Aspiration Hosting in 2020: wat zeggen klantenrecensies van Aspiration Hosting?

Introductie van aspiratiehosting

Op PHP gebaseerde inhoudbeheersystemen, vooral Magento, zijn de belangrijkste focus van Aspiration Hosting. Opgericht in 2008, biedt het site- en domeinhosting op cloudservers aan bedrijven in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Singapore.


Hostingdiensten

Klanten kunnen kiezen voor een shared cloud hostingplan of een dedicated cloud server aanvragen. Alle plannen bevatten een goede set functies. Gegevensopslag is op snelle SSD-schijven en de bandbreedte is onbeperkt. Klanten kunnen zoveel websites en domeinen kopen als ze willen, inclusief subdomeinen.

De software voor het beheer van de site omvat cPanel om de site te beheren via een GUI, evenals de installatieprogramma’s van Installatron en Softaculous. Op de backend omvatten standaardfuncties:

 • LiteSpeed-webserver
 • Percona SQL-server
 • SSH- en FTP-toegang
 • Broncontrole met Git en SVN
 • PHP-ondersteuning, versies 5.4 tot en met 7.

Ondersteuning is sterk. Hulp is 24 uur per dag beschikbaar via helpdesk en livechat. Nieuwe klanten krijgen een gratis transfer van hun vorige website. Van hun website en database wordt dagelijks een back-up gemaakt.

Hogere abonnementen bevatten enkele extra functies, zoals CDN-toegang en 24-uurs telefonische ondersteuning. Deze functies zijn meestal beschikbaar tegen extra kosten bij de andere abonnementen.

De Aspiration CDN bestrijkt alle bewoonde continenten. Het is beschikbaar bij alle abonnementen, meestal zonder extra kosten. Dit zorgt ervoor dat pagina’s snel worden geladen en vernieuwd, ongeacht waar klanten zijn.

De servers ondersteunen overal HTTP / 2. Deze moderne versie van HTTP biedt een betere doorvoer dan de oude versie. IPv6-adressen zijn echter niet beschikbaar.

Klanten kunnen via de service een domein krijgen of bestaande domeinen opnieuw toewijzen. Elk domein heeft zijn prijs; geen van de plannen bevat een gratis abonnement. Privacybescherming is gratis beschikbaar. De online formulieren staan ​​slechts ongeveer 20 TLD’s toe, of het nu gaat om het aanvragen van een nieuw domein of het toewijzen van een bestaand domein. Houd er echter rekening mee dat de lijst veel op het land gebaseerde TLD’s mist.

De Anycast DNS-service gebruikt redundante servers met hetzelfde IP-adres. Dit zorgt voor een grotere betrouwbaarheid en helpt DDoS-aanvallen te verminderen. Het is inbegrepen bij domeinregistraties en -overdrachten en bij speciale cloudservers.

Gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten zijn beschikbaar, hoewel Aspiration Hosting erkent dat ze een zwakke merkherkenning bieden. OV- en EV-certificaten, die meer vertrouwen wekken, zijn verkrijgbaar tegen een jaarlijkse prijs. Automatische installatie van certificaten is voorzien.

Toegewijde servers

Klanten die willen betalen voor de beste prestaties, moeten rekening houden met de speciale cloudservers. De servers zijn volledig redundant om downtime te verminderen en SSD-opslag te gebruiken voor snelheid. Aspiration Hosting beheert de servers en zorgt voor software-upgrades en back-ups. Klanten krijgen om veiligheidsredenen geen root-toegang, maar kunnen het ondersteunend personeel verzoeken om root-acties te ondernemen als dat nodig is.

Alle dedicated serveraccounts worden geleverd met 24-uurs ondersteuning door helpdesk, live chat en telefoon.

CMS-ondersteuning

Aspiration Hosting stelt dat de belangrijkste focus ligt op Magento-hosting en andere PHP-applicaties, waaronder SimpleMachines Forum (SMF), WordPress, Drupal en Joomla. De servers zijn geoptimaliseerd voor Magento 1 en 2. De databaseserver is Percona, die zeer compatibel is met MySQL. Een site kan een onbeperkt aantal databases opzetten.

Clients kunnen al deze applicaties installeren vanaf cPanel. Het auto-installatieprogramma ondersteunt ook het verwijderen, upgraden, klonen en back-uppen. LiteMage Cache verbetert de prestaties van Magento en LiteSpeed ​​Cache biedt een vergelijkbare boost voor WordPress, Drupal en Joomla.

Patchman biedt verbeterde beveiliging voor alle ondersteunde CMS’s. Het detecteert en plaatst kwaadaardige scripts in quarantaine en ondersteunt beveiligingsoplossingen van nieuwe releases naar bestaande installaties van WordPress, Joomla en Drupal. Site-eigenaren kunnen de rapporten van Patchman bekijken via cPanel.

Ondersteuning voor webontwikkeling is gratis voor alle klanten. Het omvat controle van siteprestaties, applicatieondersteuning, probleemoplossing voor code en installatie van plug-ins en thema’s. De ondersteuning is naar beste vermogen en voor complexe problemen kunnen klanten in rekening worden gebracht. Het is niet bedoeld als vervanging voor ontwikkeling of regelmatig onderhoud.

Prijzen

Aspiration Hosting biedt drie niveaus van gedeelde cloudhosting en drie niveaus van dedicated servers. De dedicated serverplannen zijn zeer aanpasbaar; Met een rekenmachine op de website kan de klant de hoeveelheid RAM, CPU-cores en SSD-opslag kiezen en onmiddellijk een prijs krijgen.

Veel functies zijn opgenomen in de duurdere lagen, maar zijn optioneel tegen meerprijs in de goedkopere. Voor domeinregistratie en SSL-certificaten (behalve de gratis Let’s Encrypt-certificaten) is altijd een afzonderlijke betaling vereist. Functies zoals CDN-toegang en 24-uurs telefonische ondersteuning zijn extra voor de goedkoopste abonnementen.

Voors en tegens

De service biedt een mooie reeks functies aan bedrijven die hun eigen website willen beheren terwijl ze willen profiteren van de voordelen van managed cloud-services. Met PHP-ondersteuning en een grote CDN kunnen site-eigenaren betrouwbare en consistente service verwachten zonder dat ze elk detail hoeven te beheren.

Toegang via de opdrachtregel geeft klanten gedetailleerde controle over hun sites. Ze kunnen alle op PHP gebaseerde software uitvoeren die ze leuk vinden, zolang er geen root-toegang voor nodig is.

PHP is de enige ondersteunde taal. Degenen die webtoepassingen willen uitvoeren op basis van andere talen, kunnen al dan niet doen wat ze nodig hebben.

Potentiële klanten moeten alle functies bekijken die ze nodig hebben en de functies identificeren die extra kosten. Vooral aan de lage kant komen veel wenselijke functies à la carte. Het kan goedkoper zijn om een ​​hoger niveau te kiezen en meer middelen te krijgen.

De keuze aan TLD’s is kennelijk beperkt. Bedrijven die veel nationale domeinen willen registreren, kunnen dit mogelijk omzeilen door stubs te hosten met een andere service en ze om te leiden naar het primaire domein op Aspiration Hosting.

Overzicht

Aspiration Hosting kan een goede keuze zijn voor een bedrijf dat een Magento-, WordPress-, Joomla- of Drupal-site wil opzetten. Het geeft de site-eigenaar een grote mate van controle en bespaart hem tegelijkertijd van de meer vervelende aspecten van sitebeheer.

Aspiration Hosting Veelgestelde vragen

 • Welke soorten hostingplannen biedt Aspiration Hosting?

  Aspiration Hosting is gespecialiseerd in cloud-gebaseerde Linux shared en VPS-hostingplannen.

 • Waar zijn de servers van Aspiration Hosting?

  Hoewel gevestigd in Tampa, Florida, heeft Aspiration Hosting servers op locaties over de hele wereld, waaronder New York, Californië, Singapore, Londen en Sydney.

 • Welke betalingsvoorwaarden zijn beschikbaar bij Aspiration Hosting?

  Aspiration Hosting biedt haar klanten verschillende betalingsvoorwaarden, variërend van maandabonnementen tot driejaarlijkse abonnementen. Klanten die plannen op langere termijn selecteren, besparen meer.

  Meerdere betalingsmethoden worden geaccepteerd, waaronder de belangrijkste creditcards en PayPal.

 • Moet ik me zorgen maken over verborgen kosten bij Aspiration Hosting?

  Aspiration Hosting geeft geen verborgen kosten aan op hun website.

  Klanten moeten zich er echter van bewust zijn dat het bedrijf zich het recht voorbehoudt om de prijzen van SSL-certificaten op elk moment te wijzigen zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.

  Klanten moeten ook weten dat promotieprijzen niet geldig zijn bij verlenging.

 • Biedt Aspiration Hosting geld-terug-garanties?

  Ja, Aspiration Hosting biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor al haar producten. Een klant die de service binnen de eerste 30 dagen annuleert, heeft recht op een volledige terugbetaling minus extra kosten die in rekening worden gebracht voor services zoals domeinregistratie.

 • Welke uptime-garantie biedt Aspiration Hosting?

  Aspiration Hosting biedt haar klanten een uptime-garantie van 99,9% voor haar gedeelde en VPS-hostingplannen. Klanten die downtime ervaren, komen in aanmerking voor een servicetegoed van minimaal 50% als ze binnen 72 uur na het incident een verzoek indienen.

 • Welke ondersteuning biedt Aspiration Hosting?

  Ze bieden een breed scala aan ondersteuningsopties, waaronder e-mail, livechat en telefoon – allemaal 24/7 beschikbaar.

 • Biedt Aspiration Hosting hulp bij het migreren van websites?

  Ja, het bedrijf biedt hulp bij websitetransfers. Klanten moeten een supportticket openen en relevante informatie zoals hun cPanel-gebruikersnaam en -wachtwoord op hun oude server verstrekken.

 • Kunt u een domein bestellen zonder hosting te krijgen??

  Ja, Aspiration Hosting biedt zelfstandige domeinregistratieservices.

 • Gebruikt Aspiration Hosting een CDN?

  Ja, klanten hebben de mogelijkheid om het eigen CDN van Aspiration Hosting te gebruiken dat is inbegrepen bij de hostingplannen en verspreid is over 50 steden over de hele wereld.

 • Biedt Aspiration Hosting ondersteuning voor meerdere websites op één abonnement?

  Omdat de hostingplannen onbeperkte domeinen ondersteunen, onbeperkte bandbreedte hebben en voldoende schijfruimte hebben, is het mogelijk om meerdere websites vanuit één plan te hosten.

 • Biedt Aspiration Hosting back-ups aan?

  Ja, Aspiration Hosting biedt gratis dagelijkse back-ups van websitebestanden en MySQL-databases.

  Bestanden worden 7-10 dagen bewaard, terwijl databaseback-ups maximaal 30 dagen worden bewaard. U kunt bestanden herstellen met cPanel, maar u moet contact opnemen met het bedrijf om databases te herstellen.

 • Bieden de hostingplannen van Aspiration Hosting onbeperkte functies?

  Alle cloudhosting- en VPS-abonnementen bieden onbeperkte bandbreedte en een vaste hoeveelheid schijfruimte. Klanten moeten zich er echter van bewust zijn dat overmatig gebruik van bandbreedte niet wordt getolereerd en dat het bedrijf zich het recht voorbehoudt om extra kosten in rekening te brengen.

 • Biedt Aspiration Hosting enige beveiligingsfuncties?

  Ja, het bedrijf biedt een paar beveiligingsfuncties, waaronder antivirusbescherming, malwaredetectie, bescherming tegen kwetsbaarheden en beveiligingsverbeteringen voor oude versies van PHP.

 • Kan ik een e-commerce winkel hosten met Aspiration Hosting?

  Omdat het bedrijf SSL-certificaten ondersteunt samen met populaire online winkelplatforms zoals Magento of X-Cart hosting, is het mogelijk om een ​​e-commerce winkel te hosten.

 • Biedt Aspiration Hosting enige hulp bij het opzetten van websites?

  Ja, het bedrijf heeft een eigen interne webontwikkelaar die ondersteuning biedt voor de installatie van thema’s, het instellen van plug-ins, het oplossen van problemen en het upgraden van versies.

  Voor complexe problemen kan er een vergoeding zijn, maar Aspiration Hosting laat het je van tevoren weten.

 • Biedt Aspiration Hosting aanbiedingen of kortingsbonnen aan?

  Ja, het hele jaar door biedt het bedrijf verschillende kortingscodes aan die een bepaald percentage op de hostingkosten in rekening brengen. Klanten moeten er rekening mee houden dat de kortingen eenmalig zijn en niet van toepassing zijn bij verlenging.

 • Hoe kan ik deelnemen aan het partnerprogramma van Aspiration Hosting?

  U kunt deelnemen aan het bedrijfsprogramma, zolang u een actief hostingplan heeft en u zich registreert voor een aangesloten account.

  Commissies van 15% kunnen worden verdiend voor de verkoop van hostingproducten en SSL-certificaten. U kunt worden uitbetaald zodra uw saldo ten minste $ 50 bereikt via PayPal of als bijschrijving op uw account.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map