Laravel gostovanje: Tu so najboljše možnosti gostovanja za leto 2020

Primerjajte Laravel gostovanje

Laravel je odprtokodni okvir PHP, ki se uporablja za ustvarjanje spletnih aplikacij na podlagi paradigme model-view-controller. Zahteve za gostovanje vključujejo dostop do strežnika SSH, da bi uporabili kodo iz svojega Github-ovega skladišča.


Druge funkcije gostovanja vključujejo enostavno nastavitev z namestitvijo z enim klikom in najnovejšo različico PHP. Prav tako boste želeli strežnik konfigurirati tako, da ustreza vašim potrebam projekta. Zaradi tega priporočamo gostovanje v VPS, ne v skupni rabi.

V tem pregledu smo pregledali najboljše gostitelje Laravela. V naglici? Tu so izbrani izbranci naših strokovnjakov:

 1. A2 gostovanje
  – Enostaven za upravljanje, razširljiv VPS v oblaku
 2. Gostovanje InMotion
  – Enostavna namestitev programa Laravel z enim klikom
 3. HostGator
  – Brezplačno SSL in domeno za eno leto
 4. Tekoči splet
  – visokozmogljivi načrti VPS
 5. WebHostFace
  – Redne posodobitve in podpora za Laravel

Kako smo izbrali najboljše gostitelje Laravela?

Analizirali smo na stotine gostujočih podjetij in izbrali tista, ki so naklonjena razvijalcem; zagotavljajo visoko hitrost, zmogljivost in prilagodljivost; in omogočajo konfiguracijo strežnikov po meri.

Nato smo upoštevali ocene strokovnjakov in potrošnikov iz naše velike baze podatkov.

Laravel gostovanje

primerja laravel gostovanje

Kaj boste izvedeli

Na koncu tega članka boste verjetno poznajte odgovore na spodnja vprašanja (če ste pozorni):

 • Kaj je Laravel?
 • Kako mi lahko pomaga hitreje razvijati PHP aplikacije?
 • Kakšen je vzorec oblikovanja Model-View-Controller (MVC)?
 • Najenostavnejši način za zagotavljanje in upravljanje strežnikov PHP in uvajanje aplikacij?

Ne glede na to, ali ste razvijalec PHP-ja ali veteran, se boste naučili najboljših procesov in možnosti gostovanja.

kaj je php okvir

Kaj je okvir PHP?

Okvir PHP je zbirka orodja in predloge za razvoj programskih aplikacij.

Vključuje metodologijo za organizacijo kode in oblikovanje arhitekture sistema.

Kaj je paradigma modela-pogled-krmilnik?

Laravel je okvir PHP, zgrajen na paradigmi Model – Pogled – Krmilnik (MVC). To je pristop k strukturiranju aplikacij, ki ohranja podatkov, prikaz, in poslovna logika ločeno.

Element
Funkcija
ModelDoloči vrste podatkovnih objektov
PogledPredloge, ki predstavljajo podatke na poseben način
KrmilnikNadzira logiko aplikacije

Model je podatkovni model. To je koda, ki določa vrste podatkovnih objektov, ki jih bo sistem spremljal, pa tudi njihove atribute in odnose drug do drugega.

Koda v modelu (skupaj z osnovnimi razredi uporabnosti v jedru Laravela) določa, kako bo aplikacija vplivala na bazo podatkov.

Laravel zagotavlja “plast odvzema baze podatkov”, ki je splošen kodirni vmesnik za številne različne podprte sisteme baz podatkov. Zaradi tega je primarni podatkovni model (objektni relacijski model) zapisano neposredno v prijavno kodo, ne v SQL.

Vmesnik z namenom

krmilnik za ogled modela mvc

Model ponuja tudi vmesnik za posodabljanje podatkov, povezanih s katerim koli objektom. Prav tako sinhronizira te posodobitve baze podatkov ali drugega sloja obstoja podatkov. Do tega vmesnika dostopa predvsem krmilnik.

Pogled je a sistem predlog, ki predstavljajo podatke iz modela na določen način, vključno z:

 • Stran HTML, ki si jo lahko ogledate v spletnem brskalniku
 • API za javne podatke
 • RSS vir
 • Predloge za e-pošto in
 • Tiskani dokumenti.

Kako izgleda prikaz trenutnih podatkov?

Pogled ne manipulira s podatki, temveč jih le prejme od modela in jih prikaže, kot je določeno. Tako boste zagotovili, da so podatki, ki jih na primer pregledujete v analizi prometa na spletnem mestu, popolnoma enaki, ali jih vidite kot seznam, graf ali skodelski grafikon.

phpTo je odlomek PHP za prijavo v Homestead prek SSH. Homestead je Laravelova predpakirana škatla Vagrant, ki je naložena s 16 različnimi programskimi paketi, vključno z Ubuntu, Nginx, Apache, MariaDB, Redis, Memcached in 4 različicami PHP.

Krmilnik upravlja z vso logiko aplikacije. Začne se s povezavo med modelom in pogledom, pa tudi s povezavo s spletnim strežnikom ali kakšnim drugim virom zahtev.

Krmilnik tudi obravnava vse posebne pogojne lastnosti. Če želite na primer poslati e-poštno sporočilo, ko pride do določenega dejanja, ga sproži kontrolor. (Krmilnik bo brez dvoma prejel informacije o vsebini in prejemniku e-poštnega sporočila od modela. Pozor pa bo Pogled zagotovil predlogo za dejansko sporočilo.)

Značilnosti grelne plošče

Pri ustvarjanju nove spletne aplikacije v PHP-ju je treba vključiti številne skupne funkcije, ne glede na to, kakšna je glavna funkcionalnost aplikacije..

Ta razvoj „kotlovske plošče“ vključuje kompleksne dejavnosti, kot so upravljanje uporabnikov in sej. Vključuje tudi osnovno uporabno kodo, na primer povezovanje z bazo podatkov.

Zelo malo razvijalcev resnično uživa v kodiranju teh vrst funkcij. To je veliko zapletenega in zahtevnega dela.

Tu so koristni okviri PHP, kot je Laravel.

funkcije laravel

Lastnosti aplikacije Laravel in osnovne aplikacije

Moduli Laravel zagotavljajo vse ključne lastnosti, ki jih potrebuje vsaka spletna aplikacija, na primer plast odvzema baze podatkov in prijava uporabnika.

Laravel to stori korak naprej in ponuja dodatne module za običajno potrebne funkcije, vključno s poslušalci dogodkov in Modul blagajne Laravel za obdelavo plačil.

Še bolje, ker Laravel uporablja Skladatelj za upravljanje paketov je razvijalcem enostavno ustvariti, drugim razvijalcem pa vključiti posplošene nabore funkcij.

To je še posebej koristno za razvojne programe programske opreme, ki gradijo več aplikacij v sorodni panogi; značilnosti domene je mogoče enostavno modularizirati in vključiti v več projektov.

Sistemska arhitektura

Razvijalci, ki gradijo novo spletno aplikacijo, imajo skoraj neomejeno število načinov oblikovanja sistema in organizacije svoje kode. Tole popolna svoboda je vir velikega potenciala programske opreme – vse je mogoče.

Vendar je to tudi vir številnih neuspehov in zamud pri projektu – možno je tudi vse slabo. Redko bo treba razvijalcu sestaviti aplikacijo za tako neverjetno novo funkcijo, da je potreben povsem nov pristop; redkejša bo še vedno takšna aplikacija kodirana v PHP.

Zato je smiselno, da bi bil dober okvir spletnih aplikacij navedite natanko to, kar pomeni njegovo ime: okvir aplikacije, ki večino časa deluje za večino razvijalcev.

Laravel je močno usmerjen v najboljše prakse in logično smiselno arhitekturo. Dokaz za to najdete v Artisan, Laravel vmesnik ukazne vrstice. Artisan razvijalcem samodejno nudi uporabne ukaze pri kodiranju

Kodiranje vrstice v ukazni vrstici

Niso samo funkcije kotlovne plošče, ki zahtevajo uporabo kode plošče. The Razvoj novih funkcionalnosti je pogosto lahko zelo mučen.

Predstavljajte si, na primer, da gradite aplikacijo za upravljanje avtomehanične delavnice. Ustvariti boste želeli razred podatkovnih objektov, ki spremljajo vozila. Vendar vam ni treba ustvariti novega razreda. Prav tako boste morali ustvariti naslednje:

 1. Pogled za vozila, saj boste zagotovo želeli prikazati zaslon s podrobnostmi o vsakem določenem vozilu;
 2. Kazalo za ogled seznama več vozil hkrati;
 3. Pot v krmilniku za vsakega od njih, saj njihov obstoj ne bo ustrezen, če vaš uporabnik ne bo mogel priti do njih;
 4. In končno, kako potrditi, da vsi ti različni deli kode delujejo pravilno skupaj, tako da v eno datoteko ne boste napačno črkovali “vozila” ali uporabili ednine, če bi morali uporabljati množino.

Koliko kodiranja je treba storiti?

Okvir Laravel ponuja vmesnik ukazne vrstice (CLI), ki vam omogoča hitro skeniranje kode.

Vse, kar morate storiti, je, da prijavite nov model; okvir ustvari različne datoteke in kode, ki so potrebni.

Seveda jih morate še vedno izpolniti s pravo kodo, vendar so vsi elementi in povezave med njimi predhodno zgrajena.

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko na spletnem gostovanju Laravel?
A2 gostovanje je na zadnjih testiranjih hitrosti in zmogljivosti doseglo # 1. Z njihovimi načrti lahko Laravel nastavite z enim klikom in pridobite brezplačno selitev spletnega mesta. Zdaj lahko prihranite do 50% na A2 gostovanju. Uporabite to povezavo za popust
da se dogovori.

spletno gostovanje laravel

Laravel spletno gostovanje

Pri zagotavljanju in upravljanju strežnikov in optimalni namestitvi vaše aplikacije obstaja več premislekov in nalog.

Hitro namestite PHP Apps s programom Forge

Ti lahko zagotavljanje in upravljanje strežnikov v oblaku v nekaj sekundah s storitvijo Forge Laravel.

Prijavite se v Forge in se odločite za digitalni ocean, Linode, Amazon Web Services (AWS) ali Vultr. Ali izberite »VPS po meri«.

forge vps

VPS-strežnik po meri smo pripravili v manj kot 60 sekundah z nekaj kliki.

Kovati tudi omogoča samodejno dodajanje SSH tipk na vsak strežnik, ki ga ustvarite. In lahko se povežete z GitHub, GitLab ali Bitbucket in pritisnete na uvajanje – naravnost z nadzorne plošče Forge.

Laravel Vapor

Vapor je platforma brez strežnika, ki deluje na AWS, ki ponuja hitro razširljivost, enostavno nastavitev in je zasnovana tako, da brez težav deluje z Laravelom.

Uvajanje aplikacij PHP brez kovanja ali hlapov

Če niste uporabnik Forge, bo ključno vprašanje za razvoj in gostovanje aplikacije Laravel vaša sposobnost, da sami namestite in konfigurirate programsko opremo na strežniku..

Omogoči SSH dostop

Najprej, omogočiti SSH dostop na vašem strežniku. To lahko storite prek nadzorne plošče. S tem lahko hitro dodate okvir in z njim povezana orodja.

MCrypt in baze podatkov

Laravel deluje na PHP 5.4 ali novejši različici in zahteva razširitev MCrypt.

Glede na vrsto aplikacije, ki jo gradite, boste potrebovali neke vrste sistem za upravljanje baz podatkov. The natančna izbira je odvisna od vas, čeprav jih je več podprtih.

Strežniška tehnologija

Ne pozabite, da je najbolje uporabiti tehnologijo strežnika spletnega gostovanja, ki daje prednost varnosti. Prej so tisti, ki uporabljajo Apache, Nginx ali kombinacijo obeh, ponudili najhitrejše in najvarnejše rezultate.

Poleg tega boste morali razmisliti, katere aplikacije je treba namestiti na vaš strežnik.

Kako namestim Laravel?

Laravel lahko namestite na dva načina: ročno ali prek programske opreme za namestitev Softaculous.

Povezane aplikacije, knjižnice in odvisnosti bodo nato obravnavale orodje za upravljanje odvisnosti skladateljev, ki ga potrebuje Laravel.

Potrebovali boste tudi Dostop do SSH za sinhronizacijo vašega Git skladišča na vaš strežnik. Z vsakim od teh treh bistvenih delov, ki so omogočeni za vaš PHP potek dela, boste lažje gradili, testirali in uvajali projekte.

Ali potrebujem VPS ali namenski strežnik?

Upoštevajte, da vsi načrti gostovanja v skupni rabi ne zagotavljajo takšne ravni nadzora in dostopa do strežniškega okolja. Kot rezultat, vi boste morda morali uporabiti račun VPS ali zaženite svoj namenski strežnik, ki ga želite kodirati z okvirom spletne aplikacije Laravel.

Povzetek gostovanja Laravela

Prefinjena sintaksa in organizirano strukturiranje krmilnika pogleda naredi, da Laravel okvir močno orožje v vašem kodirnem arzenalu.

Ne bo vsako podjetje za spletno gostovanje ali načrt načrtovanja primerno za delo z okvirom Laravel. Začnite tako, da natančno določite svoje cilje, nato pa izberite načrt spletnega gostovanja, ki se najbolje ujema z njimi.

spletne ponudbe gostovanja

Iščete pravega gostitelja Laravela?
InMotion gostovanje ponuja široko paleto kakovostnih načrtov. Omogočajo namestitev Laravela z enim klikom. Pri tej gostiteljici prihranite veliko s pomočjo te posebne povezave za popust
. P.S. – Boljši poslovni urad je ocenil A +.

Pogosta vprašanja o Laravelu

 • Ali lahko Laravel deluje na skupnem gostovanju?

  Laravel se lahko izvaja na skupnem gostovanju, če vam ponudnik ponudi dovoljenja, ki jih potrebujete za njegovo nastavitev. V tem primeru boste morali sredstva sestaviti za svoje aplikacije lokalno in jih nato naložiti v gostovalno okolje prek FTP.

  Vendar razvijalci Laravela poročajo o mešanih rezultatih, ko poskušajo uvesti v skupno gostovanje. Izhodišče je, da Laravel ni ravno zasnovan za delo v skupnem gostovanju. Verjamemo, da je boljša ideja, da za svoje projekte Laravel uporabite strežnik VPS.

 • Kdo uporablja Laravel?

  Laravel poleg tega, da je priljubljen pri posameznih razvijalcih in malih in srednje velikih podjetjih, uporabljajo organizacije, kot so Pfizer (farmacevtska družba), BBC (British Broadcasting Company), Račun Ninja, Flarum.org (forumi), oktober CMS in 9GAG (podjetje za spletno platformo in družbene medije).

 • Kaj je Laravel Spark?

  Spark je paket Laravel, ki zagotavlja „oder“ kotne plošče za večkratno uporabo, tako da lahko hitro sestavite aplikacije SaaS. Na primer, omogoča zunanje preverjanje pristnosti uporabnikov, ponastavitev gesla, ekipe, profilne fotografije, skupaj s funkcijami e-trgovine, kot so kuponi, računi, naročniški načrti, plačila in logika za ekipe. S Spark boste dobili tudi dostop do ciljne strani SaaS.

 • Kaj je Laravel Envoyer?

  Laravel Envoyer je orodje, ki vam omogoča enostavno uvajanje kode na enega ali več strežnikov brez izpada. Združuje se s priljubljenimi skladišči kod, kot sta Github in BitBucket, in komunikacijskimi orodji, kot je Slack. Envoyer lahko skupaj z Laravel Forge uporabite za ustvarjanje PHP strežnikov, vendar to ni potrebno. Odvetnik vključuje povratne informacije.

 • Kako gostim projekt GoDaddy Laravel?

  Če želite gostiti projekt Laravel z GoDaddy, morate najprej kupiti domeno in račun za gostovanje
  . Nato se prijavite na nadzorno ploščo cPanel in tako omogočite dostop do SSH na vašem računu za gostovanje. (GoDaddy to privzeto onemogoči.) Uporabite SSH dostop, da najprej namestite Composer in nato namestite Laravel. Na tej točki lahko konfigurirate okolje Laravel in nastavite spletno mesto / aplikacijo.

 • Koliko stane Laravel?

  Okvir Laravel je odprtokoden in brezplačen za uporabo. Vendar pa bodo verjetno začeli dodatni stroški za začetek projekta Laravel. Za priljubljena orodja, kot sta Laravel Forge (orodje za uvajanje) in Laravel Vapor (za samodejno skaliranje), so plačani mesečni stroški. Ne pozabite izračunati stroškov gostovanja. Če nameravate najeti razvijalca, pridobite nekaj ocen in jih dodajte v svoje izračune.

 • Kateri je boljši Laravel ali WordPress?

  Ali je Laravel boljša izbira kot WordPress, je odvisno od več dejavnikov, vključno z vrsto spletnega mesta, ki ga želite zgraditi, stopnjo potrebnih prilagoditev in funkcionalnosti ter prihodnje načrte spletnega mesta. Na primer, Laravel je lahko pametna izbira za spletna mesta, ki zahtevajo prihodnjo in / ali kompleksno prilagoditev. WordPress je zelo priljubljen in enostaven za uporabo CMS. Vendar pa je težko ohraniti glede na monolitno velikost svoje zbirke.

  Preden izberete Laravel ali WordPress, zberite zahteve projekta in pojdite skozi fazo odkrivanja s stranko spletnega mesta. V svoje odločitve vključite proračun: Projekti Laravel na začetku stanejo več, medtem ko so projekti WordPress na začetku običajno cenejši, kasneje pa dražji, če so potrebne zapletene spremembe.

 • Kaj so paketi Laravel?

  Paket Laravel, tako kot vsi kodni paketi, je kup kode za ponovno uporabo, ki rešuje običajne težave. Paketi kod prihranijo čas razvijalcem, saj jim ni treba sestaviti skupnih funkcij in funkcij iz nič. Nekateri priljubljeni paketi Laravel vključujejo Entrust (za dovoljenja na podlagi vlog), Socialite (za preverjanje pristnosti OAuth) in Laravel Telescope (razhroščevalnik).

 • Kakšne so zahteve za namestitev Laravela?

  Sistemske zahteve sistema Laravel je mogoče izpolniti z uporabo virtualnega stroja Laravel Homestead kot lokalnega razvojnega okolja. Če ne uporabljate Homestead, boste morali poskrbeti, da vaš strežnik izvaja PHP 7.1.3 ali novejši in izvaja zagon potrebnih razširitev.

  Te zahtevane razširitve so:

  • OpenSSL PHP razširitev
  • PDO PHP razširitev
  • BCMath PHP razširitev
  • Ctype PHP Extension
  • JSON PHP razširitev
  • Mbstring PHP razširitev
  • Tokenizer PHP Extension
  • XML PHP Extensio
  • Preden začnete namestiti Laravel, boste morali tudi namestiti Composer, da boste lahko upravljali svoje odvisnosti.

  • Kako dobim in namestim Laravel?

   Laravel lahko namestite lokalno z izvajanjem niza ukazov prek vmesnika (terminala) ukazne vrstice. Najprej morate namestiti Composer, ki bo uporabljen za upravljanje odvisnosti. Nato namestite Laravel s tem ukazom:

   skladateljev global zahteva laravel / monter

   Če boste morali namestiti Laravel iz računa gostovanja in imeti cPanel, je verjetno, da za namestitev Laravela z enim klikom uporabite Softaculous. Če vaš spletni strežnik ne ponuja Softaculous ali Installatron, preverite njihovo dokumentacijo za pomoč za navodila o namestitvi Laravela.

  • Ali lahko zaženem Laravel na Windows strežniku?

   Da, Laravel lahko namestite na Windows strežnik. Upoštevajte, da velika večina uporabnikov Laravela deluje s strežniki Linux. Če naletite na težave pri izvajanju Laravela na Windows strežniku, boste imeli težje iskanje pomoči, kot če nastavite Laravel na Linux strežnik.

  • Kakšne aplikacije lahko gradite s programom Laravel?

   Laravel je zasnovan za izdelavo spletnih aplikacij, ki temeljijo na arhitekturi modela-regulatorja (MVC). Zaradi tega so vrata odprta za številne različne vrste spletnih aplikacij. Katera koli spletna aplikacija, ki obravnava podatke, ki jih je mogoče enostavno razbiti v dosledne predmete, je kandidat za Laravel.

   Na primer, Laravel je bil uporabljen za izdelavo rezervacijskih sistemov, kot je AirportParkingReservation.com, tajnih spletnih mest, kot je HomeListingsFinder.com, spletnih mest za e-trgovino, kot je rv.CampingWorld.com, in imenikov, kot je ExploreGeorgia.org.

  • Je Laravel vse bolj priljubljen?

   Po podatkih BuiltWith.com je Laravel od leta 2013. v porastu priljubljenosti, trenutno pa ga uporablja več kot 8.000 najboljših milijon mest. Obstaja več kot 160.000 aktivnih spletnih mest, ki uporabljajo Laravel, in je nameščen v več kot 1 milijon projektov.

  • Zakaj naj se izogibam uporabi zdravila Laravel?

   Ali bi morali ali ne "izogibajte se Laravelu" bo odvisno od vrste projekta, ki ga delate, in vaših lastnih željah. Razvijalci oblikujejo svoje mnenje o vseh okvirih in vsak okvir ima podpornike in zavračevalce. Nekaj ​​vzorčnih kritik o Laravelu si lahko preberete tukaj in tukaj. Nekaj ​​vzorčnih pohval ogrodja lahko preberete tukaj in tukaj.

  • Kakšne so alternative za Laravel?

   Obstaja veliko okvirov PHP, ki bi jih lahko razmislili, če iščete alternativo Laravel. Začnite iskanje z raziskavami CodeIgniter, Symfony, Zend, Yii, Phalcon, FuelPHP, CakePHP, PHPixie, Slim, Aura, Kohana, Flight. Medoo, POP PHP, Simple MVC, brez maščob, PHP Mini, Zikula in YAF.

  • Kaj je Laravel?

   Laravel je okvir spletnih aplikacij PHP. To je nabor orodij, namenjenih lažji in hitrejši izdelavi spletne aplikacije s PHP ter izdelavi varnega končnega izdelka in sledenju najboljšim praksam. Laravel so ga poimenovali "Okvir PHP za spletne umetnike" zaradi vsestranskosti. Lahko se uporablja za sprednje in hrbtne rešitve.

  • Kakšna je prednost uporabe programskega okvira?

   Dober okvir, kot je Laravel, bo poskrbel za veliko dela kotlovne plošče, ki sega v ustvarjanje praktično katere koli spletne aplikacije. Prav tako vam bo pomagal preprečiti določene pasti kodiranja. Okviri so zasnovani tako, da spodbujajo najboljše prakse in pomagajo razvijalcem, da prihranijo čas.

  • Ali moram uporabiti programski okvir?

   Ne, ni vam treba uporabljati ogrodja. Toda okviri lahko bistveno izboljšajo učinkovitost, kakovost in hitrost razvoja. Okviri običajno znižujejo stroške razvoja za stranke. Kljub temu nekateri razvijalci verjamejo, da okviri dodajo nepotrebno zapletenost v obliki režijskih stroškov in odvisnosti. Ti puristi spodbujajo druge razvijalce, naj se izogibajo uporabi okvirov.

  • Kje najdem pakete Laravel?

   Pakete Laravel najdete na enem od dveh mest: Github ali Packalyst. Začnite pri Packalystu, ki je imenik paketov Laravel. Tam boste našli na tisoče paketov Laravel, ki jih lahko razvrstite po priljubljenosti ali starosti in iščete po ključnih besedah ​​ali oznakah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map