Najboljše upravljano gostovanje: kdo je najboljši za vašo spletno stran? [Posodobljeno: 2020]

Primerjaj upravljano gostovanje

Upravljano gostovanje je izraz, ki se uporablja za VPS in namenske strežnike, kjer gostitelj skrbi za vsakodnevno delovanje vašega strežnika.


Tako stalno posodabljajo programsko opremo, optimizirajo njeno delovanje in na splošno poskrbijo, da je malo težav, in odpravijo tiste, ki se pojavijo.

Najbolje upravljani načrti za spletno gostovanje zagotavljajo 100-odstotno uptime, spremljanje 24/7 in napredno varnost. Za svoj strežnik boste želeli tudi varen in najsodobnejši center podatkov.

Glede na strokovno analizo je 5 najboljših gostiteljev za upravljano gostovanje:

 1. SiteGround
  – Na splošno najboljša izbira naših uporabnikov in 99,99% uptime
 2. A2 gostovanje
 3. Gostovanje InMotion
 4. WP motor
 5. HostPapa

Kako smo izbrali najboljše gostitelje za upravljano gostovanje?

Na stotine gostiteljev smo ocenili upravljane načrte gostovanja. Izbrali smo tiste, ki ponujajo podatkovne centre svetovnega razreda, močne garancije za čas, napredne varnostne funkcije in visoko ocenjeno tehnično podporo.

Nato smo izbrali gostitelje z najboljšimi ocenami iz naše baze podatkov o tisoč pregledih strank.

Upravljano gostovanje

Upravljano gostovanje pogosto vključuje spremljanje strežnikov 24/7/365, rutinsko vzdrževanje, nadgradnje, popravke in namestitev programske opreme, pa tudi spremljanje prometa in vsebine, da bi zmanjšali zlonamerno aktivnost in ranljivost za zunanje napade.

Zakaj izbrati Upravljano gostovanje?

Če ste lastnik majhnega podjetja, ste verjetno navajeni nositi veliko klobukov: generalni direktor, vodja trženja, celo hišnik.

Veste, da za svoje podjetje potrebujete spletno mesto. Ko pa vse te naloge žonglirate, je težko najti čas, da postanete tudi spletni skrbnik in tehnična podpora.

Ko se vaše podjetje širi, boste želeli odstraniti nekaj teh klobukov, da sprostite čas za upravljanje svojega podjetja kot celote..

Čeprav ste morda sposobni narediti vse, nima smisla zapravljati ure za tehnično vzdrževanje, ko imate podjetje, ki ga želite voditi..

Zunanje izvajanje rutinskih ali tehničnih vidikov vašega podjetja je naložba v rast vašega podjetja. Z najemom drugih, da poskrbijo za podrobnosti za vas, imate več časa za porabo za večjo sliko.

In za spletno stran je veliko več kot samo nakup načrta gostovanja in metanje nekaj besed na stran.

Vzdrževanje spletnega mesta in gostovanje traja čas: na voljo so nadgradnje programske opreme, tehnično odpravljanje težav, spremljanje varnosti in še veliko več, če želite sodobno, varno in v celoti delujoče spletno mesto.

Eden od načinov, da se osvobodite zamudnih teh opravil, je, da od svojega ponudnika gostovanja kupite tisto, kar je znano kot upravljano gostovanje.

Kaj je upravljano gostovanje?

Upravljavec vs Un-Managed hosting: Najpogosteje se ti izrazi nanašajo na Dedicated ali VPS gostovanje. (namesto skupnega gostovanja).

»Upravljani strežniki« – gostiteljsko podjetje ponuja storitve, kot so: namestitev programske opreme, izvajanje nadgradenj, spremljanje varnosti in drugo vzdrževanje.

Medtem ko strežniki / gostovanje brez upravljanja puščajo vse ali večino teh tehničnih storitev v rokah stranke.

Vsak gostitelj v svojem smislu definira »Upravljavec«, zato ne pozabite raziskati definicij »Upravljanih strežnikov« vaših bodočih gostiteljskih podjetij..

Na kratko, upravljani načrti za gostovanje vam omogočajo, da zakupite svoj strežnik in s tem povezano strojno opremo (varnostne kopije, dodatni pogoni itd.) In vključujejo celodnevno podporo za vzdrževanje, nadgradnje in spremljanje gostitelja.

Za razliko od tradicionalnega skupnega gostovanja se vam ne bo zlagalo, da bi skrbeli za tehnične podrobnosti upravljanja spletnega mesta.

Nič več dvojnega preverjanja dnevnih varnostnih kopij ob 3. uri; ni več kopanja po nadzorni plošči vašega strežnika za namestitev popravka v aplikacije; ne ukvarjamo se več z vsakim majhnim trkom prometa v požarnem zidu, za katerega obstaja velika verjetnost, da bo hekerska sonda, saj je večje zanimanje obiskovalcev za vaše spletno mesto.

Skupne značilnosti upravljanih programov gostovanja lahko vključujejo:

 • Namenski strežniki (ali VPS) za hitrejše, zanesljivejše spletno mesto (idealno za spletna mesta z velikim prometom ali z viri)
 • 100-odstotna garancija za nepravočasno: Namensko osebje spremlja vaše spletno mesto 24 ur dnevno, da takoj odpravi morebitne težave, ki povzročajo zastoje
 • Namenska skupina za podporo, ki jo lahko kontaktirate 24/7 za takojšnjo pomoč pri svojem spletnem mestu
 • Varnostne funkcije, kot so SSL certifikati in požarni zidovi strojne opreme, za zaščito vašega spletnega mesta pred hekerji
 • Podrobno beleženje groženj in varnostnih ukrepov
 • Upravljane baze podatkov za najvišjo zmogljivost in hitrost
 • Celovite rešitve za varnostno kopiranje in shranjevanje, vključno z obnovo po nesrečah

Nekateri ponudniki spletnega gostovanja bodo celo sodelovali z vami pri ustvarjanju načrtov gostovanja po meri, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.

Upravljano gostovanje običajno vključuje tudi naprednejšo tehnično podporo kot skupno gostovanje, tako da če imate napačno aplikacijo ali morda strojno okvaro strojne opreme, jo dodeljeno podporno osebje pogosto odpravi, preden sploh veste, da obstaja težava.

Upravljano gostovanje ni namenjeno vsem. Če za majhno lokalno podjetje potrebujete samo eno spletno mesto, verjetno ne potrebujete vseh premium funkcij upravljanega gostovanja.

Če bi vaše podjetje izgubilo prihodek zaradi izpadov spletnega mesta, počasnega delovanja ali drugih tehničnih težav, razmislite o vlaganju v upravljano gostovanje. Upravljano gostovanje je odlična rešitev za:

 • Spletna mesta za e-trgovino
 • Podjetja SaaS (programska oprema kot storitev)
 • Spletne ali mobilne aplikacije
 • Velika, medijsko bogata spletna mesta
 • Spletna spletna spletna igra
 • Vsako spletno mesto, ki mora biti na voljo 24/7

Koliko stane upravljanje gostovanja?

Upravljano gostovanje je vrhunska storitev in prihaja po premium ceni. Ta cena pa se lahko močno razlikuje glede na to, katere storitve so vključene.

Pričakujete lahko, da boste plačevali kjer koli od 30 do sto (ali tisoč) dolarjev na mesec, odvisno od stopnje podpore in strojne opreme, potrebne za gostovanje vašega spletnega mesta.

Upoštevajte, da boste, če ni drugače določeno od gostitelja, še vedno odgovorni za dejansko načrtovanje spletnega mesta in razvoj aplikacij.

V bistvu bodo ravnali s strojno opremo in vsemi potrebnimi za zagon vašega spletnega mesta, vendar ste še vedno ključni za izdelavo spletnega mesta. Za podrobnosti se posvetujte s svojim gostiteljem.

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko za upravljano gostovanje?
SiteGround – že 3 leta zapored – bralci so ga ocenili s prvo številko – zagotavlja kakovostno upravljane načrte in odlično podporo strankam. Za naše bralce smo pripravili možnost, da prihranijo do 67% na načrtih SiteGround. Uporabite to posebno povezavo za popust
da se dogovori.

Druge funkcije v vrstah gostovanja

 • Kolokacija
 • Upravljan WordPress
 • VPS
 • Namenski strežnik
 • Graditelji spletnih strani
 • Skupno gostovanje
 • Oblak
 • Prodajalec

Pogosto zastavljena vprašanja

 • Kaj je upravljano gostovanje?

  Upravljano gostovanje je storitev, ki jo ponujajo nekatera podjetja za gostovanje, kjer nudijo visoko raven podpore, administracijo sistemov in upravljanje aplikacij.

 • Katere so posebne storitve, ki jih opravljajo upravljani ponudniki gostovanja?

  Upravljavci ponudnikov gostovanja vam lahko pomagajo namestiti programsko opremo ali prenesti spletna mesta z drugih gostiteljev, pomagati pri nadgradnjah, izvajati rutinsko vzdrževanje, opraviti proaktivni nadzor varnosti, po potrebi spremeniti konfiguracijo, pomagati pri uvajanju in integraciji in iskati načine za optimizacijo zmogljivosti.

 • Gostovanje upravlja drugače kot VPS gostovanje ali namensko gostovanje?

  VPS gostovanje, namensko gostovanje in skupno gostovanje se nanašajo na dejansko nastavitev vašega gostiteljskega strežnika: ne glede na to, ali strežnik delite z drugimi strankami, sami uporabljate celoten fizični strežnik ali gostite na virtualnem računalniku na strežniku grozd. Upravljano gostovanje, ki se nanaša na raven človeške podpore, ki jo prejmete kot del vašega gostiteljskega načrta, je na voljo tako za VPS kot za gostovanje namenskega strežnika. Obstaja celo nekaj upravljanih načrtov gostovanja v skupni rabi, vendar gre ponavadi za programe, ki jih upravljajo gostovanja.

 • Ali je v mojem operacijskem sistemu na voljo upravljanje gostovanja?

  Obstajajo upravljani ponudniki gostovanja tako za Linux kot za Windows strežnike.

 • Kaj je gostovanje, ki ga ureja aplikacija?

  Nekatere priljubljene spletne aplikacije imajo veliko koristi od specifičnih nastavitev gostovanja v okolju in drugih praks strežnikov, ki niso pogoste ali enostavne za izvajanje pri skupnem gostovanju ali celo VPS gostovanju. Številni ponudniki gostovanja so zato ustvarili načrte gostovanja, ki temeljijo na upravljanju določenih namestitev programske opreme. Najboljši primer tega so upravljani načrti za upravljanje WordPress gostovanja. Ponudniki upravljanih WordPress gostovanj ponujajo okolja, optimizirana za WordPress, pomoč pri namestitvi in ​​prenosu ter zagotavljajo dodatne ravni varnosti. Nekateri od teh ponudnikov ponujajo celo prilagojene distribucije osnovne programske opreme ali specializirane vtičnike, ki vsebujejo podrobne izboljšave konfiguracije.

 • Ali potrebujem upravljano gostovanje?

  To je odvisno. Upravljano gostovanje je zasnovano predvsem za majhna in srednje velika podjetja, ki so dovolj velika, da potrebujejo profesionalno upravljanje strežnikov, vendar niso tako velika, da bi potrebovala ali sredstva, da bi najela sistemskega skrbnika sistemov. Če je vaše spletno mesto kritično in nimate CTO, sysadmin-a ali tehnološkega oddelka, verjetno potrebujete upravljano gostovanje.

 • Ali mi bo upravljana ekipa gostovanja pomagala pri izdelavi spletnega mesta?

  Običajno ne. Vsa podjetja so različna, zato boste morda našli to nekje. Vendar upravljano gostovanje običajno vključuje podporo in storitve, neposredno povezane s strežnikom spletnega gostovanja, ne pa na nobene aplikacije ali spletna mesta, ki jih izvajate na njem. Skupina za podporo upravljanega načrta gostovanja vam bo verjetno pomagala prestaviti spletno mesto iz drugega gostovalnega podjetja in vam bo pomagala ugotoviti, kaj je narobe v primeru izpada druge strani. Običajno pa vam ne bodo pomagali pri oblikovanju ali izdelavi spletnega mesta.

 • Katere so slabosti upravljanega gostovanja?

  To je odvisno od posebnih podrobnosti načrta. Nekateri upravljani ponudniki gostovanja ne dovolijo uporabniku, da sam upravlja noben vidik strežniške administracije, ne da uporabniku dostop do korenskega dostopa do strežnika. To je lahko dobra ideja (če se morate rešiti pred seboj), lahko pa prinese tudi moteč in dolgotrajen potek dela testa za zahtevo-počakajte. Poleg tega je upravljanje gostovanja lahko zelo drago, kar je zapravljanje denarja, če dejansko ne potrebujete takšne ravni podpore in storitve.

 • Zakaj je treba najprej upravljati strežnik?

  Ne glede na to, ali strežnik upravljate sami, ali je gostiteljsko podjetje, mora nekdo redno posvetiti vaš strežnik spletnega gostovanja. Programsko opremo je treba posodobiti, še posebej, če se sprostijo varnostni popravki. Prav tako je treba posodobiti operacijski sistem. Dnevnike napak je treba redno preverjati in analizirati, če obstajajo težave. Varnostne kopije podatkovnih baz in kodnih datotek je treba redno izvajati in nekdo mora vedeti, kako obnoviti iz teh varnostnih kopij nekaj, kar se zgodi na spletnem mestu. Za zagotovitev, da ni težav z dostopom, je treba nadzirati čas in promet. Grožnje je treba odkriti in blokirati, viruse in neželeno pošto odstraniti. Če imate zapletene spletne aplikacije, lahko pride do težav z uvajanjem in integracijo.

 • Katere so prednosti upravljanega gostovanja?

  Upravljanje vašega računa za gostovanje lahko vaše spletno mesto hitreje, varneje in bolj zanesljivo. Upravljano gostovanje običajno ima višje odstotke uptime-ja, manj je izpadov in si jih hitreje opomoremo. Upravljani načrti gostovanja vam prihranijo tudi čas, saj vam teh nalog ni treba sami opravljati.

 • Kakšna je alternativa upravljanemu gostovanju?

  Predvsem je alternativa, da sami upravljate strežnike. Glede na vaše potrebe po gostovanju in vaše lastne tehnične spretnosti je to lahko ali ne bo izvedljiva rešitev. Če vodite majhen osebni spletni dnevnik ali spletno mesto z brošurami za majhna podjetja, lahko resnično brez problema uporabljate nenadzorovano skupno gostovanje. Večino nalog za upravljanje strežnika je mogoče enostavno opraviti z nadzorne plošče, in če naletite na kakršne koli težave, se lahko obrnete na podporo strankam. Če imate večje ali bolj zapleteno spletno mesto, na primer sistem za upravljanje podjetja ali spletno mesto za e-trgovino, boste verjetno morali uporabljati VPS ali namenski strežniški načrt. V tem primeru resnično potrebujete nekoga z izkušnjo sysadmin, zato boste morali bodisi sami upravljati svoj strežnik gostovanja ali pridobiti upravljan načrt gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map