogelijk een eenmalige vergoeding of jaarlijkse betalingen vereist.

Overzicht

Opgericht in 1996 met een bescheiden begin, is M3 Server uitgebreid met extra services en hardware. Haar missie behelst een “groot verlangen om uitstekend te zijn” door haar loyaliteit aan klanten en het gebruik van hoogwaardige hardware. Klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve hosting tegen lage prijzen, kunnen het goed doen met de plannen van M3 Server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map