Best PayPal gostovanje: kdo je najboljši za vaše spletno mesto? [Posodobljeno: 2020]

Primerjajte PayPal gostovanje

Če imate spletno trgovino in želite svojim strankam ponuditi možnost, da plačujejo njihove nakupe s PayPalom, se boste prepričali, da je ponudnik gostovanja vrhunski. Preberite nadaljevanje in razložili vam bomo PayPal gostovanje ter priporočili nekaj odličnih ponudnikov gostovanja za vas.


PayPal je mogoče integrirati na spletno mesto s pomočjo HTML-ja, gumba PayPal in kot del programske opreme nakupovalnih košaric ali platforme za e-trgovino. Vsak ponudnik gostovanja bo podpiral integracijo PayPal, pod pogojem, da je platforma, ki pooblašča spletno mesto, združljiva s strežniki gostitelja.

Spodaj vam ponujamo podrobno razčlenitev priporočenih gostiteljev, tukaj pa je predogled najboljših 5 gostiteljev za PayPal:

 1. SiteGround
  – Naš skupni gostitelj z oceno # 1
 2. Bluehost
 3. A2 gostovanje
 4. HostPapa
 5. HostGator

Kako smo izbrali najboljše gostitelje za PayPal?

Pregledali smo 1500 programov gostovanja in izbrali tiste, ki omogočajo transakcije s PayPalom. Gostitelji smo nato uvrstili v ožji izbor za splošno delovanje, lastnosti, ceno in odlično podporo strankam.

Nazadnje smo uporabili našo obsežno bazo podatkov z več kot milijonom besed pristnih mnenj kupcev, da smo identificirali prvih 10 gostiteljev za PayPal.

Kaj boste izvedeli

Ali želite plačati za spletno gostovanje s PayPalom? Ali pa ga želite uporabiti za omogočanje transakcij na spletnem mestu za e-trgovino?

Katere platforme za e-trgovino drugih proizvajalcev vam omogočajo, da zgradite PayPal izkušnjo nakupovanja? Kaj bi morali iskati pri spletnem gostitelju? Kateri so vaši naslednji koraki?

Naučili se boste odgovorov na ta vprašanja in kakšne so vaše možnosti e-trgovine PayPal.

Želite pospešiti svojo odločitev? Dobili boste tudi moja najboljša 3 priporočila za gostovanje.

spletni gostitelji paypal

Gostitelji, ki sprejemajo PayPal

Nekateri lastniki spletnih strani raje plačujejo za spletne nakupe s PayPalom. Medtem ko mnogi gostitelji sprejemajo plačilo z vašega računa PayPal, pa vsi ne. Gostiteljske družbe, predstavljene na tej strani, z veseljem dovoljujejo plačila s PayPalom.

Kaj pa gostitelji, ki vam omogočajo sprejemanje plačil s PayPal računom?

Kratek odgovor: večina gostiteljev vam omogoča, da sprejmete PayPal – ker to storite s preprostimi kodami, lahko kopirate in prilepite v svoj HTML, čeprav obstajajo različne stopnje podpore za napredne funkcije.

Ali potrebujem račun trgovca?

Načrtovanje prodaje izdelkov ali storitev na spletu? Potrebovali boste račun trgovca če želite sprejeti plačila s kreditno kartico ali debetno kartico. Tradicionalni trgovski računi so lahko dragi tako za zagon kot za vzdrževanje.

Zato številna podjetja nalagajo minimalni znesek nakupa za uporabnike kreditnih kartic –pokrije pristojbine plačati morajo za vzdrževanje svojih trgovskih računov pri ponudnikih kreditnih kartic. Uporaba PayPal vam omogoča, da preskočite težave trgovskega računa, ker PayPal je račun trgovca.

Kakšne so prednosti uporabe PayPal-a kot moje storitve primarnega plačila?

Dokaz o plačilu PayPalSpletno mesto PayPal ima interaktivni demo, ki ga lahko preizkusite. Pokazal vam bo natančno, kakšna je izkušnja stranke, ko opravi spletno transakcijo s PayPalom.

PayPal je a storitev prehodnih plačil in je daleč najbolj uporabljana možnost na spletu. Ko boste zbrali plačilo, ga lahko pozneje nakažete na svoj bančni račun. Za veliko število podjetij je PayPal prihranil tone denarja pri plačilu.

PayPal vam omogoča, da pozneje zbirate podatke o plačilih na spletnem mestu, ki jih želite obdelati, omogočite dostop do računa več zaposlenim, prilagodite plačilno stran tako, da ustreza videzu vašega spletnega mesta in še več.

Kot dodaten bonus imajo stranke številne spodbude za uporabo PayPala v nasprotju s tradicionalnimi plačili s kreditnimi karticami:

ZasebnostVarnostUčinkovitostCena
PayPalTrgovci ne vidijo podrobnosti o strankahInformacije so strogo zasebne, podatki o strankah so varniTakojšnja plačila, shranjeni podatkiprost
Plačilo s kreditno karticoTrgovci imajo neposreden dostop do podrobnosti o strankahZaradi tega, da ima trgovec dostop do informacij strank, izpostavljenost kraji povzroči tveganjeVzame si čas in je treba ponovno vnesti podatkeTrgovci pogosto zaračunavajo pristojbine

Možnosti za integracijo PayPal s svojim spletnim mestom

Integracija gumba PayPalPri integraciji PayPala lahko izbirate med različnimi gumbi in funkcionalnostmi.

Na voljo v številnih državah, Pristojbine za PayPal se razlikujejo glede na lokacijo in obseg prodaje. Tako kot pri tradicionalnem računu trgovca se morate prijaviti, če želite izkoristiti rešitev, ki jo gosti spletno mesto. Vloge se pregledajo in odobrijo v petih do sedmih delovnih dneh.

PayPal lahko v vaše spletno mesto integrirate s HTML, z gumbom API ali prek nakupovalnih vozičkov ali platforme za e-trgovino. Če niste vešči HTML ali kode, je najboljši način integracije prek platforme za e-trgovino.

Preverite zahteve gostitelja preden se prijavite za račun, da zagotovite združljivost.

z uporabo paypala

Najboljše storitve spletnega gostovanja za zbiranje plačil s PayPalom

Na srečo obstajajo veliko načinov za sprejem plačila preko PayPala, ponavadi imate v načrtu spletnega gostitelja vsaj nekaj možnosti.

Razen gradnje lastnega spletnega mesta od nič, večina gostiteljev ponuja 1 ali 2 glavna načina za dodajanje funkcionalnosti e-trgovine na vaše spletno mesto in sprejemanje plačil strank s PayPalom.

PayPal z vozički za e-trgovino in graditelji spletnih mest

Najbolj priljubljena možnost je, da vam omogočite namestitev odprtokodnega nakupovalnega vozička za e-trgovino. Običajno se to izvede prek nadzorne plošče cPanel, ki vključuje namestitveni skript ki vam omogoča, da izberete želenega.

Druga možnost za gostitelje je ponuditi ustvarjalca spletnih strani, ki vam omogoča ustvarjanje preprostega spletnega mesta prek vmesnika povleci in spusti. To ni tako pogosto, vendar ga nekateri gostitelji ponujajo kot možnost. Običajno so na voljo s plačilnim prehodom PayPal, čeprav se med gostitelji razlikuje.

Prednosti kupcev uporabe PayPal za nakupe

Poleg tega pridobitev prijaznega gostitelja PayPal ni samo za vas. Kupci imajo ključne spodbude za uporabo spletnih trgovin s podporo PayPal. Če jim boste zagotovili zadovoljstvo, se bo faktor zaupanja vašega podjetja izboljšal.

Razen, da zaupate ugodnosti, bi morala biti podjetja, ki ne podpirajo PayPala, pripravljena izgubiti stranke. Tukaj je nekaj kupcev 6 prednosti uporabe PayPala:

 1. Prilagodljivost
 2. Enostavnost prenosa
 3. Varnost kartic in podatkov
 4. Popusti
 5. Stroški
 6. Uporabnikom prijazne aplikacije

Prilagodljivost

Pošiljanje denarja s PayPalomNe bi bilo bolj preprosto pošiljati denarja z enega računa na drugega – vaše stranke to cenijo.

Stranke imajo lahko več bančnih računov, vezanih na račun PayPal. Tako lahko izbirajo med njimi več načinov plačila, samo z enim računom. PayPal varno shranjuje tudi podatke o plačilu, s čimer prihrani čas.

kupon za spletno gostovanje

Iščete veliko na PayPal gostovanju?
SiteGround – ocena naših bralcev # 1 – nudi odlično PayPal podporo in napredno varnost. Zdaj lahko naši bralci prihranijo do 67% na teh priljubljenih načrtih. Uporabite to posebno povezavo za popust
da se dogovori.

Enostavnost prenosa

Kupci bi se lahko borili za sredstva. PayPal omogoča hiter in preprost prenos sredstev iz enega računa v drugega. Uporabniki so preprosto dolžni vnesti prejemnikov e-poštni naslov in sredstva so prek njega!

Varnost kartic in podatkov

PayPal varno shranjuje podatke o kreditni kartici in računu. To odpravlja težave kupcev, ki morajo med vsakim nakupom ponovno vnesti podrobnosti. Časi odjave so pogosto manj kot 1 minuto.

Popusti

Številne uporabnike PayPal spodbudijo sponzorske sheme PayPal. Ker so pogosto upravičeni do bonov in popustov, PayPal je postal glavni vir plačila.

Stroški

Brezplačno je! Moram povedati več? Vaše stranke lahko uporabljajo PayPal za nakup z vašega spletnega mesta, brez dodatnih stroškov.

Uporabnikom prijazne aplikacije

Obstajajo uradne mobilne aplikacije za naprave iOS in Android. PayPal je torej, združljiv z več platformami in enostaven za dostop od kjer koli.

e-trgovina paypal

Najbolj priljubljene možnosti programske opreme za e-trgovino za PayPal gostovanje

Na voljo imate kar nekaj možnosti za spletno mesto za e-trgovino, ki mora sprejeti plačilo z debetno kartico ali kreditno kartico prek PayPala.

Številne od teh vključujejo PayPal Payment Pro (prej imenovano “plačilo s spletnim mestom”), ki strankam omogoča plačilo, ne da bi zapustili vaše spletno mesto..

Tukaj so 5 najbolj priljubljenih do zdaj:

 • Magento
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • Zen Cart
 • Shopify

Ko se prijavite za večino načrtov gostovanja, boste dobili dostop do nadzorne plošče. CPanel je trenutno najbolj priljubljena nadzorna plošča.

Magento

Ena najmočnejših platform za e-trgovino. Ima kar precej učne krivulje, vendar ga je mogoče konfigurirati za skoraj vsako spletno trgovino. PayPal je glavni partner in ga je enostavno vključiti v vaše spletno mesto.

PrestaShop

Sodoben, preprost način za izgradnjo spletne trgovine. Vaša trgovina bo samodejno za mobilne naprave, in lahko sprejemate plačilo od strank po vsem svetu. PayPal je mogoče integrirati s preprostim dodatkom.

OpenCart

Deluje in je videti podobno kot WordPress iz zaledja (vendar povsem drugačen del programske opreme) in ima vgrajenih več funkcij za optimizacijo iskalnikov. Svoje spletno mesto lahko konfigurirate prek teme in končnice. Omogočanje PayPal-a je preprosto.

Zen Cart

Ni tako moderna kot druge možnosti, vendar jo je mogoče dodati na spletna mesta, izdelana po meri, da omogočite funkcionalnost nakupovalnih košaric. Trdna možnost, ki obstaja že leta in podpira PayPal.

Shopify

Shopify demonstracijoKratek prikaz demo shopa na spletu.

PayPal je zelo iskana možnost plačila za Shopify. Kot enostaven za uporabo graditelja spletnih strani s PayPal podporo in svež uporabniški vmesnik, je priporočljiva izbira.

Namestitev izbrane programske opreme

V cPanelu je vaš gostitelj verjetno namestil samodejni namestitveni skript, kot je Softaculous. Ti namestitveni program vam omogoča, da iščete in izbirate med več sto odprtokodnih programskih izdelkov.

Specifične možnosti so odvisne od uporabljenega namestitvenega programa za skripte, večina pa bo podpirajte vseh 5 zgornjih možnosti.

najboljši Paypal spletni gostitelji

Moji 3 najljubši ponudniki gostovanja, PayPal

Tekoči splet

Za resne spletne trgovine, Tekoči splet je gostiteljsko podjetje, ki ga je treba premagati.

Njihovi načrti so usmerjeni v visoke zmogljivosti, kar pomeni, da bodo vaše stranke hitro in gladko doživele.

Tekoči splet ima tudi 24/7 podporna ekipa, kjer imajo vsi člani več sto ur treninga.

tekoči spletni paypal

S tekočimi spletnimi načrti dobite dostop do popolnoma založenega cPanela, ki vam bo omogočil namestitev vseh priljubljenih odprtokodnih rešitev za e-trgovino, ki so združene s PayPalom.

Poleg tega njihovi upravljani WordPress načrti
so popolni, če poskušate ustvariti visokozmogljivo trgovino WooCommerce.

Yahoo gostovanje

Na drugem koncu spektra je Yahoo-ovo majhno gostovanje kot nalašč za majhne ali začetne e-trgovine.

Obstaja le nekaj preprostih, poceni skupnih gostovalnih načrtov
na izbiro.

Vsi podpirajo WordPress, prihajajo pa tudi s spletnim ustvarjalcem spletnih strani.

yahoo gostovanje paypal

Če uporabljate ustvarjalca spletnega mesta, potrebujete le nekaj klikov, da omogočite plačilo s PayPalom brez kodiranja.

Vsi načrti Yahooja imajo 24-urno podporo in trdno bazo znanja.

Končno dobite brezplačne reklamne kredite, brezplačno ime domene
, in a brezplačno SSL potrdilo.

Bluehost

BlueHost je še ena možnost, če iščete poceni gostovanje
za več spletnih mest, vendar ponuja večjo razširljivost z možnostjo nadgradnje na VPS ali namensko gostovanje>.

bluehost paypal

Bluehost ponuja načrt gostovanja, ki je prilagojen posebej za WooCommerce, vsi drugi načrti pa so opremljeni s cPanelom in namestitvijo skriptov za drugo programsko opremo za e-trgovino..

Tam je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
v vseh načrtih Bluehost, če želite to preizkusiti.

spletno gostovanje Paypal

Pomembne funkcije spletnega gostovanja za lastnike spletnih podjetij

Nakupovalna košarica PayPal za sprejem plačila je pomemben del uspešnega spletnega mesta za e-trgovino, toda pri izbiri gostiteljskega paketa je še več tega, kar morate pregledati..

Tu so še druge najpomembnejše stvari, ki jih je treba iskati pri spletnem gostitelju:

 • Stroški domenskega imena – Nekateri spletni gostitelji strankam ponujajo brezplačno ime domene. Nekateri gostitelji priročno ponujajo registracijo domen, drugi pa ne.
 • Nadzorna plošča – Ali ima vaš račun priloženi cPanel? Če je manj znana nadzorna plošča, morda nima veliko možnosti, prijaznih PayPal.
 • SSL potrdila – Nekateri gostitelji vam za SSL certifikat veliko zaračunajo, kar je v spletnih trgovinah nujno.
 • Email naslov – Ali morate za e-poštni naslov doplačati? Večina gostiteljev vam bo brezplačno dodelila omejeno število.

Na koncu ne pozabite, da imajo nekateri spletni gostitelji močne podporne skupine, ki vam bodo pomagale, če imate težave pri integraciji PayPala, drugi pa ne.

Druge funkcije v storitvi Plačila

 • Bitcoin
 • prost

spletne ponudbe gostovanja

Iščete veliko na PayPal gostovanju?
Bluehost olajša nastavitev PayPala. In nudijo 24/7 podporo strankam. Zdaj lahko prihranite do 65% na njihovih uporabniku prijaznih načrtih. Uporabite to povezavo za popust
da bi sklenili posel in danes začeli plačevati prek spleta.

Pogosto zastavljena vprašanja PayPal

 • Kaj je PayPal?

  PayPal je storitev, ki omogoča pošiljanje in prejemanje plačil prek spleta z e-poštnimi naslovi. So največje svetovno podjetje za spletne storitve za plačilne storitve. PayPal je zasebno podjetje in ni zakonsko razvrščeno kot banka v vseh državah, ampak kot plačilni posrednik, zato se predpisi za PayPal uporabljajo nekoliko drugače kot za tradicionalne banke.

  Račune lahko pošiljate tudi s PayPalom, nastavite ponavljajoča se avtomatska plačila naročnine, obdelujete plačila s kreditnimi karticami na telefonu in integrirate PayPal na svoje spletno mesto z enostavno integracijo nakupovalnih vozičkov in API-jev.

 • Kakšne načrte ponuja PayPal?

  PayPal ponuja tri vrste računov:

  1. Osebni računi so namenjeni potrošnikom, ki želijo uporabljati PayPal za spletno nakupovanje in za večino transakcij ne zaračunavajo nobenih pristojbin.
  2. Premier računi so za člane PayPal z velikim obsegom transakcij ali pa morajo imeti možnost sprejemanja plačil s kreditno kartico.
  3. Poslovni računi vključujejo veliko več funkcij, kot so možnost uporabe imena podjetja ali skupine za svoj račun, nižje pristojbine za transakcije z večjim obsegom in možnost sprejemanja plačil od ljudi brez PayPal računov.

  Tako premijski kot poslovni računi imajo dodatne funkcije, kot so neomejeno plačevanje s kreditnimi karticami, možnost sprejemanja samodejnih plačil za naročnino, več prijav in telefonska podpora.

 • Kakšne pristojbine zaračunava PayPal?

  PayPal kupcem ne zaračuna nobenih provizij, prodajalcem pa se običajno zaračuna odstotek plus pavšalna provizija na transakcijo, mesečnih pristojbin pa za osnovne načrte ni. Odstotek se lahko razlikuje za mednarodno prodajo, velike popuste, neprofitne organizacije in druge dejavnike. Za osebne račune PayPal ne zaračuna nobenih nastavitvenih pristojbin, mesečnih pristojbin ali pristojbin za odpoved, za razliko od številnih tradicionalnih trgovskih računov. Nekateri načrti PayPala pa zaračunavajo mesečno pristojbino.

 • Kaj so PayPal Payments Advanced?

  PayPal Payments Advanced je program, ki je na voljo za majhno mesečno naročnino, ki vključuje dodatne funkcije za trgovce. S PayPal Payments Advanced dobite spletno izdajanje računov PayPal in orodja za plačevanje z mobilnimi napravami, vaše stranke pa lahko odjavijo in obdelujejo svoja plačila, ne da bi kdaj zapustili vaše spletno mesto. Prav tako prejmete brezplačni čitalnik kartic za osebno obdelavo plačil s svojim pametnim telefonom in za vaše stranke lahko ponudi neobrestno financiranje.

 • Zakaj ljudje uporabljajo PayPal za sprejem plačil in ne za neposredno plačilo?

  Za sprejem plačil s kreditno ali debetno kartico morajo podjetja vzpostaviti račune trgovcev. Trgovski računi običajno zaračunavajo mesečne pristojbine poleg pristojbin na transakcijo in so za mala podjetja lahko zelo draga. Eden od pomembnih razlogov za priljubljenost PayPala je, da ni mesečnih pristojbin za sprejem plačil, temveč samo pristojbine na transakcijo.

 • Ali obstajajo pomanjkljivosti pri uporabi PayPal?

  Pravni status PayPala je nekoliko zapleten. V nekaterih državah je zakonito razvrščen kot banka, v drugih pa ne.

  V ZDA PayPal ne velja za banko, ampak za plačilni posrednik. Posledično stanje na računih PayPal v Združenih državah ne koristi zavarovanja FDIC, pred goljufijami prodajalcev pa so zaščitene le transakcije s kreditnimi karticami, ne debetne kartice ali bančne transakcije..

  Nekateri se pritožujejo, da PayPal zadrži denar ali zakasni transakcije, zaradi česar prodajalci ne morejo umakniti denarja, ki so ga poslali kupcem.

 • Kakšne možnosti so za PayPal za prejem plačil?

  Nekatere priljubljene alternative PayPalu za plačilne procesorje in bančne račune trgovcev vključujejo Stripe, Amazon Payments, 2Checkout in E-Junkie.

 • Kako se PayPal primerja z Stripe?

  Stripe je plačilni procesor za podjetja s sedežem v ZDA in Kanadi, ki so primerljive s plačili PayPala. Stripe je na voljo za integracijo s storitvami e-trgovine, kot so Shopify, BigCommerce in WooCommerce, in se lahko vključi v WordPress spletna mesta s pomočjo vtičnikov.

  Za razliko od PayPal-a, plačilni obrazci Stripe potekajo samostojno in se izvajajo na vašem spletnem mestu, plačila pa nakažejo na vaš bančni račun samodejno, medtem ko plačila s PayPal-om končajo v stanju na vašem računu PayPal in jih je treba ročno umakniti. Vendar ima Stripe čakalno dobo sedem dni, preden boste prejeli svoj denar.

 • Kako se PayPal primerja z Amazon Payments?

  Amazon Payments je plačilni procesor in bančni račun trgovca s pristojbinami, primerljivimi s PayPalom. Z uporabo Amazon Payments lahko za svoje spletno mesto nastavite preproste gumbe za nakup “ali kupite zdaj” ali ustvarite popolnoma integriran nakupovalni voziček s pomočjo programske opreme, kot so CoreCommerce, 3dcart ali ShopSite.

  Amazon Payments čaka 3-5 dni na transakcije. Vaš denar samodejno nakaže na izbrani bančni račun. Za vzpostavitev integracije je potrebno nekaj tehničnega znanja; poleg tega pa zadržijo del vašega zaslužka kot blazino proti povračilom stroškov.

 • Kako se PayPal primerja z 2Checkoutom?

  2Checkout je plačilni procesor in bančni račun trgovca, ki je na voljo v kateri koli državi. Njene pristojbine v ZDA so primerljive s plačili PayPala, v drugih državah pa višje. Vaša sredstva se vam sprostijo vsak četrtek.

  Glavna prednost 2Checkout-a je, da so na voljo v mnogih državah, kjer PayPal ni.

 • Kako se PayPal primerja z E-Junkiejem?

  E-Junkie je priljubljena možnost za prodajo digitalnih izdelkov, saj lahko kupcu avtomatično pošljejo digitalno blago takoj po nakupu. Povezave za prenos prenehajo potekati po nekaj prenosih ali določenem časovnem roku, kar varuje vaše digitalno blago pred piratskim ali deljenjem z drugimi.

  Za razliko od PayPala, E-Junkie sploh ne zaračunava nobenih transakcijskih provizij; samo pavšalna mesečna pristojbina glede na število izdelkov, ki jih prodajate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map