HostPapa Review: kan deze kleine timer de webhostingreuzen uitdagen? We vroegen het aan echte gebruikers

Ons oordeel: # 1 voor beginnersvriendelijke hosting

HostPapa
biedt geweldige prijzen voor webhostingplannen voor beginners en kleine websites met pakketten met een gratis domeinnaam en onbeperkte bandbreedte en opslag. Met groene hosting via CO2-compensatie en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, is HostPapa een solide keuze.


Bespaar tot 58% op uw hostingplan wanneer u door een van onze HostPapa-kortingen klikt
links op deze pagina.

Voordelen:

 • Uitstekende waarde voor het geld
 • Geweldige geïntegreerde websitebouwer
 • Meertalige klantenondersteuning

Nadelen:

 • Minder datacenter-opties dan de meeste
 • Back-ups zijn niet inbegrepen bij goedkopere abonnementen

Met meer dan 380 beoordelingen van echte klanten scoort HostPapa 4 van de 5 sterren in al onze beoordelingscategorieën met een gemiddelde beoordeling van 4,1 sterren.

Moet u uw website hosten met HostPapa?

Blijf lezen of spring naar onze meest populaire secties:

 • Expertbeoordeling – Krijg een grondige analyse van onze expert, Kevin Wood.
 • Beste beoordelingen – Lees meer dan 380 beoordelingen door HostPapa-klanten.
 • Hostingplannen – Bekijk welk abonnement het beste bij u past.
 • FAQ – Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen over HostPapa.

Enigszins gekke naam terzijde, HostPapa is een serieuze webhost die een verscheidenheid aan producten en hostingplannen aanbiedt
, inclusief alles wat u nodig heeft om uw website online te krijgen.

HostPapa onderscheidt zich van andere bedrijven met zijn gebruiksvriendelijke tools geschikt voor zelfs beginners, het wereldwijde bereik en focus op duurzame hosting.

Dat gezegd hebbende, zijn niet alle hostingbedrijven geschikt voor iedereen. In dit artikel documenteer ik mijn ervaring met HostPapa, zodat u kunt beslissen of ze voor u zijn.

HostPapa's gedeelde hostingplannenHostPapa’s gedeelde hostingplannen
.

HostPapa snel overzicht

Hier is een kort overzicht van wat HostPapa te bieden heeft. Gebruik het om te vergelijken met andere hosts.

Groene hosting

Goedkope milieuvriendelijke hosting van windenergie.

Makkelijk te gebruiken

Alles wat beginners nodig hebben om hun sites online te krijgen.

Meertalig

Geweldige meertalige ondersteuning voor niet-Engelse sprekers.

Gedeelde hosting

Begint bij $ 3,95 / maand

Migratie

Gratis websitemigratie alleen voor nieuwe accounts, e-mailmigratie is ook inbegrepen.

Ondersteunende materialen

Goede kwaliteit.

Controlepaneel

cPanel

Datacenters

Het belangrijkste datacenter bevindt zich in Toronto, Canada. Er zijn extra datacenters in Noord-Amerika, maar de locaties zijn niet gespecificeerd.

Garantie

30-dagen geld terug garantie

Back-ups

Geen geautomatiseerde back-ups voor de goedkopere abonnementen. U kunt upgraden voor geautomatiseerde back-ups of deze tegen betaling aan uw plan toevoegen.

Website bouwer

Een standaard website builder is inbegrepen, die kan worden geüpgraded.

PCI-naleving

Gecertificeerde PCI-compatibele e-commerce-handelaar.

Voors en tegens van HostPapa

HostPapa is een solide beginnershost met meertalige ondersteuning, maar het is niet perfect voor elke stijl van website-eigenaar, zoals je hieronder zult zien.

Voordelen

Enkele van de goedkoopste groene hosting die er zijn

Makkelijk te gebruiken gratis website builder

Meertalige klantenondersteuning, die van onschatbare waarde kan zijn voor bepaalde gebruikers

Ingebouwde website-beveiligingstools

Nadelen

Beschikbare datacenterlocaties zijn onduidelijk

Laadsnelheden zijn langzamer dan gemiddeld

Om de laagste prijzen te krijgen, moet u zich aanmelden voor een langdurig hostingpakket

Back-ups zijn niet inbegrepen bij een gedeeld plan

Alles over HostPapa

HostPapa begon in 2006. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot het hosten van meer dan 500.000 websites verspreid over de hele wereld.

Een Canadees hostingbedrijf

HostPapa is een Canadees webhostingbedrijf gevestigd in Burlington, Ontario.

Hoewel iedereen welkom is om zijn hostingproducten te kopen, is het bedrijf trots op hosting en domeinregistratie (van domeinen die eindigen op .ca) specifiek gericht op Canadezen.

Hosting voor beginners

HostPapa’s website en hostingplannen
vooral geschikt voor beginnende en gemiddelde ondernemers.

Het bedrijf heeft een reeks gedeelde hostingpakketten die zijn afgestemd op verschillende bedrijfstypen. Maar naast verschillende niveaus van shared hosting, vindt u ook VPS-hostingopties en resellerplannen.

Groene hosting met CO2-compensaties

Het belangrijkste dat HostPapa onderscheidt van andere beginnende hosts, is de focus om een ​​groene host te zijn.

Dit betekent niet dat de datacenters worden aangedreven door zonnepanelen en windturbines, maar in plaats daarvan koopt kredieten voor hernieuwbare energie om het energieverbruik te compenseren. Voor gebruikers die bezorgd zijn over hun eigen milieu-impact, kan dit een enorm verkoopargument zijn.

Alles over groene hosting bij HostPapaAlles over groene hosting, van de website van HostPapa

Naast HostPapa’s op beginners gerichte hostingpakketten, waar onderscheidt deze host zich van de rest? De hostingruimte op instapniveau is tenslotte behoorlijk druk.

All-in-One pakketten

HostPapa maakt uiteindelijk naam door all-in-one beginnerspakketten aan te bieden
, catering voor een wereldwijd publiek, met solide uptime en beveiligingsfuncties, samen met bedrijfswaarden die laten zien dat ze om meer geven dan alleen winst.

Wereldwijd gericht

Een van de belangrijkste redenen voor de enorme groei van HostPapa is te danken aan de focus op marketing en hun aanbod afstemmen op een internationaal publiek.

Ze bieden meerdere websiteversies voor gebruikers in landen als Australië, Europa, India, Hong Kong, Singapore en België.

HostPapa’s Uptime en responstijd

Ongeacht de functies die een host biedt, is de belangrijkste uptime de belangrijkste. Wat heb je aan een host als bezoekers geen toegang hebben tot je site!

HostPapa-servicegarantieHostPapa
biedt een servicegarantie

We zijn verheugd te kunnen melden dat HostPapa gebruikers een uptime biedt die beter is dan het branchegemiddelde.

In plaats van alleen te zeggen dat het een uptime van 99,9% heeft, heeft het eigenlijk de historische gegevens om het te ondersteunen. Er is echter geen kredietsysteem dat uw betaling verlaagt als uw site uitvalt, zoals sommige verhuurders aanbieden.

Cloudflare CDN

Hoewel de uptime van HostPapa geweldig is, zijn de gemiddelde laadsnelheden niet op orde. Als u nauwelijks verkeer ontvangt of een zeer kleine site heeft, is dit waarschijnlijk geen probleem voor u.

Maar aangezien laadsnelheden van pagina’s (ook wel reactietijd genoemd) zo’n grote factor zijn in uw gebruikerservaring en rangschikking van zoekmachines, is het iets dat cruciaal is, vooral vandaag.

Het goede nieuws is dat u bij HostPapa’s Business en Business Pro-abonnementen de snelheidverhogende Cloudflare CDN zonder extra kosten.

HostPapa biedt Cloudflare CDN voor bedrijfsplannenHostPapa
biedt gratis Cloudflare CDN voor bedrijfsplannen.

Prijsopties

Een ding om op te letten met de prijzen van HostPapa is dat, op het eerste gezicht, de superlage geadverteerde prijzen een enorm koopje lijken.

Maar deze prijzen zijn alleen geldig als je je aanmeldt voor een lange termijn hosting deal van twee of drie jaar.

Datacenters

Hoewel HostPapa met zijn meertalige ondersteuning klanten van over de hele wereld bedient, vermelden ze niet waar hun datacenters zich bevinden.

HostPapa biedt wel Cloudflare CDN om de laadtijden van de site te verhogen, maar het wordt alleen aangeboden op hun gedeelde zakelijke hostingplannen.

30-dagen geld terug garantie

De 30 dagen geld-terug-garantie
voor hostingpakketten zou voor de meeste gebruikers voldoende moeten zijn. Hoewel het niet de langste garantie ooit is, is het er nog genoeg tijd voor geef de service een echte proefrit.

Er zijn echter enkele kleine lettertjes waarvan u op de hoogte wilt zijn. Als u ervoor kiest om bij registratie gebruik te maken van het gratis domein, worden uw domeininstellingskosten in mindering gebracht op uw totale terugbetaling.

Back-ups

Back-ups zijn inbegrepen bij plannen van een hoger niveau, maar gebruikers van gedeelde hostingplannen hebben pech als het gaat om geautomatiseerde back-ups.

Jij kan voeg back-ups toe aan uw plan tegen een extra vergoeding, maar dat is waarschijnlijk in tegenspraak met de reden waarom u zich bij de host heeft aangemeld, om te profiteren van de lage prijzen.

Stellaire beveiligingsfuncties

Websitebeveiliging is iets dat u serieus moet nemen, dus het is leuk om een ​​beginnende host te zien waarmee gebruikers hun sites gemakkelijk kunnen beveiligen. Het laatste dat u wilt doen, is u zorgen maken hoe u uw site het beste kunt beschermen bovenop al het andere dat u moet leren.

Alle gedeelde hostingplannen van HostPapa
zijn uitgerust met Anti-spam van Panda Cloud, regelmatige controle van aanvallen, een serverfirewall en detectie van indringers in de serveromgeving.

Deze functies zijn eigenlijk behoorlijk geavanceerd voor elk standaard shared hostingpakket.

Toonaangevende beveiligingstechnologie voor websites van elke omvang!HostPapa’
s pagina beveiligingstechnologie.

Als u intensievere beveiligingsvereisten heeft, wilt u upgraden naar een hoger niveau pakket, dat u een gratis SSL-certificaat, een speciaal IP-adres, geautomatiseerde back-ups en domeinprivacybescherming geeft.

cPanel

HostPapa maakt gebruik van de klassieke cPanel-setup, zoals de meeste andere beginnende webhosts. De kans is groot dat je cPanel eerder bent tegengekomen, of er op zijn minst over hebt gelezen. Het is een van de meest populaire en meest gebruikte bedieningspanelen ter wereld.

cPanelindeling en zoeken

De cPanel-omgeving is goed ingedeeld en het is gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. U hebt toegang tot uw cPanel via het hoofdgebruikersdashboard of rechtstreeks vanaf uw cPanel-URL.

De setup is vergelijkbaar met andere cPanel-lay-outs. U kunt zoeken naar de app die u zoekt of bladeren door de verzameling verschillende apps die u kunt gebruiken. U ziet ook een rechterkolom met een overzicht van uw account, zodat u inzicht krijgt in uw huidige accountgebruik.

HostPapa cPanelHostPapa’
s versie van cPanel

Alles doen met cPanel

Als u bijvoorbeeld uw account wilt beheren, toegang wilt tot uw domeinen, aanvullende services aan uw account wilt toevoegen, uw website wilt bouwen, uw facturering wilt aanpassen of een ondersteuningsverzoek wilt invoeren, doet u dit via het hoofdgebruikersdashboard.

De mogelijkheid hebben om toegang tot elk afzonderlijk ding gerelateerd aan het beheren, maken en betalen van uw website in één enkel dashboard is een erg leuke functie die het gebruik van de service stroomlijnt.

Uitstekende klantenservice

HostPapa neemt zijn klantenondersteuning serieus. U kunt ondersteuning krijgen via telefoon, e-mail, live chat en zelfs fax.

Er is ook een grote bibliotheek met tutorials en walkthrough-video’s als je een hands-on type bent die graag alles zelf doorneemt.

Kennis basis

De kennisbank van HostPapa is enorm. Als je weet wat je zoekt, kun je aan de slag met de opvallend weergegeven zoekbalk. U kunt ook bladeren naar het onderwerp van uw keuze.

Alle documentatie van HostPapa is onderverdeeld in geschikte categorieën (bijv. Hosting, e-mail, domeinen).

Er zijn honderden artikelen beschikbaar – sommige zijn eenvoudige uitleg, terwijl andere langere handleidingen of tutorials zijn.

Papa Squad Experts

Een opvallende functie is de ondersteuning die wordt geboden door de ‘Papa Squad Experts’.

Ten eerste is de naam geweldig. Ten tweede is het ongelooflijk nuttig en krijg je een begeleide doorloop via video of telefoon over welk probleem je momenteel ook ervaart.

De contactmogelijkheden van HostPapa voor 24/7 ondersteuningHostPapa’
s 24/7 ondersteuningsopties

Meertalige ondersteuning

Als Engels niet je eerste taal is, maak je geen zorgen, je bent gedekt. HostPapa biedt telefonische ondersteuning voor meer dan 18 verschillende landen in Engels, Frans, Spaans en Duits.

De meeste andere hosts kunnen dit niveau van taaldiversiteit niet evenaren op hun klantenondersteuningslijnen.

Video uitleg

Als lezen niet de manier is waarop je het beste leert, biedt HostPapa een grote selectie video-tutorials die je laten zien hoe je dingen kunt doen zoals je cPanel-configuratiescherm gebruiken, je domeinnamen instellen, DNS-records bijwerken en populaire contentbeheersystemen gebruiken ( CMS’s).

Video: HostPapa’s tutorial van 2 minuten over het opzetten van uw website.

webhosting deals

Geïnteresseerd in HostPapa?
Probeer ze uit! U kunt momenteel tot 58% besparen op HostPapa via deze kortingslink
.
Inclusief 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

HostPapa’s Hostingplannen

Vaak proberen gedeelde hostingplannen de massa aan te spreken door bandbreedte, schijfruimte of functies te beperken.

Maar HostPapa’s gedeelde hostingplannen
bieden eigenlijk veel meer waarde dan de meeste.

Gedeelde hosting

Om te beginnen is het basisplan niet alleen ongelooflijk goedkoop, maar kunt u ook maximaal twee websites hosten.

Je krijgt ook voldoende schijfruimte, dus je zult hier geen planlimieten tegenkomen.

Het ‘Starter’-abonnement van HostPapa is de meest voor de hand liggende keuze als u op zoek bent naar de goedkoopste beschikbare optie.

Als u echter een grotere website wilt bouwen voor uw kleine tot middelgrote bedrijf, moet u kijken naar de ‘Business’- of’ Business Pro’-plannen.

Onbeperkte opslag met bedrijfsplannen

Beide bedrijfsplannen van HostPapa
geeft u meer opties bij het uitbouwen van uw site en geeft u onbeperkte schijfruimte.

Maar als jij het type bent dat producten wil verkopen of een volwaardige e-commerce winkel wil bouwen, dan is Business Pro het enige plan voor jou.

Gelukkig is het eenvoudig om uw plan te upgraden, dus als u merkt dat u een grotere site wilt bouwen, kunt u uw plan snel upgraden.

Gratis domeinnaam

Misschien is het coolste dat degenen die net online zijn begonnen, dol zal zijn op het opnemen van een gratis domeinnaam
.

Laten we eerlijk zijn, het kan erg handig zijn om uw hosting, domeinnaam te verzorgen en uw site op één plek te bouwen.

Functies die gemeenschappelijk zijn voor alle gedeelde plannen

Ongeacht welke hostingoptie u kiest, sommige dingen worden standaard bij alle plannen geleverd:

 • Onbeperkte toewijzingen van middelen zodat u zoveel opslagruimte en bandbreedte kunt gebruiken als u maar wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bereiken van gebruikslimieten (uiteraard met inachtneming van de servicevoorwaarden van HostPapa).

 • Website bouwer met een bewerkingsinterface met slepen en neerzetten.

 • Een gebruiksvriendelijk controlepaneel waarmee u uw account kunt beheren, uw bronnengebruik kunt controleren, bestanden kunt uploaden via FTP, domeinnamen kunt instellen, e-mailaccounts kunt toevoegen, enzovoort.

 • Meer dan 400 gratis apps om uw website uit te breiden met zaken als winkelwagentjes, een blog en meer.

 • Gratis SSL-certificaat van Let’s Encrypt – SSL-certificaten zijn een essentieel aspect van het beveiligen van uw website en zorgen ervoor dat uw site zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van zoekresultaten.

 • Ondersteuning die 24/7 bereikbaar is via telefoon, post, e-mail en fax. Je krijgt ook toegang tot een robuuste kennisbank in het Engels, Frans, Spaans en Duits; plus een breed assortiment video-tutorials.

WordPress-abonnementen

HostPapa biedt WordPress-abonnementen
die vergelijkbaar zijn met de gedeelde hostingplannen, maar met vooraf geïnstalleerde WordPress en uitgevoerd op voor WordPress geoptimaliseerde servers.

Geavanceerde abonnementen: VPS en resellerhosting

HostPapa biedt een aantal meer geavanceerde hostingplannen aan, zoals VPS- en Reseller-hosting. Beginnende gebruikers zullen deze plannen waarschijnlijk te veel vinden.

Het is echter fijn om te hebben als je op de lange termijn bij HostPapa wilt blijven, maar je site blijft groeien. Een groot probleem om te hebben.

Video [2 minuten]: HostPapa
‘S inleiding tot zijn VPS-hostingplannen.

E-mailabonnement

HostPapa biedt een e-mailservice die u alles biedt wat u nodig heeft om berichten te ontvangen via een adres dat overeenkomt met de domeinnaam van uw website. Je hebt toegang tot je inbox vanaf elk apparaat of app naar keuze.

Er zijn twee e-mailserviceplannen waaruit u kunt kiezen. Met het Basic Email-abonnement krijgt u 1 GB opslagruimte per mailbox, terwijl u met het Advanced Email-abonnement 5 GB opslagruimte per mailbox krijgt.

Google apps

Als u zowel cloudgebaseerde e-mail- als productiviteitstools wilt kopen, biedt HostPapa G Suite van Google aan zijn klanten aan.

Je krijgt Gmail met een aangepast domein, evenals Google Drive en de bijbehorende apps (bijvoorbeeld Documenten en Spreadsheets).

Site-uitgever: HostPapa’s Website Builder

In lijn met de focus om beginners en eigenaren van kleine bedrijven alles te bieden wat ze nodig hebben om hun sites online te krijgen, bundelt HostPapa met zijn plannen een gratis website builder
genaamd Site Publisher.

Er zijn meerdere versies van, afhankelijk van het hostingplan dat u gebruikt.

Gratis functies van de site-uitgever

De gratis versie van Site Publisher is een beetje beperkt, maar je krijgt nog steeds toegang tot functies zoals:

 • Een bibliotheek met meer dan 100 mobielvriendelijke ontwerpsjablonen

 • De mogelijkheid om een ​​eenvoudige website van 3 pagina’s te maken

 • Eenvoudig aanmaken van websites met slepen en neerzetten

 • Een selectie kant-en-klare widgets en apps

 • Eenvoudig maken van navigatiemenu’s, inclusief geneste navigatie.

Thema-selectiescherm van Site PublisherHostPapa’s website builder, genaamd Site Publisher

Betaalde abonnementen voor site-uitgevers

Drie pagina’s zijn misschien niet genoeg voor sommige gebruikers, maar voor mensen die in de kortst mogelijke tijd een eenvoudige site willen bouwen, kan het genoeg zijn.

Voor meer functionaliteit moet u uw Site Publisher-abonnement upgraden.

Naarmate de plannen opschalen, krijgt u toegang tot extra functies, zoals het maken van onbeperkte pagina’s voor uw website, toegang krijgen tot nog meer sjablonen (inclusief tap-to-call-functies) en Google Map-integratie.

Met het hoogste plan kunt u uw eigen e-commercesite bouwen.

Het serviceniveau dat u nodig heeft, hangt af van de doelen die u voor uw site heeft. Maar ongeacht welk abonnementsniveau u kiest, het is super eenvoudig om uw site te bouwen.

Omdat het een websitebouwer met slepen en neerzetten is, kunt u site-elementen herschikken tot het perfect is, en dit alles zonder enige voorafgaande ontwerpkennis.

HostPapa: ruimte om te verbeteren

HostPapa is niet zonder nadelen. Sommige van deze gebreken zijn geen dealbreakers, maar ik zou graag zien dat deze vijf problemen worden aangepakt:

 1. Laadsnelheden zijn niet in orde

 2. Prijsopties zijn een beetje misleidend

 3. Datacenter-opties zijn beperkt

 4. De 30 dagen geld-terug-garantie
  kan verbeterd worden

 5. Back-ups zijn niet inbegrepen bij abonnementen op een lager niveau.

Is HostPapa geschikt voor u?

HostPapa is een solide budgethost. Maar ook al is het gericht op beginners, het is nog steeds niet voor iedereen geschikt.

Ze bieden wel een solide selectie van functies, vooral voor beginners, maar de onduidelijke prijzen, laadsnelheden en gebrek aan back-ups kunnen voor sommigen een dealbreaker zijn.

Maar als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke groene host en alleen een eenvoudige website met een paar pagina’s wilt bouwen, dan kan HostPapa perfect aan uw behoeften voldoen.

Als u ten slotte geïnteresseerd bent in HostPapa, moet u profiteren van onze couponcode. Hiermee krijgt u de goedkope hosting van HostPapa voor nog minder.

HostPapa-alternatieven

Als je HostPapa leuk vindt maar denkt dat het niet helemaal goed voor je is, bekijk dan deze hosts. Ze bieden allemaal onbeperkte (unm) bandbreedte.

Gratis domein
Opslag
Websites
Kosten

HostPapaJa100 GM2$ 3,36 / mn
HostGatorNeeUnm1$ 2,75 / mn
SiteGroundNee10 GB1$ 3,95 / mn
GoDaddyJa100 GB1$ 1,00 / mn
In bewegingJa10 GB2$ 3,95 / mn

HostGator

Als je op zoek bent naar een beginnende host maar denkt dat de lage laadsnelheden een probleem voor je kunnen zijn, kijk dan eens naar HostGator. U vindt goedkope hostingplannen die vergelijkbaar zijn met de prijsopties van HostPapa, maar de algehele laadsnelheden met HostGator lijken beter te zijn.

Als milieuvriendelijkheid een grote zorg is, dan zult u blij zijn te horen dat HostGator hun energieverbruik compenseert door ook hernieuwbare energiekredieten aan te schaffen.

SiteGround

Als de prijs geen grote zorg is en u het niet erg vindt om wat meer uit te geven voor uw hosting, overweeg dan om SiteGround te kiezen. Het is een van de beste beginnende hosts die er zijn en biedt solide uptime en laadsnelheden.

Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere datacenters, wat een geweldige optie is voor gebruikers die niet in de VS wonen.

GoDaddy

GoDaddy lijkt erg op HostPapa omdat beide een volledig spectrum van internet- en websitegerelateerde services bieden.

Hoewel GoDaddy vooral bekend staat om hun domeinregistratieservices, is het belangrijkste verschil tussen de twee bedrijven dat HostPapa particulier eigendom is en een klein zakelijk gevoel heeft.

GoDaddy biedt ook meer geavanceerde hostingopties zoals dedicated servers en professionele services (zoals marketing).

InMotion Hosting

InMotion is een ander hostingbedrijf dat veel verschillende producten aan zijn gebruikers verkoopt. Het bedrijf biedt een iets uitgebreider scala aan opties (inclusief dedicated servers), hoewel de basisprijzen voor InMotion-abonnementen doorgaans iets hoger zijn dan die van HostPapa.

Aan de andere kant vond ik het aanbod aan klantenondersteuning van InMotion beperkter dan dat van HostPapa.

tips voor webhosting

Vraagt ​​u zich af of HostPapa geschikt voor u is?
Probeer ze uit! U kunt momenteel tot 58% besparen op HostPapa-abonnementen via onze speciale kortingslink
. Denk eraan, er is een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een beginnersvriendelijke host met veel functies voor een geweldige prijs, moet u HostPapa eens bekijken
nu.

HostPapa veelgestelde vragen

 • Waar is HostPapa gevestigd?

  HostPapa heeft zijn hoofdkantoor in Oakville, Ontario in Canada. Het heeft ook kantoren in het VK, Australië, Duitsland en de VS..

 • Zijn er verborgen kosten waarvan ik op de hoogte moet zijn?

  Er zijn op zich geen verborgen kosten. Maar er zijn enkele prijsverschillen waarvan u op de hoogte wilt zijn. De lage prijzen op de planpagina’s zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar als u akkoord gaat met een contract van 2 of 3 jaar. Anders wordt het abonnementstarief verhoogd. U wilt ook op de hoogte zijn van de prijsverhogingen na uw eerste contract. Het lage tarief dat u voor uw service inschakelt, is alleen beschikbaar voor de duur van uw eerste termijn.

 • Is er een manier om mijn website sneller te maken?

  Zoals ik hierboven al zei, is HostPapa iets langzamer dan gemiddeld voor het laden van sites. Er zijn echter enkele manieren om dit te versnellen. Naast het optimaliseren van uw site, die ik hier niet zal behandelen, kunt u de Cloudflare CDN gebruiken.

  Je kunt Cloudflare activeren vanuit cPanel. Klik gewoon op het Cloudflare-pictogram, volg de stappen en u stelt Cloudflare in voor het door u gekozen domein.

 • Welke programmeertalen kan ik gebruiken?

  PHP en MySQL worden volledig ondersteund op alle gedeelde hostingplannen. Python, Ruby en andere programmeertalen worden niet ondersteund op gedeelde hostingplannen, maar kunnen worden gebruikt op VPS-abonnementen en hoger.

 • Welke talen zijn momenteel beschikbaar voor ondersteuning?

  U kunt het ondersteuningsteam bereiken via de volgende talen, Engels, Spaans, Frans en Duits. Bovendien is er ook de belofte om op tijd meer ondersteunende talen toe te voegen.

 • Waar zijn de datacenters van HostPapa?

  HostPapa heeft meerdere datacenters, maar ze vermelden hun locaties niet.

 • Zal HostPapa me helpen mijn site te migreren?

  Ja. HostPapa biedt gratis migratie voor alle nieuwe klanten.

 • Welke ondersteuning is voor mij beschikbaar?

  Klanten profiteren van telefonische, e-mail- en livechatondersteuning van het technische ondersteuningsteam, de PapaSquad. Alle ondersteuning is 24/7 beschikbaar.

  Bovendien kunnen alle nieuwe klanten een gratis sessie van 30 minuten boeken bij een technische ondersteuningsmedewerker bij HostPapa. Dit is gratis inbegrepen bij sommige abonnementen, maar is extra bij andere.

 • Welke talen spreken ondersteunend personeel?

  HostPapa biedt ondersteuning in het Engels, Frans en Spaans via live chat en e-mail. Meertalige ondersteuning is niet telefonisch beschikbaar.

 • Is er een uptime-garantie?

  HostPapa biedt een uptime-garantie van 99,9%. Nadat ik de servicevoorwaarden had doorzocht, kon ik echter niets vinden dat betrekking had op terugbetalingen of tegoeden als uw site niet werkt. Er is dus geen tastbare aanbieding als uw site offline gaat. HostPapa stelt eenvoudigweg te goeder trouw dat uw site 99,9% uptime zal ervaren, en de gegevens suggereren dat dit waar is.

 • Krijg ik een gratis domeinnaam?

  Ja. Iedereen die zich inschrijft voor minimaal een jaarabonnement krijgt een jaar lang een gratis domeinnaam.

 • Biedt Hostpapa een geld-terug-garantie?

  Ja. HostPapa biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen, minder setup- en domeinregistratiekosten.

 • Wat als ik meerdere websites moet uitvoeren?

  Er zijn geen extra kosten verbonden aan het uitvoeren van meerdere websites vanaf één HostPapa-account. De enige uitzondering is het goedkoopste gedeelde hostingplan, dat beperkt is tot slechts twee websites.

 • Biedt HostPapa een sitebouwer?

  Ja. De HostPapa Starter Edition-sitebouwer is bij alle plannen inbegrepen. Hiermee kunt u gratis één website bouwen met drie pagina’s.

  Sommige pakketten bevatten de geüpgradede Unlimited Edition. U kunt betalen om verder te upgraden als u extra functies of sjablonen nodig heeft.

 • Kan ik een SSL-certificaat krijgen?

  Ja. HostPapa biedt SSL-certificaten tegen een extra vergoeding over uw hostingplan. 

 • Is er een configuratiescherm voor webhosting?

  Ja. Alle hosting is voorzien van cPanel. 

 • Hoe kan ik mijn hosting betalen??

  HostPapa accepteert betaling met creditcard (Visa, MasterCard of American Express) en PayPal. Er is een kleine variatie, afhankelijk van uw land.

 • Wat is de minimale duur van een hostingcontract?

  U moet minimaal een jaar vooruit betalen. Ze hebben plannen voor 1, 2 en 3 jaar.

 • Is bandbreedte en opslag echt onbeperkt?

  HostPapa adverteert, zoals veel aanbieders van gedeelde hostingplannen, voor “onbeperkte” hostingplannen. Voor gemiddelde of informele gebruikers is dit prima.

  Voor websites met veel verkeer kan uw account de ‘zachte’ limieten bereiken.

  Deze interne limieten zijn nergens gedefinieerd, maar ze kunnen een probleem vormen wanneer een site tienduizenden bezoekers per dag ontvangt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map