Najboljše gostovanje strežnika Tekkit: Kdo je najboljši za vaše spletno mesto? [Posodobljeno: 2020]

Primerjajte Tekkit Server Hosting

Za igralce, ki želijo uporabljati modne programe Tekkit z Minecraft, je razkošje imeti lastni igralni strežnik. Ni pa vsak ponudnik gostovanja idealen, zato preberite naša priporočila.


Če iščete strežnik za zagon Minecraft in Tekkit, boste potrebovali zasebno okolje z veliko RAM-a. Plačali boste premijo za specializiranega gostitelja. Je cenejša uporaba gostitelja splošne namene. Upoštevajte, da boste morali zagotoviti svoje lastno tehnično znanje, da bo vse potekalo nemoteno.

Kasneje bomo v tej objavi razčlenili najboljše možnosti gostovanja, vendar je tu prikaz predvajanja najboljših 5 gostiteljev za Tekkit strežnike:

 1. Tekoča spletna stran
 2. 1&1 IONOS
 3. Namenske rešitve
 4. Contabo
 5. Sharktech

Kako smo izbrali najboljše gostitelje za gostovanje v strežniku Tekkit?

Pregledali smo več kot 1500 načrtov gostovanja in izbrali tiste, ki ustrezajo vsem tehničnim zahtevam za delovanje strežnikov Tekkit. Nato smo prišli v ožji izbor gostiteljev, ki ponujajo VPS ali namensko gostovanje z veliko količino RAM-a.

Za zadnji izrez smo se posvetovali z našo bazo podatkov o dejanskih ocenah uporabnikov, ki jo sestavlja več kot milijon besed neodvisnih mnenj strank, da zaokrožimo 10 najboljših gostiteljev za Tekkit strežnik.

Kaj je Tekkit Server Hosting?

Tekkit temelji na priljubljeni nabor orodij Bukkit, ki temelji na strežniku in je na voljo na strežniku zbirka modulov (“mods”) in orodij za igralce priljubljene 8-bitne rokodelske in pustolovske igre Minecraft.

O Tekkitu

Vsi, ki kupujejo gostovanje, ne želijo ustanoviti majhnega podjetja ali ustvariti spletnega dnevnika. Ljubiteljem igre Minecraft nakup nakupa gostinskega paketa omogoča ustvarjanje in skupno rabo različice igre na strežniku s prijatelji in drugimi ljudmi po vsem svetu. Ti strežniki so pogosto spremenjeni (“modded”) z vsebino in kodo po meri, ki dodajo funkcije in funkcionalnost igri in njenemu virtualnemu okolju. Eden zelo priljubljenih strežniških modov je Tekkit Server, zgrajen na platformi Technic Pack.

Tekkit Server temelji na modulu Bukkit ali mod. Ta nabor izboljšav in dodatkov za Minecraft je eden najbolj priljubljenih za hardcore igralce igre, Tekkit Server pa je zasnovan tako za združljivost z obstoječimi modami Bukkit kot tudi za znatno širitev njihovih zmogljivosti. Moduli Tekkit Server vključujejo izboljšane elemente igranja (npr. Raketne ladje, raziskovanje vesolja, tovarniške in meddimenzionalne poti) in dodatne vsebine (nove vrste blokov, orodja, oblačil itd.).

Tekkit Server, ki ga je razvila navijaška skupnost Minecraft, je na voljo kot brezplačen in odprtokoden prenos neposredno s platforme Technic. Pestra ponudba gostiteljem prijaznih ponudnikov gostovanja (mnogi osredotočeni izključno na strežnike Minecraft) ponuja Tekkit kot del svojih paketov in ga po želji doda v obstoječe pakete.

Značilnosti strežnika Tekkit

Tekkit je mod, ki je vgrajen na Technic Pack, ki je močno spremenjena različica igre z lastnimi datotekami Java, ki Minecraftu omogočajo veliko večjo razsežnost funkcij. Platformo Technic Pack je mogoče še izboljšati z vsebino, ki uporablja novo programsko plast, ki jo ponuja Technic. To pomeni, da so uvedene nove mehanike igranja, ki močno izboljšajo uporabniško izkušnjo!

Tekkit sam je pravzaprav le eden od številnih “paketov”, ki jih je mogoče priključiti na Technic Platform. Odjemalca Technic Platform (ne strežnika) je mogoče prenesti za kateri koli operacijski sistem in namesti “Launcher”, ki igralcu omogoča izbiro, kateri “Pack” ima okus igre, ki bi ga želeli igrati. Na primer, tukaj je nekaj glavnih uradnih paketov:

 • Tekkit – Tekkit, ki je vse to začel, dodaja različne igralne elemente, osredotočene na realna načela inženiringa. to vključuje energetske sisteme, orodja za avtomatizacijo, dimenzijska vrata in nove načine prevoza. S poudarkom na gradnji samodejne proizvodnje virov lahko igralci postavijo samodejne rudnike, vendar morajo upoštevati skladiščenje, energijo in toploto motorja. Manjše izboljšave igranja vključujejo “Treecapitator”, ki lomi drevo pri rezanju dna panja, nekateri moduli pa celo omogočajo pisanje računalniške kode v sami igri za nadzor sredstev virtualnega sveta.
 • Hexxit – kjer je Tekkit navdihnjen z inženirskimi načeli, je Hexxit navdihnjen s čarobnimi koncepti, ki so jih uveljavili stari kampanji Dungeons in Dragons. Igralec lahko preide v različna bitja, ki jih najdemo v igri, se nauči urokov, piva napitke in raziskuje temne ječe, dvigajoče se špičke in prevrne ruševine v iskanju artefaktov, da bi izboljšal njihovo urokanje..
 • Voltz – Kadar je imel Tekkit širok pristop k dodajanju inženirskih načel k igri, se Voltz osredotoča zgolj na pravilno modeliranje električne energije. Za Tekkit in jedro Technic so bile ustvarjene različne izvedbe električne energije, vendar je Voltz oboje poenostavil v standardni API, ki ga je mogoče razširiti s še dodatnimi modovi.
 • Napad skupine B – z veliko navdiha iz kampijskih znanstvenofantastičnih filmov in literature, modni paket B-Team dodaja številne zabavne elemente igranja, ki vključujejo paleontologijo (iskanje fosilov) za kloniranje dinozavrov, izdelavo bojnih robotov in gradnjo vesoljskih plovil za potovanje na Luno in Mars . Poleg tega so bili predstavljeni novi biomi s poudarkom na tropskem okolju in velikanskih drevesih, ki jih je mogoče spremeniti v utrdbe.

Obstaja še več sto uporabniško ustvarjenih paketov z različnimi novimi dodatki za igranje. Nekateri simulirajo nasedanje na puščavskem planetu, drugi pa povečajo težavnost igre z dodajanjem izjemno zahtevnih sovražnikov. Kompleksnost in obseg igranja, ki je na voljo, sta izjemno zapletena, zato se bo veliko igralcev, ki uživajo v igri, odločilo igrati v svetu Technic-pack. Sam strežnik deluje na Javi in ​​deluje prek TCP in UDP, pogosto z odprtimi namenskimi vrati in včasih varno vtičnico.

Technic (ki temelji na Bukkitu) doda nekaj dodatnih slojev za razširjanje vsebine med igralci, bodisi prek neposrednega gostitelja ali namenskega strežnika. Pogosto imajo strežniki vnaprej nastavljeno zmogljivost, tako da omrežje ne bo preobremenjeno z zahtevami. Običajno ta zmogljivost živi v razponu največ nekaj sto igralcev, tipični svetovi pa imajo od 10 do 100 igralcev. Ta znesek je odvisen od presoje skrbnika strežnika, ki temelji na tem, kakšen slog igranja je zaželen.

Namestitev in gostovanje

Za gostovanje lastnega strežnika obstajata dve glavni možnosti. Eno je, da kupite namenski stroj od posebnega ponudnika, drugo pa je, da bodisi nastavite strežnik na lokalni stroj, bodisi kupite čas na virtualnem zasebnem strežniku..

Pri ponudniku posebnosti konfiguracija in podpora pogosto prihajajo neposredno od ponudnika. Za nastavitev na virtualnem zasebnem strežniku bo potrebno skoraj vso konfiguracijo opraviti ročno. Največji izziv pri nastavitvi strežnika je zagotavljanje, da bo omrežna varnost omogočila brezplačno izmenjavo podatkov prek posebnih vrat in prek vtičnic.

Če nastavite svoj strežnik, bodite pripravljeni razhroščati v omrežju gostitelja. Glede na ponudnika gostovanja, ki ga izberete, boste morda morali ročno prilagoditi svojo namestitev Minecraft, da boste izkoristili vse zvonove in piščalke, ki so na voljo pri Tekkit Server.

Ponudniki, ki se osredotočajo na Minecraft, Tekkit Server pogosto pakirajo z več drugimi modnimi paketi, svetovi in ​​drugo vsebino. Vaše možnosti gostovanja bodo verjetno vključevale tudi trdno omejitev števila igralcev, ki lahko strežnik uporabljajo hkrati. Če želite najnovejše informacije o združljivosti in učinkovitosti, se obrnite na ponudnika.

Druge funkcije v igranju iger

 • Ceh
 • Minecraft

Pogosta vprašanja o Tekkit Serverju

 • Ali imajo vsi “Paketi” enako podporo za nastavitev strežnika za igre?

  Ne, vse komponente, vključene v modpack, je treba preskusiti za podvajanje omrežja in bodo morale imeti različne zahteve. Številna sporočila v osrednjem omrežju bodo ostala enaka, toda za pridobivanje vsebine po meri za prenos je potreben čas, da to ugotovimo. Vsi uradni modpaki so bili natančno določeni, večina modpakov na splošno omogoča neposredno gostovanje odjemalcev do odjemalcev. Vendar pa bo za namenske strežnike v nejasnih modpakih potrebno veliko več dodatnega dela.

 • Ali lahko zaslužim svoj strežnik za igre?

  Da, vendar le pod pogoji, ki jih bo omogočil razvijalec Mojang. Ta pogodba o storitvah se lahko spremeni z novejšimi izdajami Minecrafta. Pred zaračunavanjem denarja obvezno raziskajte trenutno stanje tega sporazuma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map