Preprosto pregled v Veliki Britaniji: njihovo spletno mesto daje nekaj namigov. Odločili smo se, da bomo preizkusili tega gostitelja.

Easy.co.uk Uvod

Easily.co.uk je trgovsko ime podjetja Easily Ltd, ki je del skupine NetNames. Podjetje Easily Ltd je začelo kot EasyWebNames leta 1999, podjetje pa je v Veliki Britaniji pioniralo koncept nizkocenovnih domen. Še vedno daje prednost prodaji imen domen na svojem spletnem mestu in zdaj ponuja vrsto novih gTLD-jev poleg uveljavljenih domen .uk..


Danes Easily.co.uk ima več kot 100.000 strank v 150 državah. Še vedno se osredotoča na poceni storitve in v svojem marketinškem materialu poudarja svojo prisotnost v Veliki Britaniji. Njegovi paketi so namenjeni osebnim in malim poslovnim strankam, osredotoča pa se na preprostost in hitrost.

Gosti načrti gostovanja

Easily.co.uk se osredotoča na skupno gostovanje, graditelje spletnih mest in registracijo domenskih imen. Za srednje velika ali velika podjetja ponuja malo.

Na voljo so trije načrti gostovanja v Linuxu in trije načrti za Windows. Vsi imajo omejitve pri uporabi spletnega prostora, vendar vključujejo neomejeno pasovno širino. Blagovna znamka nadzorne plošče ni navedena na strani za gostovanje spletnih strani.

WordPress je na voljo v Linux načrtih kot namestitveni paket z enim klikom, vendar namenjenih načrtov WordPress ni. Prav tako ni oglaševanih paketov VPS, oblak ali namenskih strežniških paketov.

Druge spletne storitve vključujejo ustvarjalca e-trgovine in storitev oddaje iskalnika.

Infrastruktura Easy.co.uk

Easily.co.uk ne oglašuje lokacije svojih podatkovnih centrov. Ne daje nobenih informacij o objektih, ki jih uporablja, njegovih omrežjih ali strojni opremi strežnika.

Matično podjetje EasyNo.co.uk, NetNames, uporablja podatkovni center Združenega kraljestva. Vendar ni informacij o tem, ali je ta center podatkov v Veliki Britaniji tisti, v katerem se hranijo podatki strank Easy.co.uk.

Podpora za Easy.co.uk

Kupci portala Easily.co.uk lahko dostopajo do pomoči 24/7 po e-pošti. Telefonske linije so odprte samo med 9. in 17.30 in samo ob delavnikih. Na njegovi spletni strani je majhna količina gradiva za pomoč in spletni sistem za izdajo vozovnic, v katerem lahko stranke sprožijo poizvedbe.

Politika garancije / odpovedi vračila denarja Easy.co.uk

Easily.co.uk ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja za nove nakupe skupnega gostovanja, spletne trgovine in načrta spletnega ustvarjalca. Garancija se imenuje enostavna 30-dnevna obljuba in ne velja za podaljševanje ali naročila za nadgradnjo.

Prav tako ne morete zahtevati povračila za nobeno ime domene ali predložitve iskalnikov.

Če prekličete prvih 30 dni, ne boste upravičeni do povračila. Še vedno je pomembno, da prekličete storitev, če je ne želite obnoviti.

Povzetek zlahka.si

Easily.co.uk je dobro uveljavljeno podjetje, ki gostuje v Veliki Britaniji, vendar je njegova ponudba paketov precej ozka in o njeni infrastrukturi je malo informacij. Odjemalci v Veliki Britaniji bodo verjetno natančno vedeli, kje so njihovi podatki shranjeni, zato je presenetljivo, da se ti podatki zdijo ne dani.

Če želite ponudnik skupnega gostovanja ali graditelja spletnega mesta in z veseljem uporabljate e-poštno podporo zunaj delovnega časa, bi lahko bila Easy.co.uk prava izbira. Za WordPress verjetno obstajajo boljši gostitelji, ki imajo na voljo obsežnejše funkcije.

Preprosto.co.uk Pogosta vprašanja

 • Kaj gostinski izdelki ne podpirajo enostavno?

  Enostavno ponuja samo deljeno gostovanje. To so razdelili na gostovanje po e-pošti, nekaj stopenj skupnega gostovanja in nekatere načrte za e-trgovino.

 • Kakšne e-poštne rešitve enostavno ponujajo?

  Ponujajo številne rešitve gostovanja po e-pošti, ki pokrivajo vsakogar od posameznika, ki želi samo osebni e-poštni naslov vse do pokrivanja majhne ekipe. Njihovi e-poštni načrti delujejo v e-poštnih odjemalcih, kot je MS Outlook.

 • Ponuja enostavno gostovanje za Windows in Linux?

  Da, vsi njihovi skupni načrti so na voljo tako na strežnikih Windows kot Linuxu.

 • Kateri programski jeziki enostavno podpirajo?

  Njihovi strežniki Linux podpirajo PHP in Perl. Njihovi strežniki Windows podpirajo tudi APS, .NET Framework in Flash.

 • Ali enostavno podpira običajne aplikacije, kot so WordPress in nakupovalna vozička?

  Odvisno. Vsi njihovi načrti gostovanja v Linuxu prihajajo z namestitvijo z enim klikom za WordPress, Joomla in Drupal, vendar ne s celotnim naborom aplikacij, kot jih ponuja Softaculous.

  Njihovi strežniki Windows ne vključujejo namestitve z enim klikom.

 • Ali lahko prek izdelka enostavno kupim SSL potrdilo?

  Da. Za dodatne stroške ponujajo Geotrust Quick SSL.

 • Ali so varnostne kopije na voljo enostavno?

  Da. Vsakoletne varnostne kopije so vključene v vse njihove načrte za skupno gostovanje.

 • Brez težav zagotavlja garancijo za nadgradnjo?

  Ne, ne. Njihovi pogoji storitve ne omenjajo časa delovanja, le navajajo, da se bodo lahko preprosto potrudili, da bodo vsa spletna mesta čim bolj ohranjena in zagnana..

 • Ali enostavno ponuja garancijo za vračilo denarja?

  Da. Ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, kjer vam bodo povrnili stroške nakupa v prvih 30 dneh.

 • Ali se bo moja cena obnove povišala z lahkoto?

  V resnici ne. Zaradi stroškov imena domene bo prišlo do majhnega zvišanja, vendar je to že to.

 • Kakšen obračunski cikel enostavno uporablja? Kako lahko plačam?

  Letno zaračunavajo vse svoje politike in stranke lahko plačujejo samo z večjimi kreditnimi karticami.

 • Ali enostavno ponuja popuste za podaljšane pogodbe?

  Ne. Njihove cene so enake in ponujajo le letne pogoje; ni možnosti, da bi podpisali kaj več kot 12-mesečno pogodbo.

 • Kakšno podporo nudi enostavna ponudba?

  Imajo telefon s sedežem v Veliki Britaniji, klepet v živo in podporo po e-pošti. To je na voljo samo v delovnem času, ne pa 24/7. Imajo tudi bazo znanja in sistem vozovnic.

 • Kakšen dostop do nadzorne plošče omogoča enostavno?

  Ponujajo dostop na nadzorni plošči, vendar jim ni jasno, kako. Za več informacij se obrnite na službo za stranke.

 • Preprosto mi bo pomagalo preseliti moje spletno mesto in mojo domeno?

  Da. Imajo orodje za migracijo domene, s pomočjo katerega se boste lahko premaknili iz trenutne domene.

  Čeprav ne nudijo nobene podpore za migracijo spletnega mesta, lahko ponudijo cpanel za pomoč pri migraciji na cpanel. Za več informacij se obrnite na podporo strankam.

 • Katere domenske storitve so na voljo z lahkoto?

  Ponujajo registracijo domen in upravljanje poddomena in brezplačno vas bodo prenesli. Pokrili vas bodo tudi za preostali čas na vaši obstoječi domeni, preden se boste prijavili na registracijo pri njih. Ponujajo tudi veliko gTLD-jev.

 • Kaj so gTLD?

  gTLD so splošne domene najvišje ravni, ki presegajo bolj običajne gTLD, kot sta .com in .org. Preprosto ima na voljo veliko gTLD-jev, vključno z .London, .website, .international in .xzy.

 • Ali ima enostavno ustvarjalca spletnega mesta?

  Da. Ponujajo vrsto paketov gostovanja v skupni rabi, ki vključujejo njihove lastniške ustvarjalce spletnih strani in predloge, skupaj z drugimi orodji za začetnike ustvarjalcev spletnih mest.

 • Kaj enostavno pomeni neomejena pasovna širina?

  Medtem ko je njihovo shranjevanje za vse načrte omejeno, preprosto ponuja neomejeno pasovno širino. Vendar pa, tako kot “neomejena” ponudba drugih podjetij, ni resnično neomejena.

  Če kršite njihov sprejemljiv pravilnik uporabe, bo vaše spletno mesto odrezano. Potem, če vaše spletno mesto zakonito začne uporabljati visoke ravni pasovne širine, si enostavno še vedno pridržuje pravico, da vas prekine ali vam zaračuna za dodatno uporabo.

  Vendar je meja tako visoka, da je boj, da bi tja prišli zakonito, tako da je za večino uporabnikov dejansko neomejen.

 • Ali enostavno ponuja kakršno koli tržno podporo?

  Da, nekateri. Kupci se lahko odločijo, da bodo svoje spletno mesto samodejno poslali v 400+ iskalnih strojev za SEO prednosti. Za to storitev enostavno zaračuna dodatno pristojbino. Ponujajo tudi trženjske dobropise za oglase z nekaj načrti za skupno gostovanje in e-trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map