ReadyMag Review: Fancy a Fresh Sitebuilder? Ta en bi lahko bil prav.

Predstavljajte si to: kupite orodje za izdelavo spletnega mesta ali se prijavite za spletno gostovanje, le da bi odkrili, da je vključeni sistem za upravljanje vsebine preveč težaven za uporabo. Frustrirajoče, kajne? K sreči, Readymag
ne trpi te usode.


Ko je vaš cilj ustvariti kratko, preprosto in lepo spletno mesto, je Readymag morda pravi klic. Čeprav ta rešitev ni idealna za poslovna spletna mesta, bloge ali kaj drugega, kar zahteva formalno navigacijo, je sama platforma novice prijazna in ponuja odličen uvod v gradnjo spletnih mest za ljudi s preprostejšimi potrebami.

Če želite ustvariti digitalni dom za svoj portfelj, predstavitev ali preprosto ciljno stran za zagon in želite preskočiti zaplete pri kodiranju, je ta pregled za vas.

Readymag gostovanje pregled

Kaj točno je Readymag?

Readymag je tisti, ki se imenuje ustvarjalec spletnih mest. To pomeni, da imate spletno gostovanje, domeno in orodje za izdelavo spletnih mest, ki so združeni v eno.

Spletno gostovanje je vgrajeno v vsak načrt Readymaga in zagotavlja Amazon Cloud. Tukaj ne morete storiti ničesar, razen če se prijavite za načrt podjetja; v tem primeru lahko izberete rešitev gostovanja po meri.

Brezplačni načrt Readymaga vam bo dal poddomeno, na kateri boste gostili vaše spletno mesto. V tem primeru bo URL vašega spletnega mesta videti nekako takole:

www.readymag.com/u/ evidence ID številke] / [ime URL, ki ga ustvarite]

Če želite ime domene po meri, ki ni nalepke Readymag, boste morali plačati za enega od premijskih načrtov.

In orodje za izdelavo spletnih mest je srce tega, kar počne Readymag. To je programska oprema, ki temelji na brskalniku, ki vam omogoča hitro gradnjo spletnega mesta s samo majhno krivuljo učenja.

Gotovo pripravljeno ceno

Cenitev

Ko primerjate ceno Readymaga z drugimi orodji za oblikovanje spletnih mest, boste tukaj opazili precej velik skok. To bi lahko pripisali dejstvu, da Readymag vključuje stroške domene po meri in gostovanja v Amazon Cloud v njej.

Kar se tiče samih načrtov, obstajata brezplačna možnost in nekaj premijskih nadgradenj za različne profesionalne vrste.

Brezplačni načrt je odličen, če ste v zvezi s tem orodjem in želite poskusiti pred nadgradnjo. Prav tako je dobra izbira, če resnično ne želite storiti ničesar poleg gradnje preprostega spletnega mesta, ustvariti nekaj spletnih predstavitev ali razviti številne posamezne ciljne strani.

Premijski načrti vam bodo očitno dali več možnosti v smislu funkcij. Vsak ima na voljo neomejene projekte, neomejene strani, integracijo Google Analytics, prilagojene domene, razširjene možnosti tipografije in nastavitve SEO. Nekateri načrti vam bodo omogočili tudi dodajanje kodiranja po meri, tako da lahko prilagodite oblikovanje spletnega mesta.

Readymag domača stran

Kaj Readymag dobi prav

Readymag si je močno prizadeval, da bi tukaj razvil enostaven za uporabo graditelja spletnih mest in jasno je, da to podjetje razume, kdo je njegova ciljna publika v resnici. Medtem ko naj bi spletni razvijalci verjetno ostali proč, bi morali lastniki novih spletnih strani uživati ​​v izkušnji uporabe tega orodja. Tu je nekaj razlogov, zakaj

1. Vodnik za začetek

Čeprav tega ni enostavno najti, je zelo koristna referenca, saj je v njem nabito polno videoposnetkov in zaslonov, ki vas bodo vodili skozi orodje in izvajali različne naloge znotraj njega.

2. Enostavna prijava

Registracija je poenostavljena. Preprosto navedite svoje ime in e-poštni naslov ali pa se lahko prijavite prek svojega Facebooka ali računa za Google+.

3. Uvodna tura

Ker ta ustvarjalec spletnih mest ni podoben drugim orodjem za izdelavo spletnih strani (kar lahko potrdimo), je dobro, da Readymag ponuja 12-stopenjsko ogledovanje svoje platforme z orodji v 12 korakih. Hitro boste opazili, kako čist je postavljen vmesnik, pri čemer vsak element postopka ustvarjanja vsebine prebiva v svojem določenem prostoru.

4. Neposredno urejanje

Ko se odpravite na ogled, je ustvarjanje nove vsebine enostavno. Preprosto je, da se naučite, kaj pomeni vsaka ikona, da se prepričate, kako deluje Readymag. Urejanje je še lažje, saj morate le klikniti na stran ali pripomoček, na katerem delate, in se lotiti dela.

5. Pripravljene predloge

Nobeno orodje za izdelavo spletnih strani ne bo popolno brez vnaprej izdelanih predlog za začetek. Readymag je naredil enako. Izbirate lahko več kot ducat predlog, od katerih je vsaka preprosta v konstrukciji, modernega oblikovanja in je enostavna za posodobitev, ko jo dodate na novo spletno mesto ali projekt.

Readymag Raziščite

Kaj vas lahko nagaja

V redu, tako da ima nekaj pripravljenih pomanjkljivosti, vendar le, če to platformo uporabljate za namen, za katerega ni bil namenjen. Tu je nekaj stvari, na katere morate biti pozorni

1. Omejene zmožnosti gradnje spletnih mest

Readymag ni za vsakogar, kar je v redu, vendar se morate tega zavedati, preden se prijavite. Tega orodja ne boste mogli uporabiti za ustvarjanje popolnoma delujočega poslovnega spletnega mesta, spletnega mesta ali spletnega mesta za e-trgovino.

Prejšnja dva sta morda mogoča, vendar bi bilo potrebno preveč dela, saj boste v bistvu morali vsako stran obdelovati iz nič. Tukaj ni teme, s katero bi lahko delali. E-poslovanje je preprosto nemogoče, saj ni dodatkov za zaslužke.

2. Nalaganje slik

To ni nekaj, kar boste opazili pri gradnji spletnega mesta v Readymagu, vendar ga boste zagotovo opazili pri predogledu že pripravljenih predlog: slike se na teh straneh nalagajo počasi. Medtem, ko je vse videti lepo čez pregib, ko se pomikate po mestu, je zagotovo nekaj časa.

3. Brez navigacije

Readymag ne omogoča ustvarjanja tradicionalnih spletnih mest z navigacijo na vrhu in novimi stranmi, ki jih želite klikniti. Namesto tega imate na izbiro dve možnosti

  1. Spletno mesto z navpičnim drsenjem
  2. Vodoravno spletno mesto s klikom.

Če želite ustvariti katero koli od teh, morate dodati nove strani, če želite sestaviti vsebino, na katero se želite pomakniti, tako da to ni ena brezhibna stran ali izkušnja oblikovanja projekta.

4. Omejena podpora

Na koncu je še vprašanje podpore. Večina gumbov ali stikov “Kontakt” se odpre na e-poštno sporočilo. Edina druga možnost za podporo se pokaže, ko ste stranka. V spodnjem desnem kotu spletnega mesta se nahaja zavihek s kratkim kontaktnim obrazcem, prek katerega se Readymag obljubi, da se bo odzval v 24 urah.

Readymag Dizajn karkoli

Ali je Readymag vreden tega?

Za lastnike spletnih strani z zelo osnovnimi potrebami, da. Readymag
je dobra platforma za delo. Možnosti za ustvarjanje in urejanje vsebine je enostavno slediti in imate popoln nadzor nad tem, kaj se prikaže na vašem spletnem mestu, kam gre in kako izgleda in deluje.

Vendar bi bilo kaj drugega kot preprost portfelj ali spletna predstavitev pretežko ustvariti in stroški (tudi z vsem dodatnim nadzorom) ne bi bili vredni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map