Najboljše gostovanje za razvijalce: kdo je najboljši za vaše spletno mesto? [Posodobljeno: 2020]

Primerjajte gostovanje za razvijalce

Gostovanje razvijalcev ponuja orodja in vire, ki se običajno uporabljajo v projektih kodiranja. Te lahko obsegajo različne tipe baz podatkov, namestitve CMS-ov in kodnih okvirov z enim klikom ter delovne tokove na osnovi GitHub-a.


Poleg orodij, pripomočkov in okvirov, ki jih uporabljate, poiščite gostitelje, ki ponujajo brezplačen SSH dostop, hitre strežnike, visoko uptime in kakovostno dokumentacijo.

Tu so izbrani strokovnjaki za najboljše gostovanje razvijalcev:

 1. A2 gostovanje
  – Hitri strežniki, veliko število orodij in jezikov
 2. WP motor
 3. Tekoči splet
 4. Gostovanje
 5. InterServer

Kako smo izbrali najboljše gostitelje razvijalcev?

Od več sto gostiteljev smo razvili tiste, ki ponujajo gostinske storitve razvijalcem, saj so ponudili veliko različnih najnovejših programskih jezikov, okvirov, aplikacijskih strežnikov in hitrostnih tehnologij.

Izbrali smo tiste, ki nudijo odlično dokumentacijo in tehnično podporo. Nato smo svoje odločitve prekrižali s tisočimi ocenami uporabnikov iz naše baze.

Gostovanje za razvijalce

Na voljo je veliko možnosti gostovanja in tehnologij, med katerimi lahko izbirate, toda katera je najboljša izbira za razvijalce? Odvisno je od obsega vaših razvojnih projektov in operacij, razpoložljivega proračuna in vrste aplikacij, ki jih razvijete ali jih nameravate razviti.

Kot razvijalec lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi: tradicionalni skupni in namenski gostovalni načrti, virtualni zasebni strežnik (VPS), infrastruktura kot storitev (IaaS) ali platforma kot storitev (PaaS) v oblaku gostovanje načrtov.

Skupni in namenski načrti gostovanja

Tradicionalno skupno gostovanje in namenski tradicionalni gostovalni načrti so zanimive možnosti, če že imate razvojno platformo.

Načrti za skupno gostovanje so najcenejša izbira, in če šele začnete kariero razvijalca, si jih oglejte. Seveda ne pozabite izbrati načrta gostovanja v skupni rabi z ustrezno platformo za vaše projekte, kot so.Net, PHP in tako naprej. Upoštevajte tudi, da je skupno gostovanje omejeno glede uporabniškega dostopa in nadzora.

Namenski načrti za gostovanje niso poceni in ponujajo veliko boljše zmogljivosti kot načrti skupnega gostovanja. Poleg tega vam namenski načrti za gostovanje nudijo večjo prilagodljivost in vsestranskost, odvisno od tega, kako nastavite in prilagodite strežnik. Z namenskim načrtom gostovanja strežnika dobite popoln nadzor nad strežnikom, lahko namestite kakršno koli programsko opremo ali okvir, spremenite konfiguracijske nastavitve in nastavitve operacijskega sistema. Ta raven nadzora je bistvena za nekatere aplikacije in določene vrste razvoja.

Upravljani namenski strežniki ponujajo vrhunsko zanesljivost in podporo, hkrati pa poskušajo ponuditi konkurenčno vrednost za denar. Namenski načrti gostovanja se običajno uporabljajo za gostovanje končanih in nameščenih projektov, zato verjetno ne bodo idealna rešitev za posamezne razvijalce.

VPS gostovanje

VPS (Virtual private Server) gostovalni načrti so bistveno cenejši namenski strežniki in so enostavno v okviru proračuna posameznih razvijalcev in podjetij za razvoj aplikacij za zagon.

VPS je gostovanje v večini vidikov med načini skupnega gostovanja in namenskimi programi gostovanja in je dobra izbira srednjega obsega za večje projekte in izkušene razvijalce, ki še vedno ne potrebujejo oblačnih platform namenske strojne opreme.

VPS gostovanje vam v osnovi nudi navidezni namenski strežnik namesto pravega namenskega strežnika, ki omogoča večji nadzor in številne prednosti, povezane z namenskimi strežniki.

Slaba stran uporabe VPS je, da morate vedeti več o administraciji in upravljanju strežnika.

Čeprav je neobvladljiv VPS cenejša možnost, če naletite na težave, lahko stvari postanejo precej drage. Zato je upravljani VPS pametnejša izbira za uporabnike, ki niso prepričani, da lahko sami upravljajo skrbništvo strežnika.

kupon za spletno gostovanje

Želite prihraniti na gostovanju za razvijalce?
A2 gostovanje je na naših nedavnih hitrostnih in hitrostnih preizkusih zasedlo prvo mesto. Trenutno lahko prihranite do 50% pri njihovih načrtih. Uporabite to posebno povezavo za popust
da se dogovori.

Gostovanje IaaS: Narejeno na lestvici

Storitev v oblaku IaaS (Infrastructure as a Service) nudi virtualno računalniško infrastrukturo – strežnike, shrambo, požarne zidove, upravljalnike pasovne širine, baze naslovov IP itd.

IaaS je lahko zanimiva možnost za zagonska podjetja, ki si prizadevajo za čim manjše kapitalske naložbe v računalniško infrastrukturo.

Upoštevajte, da vam storitve IaaS zagotavljajo samo virtualno računalniško strojno opremo, ostalo je odvisno od uporabnika: namestitev operacijskih sistemov, programske opreme, baz podatkov, okvirov itd..

V modelu storitve IaaS uporabnik vzdržuje programsko opremo, medtem ko ponudnik storitev vzdržuje virtualno strojno infrastrukturo.

Storitev v oblaku IaaS ima koristi od velikih možnosti razširljivosti, vključno z dinamičnim skaliranjem (viri se dodelijo in dodajo dinamično, kadar so potrebni, na primer v največjih urah).

Slabe strani uporabe IaaS vključujejo majhno tveganje izpada ponudnika IaaS in nikakršen nadzor na visoki ravni nad infrastrukturo in viri informacijske infrastrukture..

Storitve v oblaku IaaS so ponavadi cenejše od PaaS (platforma kot storitev), zato če ne vznemirjate dodatnih naporov pri nastavitvi programskega okolja, so zanimiva možnost.

Ponudniki storitev strankam IaaS praviloma zaračunajo po plačilu, uporabniki pa plačajo le za dejansko uporabljene vire. V tem pogledu je podoben vašemu električnemu računu.

PaaS je dobra možnost za razvijalce

Storitev v oblaku PaaS (platforma kot storitev) je popolna virtualna platforma za razvoj programske opreme, pripravljena za uporabo. V tem modelu storitev ponudnik storitev skrbi za vzdrževanje strojne in programske opreme, brez skrbi dobite najnovejše posodobitve nameščenih komponent.

PaaS je tudi zanimiva možnost za zagonska podjetja, saj preprosto uporabite spletni brskalnik za dostop do PaaS-a in lahko takoj začnete delati na svojih projektih.

Številne rešitve PaaS imajo integrirane storitve skupinskega sodelovanja, tako da lahko vaša razvojna ekipa deluje s katere koli lokacije, ki ima dostop do interneta.

PaaS rešitve so zelo primerne za hiter razvoj spletnih aplikacij, pri čemer sodelujejo več oddaljenih razvijalcev.

Slabe strani uporabe PaaS vključujejo tveganja tako imenovanega „zaklepanja ponudnika“ in možnost izpada ponudnika PaaS.

Storitve PaaS so cene višje od IaaS in večina ponudnikov storitev PaaS zaračunava mesečno ali dnevno.

Številni ponudniki storitev PaaS ponujajo brezplačne preizkuse svojih storitev, zato jih preizkusite in preverite, kako ustrezajo vašim potrebam.

spletne ponudbe gostovanja

Izgleda resno gostovanje?
Tekoči splet je znan po svoji hitrosti in zmogljivosti. Zdaj lahko prihranite na njihovih razvojno usmerjenih načrtih VPS s to povezavo za popust
.

Točke za spomin

Ni preprostega odgovora, kakšen načrt gostovanja je najbolj primeren za razvijalce. Upoštevati je treba preveč dejavnikov, zato je nemogoče priporočiti eno velikost, ki ustreza vsem rešitvam. Na uporabniku je, da se odloči na podlagi svojih potreb in proračuna.

Običajno se spušča do vrednosti za denar in prilagodljivosti. Za številne majhne razvijalce so cenovno ugodni načrti VPS. Če pa njihovo poslovanje začne rasti, nič ne premaga obsežne nastavitve v oblaku.

PaaS je zelo privlačna možnost za resne razvijalce, še posebej, če sodelujejo z več samostojnimi razvijalci po vsem svetu ali če je razporejena celotna ekipa razvijalcev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map