iWeb in 2020: wat zeggen iWeb-klantrecensies?

iWeb Inleiding

IWeb, opgericht in 1996, is een gevestigde hostingprovider in Montreal, Canada. Het heette oorspronkelijk Formation et Technologies Formatek en bood een scala aan diensten; het bedrijf richtte zich tussen 1998 en 1999 opnieuw op webhosting.


Het bedrijf is in 2011 geprivatiseerd en biedt shared hosting-diensten onder een andere merknaam, Funio. Wat specialiteiten betreft, is iWeb uitsluitend gericht op dedicated en ‘smart servers’, een aangepaste vorm van dedicated server hosting.

Met vier datacenters, 200 medewerkers, 21.000 klanten en 35.000 servers beweert iWeb een van de grootste leveranciers van webhostingservices in Canada te zijn.

iWeb-hostingplannen

Zoals vermeld in de inleiding, houdt iWeb zich uitsluitend bezig met premium- en / of professionele hostingservices. Het assortiment is uitsluitend gericht op zakelijke hosting; meer betaalbare opties zoals shared hosting worden aangeboden onder andere merknamen, dus deze komen niet aan bod in deze review.

 • Het bedrijf adverteert met een reeks dedicated serverhostingplannen die vrij traditioneel zijn in termen van specificaties. Naarmate de prijs stijgt, nemen ook de functies toe; top-end plannen omvatten onbeperkte bandbreedte. Gebruikers kunnen cPanel of Plesk kiezen en profiteren allemaal van een 100% netwerk-uptime SLA. Klanten met een beperkt budget kunnen ook de beperkte ruimte voor magazijnontruiming onderzoeken voor goedkopere opties.
 • Slimme servers zijn in wezen virtuele machines, vergelijkbaar met virtuele privéservers, behalve dat de slimme server alle bronnen van de dedicated server in beslag neemt – niet slechts één segment. Ze kunnen sneller worden ingezet dan dedicated servers omdat ze in de cloud worden gehost. Via iWeb kunnen klanten een slimme server met Linux of Windows verkrijgen; configuratie-opties zijn in grote lijnen vergelijkbaar met een dedicated server.

iWeb Uptime / Downtime

In beide soorten hostingplannen garandeert iWeb 100% netwerk-uptime en biedt een geld-terug-garantie als onderdeel van deze SLA; Mocht het zijn doel niet halen, dan zal het klanten een krediet toekennen voor een dag gratis service voor 15 minuten downtime en daarna een dag per uur downtime. Het geeft klanten ook een hardware-vervangingsgarantie van 4 uur.

Klanten kunnen de systeemstatus op elk moment op de iWeb-site controleren. Er lijken geen historische gegevens te worden gepubliceerd, hoewel klanten zich via e-mail of RSS kunnen abonneren om regelmatig updates te ontvangen.

In termen van netwerkinfrastructuur werkt iWeb uitsluitend vanuit Canada. Het bezit en exploiteert drie datacenters in Canada – voornamelijk in de regio Montreal – en heeft ruimte in een vierde faciliteit; in totaal biedt dit een enorme 90.000 vierkante meter aan datacenterruimte.

Gedetailleerde informatie over elke faciliteit is beschikbaar op haar website. Ze zijn allemaal beveiligd met biometrische sensoren, camerabewaking en beveiligde toegangsregelingen, terwijl continuïteit wordt geboden via koeling en airconditioning, dieselgeneratoren en stroomregelsystemen. Als je meer wilt weten, biedt iWeb drie virtuele rondleidingen op zijn website. Het is duidelijk dat ze zijn datacenters graag willen promoten als een belangrijke troef van zijn dienstverlening.

iWeb-ondersteuning

Ondersteuning wordt 24/7/365 geboden door het interne team van technische medewerkers van iWeb. Klanten kunnen telefonisch of live chatten met het bedrijf; ondersteunend personeel biedt assistentie in het Engels, Frans en Spaans.

In het Control Center kunnen gebruikers supporttickets registreren en de status van eerdere verzoeken of incidenten controleren. Het bedrijf heeft ook een knowledgebase die een indrukwekkend scala aan onderwerpen met een goed detailniveau behandelt, met nuttige screenshots.

iWeb in het nieuws

Ik heb iWeb onderzocht op enkele van ‘s werelds grootste technische nieuwssites, maar ik heb geen artikelen gevonden over de services of prestaties uit het verleden.

iWeb-configuratiescherm

Omdat de services van iWeb beperkt zijn tot toegewijde en slimme servers, zijn gebruikers niet beperkt tot een bepaald softwarepakket. Zowel cPanel als Plesk worden aangeboden op speciale serverplannen.

Op slimme servers krijgen klanten een aangepast configuratiescherm, Control Center, dat het daadwerkelijke serverbeheer verzorgt. Vermoedelijk zouden ze ook andere instrumenten op het bedieningspaneel kunnen installeren, hoewel dit niet in de details wordt genoemd.

iWeb Extra’s

Omdat iWeb zich concentreert op zakelijke hosting, richt het zich niet op het aanbieden van gratis geschenken of vouchers om gebruikers aan te moedigen zich aan te melden. Sommige speciale aanbiedingen worden vermeld op de website, maar deze hebben over het algemeen betrekking op bandbreedte of extra vermogen in plaats van een gratis geschenk zoals een domeinnaam.

iWeb geld-terug-garantie / annuleringsbeleid

Alle iWeb-klanten kunnen de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie gebruiken om hun kosten terug te vorderen als ze niet tevreden zijn. Klanten die willen annuleren, moeten het speciale accountbeëindigingsformulier gebruiken. De hoeveelheid bandbreedte die op het account wordt gebruikt, wordt gemeten en de kosten worden in mindering gebracht op de terugbetaling van de gebruiker.

Halverwege afzeggen is ook mogelijk; hiervoor moeten klanten gebruik maken van het Customer Hub-configuratiescherm of een schriftelijk verzoek met handtekening per fax indienen. Volgens de Servicevoorwaarden kan iWeb een pro-rata terugbetaling aanbieden in de vorm van een accountkrediet.

iWeb-samenvatting

Met zijn toewijding aan enterprise hosting is iWeb een niche-hostingbedrijf dat zichzelf profileert als professioneel, ervaren en ervaren. De website en instructievideo’s hebben een vleugje Apple’s webdesign over zich; misschien ziet iWeb zichzelf als een ‘premium’ aanbieder van hostingdiensten en wil het zich aansluiten bij dezelfde esthetiek. Het is moeilijk om fouten te vinden met zijn webhostingproducten, hoewel ze duidelijk gericht zijn op een zeer specifiek type klant en mogelijk niet geschikt zijn voor elk bedrijf.

Veelgestelde vragen over iWeb

 • Bieden ze Windows- of Linux-services aan??

  iWeb biedt zowel Linux- als Windows-servers.

 • Als ik me aanmeld, wordt de prijs hoger als ik ga verlengen?

  Er zijn hier geen verrassingen. Prijzen zijn consistent.

 • Ik zoek dedicated servers met managed services, zijn die beschikbaar?

  Ja. Hoogwaardige dedicated, cloud-, beheerde en colocatieservers zijn de specialiteiten van iWeb. Ze bieden geen gedeelde hostingplannen.

 • Krijg ik een gratis domeinnaam bij aanmelding?

  Nee, hoewel hun aparte, maar gerelateerde bedrijf genaamd Funio een gratis domein biedt met hun gedeelde webhostingplan.

 • Bieden ze diensten voor domeinregistratie? Bieden ze WHOIS-domeinprivacy?

  Domeinnaamservices zijn beschikbaar via Funio, hun zusterbedrijf. Via Funio kunt u WHOIS-privacy krijgen tegen een nominale prijs.

 • Heeft iWeb een geld-terug-garantie?

  Ja. iWeb biedt klanten een geld-terug-garantie van 30 dagen.

 • Ik heb Virtual Private Server (VPS) -services nodig, hebben ze dat?

  Ja, de Virtual Private Server-opties van iWeb, bekend als SmartServers, bieden klanten echte toegewijde kwaliteiten.

 • Bieden ze telefonische ondersteuning?

  iWeb heeft telefonische ondersteuning, 24 x 7 beschikbaar.

 • In welke taal is hun klantenondersteuning beschikbaar?

  Het ondersteuningsteam biedt ondersteuning in het Engels, Frans en Spaans.

 • Waar is dit bedrijf gevestigd??

  Dit Canadese bedrijf is gevestigd in de stad Montreal, Quebec.

 • Waar bevinden de datacenters van iWeb zich?

  Ze beschikken over datacenters in Montreal, Dallas, Santa Clara, Singapore en internationaal in Amsterdam.

 • Welke programmeer- en scripttalen ondersteunen ze?

  iWeb’s ondersteunde programmeertalen zijn ASP, ASP.NET, PHP, Perl, Ruby on Rails en Ruby.

 • Bieden ze reseller-opties aan?

  Ze bieden een robuust resellerprogramma met vier verschillende niveaus.

 • Biedt iWeb een partnerprogramma aan?

  Ja. Hun goed ondersteunde partnerprogramma’s betalen deelnemers snel uit.

 • Kunnen ze helpen met het overzetten van een bestaande site naar hun diensten?

  iWeb biedt geen migratieservices, maar ze bieden wel uitgebreide documentatie en tools waarmee klanten hun eigen websites kunnen migreren.

 • Kan ik een WordPress-blog hosten over hun diensten?

  Ja, iWeb ondersteunt WordPress volledig.

 • Zullen ze meer dan één domein per account toestaan ​​op hun service?

  Omdat iWeb voornamelijk in dedicated en managed services zit, is dat helemaal aan uw wensen.

 • Bevat iWeb software zodat ik gemakkelijk een website kan bouwen?

  Er is geen tool voor het bouwen van websites bij hun diensten inbegrepen.

 • Zijn hun hostingproducten veilig?

  24 uur per dag bewaking en kritieke beveiligingsactiviteiten beschermen hun klanten.

 • Is iWeb geschikt voor een op Prestashop gebaseerde website?

  Ondersteuning voor PrestaShop-installaties is sterk en alle vereisten die u nodig hebt, vindt u op hun servers.

 • Zou ik Joomla-installaties automatisch kunnen overzetten met hun diensten?

  Ze ondersteunen Joomla-installaties en het verplaatsen van sites naar hun services is eenvoudig met gidsen en ondersteuning.

 • Is het eenvoudig om WordPress-installaties naar iWeb-services te migreren??

  WordPress migreren is eenvoudig met een verscheidenheid aan tools en begeleiding.

 • Welke functies bieden ze voor e-commerce?

  E-commerce site-implementaties worden ondersteund en zijn compleet met functies zoals SSL, winkelwagentjes en meer.

 • Kan ik een site met veel afbeeldingen hosten met iWeb?

  Omdat ze speciale servers bieden, zijn alle beschikbare bronnen die u nodig hebt beschikbaar.

 • Ondersteunen ze Magento?

  Ze ondersteunen Magento-installaties, omdat u uw services naar wens kunt configureren.

 • Bieden ze een bedieningspaneel?

  Een configuratiescherm voor klanthosting dient als een hub voor de serverstatus, status en rapportage van een klant.

 • Welke betalingsmogelijkheden biedt iWeb? Hoe zit het met PayPal?

  Betalingsopties omvatten alle gangbare creditcards, cheques, bankoverschrijving, ACH en PayPal.

 • Hebben ze een uptime-garantie en houden ze rekening met downtime?

  Ja. iWeb biedt een uptime-garantie met tot 100% krediet.

 • Zijn er speciale beveiligingsfuncties op hun hosting??

  Ze bevatten Firewall, DDoS-beveiliging en andere beveiligingsfuncties bij al hun producten.

 • Hebben ze CDN-services beschikbaar?

  CDN-services zijn beschikbaar en eenvoudig te integreren met de hostingplannen van iWeb.

 • Is er een minimumcontract of kan ik maandelijkse termijnen krijgen??

  Maandelijkse, jaarlijkse en meerjarige contracten zijn beschikbaar als je ze nodig hebt.

 • Biedt iWeb serverback-ups?

  Er zijn aangepaste back-upschema’s beschikbaar en cloudback-ups zijn gestructureerd.

 • Welke van de iWeb-services zou geschikt zijn om mijn vijf websites te hosten?

  U kunt elk van hun systemen configureren om gemakkelijk vijf sites af te handelen, op basis van uw vereisten.

 • Hoeveel e-mailadressen staan ​​ze toe en hoeveel opslagruimte?

  Zolang u zich aan de servicevoorwaarden houdt, kunt u e-mails naar wens configureren.

 • Bieden ze onbeperkte bandbreedte en ruimte aan?

  Hun clouddiensten worden beperkt door wat u koopt, maar zijn op aanvraag en u betaalt alleen voor een teveel.

 • Biedt iWeb kortingen voor studenten of non-profitorganisaties?

  Nee. Er zijn geen kortingen voor studenten of non-profitorganisaties.

 • Kan ik Google Adwords-tegoed krijgen bij mijn aanmelding??

  Nee, Google AdWords-tegoeden worden niet aangeboden als aanmelding

 • Ik wil een site voor videostreaming runnen, zal iWeb dat ondersteunen?

  De toegewijde servers en cloudaanbiedingen van iWeb zijn perfect voor videostreamingservices omdat ze veel middelen kosten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map