FastDomain in 2020: wat zeggen de beoordelingen van FastDomain-klanten?

FastDomain Inleiding

FastDomain is een gedeeld webhostingbedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een zusterbedrijf van BlueHost en HostMonster vanwege zijn status als Endurance International Group-bedrijf. De Endurance International Group is een enorm webhostingbedrijf met bijna 3 miljoen klanten die verschillende services en merken gebruiken.


De FastDomain-website is volledig gericht op het snel aan de praat krijgen van klanten met zo min mogelijk gedoe, dus eenvoud is de sleutel tot het enkele gedeelde hostingplan.

FastDomain-hostingplannen

Het FastDomain shared hostingplan is gebaseerd op Linux-besturingssystemen. Klanten kunnen kiezen tussen contracten van 12, 24 en 36 maanden, waarbij het langste contract het goedkoopste is. Het plan heet ‘The Complete Solution’ en klanten krijgen onbeperkte schijfruimte, bandbreedte, POP3-e-mailaccounts en kunnen onbeperkte domeinen, subdomeinen en MySQL-databases hosten.

Er is slechts één gedeeld hostingplan zichtbaar op de FastDomain-website, maar klanten kunnen ervoor kiezen om te upgraden naar een Pro-pakket wanneer ze zich aanmelden. Dit biedt extra serverbronnen, toegang tot een SSL-certificaat, een speciaal IP-adres en gratis domeinprivacy.

FastDomain biedt geen reseller, VPS of dedicated server hosting aan, maar er is een affiliate programma voor diegenen die geld willen verdienen door middel van verwijzingen.

Zodra klanten zich hebben aangemeld bij FastDomain, kunnen ze een reeks aanvullende functies voor hun site kopen, waaronder SSL-certificaten, een speciaal IP-adres, een SiteLock, een mobiele sitebouwer en back-uptools voor sites.

Uptime / downtime van FastDomain

FastDomain geeft aan dat haar klanten kunnen vertrouwen op de maximale gegarandeerde uptime, maar het ‘maximum gegarandeerde’ cijfer is niet echt gespecificeerd. Dit is vrij standaard voor een merk van Endurance International Group: ik heb gemerkt dat velen geen garantie specificeren.

Er wordt een Server Uptime Agreement genoemd in de kennisbank, maar niet in de servicevoorwaarden, dus het is niet duidelijk of deze nog beschikbaar is. In de Server Uptime Agreement werd aangegeven dat als klanten vertrekken vanwege serveruitvaltijd, ze de resterende looptijd van hun overeenkomst niet hoeven te betalen.

FastDomain-ondersteuning

FastDomain biedt een breed scala aan ondersteuningsopties voor zijn klanten. Deze omvatten een kennisbank, een wizard om aan de slag te gaan, een serverstatuspagina en videohandleidingen voor zelfhulpdoeleinden. Klantenserviceteams zijn 24 uur per dag beschikbaar via een e-mail- / ticketsysteem, live chat-faciliteit en een gratis telefoonlijn. Er is ook een internationaal nummer voor niet-Amerikaanse klanten.

Naast de interne ondersteuningsfaciliteiten heeft FastDomain een Facebook-pagina en een Twitter-feed, maar deze worden zelden gebruikt. Klanten mogen voor ondersteuning niet op sociale media vertrouwen.

FastDomain in het nieuws

FastDomain heeft geen golven gemaakt en er is geen negatieve pers in de meest prominente technische nieuwsblogs. Dit suggereert dat de services van het bedrijf relatief stabiel en betrouwbaar zijn.

FastDomain-configuratiescherm

FastDomain-hostingaccounts worden geleverd met een merkversie van cPanel waarmee klanten hun websites kunnen beheren en beheren. Dit configuratiescherm wordt veel gebruikt door webhostingbedrijven en zou bekend moeten zijn bij de meeste klanten die eerder hostingplannen hadden.

Er is ook een gratis demo op de FastDomain-website waar klanten een kijkje kunnen nemen in het configuratiescherm en de functies kunnen bekijken voordat ze zich aanmelden.

FastDomain-extra’s

Meld u aan voor een webhostingplan bij FastDomain en u krijgt een jaar lang een gratis domeinnaamregistratie. Je ontvangt ook vouchers voor Facebook en Bing / Yahoo! marketingcredits. Er is een gratis functie voor het indienen van zoekmachines en klanten kunnen ook gratis CloudFlare installeren. De shared hosting ondersteunt WordPress, Joomla, Drupal, Perl, Python, Ruby on Rails en meer algemeen gebruikte scripts en applicaties.

FastDomain geld-terug-garantie / annuleringsbeleid

FastDomain heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen om haar klanten te verzekeren van een service van goede kwaliteit. De polis is opgesplitst in twee delen: de 3 dagen garantie en de 3 tot 30 dagen garantie. Als de klant binnen 3 dagen annuleert, hoeft hij de gratis domeinnaam niet te behouden; als ze dat doen, is dit aftrekbaar van de terugbetaling. Na 3 dagen worden alle domeinnaamregistratiekosten niet terugbetaald. Extra kosten zoals SSL-certificaten en een specifiek IP-adres worden ook niet gerestitueerd.

Samenvatting van FastDomain

Vanwege de eenvoud van het enkele FastDomain-hostingplan onderscheidt het zich van de meeste andere hostingbedrijven die meer keuze bieden en, volgens sommigen, meer verwarrende opties. Dit kan in zekere zin worden gezien als de kracht van FastDomain: de focus ligt duidelijk op het aan de praat krijgen van mensen met zo min mogelijk gedoe.

De geld-terug-garantie is standaard 30 dagen, maar de extra beveiliging dat u niet hoeft te betalen voor een gratis domeinnaam als de klant binnen 3 dagen annuleert, biedt iets meer beveiliging dan de meeste andere hostingplannen.

Gedeelde hosting met FastDomain is geschikt voor zowel nieuwkomers bij webhosting als bestaande shared hosting-klanten die snel van provider willen veranderen. Middelgrote en grote organisaties die op zoek zijn naar meer robuuste hostingmogelijkheden, willen echter ergens anders zoeken.

Veelgestelde vragen over FastDomain

 • Biedt FastDomain op Windows gebaseerde hostingplannen aan?

  FastDomain heeft een aantal gedeelde hostingplannen die zich momenteel richten op Linux.

 • Zijn de introductieprijzen van FastDomain van toepassing wanneer ik verleng??

  FastDomain biedt zijn eerste klanten initiële tarieven met korting. Zodra het plan is verlengd, gelden de normale tarieven.

 • Biedt FastDomain een dedicated server- of VPS-hostingplan aan?

  Momenteel biedt het bedrijf geen dedicated server- of VPS-hostingplannen. Het is gericht op shared hosting-services.

 • Worden domeinregistratiediensten aangeboden door FastDomain?

  FastDomain registreert alleen domeinen als onderdeel van zijn hostingpakketten. Klanten moeten een abonnement kiezen dat minstens een jaar lang is, waardoor ze recht hebben op gratis domeinregistratie.

 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor abonnementen van FastDomain?

  FastDomain biedt een aantal betalingsschema’s, variërend van jaarplannen tot driejaarlijkse plannen. Er zijn meerdere betaalmethoden beschikbaar, waaronder PayPal en bekende creditcards zoals MasterCard en Visa.

 • Heeft FastDomain een geld-terug-garantie?

  FastDomain biedt haar klanten een geld-terug-garantie van 30 dagen. Klanten krijgen een volledige terugbetaling als ze binnen de eerste 30 dagen annuleren. Ze ontvangen een pro rata terugbetaling na de eerste proefperiode.

  De terugbetaling omvat niet de kosten die tijdens het aanmelden in rekening worden gebracht, zoals domeinregistratie.

 • Welke ondersteuning kan ik van FastDomain verwachten?

  Klanten die met problemen met hun hostingplan worden geconfronteerd, kunnen 24/7 ondersteuning krijgen van FastDomain met behulp van een gratis nummer voor oproepen binnen de VS..

  Voor klanten buiten de Verenigde Staten is er een wereldwijd telefoonnummer beschikbaar.

  Naast telefonische ondersteuning kunnen klanten een e-mail sturen of live chatten met ondersteunend personeel.

  Klanten kunnen ook de kennisbank bekijken om zelf problemen op te lossen.

 • Zijn de onbeperkte schijfruimte en bandbreedte van het plan echt onbeperkt?

  FastDomain brengt klanten geen extra kosten in rekening op basis van de hoeveelheid gebruikte bandbreedte of schijfruimte.

  Een server is echter een gedeelde bron en mag de normale werking niet onderbreken.

  Als een klant de normale limieten overschrijdt, op basis van de statistische analyse van het bedrijf, zal FastDomain de klant vragen het gebruik te verminderen. Het bedrijf probeert minimaal 48 uur van tevoren een bericht te sturen.

 • Welke programmeertalen worden ondersteund door FastDomain?

  FastDomain ondersteunt een aantal programmeertalen die op internet worden gebruikt, waaronder PHP, Perl, Python en Ruby.

 • Kan FastDomain mij helpen een domein of website over te dragen van een ander hostingbedrijf?

  Hoewel domeinoverdrachten beschikbaar zijn met ondersteuning, wordt er geen melding gemaakt van ondersteuning of hulp bij het overzetten van bestanden van een voormalige host naar FastDomain. Het lijkt erop dat de klant zijn eigen onderzoek moet doen om de overdrachten te voltooien.

 • Staat FastDomain meer dan één domein per account toe?

  De gedeelde plannen van FastDomain zorgen voor onbeperkte domeinen. Aangezien er geen beperkingen worden gesteld aan schijfruimte of bandbreedte, is het mogelijk om meerdere websites vanaf één account te hosten.

 • Welke e-mailfuncties heeft de hosting van FastDomain?

  FastDomain stelt haar klanten in staat een onbeperkt aantal e-mailaccounts te hebben. Ze bevatten ook meerdere webgebaseerde interfaces, POP3- en IMAP-ondersteuning en een onbeperkt aantal autoresponders.

 • Bieden ze een bedieningspaneel?

  Ja, FastDomain biedt zijn klanten het industriestandaard cPanel-configuratiescherm om hun klanten te helpen hun websites te beheren.

 • Worden back-upservices geleverd door FastDomain?

  FastDomain biedt een automatische back-upservice die dagelijks, wekelijks en maandelijks plaatsvindt.

  Aangezien deze niet worden gegarandeerd, raadt FastDomain klanten aan om hun eigen back-ups te maken.

  Enkele potentiële tools die klanten kunnen bekijken zijn de Site Backup and Restore-tools van cPanel of populaire FTP-clients zoals FileZilla.

 • Zijn er functies van FastDomain die hun servers veiliger maken?

  Het bedrijf biedt zijn klanten geen aanvullende beveiligingsfuncties of -plannen.

  Het bedrijf vermeldt echter dat het gebruik maakt van met wachtwoord beveiligde mappen, PGP / GPG-codering en een SSL-beveiligde server.

  Er is ook een SpamAssassin-tool beschikbaar om klanten te helpen spam-e-mails te beheren.

 • Hoe kan ik met weinig codeerervaring eenvoudig een blog of eenvoudige website starten met FastDomain?

  U kunt de installaties met één klik gebruiken die scripts bevatten zoals WordPress en Joomla! om snel webpagina’s of een blog te maken.

  Er is ook een Weebly Site Builder beschikbaar waarmee u websites kunt maken met een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten.

 • Kan ik een online winkel opzetten met behulp van de tools van FastDomain?

  Omdat het mogelijk is om een ​​winkelwagentje op te zetten en op te slaan via scripts zoals OpenCart of OSCommerce, is het mogelijk om een ​​e-commerce website op te zetten.

  Volgens het helpcentrum van het bedrijf is het ook mogelijk om een ​​SSL-certificaat te verkrijgen en te configureren.

  Met beide functies kunt u een online winkel opzetten.

 • Biedt FastDomain een uptime-garantie?

  Hoewel het bedrijf ernaar streeft om de best mogelijke service te bieden, doet het geen belofte met betrekking tot uptime en zal het geen compensatie bieden voor eventuele downtime die wordt ervaren.

 • Zijn de FastDomain-plannen geschikt voor een beeldintensieve website?

  Aangezien het bedrijf de bandbreedte of schijfruimte niet beperkt, zijn de plannen zeer geschikt voor sites met een groot aantal afbeeldingen.

 • Ondersteunt FastDomain videostreamingsites?

  Volgens de lijst met functies in de gedeelde plannen ondersteunt FastDomain zowel video- als audiostreaming. Gebruikers moeten echter oppassen voor het beleid inzake bandbreedtegebruik, aangezien videostreaming veel serverbronnen in beslag kan nemen.

 • Biedt FastDomain een partnerprogramma aan?

  FastDomain biedt een partnerprogramma dat tot $ 65 per verwijzing betaalt. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmelden voor het programma en zodra u zich aanmeldt, ontvangt u een trackingcode om FastDomain te helpen u en de klanten die zich registreren te volgen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map