Best CloudLinux gostovanje 2020? Komu se je treba izogniti

Primerjajte gostovanje v oblaku CloudLinux

CloudLinux je OS, ki se uporablja v okoljih gostovanja v skupni rabi. Ključne ranljivosti v skupnem gostovanju rešuje z izolacijo uporabnikov na strežniku. To preprečuje, da bi varnostni problemi ali prekomerna poraba virov vplivali na druge najemnike.


Uporabniki dobijo visoko zmogljivost VPS gostovanja z nizkimi stroški. Če želite uporabljati skupno gostovanje, priporočamo, da izberete gostitelja, ki izolira račune z uporabo CloudLinuxa ali podobne tehnologije.

Tukaj je najboljših 5 možnosti naših strokovnjakov za najboljše gostovanje v oblaku CloudLinux:

 1. A2 gostovanje
  – Impresivne hitrosti strežnika, brezplačen SSL in selitev
 2. HostPapa
 3. Gostovanje
 4. FastComet
 5. TMD gostovanje

Kako smo izbrali najboljše gostitelje CloudLinux-a?

Analizirali smo na stotine ponudnikov gostovanja in izbrali tiste z vrhunsko hitrostjo strežnika, varnostjo in najboljšo uporabniško podporo. Poleg tega smo upoštevali tudi čas delovanja, enostavnosti uporabe, zanesljivosti in splošne vrednosti.

Upoštevali smo tudi podatke in vpoglede na tisoče pregledov uporabnikov, izpeljane iz naše lastniške baze podatkov.

Kaj je CloudLinux?

Linux je iz več razlogov izbran operacijski sistem za večino strežnikov spletnega gostovanja. Zaradi uporabniških dovoljenj je model običajno bolj varen kot Windows, lahko deluje nenehno brez ponovnega zagona za nedoločen čas, ne da bi upočasnil ali “puščal” pomnilnik, in podpira virtualizacijo bolje kot katero koli drugo možnost.

Ali so vse distribucije Linuxa ustvarjene enako? Ne. Določene distribucije so zasnovane s posebnimi cilji. Ubuntu je na primer namenjen uporabnikom namiznih računalnikov, medtem ko je Red Hat narejen za uporabo v velikih podjetjih. Pred kratkim se je razvil razmeroma nov distro, CloudLinux, da bi zadostil specifičnim potrebam podjetij za spletno gostovanje, ki ponujajo skupne in VPS načrte gostovanja.

CloudLinux je komercialno razvita distribucija Linuxa, namenjena lažjemu, varnejšemu in bolj donosnemu deljenju spletnega gostovanja. Ima številne funkcije, ki so posebej dodane za obravnavanje splošnih vprašanj upravljanja skupnega gostovanja.

Glavne funkcije in moduli CloudLinux-a

Omejitve lahkega virtualiziranega okolja (LVE)

S CloudLinuxom lahko skrbnik gostovanja nastavi posebne omejitve za kupca prek CPU, IO, pomnilnika, števila procesov in sočasnih povezav. To lahko pomaga pri dveh različnih primerih uporabe:

 • Nastavitev različnih paketov gostovanja za različne stranke po različnih cenah, ki jih je mogoče na enem samem (resničnem ali virtualnem) strežniku postreči iz istega OS-a.
 • Z lahkoto ugasnite nasilneže in slabe igralce, ne da bi drugim težavam, ki si delijo strežnik, povzročale težave.

Guverner MySQL

Velika večina načrtov gostovanja v skupni ponudbi nam omogoča, da baze podatkov MySQL zaženemo aplikacije, kot so WordPress, Drupal, Joomla in Magento.

Z modulom MySQL Governor CloudLinux ponuja nabor pripomočkov za spremljanje in upravljanje uporabe MySQL v okolju skupnega gostovanja. Vsako nit MySQL spremljamo posamično, da v realnem času ustvarimo statistiko porabe CPU in V / I. To omogoča gostovanje skrbnikov, da takoj odkrijejo zlorabo ali preprosto slabo pisanje poizvedb in se ustrezno odzovejo z ustavljanjem, sporočanjem uporabnikov ali drugimi dejanji..

kupon za spletno gostovanje

Iščete pravega gostitelja CloudLinux?
A2 gostovanje je na naših nedavnih hitrostnih in hitrostnih preizkusih zasedlo prvo mesto. Trenutno lahko prihranite do 50% na njihovih načrtih gostovanja. Uporabite to posebno povezavo za popust
in se povežite danes.

CageFS

Datotečni sistem CageFS deluje za vsakega uporabnika in tako posamično zajema vsakega gostitelja. To uporabnikom strank preprečuje, da bi videli druge uporabnike ali njihove občutljive podatke.

CageFS zagotavlja tudi varnost pred večino oblik eskalacije privilegijev in napadov razkrivanja informacij.

Kupcem ni vidna nobena od teh izboljšav – zaščitene so, ne da bi jim bilo treba skrbeti za varnostne nastavitve ali spremeniti, kako njihovi skripti običajno obravnavajo dovoljenja datotek.

SecureLinks

SecureLinks deluje na ravni jedra, da poveča varnost tako, da prepreči vse znane oblike napadov simboličnih povezav.

Izbira PHP

PHP Selector sodeluje s CageFS in tako vsakemu gostitelju gostitelju omogoči, da izbere svojo specifično različico PHP-ja, pa tudi, katere module in različice bo uporabil s PHP. To strankam omogoča večjo prilagodljivost in nadzor nad njihovim gostiteljskim okoljem.

CloudLinux tudi pospeši proces posodabljanja PHP-ja, kar vodi k večji varnosti in krajšim izpadom, povezanim z vzdrževanjem.

Podobna orodja za druge jezike strankam omogočajo, da izberejo svojo različico Ruby in Python.

Optimalni predpomnilnik

Večina gostujočih strank gostovanja uporablja eno od peščice priljubljenih aplikacij – WordPress, Joomla, Drupal, Magento. Če veliko strank na enem strežniku uporablja (na primer) WordPress, se ogromno število pogosto branih datotek (jedro WordPress-a) podvaja nad in znova.

Običajno te podvojene datoteke obravnavajo kot ločene enote s predpomnilnimi motorji, kar vodi do številnih odvečnih V / I.

Optimalni predpomnilnik prepozna, ko so datoteke različnih uporabnikov pravzaprav natančne podvojenice in jih predpomni kot en sam vir, kar izboljša uspešnost V / I za 20% do 30%.

Mod_lsapi

Mod_lsapi je nadomestna možnost za druge PHO module Apache, kot so SuPHP, FCGID, RUID2 in ITK. To je najhitrejši in najzanesljivejši način za streženje PHP strani iz Apache, ima nizek odtis pomnilnika in razumevanje PHP direktiv iz datotek .htaccess.

Glavne prednosti za CloudLinux

Stabilnost

Nadzor uporabe in natihovanje najemnika skupaj s poglobljenim nadzorom MySQL v realnem času pomagata preprečiti trke in zlorabe uporabe, kar vodi v bolj stabilno in predvidljivo okolje gostovanja.

Gostota

Tradicionalno so strežniki v skupni rabi morali ohraniti veliko “prostora za mahanje”, da bi ohranili stabilnost v primeru nenadnih trkov uporabe. Običajno je, da kadar koli uporabljate le 20% do 30% virov strežnika.

Zmožnost zniževanja zahtev glede uporabe prek Optimum Cacheja in boljše napovedovanje in nadzor nad povpraševanjem prek upravitelja LVE omogoča gostovanje skrbnikov, da drastično povečajo gostoto, z običajnimi stopnjami uporabe do 80% zmogljivosti.

Varnost

Modula CageFS in Secure Links delujeta skupaj, da preprečita večino tako neposrednih napadov kot nenamernih kršitev varnosti.

Donosnost

CloudLinux lahko na več načinov poveča donosnost ponudnika gostovanja v skupni rabi:

 • Povečanje gostote znižuje stroške strežnika.
 • Podrobna poročila o uporabi LVE in MySQL Governor olajšajo prodajo kupcev z visoko uporabo do ustreznejših načrtov VPS. To povečuje njihovo vrednost kot kupci in omogoča tudi večjo gostoto kupcev na skupnih strežnikih.
 • Manj varnostnih groženj znižuje stroške podpore.

spletne ponudbe gostovanja

Iščete odličen posel v oblaku CloudLinux?
Naši bralci lahko trenutno prihranijo do 87% na Hostingerjevih načrtih. Uporabite to povezavo za popust
da se dogovori.

Tesno povezane funkcije

 • rdeč klobuk
 • CentOS
 • Debian
 • Fedora
 • Ubuntu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me