StartLogic v letu 2020: Kaj pravijo ocene strank StartLogic?

StartLogic Uvod

StartLogic je sestrsko podjetje iPowerja, ponudnika gostovanja, ki sem ga že pregledal za to spletno mesto. Tako kot iPower je StartLogic ustanovil Thomas Gorny in na enak način združil v veliko skupino Endurance International. Ker sta si podjetji tako podobni, naj bi ta pregled zagotovil le kratek pregled njegovih storitev.


Spletno mesto StartLogic je malo, vendar je videti, da podjetje še vedno ima sedež v ZDA. Ponudnik gostovanja se ponaša z več nagradami, vendar se zdi, da so vse to pred združitvijo z EIG, za katero se zdi, da se je zgodila nekje okoli leta 2007. Spletno mesto trdi, da oskrbujejo več kot 100.000 strank.

StartLogic načrti gostovanja

StartLogic ponuja tri načrte za skupno gostovanje.

 • PersonalLogic je omejen, poceni načrt, ki ga tržijo začetniki. Pro Logic je dejansko nadgradnja tega načrta, ki vključuje brezplačna darila, neomejena sredstva in orodja za e-trgovino. Pro Logic strankam omogoča tudi gostovanje neomejenih domen. Kaže, da oba temeljita na Linuxu.
 • Načrt programa WindowsLogic je enakovreden načrtu ProLogic, vendar je na voljo na strežniku Windows 2003. Stranke lahko gostijo neomejene domene v programu WindowsLogic.
 • StartLogic poleg deljenega gostovanja ponuja še tri načrte gostovanja VPS: VPSLogic, VPSLogic Pro in VPSLogic Premium. Količina diskovnega prostora, pasovne širine in pomnilnika se poveča s ceno, prav tako pa tudi število domen, ki jih lahko gostite. Vsi načrti vključujejo en naslov IP.

StartLogic Uptime / mirovanje

Podjetja za spletno gostovanje v lasti EIG na splošno ne zagotavljajo nobene garancije za uptime in zdi se, da se StartLogic ne razlikuje. Podjetje tudi ne objavlja statistike nadgradnje.

Podatkovni centri StartLogića se nahajajo v Bostonu, MA v ZDA. Kaže, da jih podjetje nima v lasti. Skupaj dva podatkovna središča vsebujejo 800 strežnikov Dell, Specifikacija podatkovnega centra je dokaj standardna, varnost pa je zagotovljena na kraju samem 24/7. Oba objekta delujeta z močjo N + 1 in uporabljata odvečne usmerjevalnike, dve požarni zidovi in ​​tehnologijo strežnikov v gručah.

StartLogic podpora

Oddelek za podporo na StartLogic je odprt neprekinjeno, podpora pa je na voljo v klepetu v živo in telefonu (prek ameriške brezplačne številke). Ni jasno, kje je podporna skupina fizično nameščena.

Podporni portal StartLogic je precej podoben drugim podpornim območjem gostiteljev, ki jih ima EIG, z bazo znanja, uporabniškim vodnikom in vadnicami. Podprte informacije o podpori so dokaj osnovne, vendar bi bile dovolj za začetnika.

StartLogic v Novicah

Nisem uspel najti nobenega negativnega tiska na večjih tehnoloških straneh, ki se nanašajo na StartLogic. Uporabniki na forumih za spletno gostovanje so poročali o težavah, vendar je to precej pogosto pri ponudnikih gostovanja v skupni rabi. Ker ni nobenega uradnega, lahko domnevamo, da StartLogic ni imel večjih težav.

StartLogic Control Panel

V svojih načrtih gostovanja v skupni rabi StartLogic ponuja vDeck 3.0, enako nadzorno ploščo, ki jo ponuja iPower. To je enako, ne glede na to, ali ste izbrali Linux ali Windows gostovanje. Podjetje ne ponuja predstavitvene različice vDeck, vendar se zdi v primerjavi z nekaterimi pogostejšimi aplikacijami nadzorne plošče tam precej preprosta..

Na VPS načrtih ponuja StartLogic OpenVZ kot zabojnik, ki ga je mogoče namestiti v vrsto različnih vrst Linuxa, odvisno od lastnih želja stranke. Ni pa jasno, katere okuse Linuxa dejansko ponujajo.

StartLogic Extras

StartLogic na svojem najosnovnejšem načelu gostovanja v skupni rabi ponuja nekaj vnaprej konfiguriranih skript, vključno z Gbook, phpBB, Joomla in WordPress, ter nekaj sliknih galerij. Na voljo je tudi izbira orodij in predlog za oblikovanje spletnih mest, čeprav natančna določba ni določena.

Za dva dražja načrta v skupni rabi StartLogic ponuja trženjske dobropise za oglase na Facebooku, Googlu, Yahoo! / Bingu in YellowPages.com ter izbiro programov in skriptov za nakupovalne vozičke (samo za Linux). Reklamni krediti so vključeni tudi v načrte VPS, prav tako Virtuozzo.

Vsi načrti imajo brezplačno ime domene.

Pravilnik o garanciji / odpovedi jamstva za vračilo denarja StartLogic

Standardna 30-dnevna garancija za vračilo denarja je vključena v vse StartLogic načrte. Prekličite v 30 dneh in denar vam bo povrnjen v celoti, z odbitki za vsa imena domen, za katera ste morda zahtevali registracijo. Če imena domene ne želite obdržati, jo lahko izročite in StartLogic ne bo odšteval njene vrednosti od povračila.

Stranke, ki prekličejo po tem času, so upravičene do povračila, odštetega od pristojbine za odpoved v višini najmanj 35 USD, če gostitelja prejmejo 30-dnevno obvestilo.

StartLogic Povzetek

StartLogic je v smislu skupnega spletnega gostovanja dokaj standarden, neznaten gostitelj. Podjetje, ki ima v lasti StartLogic, EIG, je resnično množično in mnoga njihova gostiteljska podjetja so skoraj enotna v ponudbi gostovalnih izdelkov, ki jih ponujajo. StartLogic ni nič drugačen. Njihovi skupni načrti so zelo podobni njihovim konkurentom. Funkcije in cene so povsem standardne, podpora pa je tudi kopija drugih spletnih mest gostiteljev EIG.

Načrti VPS gostiteljev izgledajo dobro, vendar primanjkuje tehničnih informacij, ki bi lahko odložile poslovne stranke. Na primer, osnovni operacijski sistem Linux ni določen, informacije o načrtih VPS pa so dokaj podrobne.

Pogosta vprašanja StartLogic

 • Je StartLogic dobra izbira za začetnike?

  StartLogic trži kot odlična izbira za začetnike.

  Odvisno od tega, kateri načrt izberete, boste imeli dostop do nekaterih preprostih možnosti za izdelavo spletnih strani, ki vam bodo omogočile ustvarjanje preprostega modernega spletnega mesta, ne da bi morali vedeti nobeno kodo.

 • Ali lahko uporabljam sisteme za upravljanje vsebine, kot sta WordPress in Joomla?

  Mojo Marketplace je vključen v večino načrtov in omogoča hitro namestitev priljubljenih skriptov, kot so WordPress, Joomla in mnogi drugi.

  Vendar ne pozabite preveriti podrobnosti načrta, ki ga izberete, ker nekateri osnovni načrti morda ne vključujejo možnosti nameščanja skript, ki niso enostavni ustvarjalci spletnih strani.

 • Ali je vključena 24/7 tehnična podpora?

  Podpora za telefon, e-pošto in klepet v živo je na voljo 24/7.

  Vendar ni nobenih garancij ali smernic, s katerimi bi lahko vedeli, kako hitro lahko pričakujete odgovor. Zdi se nam, kot da lahko dobite podporo 24/7, vendar obotavljamo povedati, kako hitra bo.

 • Ali je na voljo integracija e-trgovine?

  Nekateri načrti vključujejo integracijo e-trgovine z nakupovalno košarico osCommerce, nakupovalno košarico Agora in Weebly eCommerce.

  Vsaka od teh rešitev za e-trgovino se precej razlikuje od drugih, zato si nekaj časa preučite, preden se odločite, kateri načrt je za vas najbolj smiseln.

 • Kakšen sistem za upravljanje baz podatkov je vključen?

  Vsi načrti vključujejo 1 ali več baz podatkov MySQL. Z bazami podatkov MySQL lahko upravljate s pomočjo aplikacije phpMyAdmin, ki je dostopna prek nadzorne plošče vašega računa gostovanja.

 • Ali so podatkovni centri zavarovani?

  Vsi podatkovni centri so zavarovani 24 ur na dan z varovanji na kraju samem ter z notranjimi in zunanjimi video sistemi zaprtega kroga.

 • Kje so podatkovni centri?

  StartLogic vzdržuje dva podatkovna centra, ki zasedata 2400 kvadratnih čevljev na območju Bostona, MA.

 • Kateri jeziki na strani strežnika so podprti?

  Vsi strežniki podpirajo PHP 4 in 5, Perl in Server Side Includes (SSI). Njihovi strežniki bodo prav tako dobro prikazovali spletne strani z jeziki na strani odjemalca, kot so HTML, CSS in JavaScript.

  Če nameravate uvesti kateri koli drug jezik razen HTML, CSS, JavaScript, PHP, SSI ali Perl, se morate posvetovati z njimi, da se prepričate, da lahko njihovi strežniki izvršijo kodo, preden od njih kupijo načrt..

 • Kateri operacijski sistem deluje na strežnikih?

  Nikjer na spletnem mestu izrecno ni navedeno OS, nameščeno na skupnih strežnikih.

  Če pa izberete načrt navideznega zasebnega strežnika (VPS), omogočajo namestitev operacijskega sistema Linux po vaši izbiri. Ta izbira kaže, da vsi deljeni strežniki izvajajo neko različico Linuxa, ki je značilna za gostovanje v skupnem strežniku.

 • Ali so na voljo računi preprodajalcev?

  Da. na voljo je program računa za prodajalce z imenom WholesalePlus Reseller. Če želite svojim strankam ponuditi spletno gostovanje, je preprost račun s preprostimi orodji za upravljanje strank.

 • Kakšne vrste izobraževalnih virov so vključene?

  Obstaja obsežen center za pomoč, ki vključuje veliko priročnikov za uporabnike, ki vam pomagajo rešiti uvodne težave, kot sta konfiguriranje e-pošte in upravljanje imena domene, ter naprednejše teme, kot je nastavitev spletnega mesta za e-trgovino.

  Poleg tega je na voljo tudi baza znanja s stotimi članki o določenih temah, povezanih z gostovanjem.

 • Se bo moja načrtna cena spremenila po prvem letu?

  Skoraj vsi ponudniki gostovanja ponujajo diskontirano uvodno ceno, ki ji sledi običajna stopnja, ki je običajno bistveno več od znižane stopnje.

  Torej, da, pričakujete, da se bo vaša stopnja po uvodnem obdobju zvišala, vendar to velja za številne ponudnike gostovanja. Cena, ki vam bo zaračunana po uvodnem obdobju, je na voljo v bazi znanja.

 • Neomejen diskovni prostor in pasovna širina sta vključena v vse načrte?

  Večina načrtov strežnikov v skupni rabi vključuje neomejen prostor na disku in pasovno širino, kot velja za številne ponudnike gostovanja v skupni rabi strežnikov.

  Če pa vaša uporaba presega tisto, kar velja za običajna spletna mesta za osebna in mala podjetja, boste morda morali nadgraditi svoj načrt.

 • Ali bom imel dostop do katere koli statistike uporabnikov?

  Na svojem spletnem mestu lahko vnesete statistiko najboljših v razredu, ki jo opravi Google Analytics, tako da preprosto vnesete malo HTML-ja. Poleg tega je na voljo tudi vgrajen program za grafično spletno statistiko za poenostavljen pregled dejavnosti vašega spletnega mesta.

 • Do katere vrste nadzorne plošče gostovanja bi imel dostop?

  Vsi računi gostovanja so opremljeni z nadzorno ploščo vDesk 3.0 za poenostavitev upravljanja funkcij računa gostovanja.

 • Ali lahko uporabnika FTP uporabim za prenos datotek na svoj račun gostovanja?

  Da. Vsi načrti vključujejo varen FTP dostop za enostaven prenos datotek na strežnik.

 • Ali so vključene avtomatske varnostne kopije?

  Vsak dan se varnostno kopirajo vsi strežniki. Če bi se datoteke vaše spletne strani kdaj izgubile, bi vam lahko StartLogic pomagal obnoviti večino izgubljenega.

  Vendar je priporočljivo uporabiti tudi drugo orodje za varnostno kopiranje. Številni sistemi za upravljanje vsebine, kot je WordPress, imajo odlične brezplačne varnostne vtičnike samo za ta namen.

 • Kaj je novega o StartLogiku, kar bi moral vedeti?

  StartLogic je okolju ozaveščeno podjetje in je napovedal, da jih “poganja 100% vetrna energija” – pomemben prikaz zavezanosti uporabi obnovljivih virov energije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map