Host Metro in 2020: wat zeggen Host Metro-klantbeoordelingen?

Host Metro Introductie

Host Metro is een particulier en beheerd webhostingbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2003 en het managementteam heeft in totaal meer dan 50 jaar ervaring in de webhostingbranche.


Host Metro is alleen gespecialiseerd in shared webhosting. Het heeft een decennium ervaring in deze niche, dus we kunnen ervan uitgaan dat klanten in veilige handen zijn.

Host Metro Hosting-plannen

De gedeelde hostingplannen van Host Metro zijn gemakkelijk te begrijpen. Er zijn slechts twee opties, het Mega Max Hosting-abonnement en het Business Max Hosting-abonnement. Hoe langer uw contract, hoe goedkoper het maandelijkse tarief.

Bij beide abonnementen krijgen klanten ‘maximale’ schijfruimte en bandbreedte. Dit is een beetje een vreemde clausule. Het betekent eigenlijk dat klanten een quotum hebben vastgesteld en Host Metro zegt dat de quota voldoende zijn om 95% van de behoeften van hun klanten te bevredigen. Klanten kunnen meer ruimte aanvragen als ze die nodig hebben, maar ze worden afgewezen als 15% van de bestaande ruimte wordt ingenomen door bestanden die niet worden gebruikt om de website te bouwen. Dit is allemaal nogal vaag; het is ontworpen om te voorkomen dat klanten de service gebruiken als bestandsopslag, maar sommige mensen zullen zich niet op hun gemak voelen zonder cijfers om op te vertrouwen.

Beide hostingplannen omvatten onbeperkte FTP-accounts, MySQL-databases, wekelijkse back-ups en sitebouwers. Klanten kunnen onbeperkte domeinen gebruiken en onbeperkte e-mailaccounts instellen. Het Business Max Hosting-abonnement wordt geleverd met een SSL, speciale IP en een paar andere kleine bonussen.

Host Metro Uptime / Downtime

De hostingplannen van Host Metro worden gedekt door een uptime-garantie van 99,9%, maar het heeft een belangrijke verwijderingsclausule voor de host. Het zal klanten compenseren als de uptime onder de 99,9% daalt gedurende een jaar – niet een maand. In deze situatie krijgen klanten een extra maand gratis hosting, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat een periode van downtime de garantie in de eerste plaats zou activeren. Als dat zo was, zou je er dan aan denken te claimen?

Er is weinig informatie over het Host Metro datacenter op haar website. Het bedrijf zegt dat zijn faciliteit een van de meest efficiënte ter wereld is; misschien komt dit door zijn vreemde benadering van de toewijzing van middelen. Ik wist te concluderen dat de datacenters redundant gevoed en genetwerkt zijn. Er zijn ook beveiliging, brandonderdrukking, HVAC-conditioneringseenheden en back-upstroom.

Host Metro Support

De ondersteuningsopties van Host Metro omvatten in de VS gevestigde 24/7 livechat-, e-mail- en telefoonkanalen. Er is ook een kennisbank voor zelfhulpdoeleinden en deze bevat artikelen, handleidingen en veelgestelde vragenlijsten.

Klanten kunnen de Host Metro Facebook-pagina en Twitter-account volgen. Hoewel de Twitter-feed levendig is, wordt de Facebook-pagina nauwelijks gebruikt.

Host Metro in het nieuws

Host Metro is een relatief klein hostingbedrijf, dus het gebrek aan pers is niet verrassend – en een goed teken.

Host Metro Configuratiescherm

cPanel wordt aangeboden in alle Host Metro-abonnementen, wat altijd een pluspunt is. Omdat er geen geavanceerde hostingopties zijn, is cPanel hier de enige optie.

Host Metro Extras

Host Metro biedt een reeks freebies en extra’s om klanten te verleiden zich aan te melden. Deze omvatten een gratis domeinnaam, gratis toegang tot SSL-certificaten en een Google AdWords-coupon ter waarde van $ 100.

De host ondersteunt een reeks e-commerce-functies, waaronder Google Checkout, PayPal, Zen Cart en OSCommerce. Softaculous is ook geïnstalleerd zoals je zou verwachten.

Host Metro geld-terug-garantie / annuleringsbeleid

Het is goed om te zien dat er een geld-terug-garantie van 45 dagen beschikbaar is voor iedereen die zich aanmeldt voor een Host Metro-abonnement. Dit is iets langer dan de gemiddelde geld-terug-garantie op shared hosting in het algemeen. De garantie dekt geen add-on services (zoals de kosten voor het registreren van een domeinnaam of een SSL-certificaat). Het is ook alleen beschikbaar voor echte, nieuwe klanten, hoewel er een garantie van vijf dagen is voor toekomstige verlengingen.

Host Metro Samenvatting

Host Metro is een probleemloos gedeeld hostingbedrijf. Het is duidelijk dat de plannen zijn ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, hoewel dat zijn nadelen heeft.

Veel bedrijven bieden onbeperkte ruimte en bandbreedte met snaren eraan, maar Host Metro biedt klanten alleen de ruimte die ze nodig hebben. Dit kan geweldig zijn voor iedereen die op internet begint, maar als u meer ruimte nodig heeft, kan dit beperkend zijn, vooral als u zich aanmeldt voor een termijn van drie jaar. Wie zegt dat uw site in de toekomst de regels niet overtreedt? We zien liever termen in steen gebeiteld. Maar ondanks onze scepsis, is er iets te zeggen voor een goedkope hostingprovider die zijn klanten niet verblindt met technisch jargon.

Host Metro Veelgestelde vragen

 • Zal HostMetro helpen bij het overzetten van mijn site?

  Ja. HostMetro biedt gratis site-overdracht voor alle nieuwe klanten.

  U kunt echter slechts één account gratis overdragen en dit moet binnen 30 dagen na ondertekening bij HostMetro worden gedaan. Je site mag ook niet groter zijn dan 3 GB en je hebt toegang tot de oude site nodig.

  Extra sites kunnen tegen betaling worden overgedragen.

 • Biedt HostMetro onbeperkte bandbreedte en hostingruimte?

  Soort van. Hun plannen zijn beperkt, maar de limiet is zo hoog dat 95% van de accounts deze nooit haalt.

  Als je de limiet nadert (je gebruikt 90% van de capaciteit) en je hebt de servicevoorwaarden niet geschonden, dan zullen ze meer capaciteit aan je account toewijzen.

  Het resultaat is dat bandbreedte en opslag, op voorwaarde dat u niets heeft gedaan wat u niet mag doen, nooit het beperkende reagens voor uw website zal zijn. Neem contact op met ondersteunend personeel voor meer informatie.

 • Welke ondersteuning biedt HostMetro?

  HostMetro biedt klantenondersteuning via een kenniscentrum, een 24/7 telefoonlijn en livechat. Al hun steun is gebaseerd op Illinois.

 • Wat is de vergoedingsstructuur van HostMetro en hoe kan ik betalen??

  HostMetro brengt maandelijks kosten in rekening met kortingen voor een contract van twee of drie jaar. Kortingen variëren van 10% tot 40%.

  Ze bieden ook een belofte voor prijsbepaling, wat betekent dat elke prijs waarvoor u zich aanmeldt, de prijs is die u voor het leven betaalt.

  Ze accepteren betaling via PayPal of een andere gangbare creditcard.

 • Welke programmeertalen ondersteunt HostMetro?

  HostMetro ondersteunt PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 en Ruby on Rails 1.8.

 • Welke diensten biedt HostMetro?

  HostMetro biedt gedeelde hosting met twee niveaus. Het hogere plan omvat een SSL-certificaat en SiteLock-beveiligingszegel. Ze bieden geen reseller, VPS of dedicated hosting.

 • Waar zijn de datacenters van HostMetro?

  HostMetro heeft een datacenter in Elk Grove Village, IL. Het bedrijf is gevestigd in Arlington Heights, IL.

 • Heeft HostMetro Windows-hosting?

  Nee. HostMetro biedt alleen Linux-gebaseerde hosting aan met CentOS.

 • Heeft HostMetro een geld-terug-garantie?

  HostMetro heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen voor elk nieuw account.

 • Welke applicaties kan ik gemakkelijk installeren?

  HostMetro gebruikt Softaculous om toegang te bieden tot meer dan 100 populaire applicaties, waaronder WordPress, Joomla, Drupal en populaire e-commerce winkelwagentjes.

 • Bevat HostMetro domeinregistratie?

  Ja. Elk account bevat gratis domeinregistratie voor één domein gedurende één jaar. Elk domein daarna wordt normaal in rekening gebracht. De initiële domeinregistratie omvat geen domeinprivacy.

 • Hoeveel domeinen kunnen worden geregistreerd op één account?

  HostMetro heeft onbeperkte domeinen op al hun accounts, inclusief geparkeerde domeinen en subdomeinen.

 • Heeft HostMetro gratis back-ups?

  Ja. Ze maken wekelijks een back-up van hun gedeelde serveraccounts. Maar ze raden u aan om voor het geval uw eigen back-ups te maken en alleen een back-up te maken van sites die kleiner zijn dan 1 GB.

 • Welke sitebeveiliging biedt HostMetro?

  Het hoogste niveau wordt geleverd met gratis toegang tot SiteLock Security Seal, dat dagelijks scant op beveiligingsproblemen. Het toplaagplan bevat ook een SSL-certificaat. Het lagere niveauplan kan deze diensten tegen een nominale vergoeding toevoegen.

 • Bevat HostMetro software voor het bouwen van sites?

  Ja. Ze bieden gratis toegang tot RVSite Builder op alle accounts.

 • Bieden ze een bedieningspaneel?

  Ja. HostMetro biedt gratis toegang tot cPanel voor alle accounts.

 • Hebben ze een uptime-garantie?

  Ja. Ze garanderen een uptime van 99,99% over een periode van 12 maanden en geven klanten een maand gratis service als ze dat doel niet halen.

  Ze sluiten echter elke downtime uit die werd veroorzaakt door dingen die ze niet beïnvloeden. Voorbeelden van dergelijke dingen zijn DDoS-aanvallen, backbone-stroomleverancierstoringen en DNS-problemen.

 • Hebben ze CDN-services beschikbaar?

  Ja. Ze bieden CDN-services via CloudFlare gratis aan voor alle klanten.

 • Zijn er beperkingen voor het gebruik van mijn site?

  Ja. Het is klanten niet toegestaan ​​videostreamingsites uit te voeren, hun sites als back-up te gebruiken, sites voor beeldhosting uit te voeren of iets illegaals te doen.

  Ze mogen ook geen gereguleerde stoffen verkopen of gokwebsites beheren. Neem contact op met HostMetro voor meer informatie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map