Canadian Hosting Review: The Great Host From The North?

Introduktion till kanadensisk webbhotell:

Canadian Web Hosting är ett kanadensiskt webbhotellalternativ som erbjuder dedikerade, VPS-, moln- och återförsäljartjänstplaner. Genom att hantera dem kommer du att handla med ett kanadensiskt företag, du kommer att utnyttja deras kanadensiska supportteam och dina data kommer att vara värd i en av två kanadensiska datacentra.


I företag sedan 1998 erbjuder detta företag en mängd alternativ som är inriktade på kanadensisk efterlevnad. Kanadensiska webbhotell är känt som ett grönt webbhotellföretag. De är medlem i Green Business Bureau.

Kanadensiska webbhotelltjänster & inriktningar:

De serviceplaner som erbjuds inkluderar: delade, dedikerade och virtuella privata server-, molnhotell- och återförsäljarplanalternativ.

Delad värd:

Delade värdplaner erbjuds med ditt val av operativsystem Linux eller Windows och du kan också dra nytta av företagets lättanvända webbplatsbyggare eller utnyttja deras tjänster för att överföra din befintliga webbplats till kanadensisk webbhotell. Delade värdplaner inkluderar obegränsad lagring, obegränsad e-post och kan vara idealiska för små företag, personliga webbplatser och bloggar, bland andra funktioner.

Dedikerad värd:

Hanterade dedikerade server- och företags dedikerade serveralternativ är tillgängliga, och fördelarna med denna typ av plan inkluderar sådana saker som: gratis hårdvarutbyten, installation av appar från tredje part, förebyggande av intrång, omstart av fjärr, säkerhetsuppdateringar på ditt valda operativsystem, teknisk support på en prioritetsbasis, 100% drifttid och mer.

Virtuell privat server:

VPS-planer erbjuder obegränsad bandbredd, alternativ på kontrollpanelen, O / S-val och mer. Det finns ett Linux VPS (Xen Cloud), ett Windows (Hyper V) VPS och Enterprise (VMWare) VPS alternativ. Planer har flera lager av säkerhet, lastbalansering och failover-alternativ.

Cloud Hosting:

Molnhotellplaner finns tillgängliga i delade och privata molnalternativ till olika kostnader, inklusive deras flexibla moln VM, deras Elastic Cloud Server och privata moln planer. Dessa planer erbjuder 100% upptid i nätverket och VPS med hanterad supportplan erbjuder prioriterade servicenivåer.

Återförsäljarplaner:

De som vill paketera sina egna kanadensiska värdlösningar kan göra det medan de utnyttjar kanadensiska webbhotellens kanadensiska datacentrar och en svit med lösningserbjudanden såväl som kanadensiska webbhotells support. Denna vitmärkta tjänst erbjuder flera nivåer med obegränsade alternativ inom ett antal områden, till exempel: e-post, underdomäner, domäner, namnservrar och SQL-databaser.

Det verkar som om vi inte har några recensioner för kanadensiska webbhotell än.

datacenter

  Kanadensiska webbhotell har två datacentra:
 1. Vancouver
 2. Toronto

Support och kundservice

Supportteamet är tillgängligt dygnet runt via telefon, e-post eller biljettsystem för att hjälpa till med problem och det finns en kunskapsbas. E-postmeddelanden och supportbiljetter har en SLA på 24 timmar.

säkerhet & Säkerhetskopior:

Säkerhetskopior ingår i vissa planer men du bör kontrollera enskilda planer för frekvens. Det finns också säkerhetskopieringstjänster som kan beställas för lokal säkerhetskopiering av data, säkerhetskopiering på plats och reservserver med alternativ per GB och per månad fakturering. Vissa planer erbjuder dagliga säkerhetskopior. Dessutom erbjuder kanadensiska webbhotell en gratis överföringstjänst om du har en webbplats med en annan värd.

Från ett säkerhetsperspektiv innebär förebyggande av intrång, DDoS-skydd, skanning av skadlig programvara, brandvägg och VPN-tjänster, webbapplikationsbrandvägg och hanterade säkerhetsalternativ att du kan lägga till avgiftsbaserade tjänster baserat på vad som är viktigast för dig. Tillgängliga alternativ inkluderar paket för intrångsskydd, för webbskydd och för PCI-beredskap.

Fakturering & Betalningspolicy

Vissa företag erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för webbhotell. Kanadensiska webbhotell erbjuder en 60-dagars återbetalningsgaranti för första gången konton, med undantag för dedikerade servrar eller för extra avgifter som programvaruinstallation. Fakturering sker månadsvis i förväg via flera betalningsalternativ, som kreditkort, PayPal, INTERAC e-postöverföring, banköverföring eller check. Det finns inga kontraktskrav och du kan avbryta när som helst.

Fördelar & Nackdelar:

  Fördelar:
 • 99,99% drifttidsgaranti, 100% drifttid för dedikerade planer.
 • Kanadensiska datacentra
 • Brett utbud av planalternativ och tillägg
 • överkomliga
 • Inga kontrakt krävs
 • cPanel
 • Auto-installationsskript
 • Ett antal gratis webbplatsdesigner från en gratis webbplatsbyggare
 • Brett utbud av VPS & Molnalternativ
 • Möjliga nackdelar:

 • Med en 24-timmars SLA för supportbiljetter på vissa planer kan det översätta till drifttid.

Uptime-garanti

99,99% uppehållsgaranti erbjuds, 100% för dedikerade planer och en återbetalningsgaranti inom 60 dagar.

Kanadensisk webbhotell Slutsats:

Om du vill eller behöver din webbplats värd i Kanada finns det flera alternativ och kanadensisk webbhotell, med deras pengarna tillbaka-garanti, deras kunskap och efterlevnad av kanadensiska sekretess- och säkerhetsstandarder, redundant infrastruktur och lokal närvaro, detta är en webbhotell som du kanske vill överväga.

Kanadensiska webbhotell Vanliga frågor

 • Erbjuder de Windows och Linux värdplaner?

  Ja, kanadensiska webbhotell erbjuder både Windows och Linux värdplaner. Även om båda uppsättningarna av planer har liknande funktioner, är Windows-värdplanerna något dyrare.

 • Finns det några dolda avgifter som jag borde vara medveten om?

  När du beställer hosting från företaget finns det inga dolda avgifter. Kunderna bör dock vara medvetna om att de kan ta ut skatter beroende på var de befinner sig.

 • Hur kan jag betala för värd via kanadensiska webben?

  Kanadensisk webbhotell är flexibel och ger sina kunder möjlighet att välja olika betalningsvillkor inklusive månatliga och årliga planer.

  Kunder kan betala för tjänsterna med större kreditkort, PayPal, banköverföringar eller check.

 • Hanteras de dedikerade servrarna?

  Du kan välja mellan en rad dedikerade serverplaner, av vilka några hanteras.

  När du väljer en hanterad server får du inte bara dedicerad server med RAM, dedikerade processorer och hårddiskutrymme, du får också fullt stöd från Canadian Web’s tekniska personal.

  Support inkluderar programvaruinstallationer, hårdvarutbyten och serverhantering.

 • Erbjuder de domänregistrering?

  Ja, kanadensiska webbhotell tillhandahåller domänregistreringstjänster men bara när du registrerar dig för en värdplan.
  Vissa av värdplanerna tillåter flera domäner som gör att du kan vara värd för flera webbplatser. Det är möjligt att få domänens integritet när du registrerar en domän mot en extra avgift.

 • Har kanadensiska webbhotell en pengar-tillbaka-garanti?

  Kanadensiska webbhotell erbjuder en 60-dagarsgaranti utan några frågor. Avbokningsbegäran måste dock lämnas in skriftligen via e-post, fax eller vanlig post.

  Endast första gången kunder är berättigade till återbetalning och vissa tjänster som SSL-certifikat återbetalas inte.

 • Erbjuder de planer för säkerhetskopiering och dataskydd?

  Ja, företaget erbjuder olika reservplaner som finns både på plats och på plats och inkluderar SQL-säkerhetskopior.

 • Vilka kontrollpaneler används?

  De tillhandahåller cPanel för Linux-baserade planer eller Plesk för Windows-baserade planer.

 • Hur tillhandahåller kanadensisk webbhotell kundsupport?

  Kunder som behöver hjälp med att lösa sina tekniska problem kan få hjälp från företaget genom att skicka personalens tekniska frågor, skicka supportbiljetter eller ringa ett telefonsamtal. Support ges på engelska och är tillgängligt dygnet runt.

 • Var är Canadian Webb värd för sina tjänster?

  Canadian Web Hosting har inte bara sina huvudkontor i Vancouver, British Columbia, det har också ett datacenter på den platsen såväl som på andra platser i hela Kanada.

 • Vad är deras drifttidsgaranti?

  Kanadensiska webbhotell lovar 99,9% drifttid på alla sina planer. Om företaget inte uppfyller denna tröskel kommer det att kreditera ditt konto med en procentandel av din månatliga faktura baserad på ett avgiftsschema.

  För att få kredit måste kunderna lämna in en begäran inom en arbetsdag efter utgången av den månad då drifttiden inträffade.

 • Vilka programmerings- och skriptspråk stöder de?

  Stöd för alla allmänt använda språk, databaser och ramverk är tillgängliga i alla planer och inkluderar Perl, Python, PHP, ASP .NET 4.0 och SQL.

 • Har de några återförsäljarplaner?

  Ja, företaget erbjuder tre Linux-baserade återförsäljarplaner. De har liknande funktioner som de delade planerna. De innehåller också en vit etikettfunktion som hjälper kunder att bygga upp sitt eget varumärke.

 • Kanadensiska webbhotell hjälper mig att överföra min befintliga webbplats till deras värd?

  Ja, företaget kommer att överföra innehållet på din gamla webbplats inklusive domännamnet till de nya servrarna.

  Detta erbjudande gäller endast för delade Linux- eller Windows-planer med tjänster under minst ett år. Företaget garanterar inte att webbplatsen kommer att överföras helt och det finns en gräns på 2 GB.

  Andra begränsningar kommer att gälla så besök kanadensiska webbhotells webbplats för mer information.

 • Kan jag vara värd för och hantera flera webbplatser med kanadensisk webbhotell?

  Eftersom många av planerna stöder flera domäner och har åtminstone flera gigabyte eller till och med en obegränsad mängd diskutrymme, är det möjligt att registrera flera domäner och hantera dem med en enda plan.

 • Är det möjligt för en nybörjare att bygga en webbplats med företagets värdplaner?

  Ja, det är möjligt för en komplett nybörjare att bygga en webbplats.

  Företaget har installationer med en enda klick via Softaculous, vilket gör det möjligt för kunder att skapa fantastiska webbplatser med populära plattformar som WordPress.

  Det har också ett SiteBuilder-paket som har över 300 mallar och gör det möjligt för användare att designa en webbplats med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt.

 • Vilka säkerhetsfunktioner har företagets värdplaner?

  Canadian Web Hosting erbjuder flera tjänster som hjälper dig att förbättra din webbplats säkerhet. Dessa tjänster inkluderar planer för dedikerade brandväggar, skanningar av skadlig programvara, DDoS-skydd och applikationsspecifika brandväggar.

  Sammantaget hjälper dessa tjänster dig att förhindra en attack eller kunna återhämta dig snabbt om din webbplats attackeras.

 • Kan jag köra en e-handelsplats på kanadensiska webbhotellplaner?

  Ja, företagets planer låter dig ställa in populära e-handelsplattformar som OpenCart genom Softaculous och installera SSL-certifikat från olika leverantörer.

  Företaget erbjuder också tjänster för att göra din webbplats PCI-kompatibel för att lagra kundinformation och acceptera betalningar online.

 • Har kanadensiska webbhotell ett filialprogram?

  Kanadensiska webbhotell erbjuder ett filialprogram som belöner baserat på antalet anmälningar som genomförts under en månad.

  Till exempel kommer dotterbolag som uppnår 1 till 5 remisser per månad att tjäna $ 60 per remiss medan de som får mer än 11 ​​får $ 100 per anmälan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map