Pregled Zenfelja: Ugotovimo, ali je to pravo mesto za prikazovanje in prodajo fotografij.

Predstavitev zenfolije

Zenfolio je graditelj spletnih strani in platforma za e-trgovino, zgrajena posebej za fotografe. Predstavite svoje delo in prodajajte fotografije s spletnega mesta, optimiziranega za to nalogo. Zenfolio fotografom omogoča neomejeno nalaganje slik in nabor marketinških orodij za promocijo njihovega poslovanja.


Z 11-imi leti fotografom zagotavlja, kaj potrebujejo za rast poslovanja na spletu, ima Zenfolio izkušnjo, ki kaže, da jim lahko zaupate svoje delo. Zdaj platforma služi več kot 100.000 fotografom po vsem svetu.

Orodja za fotografe

Fotografi vedo, kako fotografirati osupljive fotografije. Toda večina ne ve, kako kodirati ali oblikovati svoje spletno mesto. Zenfolio olajša izdelavo profesionalnih spletnih strani za prikaz fotografij. Njihove predloge so zasnovane posebej za to, da slike postanejo središče pozornosti.

Te predloge so pripravljene za uporabo, od vas pa je potrebno le nekaj prilagoditve, da jih prilagodite svoji osebni znamki in slogu. Predloge imajo vgrajene strani, na katerih lahko predstavite svoj portfelj in storitve.

S svojim pametnim telefonom upravljajte spletno mesto in posodabljajte fotogalerije. Zenfolio ima aplikacije za iOS in Android. Uporabniki lahko v teh aplikacijah pregledajo čakajoča naročila in naložijo fotografije v galerije.

S svojega namizja lahko neposredno naložite svoje fotografije iz Adobe Lightroom, Microsoftove galerije v živo, Photo Mechanic ali pa uporabite svojo ukazno vrstico.

Vsa spletna mesta, ki jih je ustvaril Zenfolio, jih gostijo in vam zagotavljajo neomejen prostor za shranjevanje in pasovno širino. To pomeni, da vam ne bo treba skrbeti pri iskanju ponudnika gostovanja ali o tem, kako dobro lahko vaše spletno mesto obravnava veliko število predmetov in obiskovalcev. Zenfolio ne ponuja domen, vendar ga lahko kupite drugje in ga usmerite na svoje novo spletno mesto.

Funkcije e-trgovine

Fotografom, ki želijo prodati svoje fotografije na spletu, Zenfolio omogoča objavo neomejenih galerij. Fotogalerije so zasnovane s sodobnimi postavitvami, zaradi česar so zanimive in prefinjene. Vse te galerije lahko obiskovalci spletnega mesta kupijo in brez težav delijo na družbenih medijih. Galerije boste lahko zaščitili tudi z geslom in jih lahko delili le z izbranimi ljudmi.

Za prodajo slik vam Zenfolio ponuja vgrajeno nakupovalno košarico in olajša obdelavo plačil za vaše stranke. Sprejmite glavne kreditne kartice in PayPay. Svoje fotografije združite s predhodno napolnjenimi ceniki, da boste svojim strankam dali različne možnosti velikosti tiskanja ali kadriranje.

Prodajte darila za fotografije, kot so na primer kovčki za telefon ali skodelice, s pomočjo fotografskih laboratorij, ki jih partnerji Zenfolga opravljajo. Ustvarite digitalne prenose in pakete po meri, ki jih bodo vaše stranke upoštevale. Na primer, lahko ponudite foto knjige, albume, voščilnice ali kolaže. Vsi partnerski foto laboratoriji imajo 100-odstotno jamstvo za zadovoljstvo, da lahko zagotovite, da se vaše fotografije reproducirajo po vaših standardih. In ta imena partnerja lahko skrijete iz svoje trgovine in embalaže.

Slike v trgovini zaščitite s privzetimi ali vodnimi žigi po meri, da jih ljudje ne bodo uporabljali brez plačila.

Orodja za trženje

Marketinška orodja vključujejo možnost zbiranja e-poštnih naslovov. Razvijte seznam e-poštnih sporočil in obveščajte obiskovalce vašega spletnega mesta z novimi fotografijami za prodajo ali trenutnimi popusti. Ponudite kode kuponov in darilne bonove, da se stranke ne bodo več vračale in delile vašo umetnost z drugimi. Brezplačne marketinške kampanje so vključene v nekaj načrtov, ki vam bodo pomagali povečati prodajo na vašem spletnem mestu.

Pomemben vidik vsebinskega marketinga je blog. Zato Zenfolio vključuje integriran blog za povečanje SEO in angažiranosti strank.

Za spremljanje trendov lahko z vašim spletnim mestom integrirate orodja Google Analytics, StatCounter in Webmaster. Prav tako boste imeli dostop do funkcij SEO, s katerimi boste zagotovili, da bo Google vaše spletno mesto čim bolj uvrstil v svoj iskalnik.

Načrt razčlenitve

Ljudje, ki mislijo, da bodo uživali v storitvah Zenfelja, bi morali izkoristiti svoj popust s prijavo na letni načrt.

Zenfolio ponuja 3 načrte, med katerimi lahko izbirate. Načrti se razlikujejo glede na vključene funkcije, načrti na višji ravni pa ponujajo širše možnosti e-trgovine in trženja. Njihov osnovni načrt bo deloval za fotografe, ki želijo samo pokazati svoje delo in prikazati svoje storitve. Čeprav je ta načrt dokaj poceni, Zenfolio na vašem spletnem mestu postavi njihov logotip in blagovno znamko.

Njihov načrt na srednji ravni se znebi blagovne znamke Zenfolio in vam omogoča, da ga zamenjate z lastnim logotipom. Vključuje tudi številne funkcije e-trgovine in brezplačno tržno kampanjo s polnimi storitvami.

Za ljudi, ki se srečujejo z rastočim podjetjem in potrebujejo spletno mesto, ki lahko sledi potrebam strank, bo najdražji načrt podjetja Zenfolio zagotovil račune za več uporabnikov, napredno upravljanje naročil in dodatne možnosti dostave in naročil..

Brezplačna preizkušnja in garancija za vračilo denarja

Vsakdo lahko brezplačno preizkusi Zenfolio s prijavo brez obveznosti kreditne kartice. Če želite preizkusiti celoten obseg njihovih funkcij, vam Zenfolio daje tudi 30-dnevno garancijo zadovoljstva, v okviru katere lahko prekličete svoj načrt za celotno povračilo. Vendar je to nadomestilo na voljo samo naročnikom letnih načrtov.

Naročnine se obnovijo vsak termin, ne glede na to, ali se prijavljate mesečno ali tedensko. Kakor koli že, svoj načrt boste lahko preklicali z 10-dnevnim pisnim obvestilom. Upoštevati morate, da vam Zenfolio ob preklicu ni dolžan podati kopije vsebine na vašem spletnem mestu. Zato pred preklicem poskrbite za varnostno kopijo spletnega mesta.

Storitev za stranke

Vsi načrti Zenfelja vključujejo 24-urno podporo po e-pošti, ki je na voljo v angleščini, španščini, francoščini in nemščini. Udeležite se lahko tudi tedenskih sej v živo na YouTubu, kjer bo član ekipe Zenfolio odgovarjal na vprašanja. Njihovo spletno mesto ima tudi center za podporo in bazo znanja.

Napredni načrti Zenfolio ponujajo klepet v živo in telefonsko podporo. Če menite, da boste za vodenje svoje trgovine s fotografijami potrebovali več pomoči, boste morda želeli razmisliti o teh dražjih možnostih.

Povzetek

Zenfolio je graditelj spletnega mesta, ki ima v mislih fotografe. Njihova osredotočenost na to nišo pomeni, da je vse, kar ponujajo, popolnoma primerno za prodajo fotografij in prikaz vaših storitev. Vključena orodja za trženje in SEO vam bodo pomagala pripeljati več kupcev v vašo trgovino. S profesionalnimi, prilagodljivimi temami in zmožnostmi e-trgovine bodo fotografi lahko razstavljali in prodali svoje delo po svojih željah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map