Cherry Servers in 2020: wat zeggen klantenervaringen van Cherry Servers?

Cherry Servers Review

CherryServers recensie


Cherry Servers
is een in Litouwen gevestigd webhostingbedrijf dat gespecialiseerd is in bare-metal servers gericht op zakelijke klanten. Het bedrijf bestaat al meer dan zestien jaar en in die tijd heeft het bedrijf:

 • Voorzien van meer dan 2700 servers per jaar
 • Bediende meer dan 700 klanten
 • Werkte met klanten in meer dan 170 verschillende landen
 • Voorzien van nieuwe servers in gemiddeld 25 minuten
 • Reageerde gemiddeld binnen 14 minuten op klanten

Ermee beginnen

U kunt in slechts drie stappen aan de slag met Cherry Servers:

 1. Kies een dedicated server uit het portfolio van beschikbare opties
 2. Implementeer uw server – dit proces duurt minder dan tien minuten
 3. Probeer je server uit.

Dat is het!

Uw server uitproberen

Een van de dingen waardoor Cherry Servers zich onderscheidt van zijn concurrenten, is de hoeveelheid tijd die u nodig heeft om uw dedicated server uit te proberen. Merk op in de drie stappen die we hierboven hebben vermeld dat we nooit betaling hebben genoemd. Met Cherry Servers heb je achtenveertig uur om je server te gebruiken voordat je een betaling moet doen. Als je merkt dat je niet bevalt wat je hebt gekocht, kun je gewoon weglopen.

De proefperiode eindigt als het ware niet aan het einde van de achtenveertig uur. Als u merkt dat wat u hebt gekocht niet aan uw behoeften voldoet, kunt u binnen dertig dagen annuleren om een ​​volledige terugbetaling van de betaalde kosten te ontvangen.

Pas uw server aan via WhoIsHostingThis

Het lijkt erop dat we nog geen reviews hebben voor Cherry Servers.

Server opties

Cherry Servers maakt er reclame voor Kaal metaal Servers, en dat is precies hoe het klinkt: een lege server waarop je kunt installeren wat je maar wilt. Er zijn verschillende basisopties beschikbaar waaruit u kunt kiezen, maar u kunt de standaardopties eenvoudig aanpassen tijdens het afrekenproces.

Cherry Servers biedt ook wat het noemt virtuele servers. Deze zijn veel goedkoper dan de Bare-Metal Servers, maar ze presteren ook minder goed. Cherry Servers beveelt deze opties aan voor ontwikkeling en testen, maar we denken dat dit goede opties zijn voor diegenen wiens websites niet zo veel middelen verbruiken als die waarvoor een Bare-Metal Server nodig is.

Nadat u het type hosting heeft bepaald, neemt u een beslissing over de serveroptie op basis van de volgende factoren:

 1. Prijs
 2. Schijfruimte
 3. RAM
 4. processor
 5. Bandbreedte

Serveropties, via WhoIsHostingThis

Ondersteuning en service

Elke klant van Cherry Servers krijgt een accountmanager, maar als u op zoek bent naar een webhost die beheerde oplossingen biedt, dan is Cherry Services niets voor u. Het bedrijf is er een die producten zonder franjes aanbiedt, en een van de franjes is technische ondersteuning.

Als je een bare-metal server aanschaft, is de verwachting dat je weet wat je doet en het zelf kunt doen. Het voordeel is dat u de volledige controle heeft over het lot en de toekomst van uw server. Het nadeel is dat niemand anders de schuld kan krijgen dan jezelf als het misgaat.

De enige uitzondering met betrekking tot technische ondersteuning betreft de server zelf en de infrastructuur waarop deze draait. Als u ooit met een van beide problemen heeft, kunt u 24/7 contact opnemen met het ondersteuningspersoneel van Cherry Servers.

Migratiebeleid

Cherry Servers biedt eersteklas hosting waarbij van u wordt verwacht dat u het volledige systeembeheer uitvoert, inclusief de migratie van uw oude site naar uw nieuwe servers.

Kwaliteit van ondersteunend materiaal

Cherry Servers heeft geen ondersteunend materiaal op hun website – de verwachting lijkt te zijn dat, als je op de markt bent voor een van hun aanbiedingen, je genoeg weet om eventuele problemen op je servers op te lossen en op te lossen.

Controlepaneel

BYOCP – Breng uw eigen configuratiescherm. Cherry Servers biedt u de hardware en de infrastructuur en u bent verantwoordelijk voor al het andere, inclusief het configuratiescherm dat u gebruikt om uw server te beheren.

Beschikbare datacenters

Cherry Servers geeft geen informatie over waar hun datacenters zich bevinden. U hoeft niet het datacenter te kiezen waar uw server zich bevindt wanneer u een hostingpakket koopt.

Geld-terug-garantie of proefperiode

Wanneer u een bestelling plaatst bij Cherry Servers, is uw server binnen tien minuten ingericht en klaar voor gebruik. U kunt het dan de komende achtenveertig uur gratis gebruiken. Als u tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw hostingkosten betalen.

Als u echter besluit dat wat u hebt gekocht niet geschikt voor u is, kunt u annuleren en een terugbetaling ontvangen binnen dertig dagen na uw eerste aankoop.

Serverinterieur, via Pexels

Back-upbeleid / kosten

Cherry Servers ‘brengt geen back-upkosten in rekening, maar dat komt omdat het geen back-upservices biedt. U bent volledig verantwoordelijk voor het maken van een back-up van uw server en het onderhouden van uw back-ups. Als u ooit in een situatie terechtkomt waarin u uw back-up moet herstellen, staat u er opnieuw voor in uw eentje.

Site Builder inbegrepen?

Nee, Cherry Servers biedt geen enkele vorm van sitebouwer aan in hun hostingplannen.

PCI-compatibel?

Ja en nee. Het aanbod van Cherry Servers kan PCI-compatibel worden gemaakt, maar de servers voldoen niet aan PCI.

Service Level Agreement

Cherry Servers biedt een serviceniveau-overeenkomst die een uptime van 99,97% belooft. Als het bedrijf niet aan deze garantie voldoet, ontvang je als volgt tegoed:

Uptime Credit
< 99,97% 5 dagen
< 99,9% 10 dagen
< 99,8% 15 dagen
< 99,7% 20 dagen
< 99% 30 dagen

De credits die Cherry Servers biedt voor het missen van de serviceniveau-overeenkomst zijn allemaal vrij genereus – veel andere bedrijven bieden credits binnen het bereik van uren.

Rackspace Home, via WhoIsHostingThis
Rackspace Home, via WhoIsHostingThis

Betalingen

Naast het accepteren van de traditionele betaalmethoden, is Cherry Server een van de weinige bedrijven die Bitcoin en andere cryptocurrencies accepteert.

Web Host Resellers

Hoewel Cherry Servers haar producten niet adverteert als reseller-opties, zijn de bare-metal servers reseller-vriendelijk. Bovendien biedt Cherry Servers 30% kortingen aan webhosts van resellers.

Klantenservice

Klantenservice is geen belangrijk aandachtspunt voor Cherry Servers. De verwachting is dat u als opdrachtgever voldoende bekend bent met de technologie die nodig is om een ​​dedicated webserver te beheren.

Hoewel Cherry Servers verantwoordelijk is voor het onderhoud van de server zelf en de infrastructuur waarop de server draait, bent u verantwoordelijk voor alle softwaregerelateerde installatie, configuratie en onderhoud.

Alternatieve hosts om te overwegen

Als u toegewijde servers wilt, maar u wilt ook dat beheerde services de werklast verlichten om deze te onderhouden, overweeg dan Liquid Web.

Liquid Web Home, via WhoIsHostingThis

Evenzo biedt A2 Hosting opties die vergelijkbaar zijn met wat Liquid Web biedt.

A2 Hosting Home, via WhoIsHostingThis

Als je tenslotte een bare-metal server wilt, maar Cherry Servers niet helemaal aan je behoeften voldoet, bekijk dan de onMetal-optie van Rackspace.

Cherry Servers Quick Overview

Dit snelle overzicht zou u moeten helpen bij het vergelijken van Cherry Servers met andere hosts die u mogelijk interesseren.

Specialisaties

 1. Biedt krachtige dedicated servers die automatisch binnen enkele minuten na uw bestelling worden geïmplementeerd
 2. Biedt een gratis proefperiode van 48 uur. Bestel uw server (die binnen tien minuten is geïmplementeerd) en probeer hem de komende 48 uur uit; als je het leuk vindt, betaal dan voor je diensten om je account draaiende te houden.

Plannen vanaf …

$ 66 per maand.

Migratiebeleid

DIY.

Kwaliteit van ondersteunend materiaal

Heel beperkt.

Controlepaneel

BYOCP – Breng uw eigen configuratiescherm.

Beschikbare datacenters

Geen info verstrekt.

Geld-terug-garantie / proefperiode

30 dagen / 48 uur.

Back-upbeleid / kosten

Geen – back-up is DIY.

Site Builder inbegrepen?

Nee.

PCI-compatibel?

Nee, maar je kunt zelf klussen.

Voors en tegens van Cherry Servers

We hebben hierboven veel informatie over Cherry Servers behandeld, dus hier is een TL; DR om u te helpen:

Cherry Servers Pros

 • Geweldige prijzen voor hoogwaardige webhosting
 • Een van de weinige hostingproviders die proeven van zijn virtuele / bare-metal-opties aanbiedt, evenals een 30 dagen niet-goed-geld-terug-beleid

Cherry Servers Niet-duurzame Cons

 • De producten van Cherry Servers zijn voor de ervaren webmaster / beheerder – als je nieuw bent in de wereld van webhosting, kijk dan ergens anders
 • Er zijn heel weinig franjes die bij de hostingpakketten worden geleverd – u krijgt geen sitebouwers, back-upservices enzovoort. Alles wat moet worden gedaan, moet door u worden gedaan (hoewel het voordeel hiervan is dat u tegen lagere kosten hosting kunt krijgen)

Conclusie

Als u op zoek bent naar een kale server zonder franjes voor een budgetvriendelijke prijs voor uw resource-intensieve website, hoeft u niet verder te zoeken dan Cherry Servers.

Naast het aanbieden van wat volgens ons een topproduct is, Cherry Servers
is een van de weinige webhosts die dedicated servers aanbiedt die zelfs een proefperiode en een terugbetalingsperiode bieden. Je hebt heel weinig te verliezen door Cherry Servers eens te proberen.

Cherry Servers Veelgestelde vragen

 • Biedt Cherry Servers elk type professionele services / managed hosting aan?

  Nee. Cherry Servers is de belichaming van doe-het-zelf webhosting.

  Terwijl het bedrijf de server zelf beheert, evenals de infrastructuur waarop deze draait, bent u verantwoordelijk voor al het andere.

  U bent degene die beslissingen neemt over welk besturingssysteem moet worden geïnstalleerd, welk configuratiescherm moet worden gebruikt, welke softwarepakketten u moet installeren, hoe u uw serverbeveiliging instelt, enzovoort. U heeft de flexibiliteit om elke beslissing over uw server te nemen.

 • Welke soorten hosting biedt Cherry Server?

  Cherry Server biedt twee opties waaruit u kunt kiezen:

  1. Onedele metalen servers
  2. virtuele servers.

  Bare-metal servers zijn vooraf gebouwde, volledig toegewijde servers die bijna onmiddellijk na uw aankoop kunnen worden geleverd. Deze servers draaien op een netwerk met drie gevestigde failover-punten, hebben op netwerkniveau opnieuw gedistribueerde denial of service (DDoS) -aanvallen en gebruiken HW RAID 1 om de kans op gegevensverlies bij calamiteiten te minimaliseren..

  De virtuele servers zijn op KVM gebaseerde SMART-servers die volgens Cherry Servers vergelijkbaar zijn met speciale machines. Ze zijn echter minder krachtig en Cherry Servers raadt u aan uw gebruik van deze opties te beperken tot ontwikkeling en testen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map