Najboljše gostovanje za spletna mesta za e-trgovino maj 2020

Razkritje: Vaša podpora pomaga pri vzdrževanju spletnega mesta! Za nekatere storitve, ki jih priporočamo na tej strani, zaslužimo naročnino.


Contents

Poiščite gostovanje s temi funkcijami v e-trgovini

 • WooCommerce
 • Prehod za plačilo
 • Združljiv s PCI
 • Brezplačna nakupovalna košarica
 • Zen Cart
 • Magento
 • PrestaShop

Prijave za e-trgovino

aplikacije za e-trgovino

Na e-trgovino ali spletno nakupovanje so nekoč gledali skeptično. Toda z porast uspešnih internetnih trgovcev na drobno kot so Amazon, eBay in Zappos ter trgovine z opeko in malto, ki zagotavljajo vrhunsko digitalno izkušnjo, je spletno nakupovanje zdaj pogost vsakdanji pojav.

Rast spletnega nakupovanja

Mediji, ki bi dokumentirali boj trgovin z opeko, ne manjka.

Napovedi nadaljnjega upada so morda prezgodnje ali nekoliko preobsežne, vendar ni pretiravanje, če to povemo:

 • Na trgu digitalnih izdelkov se močno povečuje.
 • Če vaše podjetje ni spletno, manjka na velikem (in rastočem) trgu.
 • Tudi če nimate visoke hitrosti spletne prodaje, je vzdrževanje spletne trgovine, ki dopolnjuje vašo trgovino z opekami in maltami, koristno.
 • Ljudje vas lahko odkrijejo v spletu in si ogledajo vaše izdelke. Vaše stranke se bodo verjetno boljše ustavile, če bodo vedele, da imate tisto, kar želijo.

Uspešno lansirati ni vedno enostavno

Vendar to razumemo zagon vašega spletnega podjetja je lahko težaven. Odločite se lahko za stvari, ki jih morda ne poznate, na primer:

 • Izdelki
 • Platforme
 • Orodja za digitalno trženje in prodajo (pogosto so vključena v platforme za e-trgovino).

Iskanje po spletu je odličen način za začetek, kako pa boste prešli vse informacije, ki se pojavijo?

Shopify rešitev e-trgovine
Najboljše platforme za e-trgovino, ki so vse v enem, kot je Shopify
zagotovite zakladnico načinov in videoposnetkov.

Učenje, kako zagnati spletno trgovino

Se sprašujete, kaj se boste danes naučili?

V tem članku bomo šli čez kaj potrebujete za zagon spletne trgovine, glede na vašo raven udobja s tehnologijo in koliko dela vas zanima, da lahko opravljate sami.

Funkcije, orodja in možnosti

Poleg tega bomo na visoki ravni razpravljali o izdelkih, platformah, orodjih in rešitvah, ki so na voljo od posamezne možnosti, ki jih je mogoče sestaviti skupaj (na primer spletni gostitelji, ustvarjalci spletnih mest, upravitelji zalog in programska oprema nakupovalnih košaric) vse v enem paketu, kjer dobite vse funkcije in orodja kar potrebuješ.

Zajemali bomo tudi funkcije, ki se vam bodo zdele koristne (ali celo potrebno), ko gre za nastavitev in konfiguriranje vaše trgovine. Te funkcije vključujejo skladnost s PCI, SSL potrdila in namenske IP naslove.

Platforme in načrti

Poleg funkcij bom na voljo tudi nekatere priporočila za platformo za začetek. Te lahko prilagodite glede na vaše posebne potrebe. Tukaj je cilj, da se pomerite v sanjah o lansiranju vaše trgovine.

To se sliši veliko, vendar ne skrbite! Vse bomo razčlenili v koščke velikosti ugriza, tako da so stvari manj premočne.

Preberite več o tem, kako začeti s spletno trgovino!

kaj potrebujete za zagon spletne trgovine

Kaj potrebujem za zagon spletne trgovine?

Na visoki ravni boste potrebovali po zajetih 5 točkah da se zažene in zažene spletna trgovina:

 1. Izdelek ki jih lahko samozavestno tržiš, zastopaš in prodajaš.
 2. Prikaz strani za svoje izdelke. Sem spadajo slike izdelkov, opisi in druge informacije.
 3. Nekatere vrste upravljanje zalog, tako da vaše stranke ne morejo naročiti stvari, ki jih ni na zalogi.
 4. Programska oprema za nakupovalne vozičke (tako da lahko stranke naročijo več izdelkov hkrati) in nekakšen postopek odjave, tako da boste lahko plačani.
 5. spletno gostovanje, ki vaše spletno mesto dobi na spletu, tako da lahko drugi dostopajo do njega.

Nad osnovami: Dodajanje vrednosti v vašo spletno trgovino

To so tisti minimalne zahteve. Tu je še nekaj stvari, ki jih lahko naredite, da dodate vrednost svoji spletni trgovini:

 • Dodatne spletne strani ali blog.
 • Strani za pomoč strankam, vključno s podrobnimi odpisi pravilnikov vaše trgovine za stvari, kot so pošiljanje in ravnanje, menjave in vračila ter vračila. Razmislite, ali bi stran s pogostimi vprašanji pomagala obiskovalcem vaše spletne strani pri doseganju ciljev.
 • Forumi ali druge načine interakcije, ki so na voljo strankam.
 • Brezplačna aplikacija za povratne informacije (kot Hotjar) za zajem povratne informacije obiskovalcev spletnega mesta.
 • Načrt za raziskovanje zadovoljstva strank z uporabo brezplačnega orodja, kot je Anketa opica.

Vendar so ti predmeti le vrh ledene gore – ko gre za funkcije spletnega mesta, je nebo omejitev!

možnosti aplikacije za e-trgovino

Možnosti za platforme za e-trgovino

Ko začnete s postopkom vzpostavitve svoje spletne trgovine, boste morali razmisliti, koliko dela bi želeli opraviti sami in katere naloge želite naložiti na koga drugega.

Kaj so platforme za e-trgovino vse v enem?

Vse platforme e-trgovine so vse v enem uporabnikom prijazne programske aplikacije ki združuje večino ali vsa digitalna orodja, ki jih potrebujete za zagon spletne trgovine, vključno s:

 • spletno gostovanje
 • Vnaprej izdelano, prilagodljivo spletno mesto
 • Nakupovalni voziček
 • Integracije, ki so enostavne za izvedbo plačilnih procesorjev, kot sta Stripe in Paypal
 • Možnosti prikaza izdelka (npr. Več slik za en izdelek, povečavo slike)
 • Možnosti variante izdelka (velikosti, barve itd.)
 • Možnosti pošiljanja
 • Integracije drugih proizvajalcev za stvari, kot so trženje po e-pošti in izdajanje računov
 • Številna orodja za prodajo in trženje (vključno z možnostjo uveljavljanja popustov, ustvarjanja kod kuponov, vodenja prodaje, označevanja novih izdelkov, zajemanja prijave na e-poštne novice in podobno.)

Te platforme so ponavadi najpreprostejše aplikacije za e-trgovino in za začetek.

Kaj je moja najboljša stava?

The posebnosti se razlikujejo od prodajalca do prodajalca. Na primer, nekatera podjetja ponujajo samo brezplačno poddomene, druga pa lahko ponujajo brezplačno domeno po meri.

Nekateri vključujejo samo skupni načrt gostovanja s svojimi platformami, drugi pa ponujajo obsežno, visoko zmogljivo spletno gostovanje v oblaku. Mnogi bodo prišli z vključevanjem v družbene medije.

Nekateri rešitve vse v enem, kot sta Shopify in Big Cartel, poskrbite za skoraj vse za vas in poskrbite, da vsi vidiki vaše trgovine brezhibno delujejo skupaj.

Rešitve za elektronsko poslovanje »Naredi sam« (»Naredi sam«)

Na drugem koncu spektra so tisti, ki si želijo gradijo svoje trgovine od nič. Izberejo in sestavite vse posamezne komponente: vključno z nastavitvijo in konfiguriranjem lastnih strežnikov spletnega gostovanja in kodiranjem njihovih nakupovalnih mest.

Vključeno je tudi izvajanje vseh integracij, ki so potrebne za stvari, kot so družbeni mediji, nakupovalna vozička, plačilni prehodi in ponudniki storitev dostave..

Na primer, nekdo lahko uporablja WordPress kot sistem za upravljanje vsebine, A2 gostovanje za svoje storitve spletnega gostovanja in ustvarijo svojo rešitev za nakup s PayPalom napaja denarne transakcije, ki se zgodijo.

Čeprav je pri tej možnosti veliko dela, obstaja nobena platforma za e-trgovino, ki vam ponuja »popoln« nabor funkcij – to lahko naredite sami, je ena izmed tistih, ki vam jih zagotavljajo.

Hibridna rešitev za e-trgovino

Očitno jih tudi obstaja hibridne možnosti ki sta nekje vmes med tema dvema skrajnostima.

Tako kot je nebo meja, ko gre za kombinacije, ki jih lahko ustvarite, ko delate stvari sami, je enako, če kombinirate še nekaj robustna orodja z osnovnimi možnostmi.

aplikacije za e-trgovino

Razumevanje platform za e-trgovino vse v enem

Ko izberete platformo za e-trgovino vse v enem, kje začnete?

Tu je nekaj stvari, ki jih lahko razmislite, ko pogledate možnosti, ki so vam na voljo.

 • Lastnosti
 • Stroški platforme
 • Pomoč strankam
 • Vprašanja in vaje
 • Dogovori o ravni storitev

Lastnosti

Predvsem pa boste želeli zagotoviti, da izdelek ustreza vašim potrebam.

Na primer, izdelek vse v enem bi moral vključevati integracijo pošiljanja, vendar to ne pomeni, da se bo integriral z izdelkom za pošiljanje po vaši izbiri. Ti lahko izberite postavitev trgovine, vendar so predloge za to takšne, ki se vam zdijo privlačne?

Morda je nakupovalni voziček, vendar so tam so alternativni nakupovalni vozički če vam ni všeč tista, ki je nastavljena kot privzeta? Čeprav izdelki vse v enem ponavadi vsebujejo vse, kar potrebujete, mnogi vključujejo stvari, ki bi jih želeli – bonus točke, če obstajajo ne kakršnih koli dodatkov za to.

Stroški platforme

Koliko stane uporaba izdelkov? Običajno so prodajalci precej vnaprej v zvezi z mesečnimi pristojbinami, vendar preverite, ali so vključene kakšne transakcijske pristojbine.

Na primer, nekatere platforme vam bodo zaračunale 3% karkoli zaslužite na transakciji – če ste prodajalec velike količine, se to poveča! Poleg tega se prepričajte, da so funkcije, ki jih pričakujete z določenim paketom, standardne in niso dodatki, ki stanejo več.

Pomoč strankam

Kako dobri so tehniki na drugem koncu telefona, okno za klepet v živo ali veriga e-pošte? Ali lahko z nekom stopiš v stik ko vaša trgovina propada ob 3. uri zjutraj na dan predstavitve pomembnih izdelkov in ljudje se (digitalno) naložijo, da dobijo ta izdelek?

Pri vseh aplikacijah vse v enem je stvar odrečeš se nekaj nadzora v notranjosti programske opreme. Če gredo stvari narobe, se boste želeli čim prej pogovoriti s prodajalcem.

Vprašanja in vaje

Dobre platforme vse v enem bodo ponudite različna navodila, s katerimi boste lahko stopili v pogon hitro in navdih za svojo ustvarjalnost. Ti lahko vključujejo spletne videoposnetke, bazo znanja, pogosta vprašanja in še več.

Dogovori o ravni storitev

Če je vaš paket priložen gostovanju, boste želeli preveriti, ali podjetje ponuja kakršno koli pogodbo o ravni storitev (SLA). V bistvu so to obljube prodajalca da je vaše spletno mesto v enem mesecu vsaj nekaj časa (brez časov načrtovanega vzdrževanja).

Običajne vrednosti vključujejo 99%, 99,9% in 99,99% – očitno višji kot je čas uptime, več boste plačali. Kot spletno mesto za e-trgovino to ni področje, na katerem želite varčevati in prihraniti denar – izpad je čas, ko vaše stranke ne morejo priti na vaše spletno mesto za nakupe..

Poleg tega se kupci nagibajo k prodajalcem, ki ne morejo obdržati svojih spletnih mest in se ne bodo vrnili pozneje.

shopify trgovina s temamiShopify ima lastno tematsko trgovino
kjer lahko kupite že vnaprej izdelano spletno mesto v skoraj vseh zamislih. Izbiro lahko prilagodite tudi z barvami blagovne znamke in številnimi drugimi spremenljivkami.

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko za gostovanje v e-trgovini?
A2 gostovanje je na zadnjih testiranjih hitrosti in zmogljivosti doseglo # 1. In nudijo popolno podporo gostovanju e-trgovine. S to povezavo za popust lahko trenutno prihranite do 50% pri njihovih načrtih
.

Diy aplikacije za e-trgovino

Razumevanje rešitev DIY za e-trgovino

Ko se odločite za samostojno rešitev e-trgovine, boste morali različne sestavne dele sestaviti sami.

Kaj potrebujem za izdelavo lastne rešitve za e-trgovino?

Tu je pregled tega, za kaj boste morali računati:

 • spletno gostovanje in strežnik, na katerega shranjujete vse datoteke vašega spletnega mesta.
 • A spletna stran (čeprav lahko vedno ustvarite svoj HTML, CSS in JavaScript).
 • Nekatere vrste nakupovalni voziček programska oprema, odjava in obdelava plačil rešitev – za vsak korak lahko preprosto dobite nekaj ali pa uporabite integrirano orodje.
 • Varnostne funkcije, kot so SSL certifikati in namenski IP naslovi. Vaš prehod za plačila bo verjetno poskrbel za potrebe šifriranja vaših plačil. Ne pozabite, da so naslovi, telefonske številke in e-poštni naslovi vaših strank vse informacije, ki jih morate tudi vi zaščititi.

V tem članku smo govorili o dodatkih, kot so blogi (WordPress ali ne), forumi, integracije z orodji kot so izdelki za upravljanje zalog in podobno. Če hočete te stvari, jih boste morali sami izviriti.

Poleg tega gre v družabnih medijih in digitalnem nakupovanju, zato jih boste verjetno morali nastaviti sami.

Naredite samostojne platforme za e-trgovino: veliko raznolikosti

Za uporabo je na voljo veliko samostojnih platform za e-trgovino, vendar ne vsebujejo vsega, kar potrebujete, da preprosto vstanete in zaženete (običajno to ni vključen bit strežnika / spletnega gostovanja, čeprav se to očitno razlikuje).

Nekateri so samostoječi, na primer Magento, in drugi, ki so dodatki (na primer WooCommerce, ki je vtičnik WordPress).

Katere so nekatere značilnosti DIY rešitev za e-trgovino?

Nabori funkcij teh izdelkov se razlikujejo bolj kot pri paketu vse v enem. Kljub temu lahko pričakujte, da boste dobili funkcije in funkcionalnosti, vključno:

 • Prikažite strani za svoje izdelke
 • Upravljanje zalog
 • Seznami variant izdelkov
 • Nakupovalni vozički in obdelava plačil / prehodi
 • Upravljanje pošiljanja in naročil

Prednosti in slabosti DIY rešitev za e-trgovino

Tako kot pri vsem, so tudi pri DIY možnostih tukaj slabosti in slabosti, tako da so tudi tukaj.

Prednosti

 • Največji zaslužek bi lahko bili nizki stroški.
 • Mnoge od teh možnosti so odprtokodne programske opreme in zato brezplačna za uporabo.
 • Poleg prihranek pri mesečnih provizijah, ne bo treba plačati niti pristojbin za transakcijo.
 • Veliko teh rešitev je zelo prilagodljiv tudi. Lahko dobite natančen nadzor nad možnostmi.

Slabosti

 • Slaba stran je, da sta za nastavitev in konfiguracijo odgovorni sami.
 • Če še niste uporabljali te vrste platforme, tvegate, da se boste zasutili, morda boste imeli razočaranje in zakasnitev zagona vaše trgovine.
 • Če potrebujete pomoč, je najboljši način, da se na internetnem forumu obrnete na ustrezno skupnost.
 • Ker so to odprtokodne programske platforme, tam pogosto ni prodajalec, zato klicanje službe za stranke s svojimi vprašanji ni možnost.

Katere so najboljše platforme za odprtokodno e-trgovino?

Tu je seznam nekaterih najzmogljivejših in najbolj učinkovitih odprtokodnih rešitev e-trgovine, ki so na voljo.

Drupal Commerce

Drupal dodatek k sistemu za upravljanje vsebin Drupal (CMS), ki je sam po sebi odprta in brezplačna za uporabo.

Drupal Commerce naredi vse, kar pričakujete od e-trgovine dodatek za platformo:

 • prikazuje izdelke
 • upravlja inventar na hrbtni strani
 • prikaže stranke skozi postopek odjave
 • olajša postopek plačila in pošiljanja
 • ponuja koristna orodja za upravljanje stvari, kot so naročila, potrdila in računi.

Kot glavni izdelek Drupal je tudi Drupal trgovina raztegljiv. To pomeni, da lahko z uporabo modulov dodate privzeto funkcionalnost.

Trenutno, obstaja več kot 300 modulov (za stvari, kot so nakupovalni vozički in integracije plačil in pošiljanja) za Drupal Commerce, ki so na voljo brezplačno.

Magento Open Source

Magento Open Source Tukaj je Magento Demo za nekaj perspektive vizualnosti in funkcionalnosti.

Magento (prej znan kot Magento Community Edition) je podoben Drupalu, saj sta oba odprtokodna sistema za upravljanje vsebine.

Vendar se Magento razlikuje po tem, da je izdelek kot celota usmerjen v e-trgovino – dodatkov ne potrebujete, če želite pridobiti potrebno funkcionalnost. Bilo je prvotno naj bi bil vilica osCommerce (o čemer bomo razpravljali naprej na tem seznamu), vendar so se prvotni razvijalci odločili, da bodo celoten izdelek napisali na novo.

Magento moč je njegova prilagodljivost – ker je izdelek odprte kode, imate popoln nadzor nad tem, kako stvari delujejo. Po potrebi se lahko zelo hitro odzovete na spreminjajoče se trende.

osCommerce

osCommerce, ki je kratek za “odprtokodno poslovanje”, je še en izdelek za upravljanje e-trgovine z odprto kodo. Razvoj osCommerce se je začel marca 2000; je dobro uveljavljena programska platforma.

osCommerce je popolna platforma / rešitev za e-poslovanje, vendar obstajajo nekaj manj kot 9000 dodatkov, ki so vam na voljo brezplačno če obstajajo funkcije, ki bi jih radi, vendar ne prihajajo s standardno namestitvijo (ali če, na primer z nakupovalnimi vozički, raje uporabite drugo možnost).

Poleg tega je osCommerce pogosto na voljo z namestitvenimi programi z enim klikom ki prihajajo z veliko paketi za skupno gostovanje, zato je nastavitev z osCommerce lahko dokaj enostavna.

WooCommerce

WooCommerce je zasnovan tako, da spletna mesta WordPress spremenijo v polne spletne trgovine.

Woocommerce sam deluje na platformi WordPress, tako da lahko pričakujete skoraj brezhibno integracijo, če se odločite za uporabo tega izdelka. WooCommerce je modularen, zato je izdelek čim bolj vitko ker dodate samo funkcije, ki jih potrebujete in želite (če želite samo eno prikazno stran za svoje izdelke, nakupovalno košarico in postopek nakupa, jo imate).

Imeli boste dostop do številne razširitve, teme in druge postavke da vam pomagajo ustvariti želeno spletno mesto.

Čeprav je Woocommerce odprtokodni projekt, gre za enega večjih odprtokodnih projektov, pri čemer ga mnogi razvijalci dejavno izboljšujejo (pomaga biti del ekosistema WordPress). Z WooCommerce v bistvu ne morete iti narobe, če ste na platformi WordPress.

Druge stvari, ki jih morate vedeti o spletnem gostovanju za e-poslovanje?

Kot smo že omenili, platforme za elektronsko poslovanje, ki niso vse rešitve v enem, ponavadi ne vključujejo spletnega gostovanja. Tako boste morali najti najboljšo rešitev za spletno gostovanje za vaše potrebe.

Ko iščete spletno gostovanje za spletno trgovino, želeli boste dati prednost naslednjim 3 dejavnikom:

 1. Varnost
 2. Izvedba
 3. Občasni čas

Varnostni dejavniki za e-poslovanje

Varnost je izrednega pomena, še posebej, ker se boste spopadli s strogimi predpisi, ko gre za ravnanje s podatki strank.

Poleg občutljivih, identifikacijskih podatkov, kot so imena, naslovi in ​​telefonske številke ljudi, boste tudi vi ravnanje (morda) s stvarmi, kot so podatki o kreditni kartici v nakupovalni košarici / blagajni. (Če niste seznanjeni z zakoni in predpisi, ki zadevajo varnost e-trgovine, imamo hiter pregled, ki vam bo pomagal začeti.)

Nekateri prodajalci bolj ustrezajo prilagoditev morate poskrbeti za vse, medtem ko drugi (ali druge vrste gostovanja, na primer gostovanje v skupni rabi) v določenih primerih ne morejo biti.

Uspešnost in hitrost spletnih mest za e-trgovino

Izvedba je kralj, vaši uporabniki pa ne želijo čakati, ko se vaša stran naloži. Če je vaša stran prepočasna, bodo vaši uporabniki odskočili – ali zapustili vaše spletno mesto – in svoje podjetje odpeljali drugam.

Digitalna tržnica je nekoliko presenetljiva, uspešnost vašega spletnega mesta pa je ena izmed stvari, ki jo lahko nadzorujete, kot pa da aktivno vpliva na vašo spodnjo vrstico.

Uptime in e-trgovina

Uptime je nekakšen podaljšek uspešnosti, vendar želimo to meritev izločiti.

Običajno, ko vam ponudniki spletnega gostovanja ponujajo nekakšno garancijo za produkcijo, minimalna količina nadomestitvene storitve obljublja v obliki pogodbe o ravni storitev..

Še več, čas delovanja je bistvenega pomena, zlasti v sezonah z največjim nakupovanjem kjer lahko pričakujete veliko prometa – ni najslabšega časa, da se vaše spletno mesto spusti kot med črnim petkom ali kibernetskim ponedeljkom.

najboljši spletni gostitelji e-trgovine

Kateri so dobri spletni gostitelji za e-poslovanje?

Obstaja vrtoglavo število ponudnikov spletnega gostovanja, torej od kje začeti, ko iščete načrt gostovanja e-trgovine, ki deluje za vas?

No, naslednje so: a seznam izdelkov in možnosti za katere mislimo, da so dobra mesta, da začnemo iskati.

GreenGeeks

Želite okolju prijazno gostovanje e-trgovine? GreenGeeks vas je pokril. GreenGeeks je nevtralno podjetje, ki ponuja možnosti spletnega gostovanja bolj primeren za tiste, ki šele začnejo ali z manjšimi spletnimi podjetji.

Gostovanje InMotion

InMotion je vodilna v svetu spletnega gostovanja, ko gre za gostovanje načrtov za poslovne stranke. Podjetje ponuja široko paleto možnosti gostovanja in veliko jih prihaja dodatki, ki se vam bodo zdeli koristni, kot so SSD diski (ne pozabite, zmogljivost je kralj) in brezplačna imena domen.

Tekoči splet

Tekoči splet ponuja upravljane rešitve v oblaku, VPS in namensko gostovanje. Če potrebujete gostovanje na premijski ravni, vendar ne želite biti 100% odgovorni za njegovo vzdrževanje, je tekoči splet lahko popolnoma primeren za vas.

SiteGround

SiteGround je odličen ponudnik spletnega gostovanja, tako da ste tudi vi verjetno zadovoljen ne glede na načrt, ki ga izberete. Če šele začnete z gostovanjem v e-trgovini in želite kakovostni paket (in pozneje želite, da se poveča obseg do naprednejšega paketa), je morda za to SiteGround odličen.

Upoštevajte pa, da to da bi dobili vse funkcije ustvariti morate varno gostovalno okolje, verjetno se boste morali odločiti za načrt gostovanja VPS ali namenski strežnik.

Platforma e-trgovine in varnost spletnega gostovanja

Na kratko smo omenili stvari, kot so skladnost s PCI, SSL certifikati in namenski IP naslovi, pa tudi potrebo po zagotovitvi varnosti vašega spletnega mesta.

Seveda je celotno področje varnosti e-trgovine izven tega člena, vendar želimo postaviti nekaj točk na visoki ravni.

kupon za spletno gostovanje

Iščete resno gostovanje v e-trgovini?
Tekoči splet zagotavlja izjemno hitrost in zanesljivost po dostopnih cenah. Naši bralci lahko s pomočjo te povezave za popust dobijo posebne cene svojih načrtov
.

Pomembni varnostni dejavniki

 • Nekoč je bil HTTPS uporabljen le na delih spletnega mesta, kjer so bili nakupovalni vozički ali kjer so bila opravljena plačila – danes je trend, da HTTPS (za pravilno delovanje SSL certifikata) uporablja za celotno spletno mesto.
 • Obdelava plačil (in izdelava nakupovalnega vozička) je težavna, ravnanje s kreditno kartico (in drugimi podatki o plačilu) pa je lahko nevarno, zato je en način, da olajšate ta del na sebi, preprosto povezovanje s ponudnikom drugih ponudnikov, ki ponuja PCI-je rešitve.
 • Nastavite robustna orodja za odkrivanje goljufij, protivirusne in nadzorne programe za aktivno preprečevanje in upravljanje morebitnih groženj zoper vašo trgovino.

Odvisno od vaše ravni udobja z izvajanjem takšnih stvari, boste morda iskali izdelke vse v enem ki jih je mogoče enostavno uporabiti pred spletnim mestom / trgovino za e-trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map