JumpLine.com in 2020: wat zeggen klanten van JumpLine.com?

Jumpline Introductie

Jumpline is in 1997 opgericht door Marc Hardgrove, Rob Kaufman en Rick Barber. Het biedt webhostingoplossingen voor zakelijke en persoonlijke klanten en is gevestigd in St Petersburg, FL in de Verenigde Staten.


Jumpline is een particulier bedrijf en heeft meer dan 150.000 websites. Het richt zich op zakelijke webhosting, inclusief shared hosting, dedicated servers en cloudhosting, maar verwelkomt ook persoonlijke klanten.

Jumpline-hostingplannen

Jumpline heeft drie gedeelde hostingplannen die beperkte hoeveelheden gegevensoverdracht en opslag bieden, met toenemende rechten voor het hele bereik. Er zijn kortingen beschikbaar voor jaarcontracten, maar u kunt ook kiezen voor maandelijkse facturering. Alle pakketten worden standaard geleverd met cPanel en Softaculous en er zijn geen extra licentiekosten.

VPS-hosting kan worden geconfigureerd met een schuifregelaar op de website, van het basispakket met 30 GB ruimte tot het grootste abonnement met 50 GB. Ze bevatten allemaal volledige root SSH-toegang, SolusVM-paneel, SSD-opslag en 1 of 2 IP-adressen.

Cloudhosting ondersteunt Windows, Linux en FreeBSD en wordt geleverd met SSD-opslag. Deze plannen zijn contractvrij en schaalbaar en u heeft de mogelijkheid om cPanel en WHM toe te voegen als u ze nodig heeft.

Het bedrijf biedt ook aanvullende diensten voor online marketing, app-hosting, logo-ontwerp en privacy van domeinnamen om identiteitsdiefstal te voorkomen. Domeinen zijn rechtstreeks beschikbaar via Jumpline, maar u kunt uw domein desgewenst via een andere registrar kopen.

Jumpline-infrastructuur

Jumpline maakt gebruik van Expedient datacenters. Een daarvan is gevestigd in Upper Arlington, Ohio, en biedt 20.000 vierkante meter aan ruimte. Jumpline specificeert niet de locatie van de andere faciliteiten. Klanten profiteren van toegang tot meerdere Tier 1-internetproviders en de faciliteit in Ohio is beveiligd met biometrische lezers.

Jumpline-ondersteuning

Jumpline biedt ondersteuning via e-mail, livechat en telefoon. Het callcenter is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur ET. Buiten deze uren kun je mailen, en het lijkt erop dat de supportafdeling zal reageren. Het bedrijf zegt dat het ernaar streeft om downtime te voorkomen, maar biedt geen vaste uptime-garanties.

Geld-terug-garantie en annuleringsbeleid

Alle Jumpline-klanten profiteren van een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Sommige abonnementen zijn ook beschikbaar op maandelijkse factureringsplannen, dus als u annuleert binnen uw factureringsmaand, bent u niets verschuldigd op uw maandelijkse verlengingsdatum. Cloud hosting wordt doorlopend verkocht, zonder contract.

Als u halverwege een contractperiode bent, biedt Jumpline geen pro rata restitutie.

Jumpline Samenvatting

Met haar Amerikaanse datacenters richt Jumpline zich duidelijk op bedrijven in de Verenigde Staten. En met telefonische ondersteuning binnen ET-kantooruren is dit een hostingbedrijf dat meer geschikt is voor klanten in bepaalde delen van Noord- en Midden-Amerika, tenzij u graag via e-mail met noodsituaties omgaat. Maar hoe dan ook, de pakketten van Jumpline hebben een universele aantrekkingskracht, met name de cloudhosting, die flexibel is. Als u een uptime-garantie wilt, moet u mogelijk ergens anders zoeken.

Veelgestelde vragen over JumpLine.com

 • Biedt Jumpline Windows-hosting?

  JumpLine biedt alleen op Linux gebaseerde webhostservices.

 • Wat voor soort hostingplannen bieden ze aan?

  JumpLine biedt gedeelde hostingplannen, evenals cloud en VPS.

 • Biedt Jumpline reseller-opties aan?

  JumpLine heeft geen resellerprogramma.

 • Krijg ik onbeperkte bandbreedte en ruimte?

  Nee, elk hostingplan heeft een vaste hoeveelheid opslagruimte en toegestane bandbreedte.

 • Welke programmeertalen worden ondersteund door hun servers?

  Op hun gedeelde webhostingplatforms omvatten de ondersteunde programmeertalen PHP, Perl en Python.

 • Zullen ze me helpen een bestaande site en domeinnaam over te dragen?

  Het bedrijf heeft geen site-overdrachtservice, maar ze hebben wel hun ondersteunend personeel beschikbaar om u door het proces te begeleiden.

 • Heeft Jumpline tools om eenvoudig een website te bouwen?

  Het bedrijf biedt een Softaculous-installatieprogramma met een klikinstallatie van populaire CMS’s en applicaties zoals WordPress, Joomla, Magento, MediaWiki, forumsoftware en meer.

 • Biedt JumpLine een configuratiescherm?

  JumpLine biedt cPanel en Plesk aan op hun hostingplannen.

 • Biedt JumpLine gratis back-up?

  Ze maken dagelijks een back-up van hun diensten. Ze worden beschikbaar gesteld op basis van uw plankeuze voor 10, 15 of 20 dagen.

 • Waar is JumpLine gevestigd?

  Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in St. Petersburg, Florida. Hun datacenter bevindt zich in Ohio.

 • Welke soorten ondersteuning bieden ze?

  Het bedrijf biedt ondersteuning via e-mail, telefoon en Live Chat tijdens normale kantooruren. Technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar via hun klantenmanager.

 • Biedt JumpLine extra’s met hun plannen?

  Hun hostingplannen bieden een aantal extra’s zoals dedicated IP, SSL-certificaten, WHOIS-bescherming voor domeinregistraties, e-mailspambeveiliging, meerdere e-mail IMAP / POP-accounts en meer.

 • Hoeveel e-mailadressen zijn inbegrepen?

  Hun gedeelde hostingplannen bieden een variërend aantal accounts en het e-mailquotum hangt af van de hoeveelheid schijfruimte binnen de door u gekozen grootte van het plan.

 • Biedt JumpLine CDN-services aan op hun platform?

  Ze hebben geen CDN-services beschikbaar.

 • Wat voor soort betalingsplannen bieden ze aan?

  Hun prijzen zijn ingesteld voor maandelijkse of jaarlijkse servicevoorwaarden. Jaarlijkse diensten krijgen een algemene prijsverlaging.

 • Welke betalingsmogelijkheden biedt JumpLine?

  Ze accepteren alle gangbare creditcards en PayPal.

 • Biedt JumpLine kortingen voor studenten, non-profitorganisaties of scholen?

  Het bedrijf biedt niet regelmatig promoties aan studenten, non-profitorganisaties en scholen, maar ze hebben van tijd tot tijd wel verkoop- en andere incentives.

 • Heeft Jumpline een uptime-garantie en wordt er rekening gehouden met downtime?

  JumpLine heeft een uptime-garantie van 99,9%; ze vermelden echter niet of ze al dan niet servicekredieten of enige andere compensatie voor downtime aanbieden.

 • Kan ik audio of video streamen?

  Vanwege de beperkte opslagruimte op hun gedeelde hostingplannen, wordt het aanbevolen dat u hun VPS-hostingservices gebruikt voor audio- of videostreaming.

 • Kan ik fotogalerijen hosten?

  Het hosten van afbeeldingsgalerijen is mogelijk zolang u binnen uw opslaglimieten blijft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map