Site123 _ Ali je to najboljši brezplačni graditelj spletnih strani? Kaj pravijo pravi uporabniki

Site123 Uvod

Site123 racionalizira postopek izdelave spletnega mesta, zaradi česar je popoln za ljudi, ki želijo spletno mesto čim hitreje vzpostaviti na spletu. Ta preprost graditelj spletnih strani je popolnoma brezplačen.


To pomeni, da lahko novi blogerji ali podjetniki, ki si prizadevajo za e-trgovino, razvijejo svoja lepa spletna mesta z minimalnimi naložbami. Site123 je odličen za posameznike in lastnike malih podjetij, ki iščejo poceni
način za razvoj spletne prisotnosti.

Brezplačno, uporabniku prijazno spletno mesto Builder

Namesto tipičnega ustvarjalca spletnih strani s povleci in spusti, ki ga ponujajo druga podjetja, želi Site123 še bolj poenostaviti postopek za svoje stranke..

Čeprav boste s svojim pristopom izgubili nekaj prilagodljivosti, boste uživali tudi lažje
postopek nastavitve spletnega mesta. Vse, kar morate storiti, je, da izberete postavitev žičnih okvirjev in naložite svojo vsebino. Pomembno je, da so spletna mesta, zasnovana s Site123, odzivna na vseh napravah.

Ko začnete, vam bo Site123 omogočil izbiro postavitve spletnega mesta
da ustreza vašim specifičnim potrebam. Na primer, imajo možnosti za začetek bloga, spletne trgovine ali portfelja. Ko se prvič prijavite, vam Site123 hitro ogleda, da se boste lahko naučili poti po njihovi nadzorni plošči.

Site123 omogoča izbiro med eno- ali večstranskimi spletnimi stranmi. Spletna mesta na eni strani so priljubljena možnost za podjetja, medtem ko spletna mesta z več strani ponujajo organizacijske možnosti za trgovine z e-trgovino in spletna mesta za bloge. Medtem ko lahko prilagodite svoje spletno mesto, si lahko ogledate spremembe, tako da veste, kako bo videti vaš končni izdelek, preden začnete s prodajo v živo.

V urejevalniku boste lahko prilagodili postavitev svojega spletnega mesta, barvno temo, slog menija, glavo, nogo, gumbe in pisave. Lahko dodate celo ikone družabnih medijev.

kupon za spletno gostovanje

Zanima vas Site123?
Uporabite našo posebno povezavo s popustom
da dobijo najboljšo ceno za svoje plačane načrte. Vključuje 24/7 podporo strankam.

Pojdite na preostanek pregleda.

Vključeno brezplačno gostovanje

Poleg brezplačnega graditelja spletnih mest Site123
, omogočajo tudi brezplačno gostovanje. To pomeni, da lahko celotno spletno mesto zaženete brez stroškov, razen cene imena domene.

Site123 vaše spletno mesto shranjuje v omrežju za zagotavljanje vsebine (CDN) visoko varnih strežnikov. CDN omogoča, da se vaše spletno mesto shrani na strežnikih po vsem svetu. To pomeni, da bodo obiskovalci, ki naložijo vaše spletno mesto z različnih lokacij, dostopali do najbližjega strežnika, kar omogoča hitro delovanje vseh vaših obiskovalcev.

Ali moram kaj plačati??

Če je vse, kar želite, osnovno spletno bloganje ali portfelje spletno mesto, je Site123 popolnoma brezplačen. Če pa iščete svojo domeno in funkcijo e-trgovine, boste morali kupiti njihov plačljivi načrt. To je na voljo po zelo ugodni ceni
in je morda kot nalašč za vsakogar, ki zažene spletno trgovino na proračun.

Ta plačani načrt vključuje brezplačno domeno za 1 leto, več prostora za shranjevanje in pasovno širino ter odstranitev plavajoče oznake Site123, ki je prisotna na vašem spletnem mestu, če uporabljate njihov brezplačni načrt.

Druge uporabne funkcije

Site123 ponuja veliko orodij za lažji začetek delovanja v spletu. Funkcije SEO so na primer bistvenega pomena, da Google pravilno indeksira vsa spletna mesta in da vašemu spletnemu mestu priložnost, da premaga konkurenco pri rezultatih iskanja..

SEO funkcije, ki so vključene v program za izdelavo spletnega mesta, omogočajo prilagajanje metaoznake naslova, metaoznake opisovanja in metaoznake na domači strani. Site123 ustvari tudi zemljevid spletnega mesta vašega spletnega mesta, da ga iskalniki lažje pregledajo.

Funkcija preusmeritve 301 spletnega mesta Site123 bo koristna, če imate predhodno spletno mesto in želite ohraniti prejšnjo učinkovitost SEO. Ta funkcija bo iskalnim iskalnikom naložila, da je vaše prejšnje spletno mesto zdaj na novi lokaciji, uporabnike pa bo preusmerila na novo spletno mesto.

Za blogerje vam Site123 ponuja predloge spletnega dnevnika
posebej zasnovan za optimalno funkcionalnost spletnega dnevnika. Njihov sistem komentarjev omogoča ustvarjanje angažiranosti s pomočjo razprav z bralci.

Njihova brezplačna knjižnica slik in ikon brez licenc omogoča prilagajanje vašega spletnega mesta in izstopajo od vaše konkurence.

Vtična integracija

Site123 vam omogoča tudi dostop do vtičnikov drugih proizvajalcev, tako da lahko vaše spletno mesto deluje točno tako, kot želite. Vtičniki vključujejo:

 • Orodja Analytics

 • Live podporo klepet

 • Orodja za trženje po e-pošti

 • Google Orodja za spletne skrbnike.

Za vašo spletno trgovino

Osnovna orodja za funkcionalnost e-trgovine so impresivna za proračunsko platformo
.

Izdelke lahko upravljate, jih kategorizirate in dodate več slik. Možnosti nakupa vključujejo nastavitev pošiljanja in davkov za različne države ali izdelke.

Poleg tega lahko izberete valute, po katerih bodo cene v trgovini prikazane. Stranke bodo lahko plačevale prek PayPala ali nakazila.

Končno, Site123 vključuje kode kuponov, ki jih lahko distribuirate prek trženja po e-pošti ali na socialnih medijih.

Poleg vsega, kar ponuja Site123, imajo še številne druge uporabne funkcije:

 • Skupna raba socialnih medijev

 • Večjezične spletne strani

 • Strani v izdelavi

 • Neposredni prenosi aplikacij s vašega spletnega mesta

 • Galerija slik in vdelava videov

 • Integracija Google map

 • Restavracijski meniji.

24/7 Podpora strankam

Site123 ponuja različne poti za podporo. Njihova podpora za spletni klepet je na voljo 24/7, kar vam lahko pomaga pri iskanju poti po njihovi nadzorni plošči. Do podporne skupine Site123 lahko pridete tudi po e-pošti, kjer lahko sporočite daljša vprašanja ali težave.

Ljudje, ki raje najdejo svojo pot, vam Site123 omogoča dostop do njihovega učnega centra. Tam lahko najdete vodnike o tem, kako uporabljati njihova orodja ali izkoristiti funkcije. Za nekaj bonus pomoči ima Site123 tudi kanal YouTube, na katerem objavljajo video vadnice o tem, kako uporabljati graditelja svojih spletnih mest.

nasveti za spletno gostovanje

Zanima vas Site123?
Uporabite našo posebno povezavo s popustom
da dobijo najboljšo ceno za svoje plačane načrte. Vključuje 24/7 podporo strankam.

The Ultimate Budget Builder spletnega mesta

Filozofija Site123 je, da mora biti izdelava spletnih strani enako enostavna
kot 1-2-3. Njihov graditelj se loti vseh del oblikovanja in izdelave spletnega mesta, tako da svojim strankam zagotovi gotove sloge in postavitve.

Zaradi tega je odličen za ljudi, ki nimajo veščin oblikovanja ali znanja o kodiranju. Njihove storitve ljudem omogočajo ustvarjanje in gostovanje preprostih spletnih mest brez stroškov. Dodatne funkcije e-trgovine so proračunu prijazne in podjetnikom zagotavljajo vsa orodja, ki jih potrebujejo za začetek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me