Java gostovanje: Katero podjetje je najboljše za gostovanje vaših Java Appletov?

Primerjajte Java gostovanje

Java je močan programski jezik, neodvisen od naprave, ki se pogosto uporablja na najbolj priljubljenih spletnih mestih v internetu. Toda Java potrebuje svoje posebno gostovalno okolje, zato za spletno mesto, ki temelji na Javi, ne morete uporabljati samo katerega koli gostitelja.


Če želite zagnati Java v zaledju vašega spletnega mesta, mora vaš strežnik izvajati Java Virtual Machine (JVM). Poleg tega je Java zahtevna za vire in ponavadi je najbolje imeti močan načrt gostovanja, kot je VPS.

Kasneje bomo podrobneje preučili podrobnost, če pa samo želite vedeti, kateri gostitelji so dobri za Javo, je tu naš top 5:

 1. Bluehost
  – Odličen VPS in namenski načrti s podporo Java
 2. A2 gostovanje
 3. Gostovanje InMotion
 4. HostGator
 5. Tekoča spletna stran

Kako smo izbrali najboljše gostitelje za Javo?

Pregledali smo stotine najboljših podjetij za spletno gostovanje in razširili tista, ki so ponudila zmogljive strežnike skupaj z integracijo JVM. Nato smo uporabili na tisoče mnenj kupcev, da smo našli najboljših 10 gostiteljev Java.

Primerjajte Java gostovanje

primerja java hosting

Kaj boste izvedeli

Uporabljajo ga Amazon.com, Facebook in Wikipedia. Kritični sektorji, kot so finance in zdravstveno varstvo, ga uporabljajo za napajanje aplikacij, ki so kritične za poslanstvo. In to je uradni jezik, ki se uporablja v SDK-ju za Android.

Java je priljubljen objektno usmerjen programski jezik, ki ostaja tu.

Spoznali boste, kaj je Java. Odkrili boste nekaj zabavnih (in očarljivih) virov za učenje kodiranja na Javi. Naučili se boste, kako najti dobrega gostitelja Java.

Delil bom nasvete o napakah, da se izognem izbiri dobrega gostitelja Java. Poleg tega boste dobili moja najboljša priporočila za gostovanje, ki temeljijo na mojih izkušnjah programskega inženirja.

Si pripravljen? Začnimo.

kaj je java

Kaj je Java?

Java temelji na razredu, objektno usmerjeni programski jezik in platforma ki razvijalcem omogoča prikazovanje dinamičnih in interaktivnih vsebin.

Na spletu boste skoraj zagotovo uporabljali Java aplikacije in aplete.

Java in JavaScript sta popolnoma nepovezana: ne zamenjujte jih! Java je JavaScript, saj grenivko grenivko.

Čeprav je gostovanje Java dražje od običajnega gostovanja, takšne možnosti ponujajo dodana funkcionalnost da se ujemajo z višjo ceno.

Ozadje Jave kot programskega jezika

OracleV glavnem meniju Oracle poiščite Java in ustrezne informacije.

Java je veteranski programski jezik. Sun Microsystems ga je predstavil leta 1995 in od takrat je dosegel impresivno dolgo življenjsko dobo. Java se v sodobnem spletu sooča s hudo konkurenco HTML5, vendar je veliko spletnih strani odvisno od Jave – in to bo še naprej.

Java je zdaj v lasti Oracle, uporablja se za spletna mesta, poslovne aplikacije, aplikacije Internet of Things (IoT), avtomatizacijo doma in igre.

teče java

Zagon aplikacij Java

Za končnega uporabnika je programska oprema, ki je potrebna za zagon aplikacij Java, pakirana kot majhen, brezplačen prenos, zato je izkušnja brskanja minimalna prekinitev. Temu pravimo vtičnik Java ali Java Runtime Environment (JRE). Ko ga naložite, je treba vtičnik občasno posodabljati.

Na strani strežnika boste potrebovali Java Virtualno okolje (ki vključuje navidezni stroj Java ali JVM), ki sestavi kodo Java navzdol v strojni jezik, ki je izveden na spodnjem strežniku.

Java Runtime Environment PrenosOracle ponuja ogledala za prenos na več platformah za JRE.

Brezplačna programska oprema Java

Tole je prosto dostopna programska oprema, vendar je še vedno programska oprema, ki zavzame prostor in katere uporaba lahko poveča stroške vašega izvajanja.

Če niste seznanjeni z zmogljivostmi Jave, si oglejte cPanel svojega gostitelja ali podobno nadzorno ploščo. Verjetno je tam odjemalca SSH, ki temelji na Javi, ki ga lahko poskusite.

java pros

6 razlogov za uporabo Jave kot programskega jezika

Poleg tega ima Java zagotovo še nekaj perkusa, če se zdi, da je to prava izbira za vas. Kot eden izmed najpopularnejših programskih jezikov v svetu je veliko razvijalcev in spletnih skrbnikov utemeljenih razlogov, da se lojalno držijo tega.

 1. Impresivna hitrost
 2. Enostavnost učenja
 3. Dolgoživost in priljubljenost
 4. Zmogljiv programski jezik
 5. Varnost platforme
 6. Neodvisnost
 7. Brezplačno za uporabo

Impresivna hitrost

Java je relativno hitro; prevzame perke C (in do neke mere C ++) in poenostavi kodo. Na primer, na Javi vam ni treba delati s kazalci, kot pri C.

Java je imela sloves, da se nalaga počasi. Vendar se je Java začela v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja nastavite standard za zmogljivosti virtualnega stroja zahvaljujoč inovacijam, kot sta pravočasno sestavljanje in prilagodljiva optimizacija.

Enostavnost učenja

Naučite se Java s CodeAcademyCodeCademy je super platforma za začetek učenja Jave.

Med predmetno usmerjenimi programskimi jeziki velja, da je Java razmeroma enostaven za učenje. Obstaja veliko spletnih virov, ki si želijo biti razvijalci Java. Najboljši od teh so od brezplačnih brezplačnih tečajev do poklicnih kvalifikacij.

Dolgoživost in priljubljenost

Java je hrbtenica Androidov razvoj, torej ne gre za jezik, ki se odpravi kadarkoli kmalu. V prvem četrtletju 2017 je 81,7% vseh prodanih pametnih telefonov poganjalo Android.

Java ni redki jezik, zato boste verjetno našli spletnega gostitelja, ki ustreza vašim potrebam.

Zmogljiv programski jezik

je objektno usmerjen, kar pomeni, da je precej močan v smislu, da dopušča ponovna uporaba in razširitev kode. Moč Jave je tudi njegova množična prilagodljivost od ustvarjanja preprostih aplikacij do strojnega učenja.

Varnost platforme

V preteklosti je bilo z Javo nekaj resnih težav, povezanih z varnostjo. Danes varnostne tehnologije Java SE podjetja Oracle vključujejo celovit niz varnosti API-ji, orodja, protokolov, in algoritmi.

Ti vključujejo varnost platforme, overjanje in avtorizacijo, infrastrukturo javnih ključev (PKI) in kriptografijo.

Neodvisnost

Uporabnikom Java ni treba imeti določene naprave ali operacijskega sistema. Uporabljajo lahko spletne aplikacije Java in JVM deluje precej katero koli platformo. Neodvisnost je igrala veliko vlogo pri množičnem prilagajanju Jave.

Brezplačen Java tečaj o UdemyjuUdemy ponuja dober začetni tečaj na Javi brezplačno.

Brezplačno za uporabo

Z izjemo komercialne Java programske opreme ali programov, povezanih z Java SE, Java je brezplačna uporabiti.

java slabosti

Slabe strani Jave

Obstajajo posebne situacije, ko je Java najboljša izbira, zagotovo pa ni za vsakogar. Pri izbiri Jave je nekaj pomanjkljivosti (še posebej, ko pride čas za izbiro ponudnika gostovanja Java). To je treba upoštevati pri odločitvi o nakupu pri izbiri ponudnika gostovanja Java.

Težave podpore in cene

Morda boste težko našli ponudbo gostitelja podpora za Java / JVM, še posebej, če razmišljate le o tradicionalnih ponudnikih. Siteground je dober primer vrhunskega ponudnika gostovanja, ki ne nudi močne podpore Java.

Razumejte, da je trenutni standard za spletne aplikacije – sklad LAMP (Linux, Apache, MySQL in PHP) – zelo razširjen, vendar ne zadostuje za gostovanje Java.

Priljubljenost LAMP se kaže v številu ponujenih možnosti, tudi tistih po nizkih cenah.

Načrti gostovanja Java, ki vključujejo zahtevano funkcionalnost, so ponavadi dražji od osnovnih načrtov, ki temeljijo na LAMP. Toda “dražje” je relativni koncept. Veliko jih je cenovno ugodne možnosti na voljo.

Tudi: nekateri ponudniki gostovanja vam ne bodo dovolili uporabljati Jave v skupnih načrtih gostovanja. To pa v resnici ni problem Java najbolje deluje na VPS (Virtual Private Server) gostovanje.

podpora za orodja java

Kaj iskati v Java Hostu: Podpora za Java Tools

Poleg splošne podpore Java boste morda morali razmisliti o podpori za orodja Java. Verjetno boste za svoje spletno mesto uporabljali orodja, specifična za Javo. Na primer, morda bi vas zanimala uporaba strani JavaServer (JSP).

Strani JavaServer in PHP

JSP je olajševalna tehnologija, ki pomaga pri razvoju dinamičnih spletnih strani v HTML, XML in drugih sistemih dokumentov.

JSP je razvil Sun Microsystems, trenutno pa ga (kot odprtokodni izdelek) upravlja Apache Software Foundation.

JSP je v bistvu Java način, kako ravnati s čim PHP se uporablja za sklad LAMP, a kot že ime pove, temelji na Javi, razredu, objektno usmerjenem programskem jeziku.

Zaganjanje spletnih aplikacij – Spring vs Tomcat

Poleg tega z vzponom Pomlad, zdaj lahko zaženete robustne spletne aplikacije in vse, kar potrebujete, je posoda za servlete.

GlassFish, odprtokodni referenčni implementacijski in aplikacijski strežnik Java EE prav tako olajša stvari.

Če pa ne uporabljate Spring, Tomcat mora biti sprejemljiv nadomestek. Čeprav Tomcat ni natančno aplikacijski strežnik, ga nekateri razvijalci uporabljajo kot takega namesto aplikacijskega strežnika Java EE.

PomladTomcat
Enostavnost uporabe

Enostaven za uporabo

Preprosta, čeprav je pomlad bolj običajna
Kakovost podpore

Dobra podpora za uporabnike in stranke

Odlična podpora
IzvajanjeNi tako enostavno kot TomcatRaznolikost metod
Razvoj izdelkovRedne posodobitveRedne posodobitve, dober odziv uporabnikov
ViriVelika sredstva, ki jih dopolnjujejo ocene uporabnikovVeliko študij primerov in primerov

Najboljša posoda za servlete

Ne glede na to, katera stran pomladi / Tomcat razprave velja za vas, oba sta lahka.

To je še posebej pomembno, ko gre za spletno gostovanje, kjer verjetno plačujete za strežnike in vire na podlagi uporabe.

Podpora gostiteljem za vsa ta orodja (JSP, Tomcat, Spring in tako naprej) ni dana. Tudi če prodajalec trdi, da podpira aplikacije Java in omogoča namestitev JVM, zagotovite, da imate združljivost za tisto, kar potrebujete.

Java gostovanje: v skupni rabi ali VPS?

Septembra 2012 je Go Daddy odstranil vse funkcije Java s svojih skupnih strežnikov. Njegova utemeljitev je bila, da deljeno okolje ne zadostuje strankam za prilagodljivost, potrebno za programiranje na Javi.

Težave s skupnimi strežniki

Njeno sklepanje je zdravo. Z vsem Java hostingom boste imeli nameščen Java strežnik. En primer je Apache Tomcat. Na skupnih strežnikih si vsi delijo en primerek Tomcat (ali ustreznik). To lahko povzroči težave in izpade.

Redko nekateri ponudniki spletnih strani ponujajo namenske namestitve Java za stranke v skupni rabi. Vendar pa so ti vsekakor izjemni, gostovanje pa je skoraj vedno dražje od običajnega spletnega gostovanja.

kupon za spletno gostovanje

Iščete pravega gostitelja Java?
InMotion Hosting je močna izbira za potrebe Java, Tomcat ali splošne JSP. Odvečni strojni grozdi zagotavljajo zanesljivost, ki je višja od številnih gostiteljev. Zdaj lahko pri InMotion načrtih prihranite do 50%. Uporabite to povezavo za popust
da se dogovori.

5 razlogov, zakaj je VPS gostovanje boljše za Java Web Apps

Večina razpoložljivih možnosti gostovanja Tomcat (ali JSP gostovanje) je na voljo samo za VPS.

V splošnem je za spletne aplikacije Java (in druge napredne uporabe) VPS iz teh razlogov boljši:

 1. Zasebni vsebnik servlet
 2. Splošni nadzor
 3. VPS nadzor
 4. Občasno in nedelo
 5. Prilagodljivost

Zasebni vsebnik servlet

Ti pridobite svoj vsebnik Java servlet in zasebni JVM – ne v skupni rabi – zato so vaše aplikacije Java izolirane. Vaš zasebni JVM zagotavlja tudi, da ne zbira kode za spletna mesta drugih ljudi.

Splošni nadzor

Imaš več nadzora nad okoljem spletnega gostovanja. To je pomembno, če počnete kaj več kot osnove. Večja in bolj zapletena podjetja bodo cenila to funkcijo.

VPS nadzor

Ti lahko znova zaženite VPS kadarkoli želite, da vaš Java strežnik in njegove aplikacije pravilno delujejo. To ni funkcija, ki je ponavadi v skupnih strežnikih, zato jo negujte.

Občasno in nedelo

Tukaj je manj možnosti izpadov ki jih povzroča lažna vsebina Jave drugih ljudi. Tako kot tradicionalni načrti VPS imate tudi vi sami določene količine virov.

Prilagodljivost

Če nadgradite na namenski strežnik, boste imeli celoten stroj zase. Nadgradnja na namenski strežnik iz načrta VPS je veliko enostavnejša, kar odpravlja težave.

Ali potrebujem namenski strežnik za gostovanje Java?

Glede na vaš primer uporabe morda ne boste potrebovali veliko, da razmislite celo o namenskem strežniku. Ne samo, da dobite vse prednosti načrta gostovanja VPS, dobite celo več nadzora in celo več virov za vsebnike servlet, spletne aplikacije in podobno.

Slabe strani namenskega strežnika Java

Slaba stran pri izbiri namenskega strežnika je seveda ta, da si popolnoma odgovoren za vaš strežnik. To slabost lahko zagotovo zaobidete tako, da se odločite za a upravljan namenski strežnik. To bi zožilo vaše možnosti, saj bi postavili več omejitev glede tega, kaj postaja območje niše znotraj spletnega gostovanja.

Poleg tega o nekaterih načrtih, upravljanih možnosti lahko zajemajo samo stvari, kot je sistemska administracija.

Za namestitev JVM boste morda še vedno odgovorni sami. Nastavitev zabojnikov za servlet in napeljevanje JSP je lahko tudi naporno. Pred izbiro upravljanega načrta se prepričajte, s katerimi predmeti se boste upravljali namesto vas.

java zahteve za gostovanje

Zahteve Java Hosting Server

Za prikazovanje vsebine Java potrebujete vsebnik Java servlet in spletni strežnik. Apache Tomcat je brezplačen in odprtokoden; Priporočam različico 6, ki podpira različico 1.7 Java razvojnega kompleta (JDK). Tomcat različica 5.5 bo zadostovala za starejše različice JDK.

Namestitev Jave kot dodatka

Vredno je preveriti Oracle priporočila o tem, kaj morate najbolje zagnati JVM in vse stvari Java. (Poiščite povezavo pod »Priporočeno branje« na koncu tega članka.)

V VPS in namenskih načrtih za spletno gostovanje je programska oprema običajno na voljo kot dodatni dodatek, ki ga je mogoče namestiti z nadzorne plošče. Če ga ne vidite na nadzorni plošči, prosite svojega spletnega gostitelja, da ga namesti.

Sistemske zahteve za Java

Glede na strežnik Oven, najbolje je ciljati 512 MB najmanj. Če poleg vsebnika Java izvajate še druge stvari ali želite zagnati aplikacije, ki zahtevajo veliko virov, pojdite več RAM-a za najboljšo učinkovitost.

Končno vam priporočam kupite upravljani načrt gostovanja VPS razen če niste seznanjeni z upravljanjem strežnika, ki ste se pripravljeni hitro učiti ali doplačati za upravljane storitve.

najboljši java gostitelji

Zmagovalci: Najljubši gostitelji Java

Kar zadeva gostovanje Java, je na trgu veliko novih igralcev. Te možnosti so bolj verjetno v oblaku, kot je Google App Engine.

Vendar še vedno obstajajo tradicionalni ponudniki, ki se vam zdijo vredni. Nekateri ponujajo storitve v oblaku ali hibridne gostitelje.

Bluehost VPS

Bluehost: Bluehost je zelo priljubljena možnost in mislim, da so njegovi gostiteljski načrti na VPS ali namenski ravni odlična izbira za vse vaše potrebe, povezane z Javo. Bluehost se ponaša s podobnimi stvarmi takojšnja ponudba (tako lahko začnete takoj), solidno storitev za stranke in prilagodljivost.

bluehost java

InMotion gostovanje VPS

Gostovanje InMotion: Všeč mi je InMotion, še posebej, če izberete možnost v oblaku za vaše potrebe po Javi, Tomcatu ali splošnih JSP. Odločiti se morate za možnost VPS.

InMotion ponuja funkcije, ki jih želite, kot so cPanel / WHM nadzorne plošče za upravljanje strežnikov. Nadaljnje funkcije vključujejo odvečni strojni grozdi da zmanjšate možnosti izpadov spletnega mesta.

inmotion gostovanje java

Spletne storitve Amazon (AWS)

Amazon Web Services je močna možnost za uvajanje aplikacij Java. Oglejte si njihove prevzel IDE Eclipse: Aplikacijo lahko namestite na AWS in nastavite baze RDS neposredno iz Eclipse.

Amazon java gostovanje

Oglejte si tudi Amazonove Elastični Beanstalk orodje, ki podpira Tomcat, GlassFish in še veliko več.

java prednosti slabosti

Prednosti in slabosti gostovanja Java

Prednosti

 • Java kmalu ne gre kamor koli. Na podjetniškem področju se močno drži in njegova vloga hrbtenice Android pomeni, da se bo jezik še naprej uporabljal še nekaj časa
 • Java je uveljavljen jezik ki vsebuje veliko orodij, ki jih lahko uporabite za izdelavo potrebnih aplikacij

Slabosti

 • Android uporablja različico Jave, ki pač se nekoliko razlikujejo od jezika na strani strežnika. To bi morda privedlo do zmanjšanja pomena Jave
 • Gostovanje aplikacij Java je lahko drago zaradi posebnih potreb, ki jih morate izpolnjevati s strežnikom, ki ga kupite

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko ponudbe za gostovanje Java?
A2 gostovanje je na zadnjih testiranjih hitrosti in zmogljivosti doseglo # 1. Njihovi neurejeni načrti za gostovanje podpirajo Tomcat, JSP strani, Java servlete in še več. Zdaj lahko prihranite do 50% pri njihovih načrtih, ki so naklonjeni razvijalcem. Uporabite to povezavo za popust
da se dogovori.

priporočljivo branje jave

Priporočljivo branje & Viri za Java

Uvajanje Java spletnih aplikacij

Hiter pregled zmogljivih Amazonovih gostovalnih orodij Java. Gostovanje Tomcat JSP s spletnih gostiteljev z veliko podporo Java Developer

Preberite več o Apache Tomcat in si oglejte priporočila tega inženirja programske opreme za gostovanje. Spojler: eden od njih je JavaPipe
, Oracle Java Software

Ta vir boste želeli zaznamek za dokumentacijo, informacije o povezanih tehnologijah Java, kot so GlassFish, usposabljanje in novice o Javi. Java kodiranje & Pojmi z igro: Java Puzzle Ball

Ta brezplačni tečaj za začetnike na ravni Oracle Learning Library uporablja metodologijo, ki temelji na igrah, da vas seznani s koncepti Java. Java: Uvod, Kako se učiti in viri

Ta vir smo združili, da vam pomagamo začeti na svoji učni poti. Obstajajo začetne možnosti in naslednji koraki.

Pokazali vam bomo celo, kako se Java učiti prek priljubljene igre Minecraft. “Modding” Minecraft ni samo za otroke. Tudi odrasli se radi zabavamo!

Druge funkcije v jezikih in okvirih

 • ASP.NET
 • .NET Framework
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby na tirnicah
 • Perl
 • Django
 • Python
 • Stran strežnika vključuje
 • ColdFusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Simfonija
 • PHP 5
 • PHP 7

Java Pogosta vprašanja

 • Kaj je Java?

  Java je programski jezik in platforma za razvoj aplikacijske programske opreme.

 • Ali je Java enaka JavaScript?

  Ne. Dva jezika v resnici nista niti v sorodu. Njihovo podobno ime je nekaj zgodovinske nesreče.

 • Za kaj se uporablja Java?

  Java se uporablja za izdelavo katere koli programske aplikacije. To je neodvisno od platforme, tako da lahko aplikacijo napišete enkrat in jo zaženete kjer koli z najmanj dodatnega dela.

 • Ali se Java še vedno pogosto uporablja?

  Da. Čeprav je zdaj stara več kot 20 let, je Java še vedno eden najbolj priljubljenih programskih jezikov na svetu.

  Težko je natančno reči, kako priljubljen je računalniški jezik, toda industrijski standardni indeks Tiobe ima na splošno Java in C na prvih dveh mestih.

 • Ali je odprtokodna programska oprema Java?

  Jezik Java je odprtokodni, tako da lahko kdorkoli ustvari svoj prevajalnik za zagon kode Java. Vendar večina ljudi uporablja določeno izvajanje jezika.

  Najbolj priljubljeni so odprtokodni. OpenJDK je na primer odprtokodni z izjemo povezovanja. In Oracle’s HotSpot in GNU Compiler za Java, ki ima licenco GNU GPL.

 • Na katerih operacijskih sistemih deluje Java?

  Java je zasnovana tako, da široko podpira vsa arhitektura strojne opreme. Java bo delovala na skoraj vseh operacijskih sistemih, vključno z Windows, Mac OSX, Linux, Android in iOS.

 • Kako deluje Java?

  Java kodo, ki jo je napisal programer, se zbere v bajt kodo Java. Java bytecode se izvaja na navideznem računalniku Java (JVM). Java programi tečejo na JVM-jih enako, ne glede na okolje.

  Prilagodljivost Jave zagotavlja združljivost na vseh platformah s katerim koli računalniškim sistemom, ki ima JVM. Večina računalniških sistemov ima zdaj JVM.

 • Kaj je Java Runtime Environment (JRE)?

  JRE je paket, ki računalniku omogoča, da zažene programe Java. Vključuje Java Virtual Machine (JVM) in standardne Java knjižnice.

 • Ali lahko Java uporabim za izdelavo spletnega mesta?

  Da. Na strani strežnika se Java lahko uporablja za ustvarjanje dinamičnih spletnih aplikacij na enak način kot PHP, Ruby ali kateri koli drug jezik.

  Za Javo obstajajo številni okviri spletnega razvoja, vključno z Play, Ninja in Grizzly.

  Na strani odjemalca lahko Java brskalnike namešča in zažene v brskalnik kdorkoli, ki ima vtičnik za brskalnik Java Runtime Environment.

  Vendar s izdajo HTML5 postaja uporaba Java kot jezika na strani odjemalca vedno manj pogosta.

 • Kakšne so možnosti Java za programiranje na strani odjemalca?

  Na strani odjemalca Java potrebuje vtičnik za brskalnik.

  Ker je JavaScript izvorni za spletne brskalnike, je na splošno boljša izbira za dinamično interakcijo na spletnem mestu.
  JavaScript je izvorni za brskalnike in deluje v njih veliko hitreje kot Java.

  Poleg tega ima JavaScript dostop do celotnega DOM-a. Za večino spletnih aplikacij na strani odjemalca je JavaScript najboljša možnost.

 • Ali obstajajo časi za uporabo Java za programiranje na strani odjemalca?

  Če gradite odjemalsko aplikacijo, ki je ločena od brskalnika, je Java ena izmed najboljših možnosti, ki so na voljo zaradi svoje narave na več platformah.

 • Ali obstajajo dobre alternative Java za spletno programiranje na strani strežnika?

  Za programiranje na strani strežnika se lahko uporabljajo številni jeziki in razvojne platforme. Najbolj priljubljeni možnosti sta PHP in Ruby on Rails.

  Obstaja veliko drugih možnosti, vključno z Node.js, JavaScript na strani strežnika. Zaradi svoje zgodovine z računalnikom na namizju in napravah bi lahko bil najbolj neposreden konkurent platforma .NET.

 • Kako se Java primerja z okvirom .NET?

  Java je odprtokodna in široko podprta. Aplikacije Java lahko zaženete v skoraj kateri koli arhitekturi, zaradi česar je premikanje enostavno in gostovanje poceni.

  Platforma Java lahko poganja več uporabnih jezikov, ki ne delujejo s platformo .NET ali so jih opuščali, kot sta Ruby in Python.

  Skupnost razvijalcev za Javo je tudi večja, kar lahko olajša iskanje talentov v prihodnosti.

  Kjer se .NET excels povezuje z Microsoftovimi orodji in storitvami. Če boste morali iz njih uporabiti več drugih orodij, boste verjetno lažje delali z .NET.

 • Kako Java primerja Ruby on Rails?

  Več neodvisnih preizkusov primerjalne analize je pokazalo, da imajo Java aplikacije boljše delovanje kot aplikacije Ruby on Rails – preprosto tečejo hitreje. Počasnejša hitrost ne preseneča, saj je treba Ruby razlagati.

  Vendar hitrost teka ni vse. Aplikacije za tirnice se običajno razvijejo hitreje.

 • Kako se Java na strani odjemalca primerja s Flashom?

  Obe tehnologiji imata podobne zmogljivosti, vendar je Java veliko bolje podprta na vseh platformah. Je tudi odprtokodna.

  Vendar pa oba potrebujeta vtičnike brskalnika in bodo sčasoma nepotrebni zaradi dodatkov k HTML5.

 • Kako se Java na strani odjemalca primerja s Silverlight?

  Če ne potrebujete določenega orodja, ki je na voljo samo v Silverlightu, bo Java boljša možnost, saj je na voljo v skoraj vseh sistemih.

  Vendar ima Silverlight nekaj resnično edinstvenih funkcij (kot je globinski zoom), zato ga boste morda morali uporabiti, odvisno od vaših zahtev.

 • Kaj je JSP?

  JSP je kratek za Java Server Pages, zgodnjo uporabo Java tehnologije za dinamične spletne vsebine.

  Majhne koščke kode Java lahko vgradimo v dokumente HTML in rezultati izvajanja te kode se med izvajanjem prenesejo na spletni strežnik. Zelo je podoben PHP.

 • Kako se JSP primerja s PHP?

  Če želite v dokumente HTML vstaviti majhne koščke strani na strežniku, uporabite PHP. Javo shranite za, če želite uporabiti celoten okvir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me