100TB.com in 2020: lees echte recensies en klachten

100TB Hosting Inleiding

100TB is een van de vele hostingmerken die eigendom zijn van de UK2 Group, die deel uitmaakt van de Lloyds Banking Group. Elk merk heeft meestal zijn eigen focus of specialiteit, en in het geval van 100 TB zijn het hoge prestaties, topsnelheid en massa’s bandbreedte.


Als groep werd UK opgericht in 1998 en heeft het hoofdkantoor in het VK (Londen) en de VS (Providence, Utah). Op deze locaties zijn 100TB medewerkers gevestigd.

Hostingplannen

Het unieke verkoopargument van 100TB is de bandbreedte; Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen gebruikers 100TB bandbreedte en 1Gbit speciale poorten gebruiken. Uiteindelijk leidt dit tot snellere verbindingen en responsievere websites, hoewel de plannen voor sommige bedrijven overdreven zullen zijn.

 • Er zijn talloze speciale hostingplannen die klanten de mogelijkheid bieden om hun service te verfijnen en ervoor te zorgen dat ze over voldoende verwerkingskracht, geheugen en opslag beschikken. Zowel Linux- als Windows-varianten zijn beschikbaar.
 • Cloudservers zijn, zoals u zou verwachten, schaalbaar met een schuifregelaar op de website waarmee u het aantal benodigde knooppunten kunt regelen. De prijs per knooppunt daalt lichtjes bij duurdere plannen. Alle cloudhosting wordt geleverd met Xen; back-ups zijn optioneel.
 • Reseller-hosting is beschikbaar als u de dedicated serverplannen van 100TB wilt doorverkopen. U moet echter al een maand klant zijn voordat u een reselleraccount kunt openen en u kunt cloudhosting niet doorverkopen.

webhosting coupon

Op zoek naar kwalitatieve hosting?
Bekijk onze beste webhosts. Ze zijn met de hand geplukt door onze hostingexperts en hebben hoge beoordelingen van onze gebruikers.

Uptime / downtime

100TB hosting biedt een uptime-garantie van 99,9%, wat niet echt bijzonder is gezien het serviceniveau dat ze bieden. Dat niveau van uptime komt overeen met ongeveer 43 minuten toegestane downtime per maand; dat is eigenlijk best veel als er veel vraag is naar uw website. Er zijn geen cijfers op de site die de in het verleden behaalde resultaten van het bedrijf aantonen.

Het bedrijf is een beetje terughoudend over zijn datacenterlocaties, wat vreemd is omdat het zichzelf verkoopt aan de kwaliteit van zijn netwerk. We kunnen concluderen dat de UK2 Group datacenters heeft in het VK en de VS, maar de enige gedetailleerde informatie die ik vond was in een blogpost van augustus 2012. Volgens die post maakt 100TB gebruik van faciliteiten in Seattle, San Jose, Dallas, Salt Lake City , Washington DC, Londen, Amsterdam en Singapore.

Dedicated hosting bevat standaard geen back-ups, maar u kunt extra betalen om R1Soft CDP toe te voegen aan Windows- en Linux-server (s). Klanten kunnen de fysieke locatie van hun back-upserver kiezen en de back-upservice instellen op een vooraf bepaald interval, van 15 minuten tot een dag. De opslagruimte die nodig is voor de back-ups wordt bovenop de back-upservice zelf in rekening gebracht.

Klanten van cloudhosting kunnen optioneel Snapshot, Rsync en R1Soft gebruiken om een ​​back-up van hun gegevens te maken, hoewel cloudpakketten uiteraard ook ontworpen zijn om volledig redundant te zijn.

Spring naar de rest van de recensie.

Klantenservice en ondersteuning

100TB biedt 24/7 ondersteuning, het hele jaar door. Het bedrijf biedt een telefoonnummer en livechat; alle andere ondersteuningsopties zijn verborgen achter een inlogscherm, dus we kunnen ze niet behandelen in deze review. Het lijkt erop dat het ondersteuningsteam van het bedrijf is verspreid over zowel de VS als het VK.

100TB is aanwezig op sociale media op Twitter, Facebook en Google+. Het gebruikt deze echt tot het minimum, plaatst links en communiceert zelden met klanten op een zinvolle manier.

Configuratiescherm opties

Bij speciale serverplannen zijn alle bedieningspanelen optioneel, betaalde extra’s. Zowel Plesk- als cPanel-licenties zijn beschikbaar; Plesk en Plesk PowerPack kunnen worden gekocht voor 30 of 100 domeinen. De daadwerkelijke aangeboden versies zijn niet gespecificeerd. Bovendien heeft 100TB een eigen bedieningspaneel, Tera, waarmee u uw server kunt beheren.

Bij cloudhostingplannen hebben gebruikers toegang tot een aangepast configuratiescherm om hun knooppunten te beheren. U kunt hiervan een live demo krijgen via de cloudserverspagina op zijn website.

Hosting extra’s

Ongewoon voor een zakelijke gastheer zijn er een paar gratis geschenken. Toegewijde hostingklanten krijgen een gratis domeinnaam voor het leven, tot $ 75 aan Google AdWords-tegoed en een onbeperkt aantal gratis SSL-certificaten.

Er wordt niets aangeboden voor klanten van cloudhosting.

Geld-terug-garantie / annuleringsbeleid

Er wordt melding gemaakt van een geld-terug-garantie op de 100TB-website, maar ik kon niets vinden om die belofte daadwerkelijk te ondersteunen. In het Servicevoorwaarden-document van het bedrijf staat simpelweg dat u een opzegtermijn van zeven dagen moet geven en dat u moet annuleren via een specifieke URL.

100TB Hosting Samenvatting

100TB is een niche-host voor een zeer specifieke markt en biedt voldoende keuze om zelfs de meest veeleisende dedicated server-klant tevreden te stellen. De cloudplannen zijn ook eenvoudig, met een gemakkelijke prijsstructuur en eenvoudige installatie.

De uptime-garantie wekt niet veel vertrouwen, en voor een host die zichzelf op de markt brengt met premiumprestaties, zou het leuk geweest zijn om dit tot 100% te zien stijgen. Maar met de steun van een grote organisatie als de UK2 Group, moet u gemoedsrust hebben als er iets misgaat.

tips voor webhosting

Geïnteresseerd in 100TB?
Vergelijk hun plannen met Liquid Web
Beheerde VPS- en Cloud-abonnementen. Liquid Web scoorde zeer hoog in onze snelheids-, prestatie- en betrouwbaarheidstests.

100TB.com Veelgestelde vragen

 • Wat is er met de naam? Waar staat 100TB voor?

  Alle, behalve de eenvoudigste dedicated hostingplannen, bevatten 100 terabyte aan bandbreedte. Dus ongeacht uw toepassing of hoeveelheid verkeer, het is onwaarschijnlijk dat u zich ooit zorgen maakt over de bandbreedte.

 • Welk type plannen worden aangeboden?

  100TB is gericht op zelfbeheerde dedicated hosting, virtuele cloudservers en op een netwerk voor contentlevering. Hun diensten zijn ontworpen voor toepassingen die veel middelen verbruiken met een hoge bandbreedtevraag en een wereldwijd publiek (bijvoorbeeld streaming media en downloads van grote bestanden).

 • Heeft en bezit 100TB een van de datacenters?

  Datacenters in Salt Lake City, New York en Londen zijn eigendom van en worden beheerd door 100TB en hun moederbedrijf, UK2 Group.

 • Zijn er aanvullende datacenteropties?

  SoftLayer is een netwerkpartner die implementaties van privéservers ondersteunt. Dit brengt het totale aantal datacenterlocaties op ongeveer 20 met locaties over de hele wereld, zodat u uw server zo dicht mogelijk bij uw gebruikers kunt lokaliseren.

 • Kan ik voor dezelfde prijs een server selecteren op een van de datacenterlocaties??

  Vanaf juni 2015 waren de datacenters in Londen, New York, Salt Lake City, Amsterdam, Frankfurt en Parijs zonder extra kosten beschikbaar. Voor het selecteren van een server op een van de andere locaties worden extra maandelijkse kosten in rekening gebracht, variërend van $ 20 tot $ 50.

 • Als ik hulp nodig heb met mijn account, hoe kan ik dan contact opnemen met de klantenondersteuning?

  Klantenservice is 24 uur per dag, elke dag van het jaar beschikbaar. U kunt de klantenondersteuning bereiken via een ondersteuningsticket, livechat of telefoon. Houd er echter rekening mee dat het standaardaccount een zelfbeheerd account is en dat de hoeveelheid beschikbare ondersteuning beperkt zal zijn. Als u managed hosting wilt, is dat een beschikbare optie die u kunt toevoegen.

 • Welk niveau van uptime is gegarandeerd?

  Uptime van 99,99% is gegarandeerd en wordt ondersteund door een Service Level Agreement (SLA). Kijk voor de volledige voorwaarden van de SLA op de website van 100TB.

 • Welk verlies van serviceproblemen wordt gedekt door de SLA?

  De SLA dekt het verlies van stroom, verlies van connectiviteit als gevolg van problemen met het datacenter en verlies van lees- / schrijftoegang tot de server. Het dekt geen ander serviceverlies, inclusief hardwarestoringen, servercompromissen en virussen, DDoS-aanvallen, natuurrampen, opschorting van de service als gevolg van administratieve problemen, softwareproblemen of netwerkproblemen buiten het datacenter.

 • Wat is het restitutiebeleid voor problemen die onder de SLA vallen?

  100TB zal uiteindelijk bepalen of een probleem onder de SLA valt. Als het probleem wordt behandeld, ontvangt u een tegoed op een glijdende schaal die varieert van 3% van uw maandelijkse factuur (uptime tussen 99,91-99,99%) tot 50% van uw maandelijkse factuur (uptime van minder dan 95%).

 • Wie bezit 100TB?

  100TB maakt deel uit van de UK2 Group – een groot bedrijf dat verschillende hostingmerken bezit, zoals Midphase, ANHosting, UK2.NET, VPS.NET en meer.

 • Welk configuratiescherm wordt bij mijn account verstrekt?

  Alle hostingklanten krijgen een aangepast configuratiescherm dat speciaal is ontworpen voor het leveren en beheren van dedicated servers. Ze noemen het het Tera-configuratiescherm en een demo van het configuratiescherm is beschikbaar op hun website. Daarnaast zijn er inleidende trainingsvideo’s voor Tera beschikbaar op YouTube.

 • Worden back-ups automatisch gemaakt?

  U hebt de mogelijkheid om handmatige back-ups in te stellen of een add-on-service aan te schaffen met de naam R1Soft Continuous Data Protection. Met R1Soft worden CDP-back-ups gemaakt met het interval van uw keuze (alles tussen 15 minuten en dagelijks) en opgeslagen op de Amerikaanse of Britse server, afhankelijk van uw voorkeur.

 • Is load-balancing bij mijn account inbegrepen?

  Load-balancing wordt aangeboden als een add-on op uw dedicated server of cloudserver-product. Het wordt aangeboden per gebruiker en de introductieprijs is gebaseerd op 250 gelijktijdige gebruikers.

 • Kan ik mijn server opnieuw opstarten zonder iemand te bellen??

  Via het configuratiescherm hebt u toegang tot uw server en heeft u verschillende opties voor opnieuw opstarten, waaronder opnieuw laden van het besturingssysteem, gracieus opnieuw opstarten, gracieus afsluiten, uitschakelen, inschakelen en reddingslaag.

 • Welke factureringscycli worden aangeboden?

  Er zijn maandelijkse, driemaandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse factureringscycli beschikbaar. Er wordt een kleine korting aangeboden voor factureringscycli die langer zijn dan de maandelijkse cyclus.

 • Is een geld-terug-garantie voor nieuwe klanten?

  In de Servicevoorwaarden staat dat alle kosten niet kunnen worden terugbetaald, tenzij ze worden gedekt door een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. We konden echter nergens anders op de website een andere verwijzing naar deze geld-terug-garantie vinden. Als een geld-terug-garantie een belangrijk onderdeel is van uw besluitvormingsproces, moet u contact opnemen met de klantenservice voordat u een aankoop doet.

 • Worden er beperkingen gesteld aan acceptabel gebruik?

  Gezond verstand beperkingen worden gesteld aan acceptabel gebruik van uw account. Onaanvaardbaar gebruik omvat zaken als illegale activiteiten, hacken, spammen, inhoud die inbreuk maakt op het auteursrecht en aanzetten tot haat. Opmerkelijke activiteiten die in strijd zijn met het beleid voor acceptabel gebruik omvatten alle software van camfrog.com, evenals een verbod op “onredelijk gebruik” dat vrij vaag is en moet worden verduidelijkt als u zich zorgen maakt over uw beoogd gebruik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map