Najboljše brezplačno gostovanje nakupovalnih košaric: kdo je najboljši za vašo spletno stran? [Posodobljeno: 2020]

Primerjajte brezplačno gostovanje v nakupovalnih vozičkih

Te dni lahko z brezplačnim nakupovalnim vozičkom nastavite trgovino za e-trgovino, ne da bi porabili cent. Vložiti pa morate v gostitelja, ki vam bo pomagal pri gradnji in rasti vaše spletne trgovine. In vsi gostitelji niso enaki, ko gre za to.


Večina ponudnikov gostovanja ponuja več platform za e-trgovino kot namestitev z enim klikom prek nadzorne plošče. Spletna mesta za e-trgovino zahtevajo tudi poseben naslov IP, skladnost PCI in SSL potrdilo za varno obdelavo transakcij.

Kasneje v tem članku bomo podali podrobno razčlenitev vsakega gostitelja. Če želite predogled, je najboljših 5 gostiteljev za brezplačno programsko opremo nakupovalnih košaric:

 1. SiteGround
  – Načrti, optimizirani za hitrost in varnost, z več brezplačnimi nakupovalnimi vozički
 2. BlueHost
 3. A2 gostovanje
 4. Gostovanje InMotion
 5. HostPapa

Kako smo izbrali najboljše gostitelje brezplačnih nakupovalnih košaric?

Preučevali smo gostitelje, ki ponujajo več možnosti brezplačne nakupovalne košarice, varnostne funkcije, kot so SSL certifikati. Preverili smo tudi, ali gostitelji, ki ponujajo SEO, povečajo promet v trgovini in povezovanje s prehodi za plačila.

Nato smo naš seznam potrdili glede na povratne informacije dejanskih lastnikov spletnih trgovin.

primerjajte brezplačne vozičke

Kaj je brezplačno gostovanje v nakupovalnih vozičkih?

V spletu boste našli skoraj toliko brezplačnih rešitev za nakupovalne vozičke kot izdelkov, ki jih lahko vključite.

Nakupovalni voziček je bistven del vsakega spletnega mesta za e-trgovino.

Brez spletne nakupovalne košarice vaše stranke dejansko ne morejo nakupovati, kar pomeni, da ne morete zaslužiti ničesar, kar je vse prej kot celoten cilj, da je spletno mesto za e-trgovino.

izberite brezplačne vozičke

Ali naj za svoje spletno mesto uporabim brezplačno nakupovalno košarico?

Pomembno je razmisliti, zakaj iščete brezplačen sistem nakupovalnih košaric, preden se odločite, kateri je pravi za vas.

Cena je zagotovo dejavnik pri izbiri poslovnih orodij in majhno podjetje ali zagonsko podjetje si ne more privoščiti komercialne rešitve, zato je „brezplačno“ privlačna izbira.

Preden izberete, razmislite o svojih poslovnih potrebah

Po drugi strani pa, če želite začeti resno podjetje, je vredno vzeti trenutek, da razmislite, ali resnično cenite svoj poslovni model, če niste pripravljeni vlagati v rešitev nakupovalnih košaric.

Plačilo več ne pomeni vedno boljšega izdelka

Plačilo za nekaj ne zagotavlja kakovosti nad brezplačno možnostjo.

Morda boste pripravljeni plačati za izdelek premium nakupovalne košarice, vendar ga morda ne boste potrebovali.

Morda bi obstajala brezplačna, ki je boljša.

Da bi razumeli zakaj, moramo pogledati različne vrste “zastonj”.

vozički zastonj

Pazite na brezplačne nakupovalne vozičke

Ko nekateri netehnični ljudje govorijo o “brezplačni programski opremi”, pogosto govorijo o brezplačni programski opremi.

To je programska oprema, ki se podeljuje brezplačno, običajno v kakšnem navzkrižnem promocijskem poslu ali iz drugih poslovnih razlogov.

Če uporabljate brezplačno?

Čeprav obstajajo izjeme, freeware ponavadi niso posebej kakovostne.

Pogosto je le nekaj več kot „zunaj blagovne znamke“ boljše, vrhunske programske opreme.

Pogosto so bili neuspešni komercialni programski programi, ki so jih odkupili (ali kupili na debelo) distributerji, ki so želeli ponuditi nekaj brezplačnega ali zelo poceni.

Proste nakupovalne košarice

Težava brezplačne programske opreme je, da je ponavadi slabo zasnovana programska oprema in zanjo pogosto ni podpore.

Brezplačno gostovanje nakupovalnih košaric

Mnogi (ne vsi, ampak številni) sistemov “Brezplačne nakupovalne košarice”, ki jih ponujajo ponudniki gostovanja s popustom kot del svojega nizkocenovnega sistema rešitev, spadajo v kategorijo brezplačne programske opreme.

vozički freemium

Nakupovalni vozički Freemium

Freemium je kombinacija “brezplačnega” in “premium”. Programska oprema Freemium je programska oprema, ki je do določene točke na voljo brezplačno in jo je potem treba kupiti ali licencirati.

Razlika med brezplačnimi in premijskimi načrti pogosto temelji na nekakšni meji.

Na primer, veliko brezplačnih nakupovalnih vozičkov je brezplačno do določenega števila izdelkov ali transakcij, če pa presežete to mejo, morate plačati.

V drugih primerih ima brezplačna različica omejen nabor funkcij.

Na primer, nakupovalni voziček je mogoče uporabiti za običajno prodajo, toda možnost nastavitve ponavljajočih se naročnin je lahko samo premijska funkcija.

Gostovanje nakupovalnih košaric Freemium

Načrti nakupovalnih košaric Freemium so pogosto na voljo kot rešitve za namestitev z enim klikom na nadzorne plošče spletnega gostovanja.

Del razlogov za to je, da gostiteljska podjetja sklepajo tržne pogodbe z ponudniki nakupovalnih košaric.

Je nakupovalni voziček Freemium se bori za mene?

Nakupovalni vozički Freemium so še posebej dobri za podjetja, ki potrebujejo ali želijo vrhunsko storitev, vendar si je še ne morejo privoščiti.

Če je brezplačni načrt omejen s stvarmi, kot je število transakcij ali število strank, pridete do točke, ko ga morate plačati približno ob istem času, ko začnete imeti dovolj prihodka, da bo deloval.

Bodite prepričani, da se zavedate omejitev in kolikšni bodo stroški, ko jih boste morali preseči.

vozički z odprto kodo

Prosti in odprtokodni nakupovalni vozički

Zadnja kategorija brezplačnega „Prostega in odprtega vira“ je v polnem pomenu besede brezplačna. Stroški so brezplačni in z njim lahko počnete karkoli želite (ponovno blagovno znamko, spreminjanje, dodajanje novih funkcij).

Brezplačne in odprtokodne rešitve so pogosto najbolj celovite rešitve, ki so na voljo, in so ponavadi bolj kakovostne programske opreme na splošno. (To ni popolnoma res, le splošna težnja.)

Rešitve nakupovalnih košaric Open Source so pogosto del večjih sistemov za upravljanje vsebine odprtega koda, kot sta WordPress in Drupal.

To je še posebej koristno, če želite nakupovalni voziček integrirati z novim ali obstoječim spletnim mestom, ki temelji na vsebini, kot je blog.

Težave z nakupovalno košarico z odprtim kodom

Težava proste in odprtokodne programske opreme je, da lahko pride do težav z nastavitvijo in konfiguracijo ali razvojnih potreb, ki jih morda niste pripravljeni obravnavati..

Open Source in brezplačno gostovanje nakupovalnih košaric

Ker so nakupovalni vozički odprtega koda pogosto del večjih sistemov za upravljanje vsebine, lahko običajno najdete podporo in namestitev z enim klikom pri vašem podjetju za spletno gostovanje prek čarovnikov za namestitev, kot sta Simple Scripts ali Softaculous..

najboljši brezplačni nakupovalni vozički

Katere so najboljše možnosti brezplačne nakupovalne košarice za trgovino z e-trgovino?

Če iščete brezplačno nakupovalno košarico za izdelavo trgovine za e-trgovino, je verjetno najbolj smiselno uporabljati ustvarjalca e-trgovine, ki ima nakupovalno košarico.

Spodaj si ogledujemo nekatere najpogosteje uporabljane graditelje e-trgovine in nakupovalne vozičke z odprto kodo, ki so danes na voljo.

 1. Ecwid je zelo vsestransko orodje za e-trgovino. Košarico lahko preprosto dodate WordPressu, Facebooku in večini obstoječih gradnikov spletnih mest. Široko se uporablja in ima veliko in podporno skupnost.
 2. ZenCart je brezplačna programska oprema z odprtokodnimi nakupovalnimi vozički, ki je zelo uporabniku prijazna. Ima veliko vgrajenih plačilnih prehodov in sodeluje z večino obstoječih gostovalnih podjetij.
 3. WooCommerce je brezplačna odprtokodna rešitev za e-trgovino, ki vam bo pomagala sestaviti bogato funkcijsko trgovino za e-trgovino. Brezplačna možnost vam bo omogočila gradnjo osnovne trgovine, vendar pričakujete, da boste plačali za napredne nadgradnje.
 4. Webplus Shop vam bo pomagal začeti brezplačno prodajati izdelke na spletu. Programska oprema je zelo preprosta za uporabo in vam bo pomagala začeti prodajo izdelkov v nekaj minutah.
 5. Magento Community Edition je še eno robustno orodje za e-trgovino, ki vam bo pomagalo sestaviti kompleksno trgovino za e-trgovino. To ni tako prijazno začetnikom kot nekatera druga orodja, vendar lahko s to rešitvijo za e-trgovino veliko dosežete..
 6. OpenCart je globalno uporabljano odprtokodno orodje za e-trgovino. Opremljen je z več tisoč temami, tako da boste lahko hitro prilagodili svojo prodajalno, da bo ustrezala vaši niši.
 7. PrestaShop je celovita odprtokodna rešitev za e-trgovino, ki je opremljena z veliko predlogami, orodji za izdelavo spletnih strani in vgrajeno podporo za plačila.

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko za brezplačno gostovanje nakupovalnih košaric?
SiteGround – ocena naših bralcev # 1 – zagotavlja hitro in varno podporo brezplačnim nakupovalnim vozičkom. Zdaj lahko prihranite do 67% na njihove načrte. Uporabite to posebno povezavo za popust
da se dogovori.

Kaj iskati v brezplačnem gostovanju košaric

Ko boste končno izbrali gostitelja brezplačnih nakupovalnih košaric, boste želeli najti ponudnika gostovanja, ki vam bo olajšal gostovanje, gradnjo in rast nove spletne trgovine.

Ali pa vam celo olajšajo začetek prodaje izdelkov prek obstoječega spletnega mesta.

 • Nekaj ​​različnih možnosti brezplačne nakupovalne košarice med katerimi lahko izbirate
 • SSL potrdilo je vključeno ali je na voljo kot plačljiv dodatek
 • Predloge za e-trgovino za lažjo izdelavo vaše trgovine
 • Dodatne tržne funkcije, kot je optimizacija iskalnikov, pomagajo vašemu spletnemu mestu pridobiti promet
 • Več možnosti plačila in podpora s kreditno kartico

Ali bo zrasel s tabo?

In končno, pri izbiri gostitelja nakupovalnih košaric boste želeli razmisliti o dolgoročnih ciljih svojega spletnega mesta.

Na primer, ker zdaj prodajate le nekaj izdelkov, še ne pomeni, da v prihodnosti ne boste postali srednje velika podjetja.

Izberite gostitelja nakupovalnih košaric, ki se lahko spreminja z vašim spletnim mestom, ko rasteta promet in zaloge.

Najboljši brezplačni gostitelji za brezplačne nakupovalne vozičke

Najboljši 3 gostitelji za brezplačne nakupovalne vozičke

Iščete najboljšega gostitelja za parkiranje vašega spletnega mesta? Naslednji trije gostitelji so močni kandidati za vaše potrebe.

SiteGround

SiteGround je dobra izbira za začetnike. Je poceni, zelo hiter in opremljen z orodji, kot sta integracija e-trgovine WooCommerce in WordPress.

Posnetek zaslona domače strani SiteGround

Ponuja tudi vrhunsko podporo, ki je lahko zelo koristna, če prvič prodajate izdelke v spletu.

iPage

iPage je še ena solidna začetnikom prijazna možnost. Za prodajo izdelkov ponuja lastno rešitev, imenovano ShopSite, s pomočjo katere lahko zgradite svojo trgovino in začnete prodajati na spletu v rekordnem času.

Posnetek zaslona domače strani iPage

Poleg tega se enostavno integrira z večino drugih priljubljenih nakupovalnih vozičkov, ki so danes na voljo.

A2Hosting

Če je uspešnost spletnega mesta ena največjih težav, potem razmislite o uporabi A2 gostovanja.

Posnetek zaslona domače strani A2Hosting

A2 vam ne bo omogočil samo hitre trgovine, ampak vključuje različne programske programe za e-trgovino, kot so Magento, OpenCart in Prestashop. Poleg tega je načrt za zagon neverjetno poceni, zato ne boste zlomili banke.

Druge funkcije v e-trgovini

 • WooCommerce
 • Prehod za plačilo
 • Združljiv s PCI
 • Zen Cart
 • Magento
 • PrestaShop

kupon za spletno gostovanje
Iščete pravega brezplačnega gostitelja nakupovalnih košaric?
A2 gostovanje je na zadnjih testiranjih hitrosti in zmogljivosti doseglo # 1. Hitrost je neposredno povezana s prodajo e-trgovine. Trenutno lahko s pomočjo te posebne povezave za popust prihranite do 50% za njihove varne načrte
.

Brezplačna nakupovalna košarica Pogosta vprašanja

 • Kaj je brezplačno gostovanje nakupovalnih košaric?

  Nakupovalni vozički so sestavni del praktično katerega koli spletnega mesta za e-trgovino. Ljudem omogočajo izbiro izdelkov za nakup ter oddajo naročila in plačilo.

  Na voljo so številni trgovski in odprtokodni nakupovalni vozički, ki so na voljo v načrtih gostovanja bodisi kot prednameščene funkcije bodisi kot namestitve z enim klikom. Številni načrti gostovanja e-trgovine so na voljo z izbiro več vnaprej nameščenih nakupovalnih vozičkov, skupaj z drugo programsko opremo, ki se običajno uporablja na spletnih mestih za e-trgovino..

 • Kako dobre so brezplačne aplikacije za e-trgovino?

  V mnogih primerih so ti brezplačni nakupovalni vozički tako dobri kot komercialni nakupovalni vozički za uporabo manj zahtevnih spletnih mest.

 • Ali so brezplačni nakupovalni vozički v paketih za e-trgovino dejansko dobri?

  To, da je nekaj brezplačno, še ne pomeni, da ni dobro. Za primer vzemite WordPress – najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin na internetu. Če torej gradite zelo veliko prodajalno za e-trgovino, boste morda želeli razmisliti o plačljivih rešitvah, saj boste morda potrebovali veliko večjo podporo kot majhno družinsko podjetje, ki ustvarja prvo spletno mesto za e-trgovino. Poleg tega imajo trgovski vozički pogosto specializirane funkcije, ki niso na voljo v brezplačnih nakupovalnih vozičkih.

 • Koliko različnih vrst brezplačnih nakupovalnih vozičkov obstaja?

  Lahko jih razdelimo v tri različne skupine: brezplačne, freemium in odprtokodne rešitve:

  1. Brezplačni vozički so na voljo brezplačno in ponavadi posnemajo komercialne rešitve.
  2. Nakupovalni vozički Freemium so ponavadi “lite” različice komercialnih vozičkov, brez številnih funkcij, ki bi jih bilo mogoče odkleniti z nakupom celotne različice.
  3. Odprtokodni nakupovalni vozički so najbolj priljubljena možnost, saj jih je mogoče prosto distribuirati in spreminjati. Številne so na voljo za vodilne platforme za vsebino, kot so WordPress, Drupal in Joomla, številne pa so v paketu gostovanja.
 • Katere so najbolj priljubljene aplikacije z odprtokodnimi nakupovalnimi vozički?

  Na voljo je več deset odprtokodnih nakupovalnih vozičkov, nekateri pa so bolj priljubljeni kot drugi. Najbolj znani so Zen Cart, Agora, Broadleaf Commerce, osCommerce, Magento, OpenCart, Prestashop, Zeuscart, Commerce.CGI, Spree, LiceCommerce in Loaded Commerce..

 • Ali so brezplačni nakupovalni vozički res brezplačni ali bom moral kasneje plačati?

  Odvisno je, katero izberete. Voziček freemium je brezplačen, pod pogojem, da ste pripravljeni živeti z njegovimi omejitvami – če potrebujete več funkcij in funkcionalnosti, boste morali plačati, da jih dobite. Brezplačne in odprtokodne nakupovalne vozičke so popolnoma brezplačne in ne bodo dodane na vaš račun za gostovanje.

 • Kaj pa zahteve glede strojne in programske opreme?

  Brezplačni nakupovalni vozički so zasnovani z upoštevanjem združljivosti in interoperabilnosti. Večina jih je zasnovana tako, da jih je mogoče vključiti v priljubljene sisteme za upravljanje vsebine, kot je WordPress. Dokler vaš strežnik lahko gosti standardni CMS, ne bi smeli imeti težav z združljivostjo, zato ni treba skrbeti.

 • Kaj je največja slabost uporabe brezplačnih nakupovalnih vozičkov?

  Pomanjkanje komercialne podpore je lahko težava v nekaterih situacijah. Na srečo imajo najbolj priljubljene aplikacije velike skupnosti in so dobro dokumentirane, tako da se večina uporabnikov lahko obrne brez strokovne podpore.

 • Koliko stanejo trgovski vozički?

  Obstaja več velikih, profesionalnih rešitev in cene se razlikujejo glede na vaše potrebe. Nekateri stanejo le majhen znesek enkrat, drugi pa sto dolarjev na mesec.

 • Ali lahko uporabljam brezplačne nakupovalne vozičke v okolju Windows?

  Medtem ko je večina brezplačnih nakupovalnih vozičkov zasnovanih s platformami Linux / Apache, jih večina lahko deluje tudi v operacijskem sistemu Windows. Običajno za pravilno delovanje potrebujejo določene različice PHP in MySQL, vendar če imate pravilno vzdrževan strežnik, to ne bi smelo biti problem.

 • Kaj pa migracija, ko raste moje podjetje?

  Večina brezplačnih nakupovalnih vozičkov je precej razširljiva in bi morala biti sposobna zadovoljiti potrebe večine trgovcev. Če pa pričakujete hitro rast in želite strokovno podporo in dodatne funkcije, bi bilo mogoče razmisliti o brezplačnih nakupovalnih vozičkih. Ni vam treba plačati vnaprej, vendar če vaše podjetje raste, lahko preprosto plačate naročnino in dobite dostop do več funkcij in popolne podpore.

 • Ali so brezplačni nakupovalni vozički varni?

  Varnost je vedno skrb, zlasti pri e-trgovini. Na srečo razvijalci nakupovalnih vozičkov jemljejo resno in večina jih redno posodablja svoje izdelke. Kljub temu je vedno dobra ideja, da opravite nekaj raziskav in si ogledate podatke o vsakem nakupovalnem vozičku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map