Pregled kanadskega gostovanja: Veliki gostitelj s severa?

Uvod v kanadsko spletno gostovanje:

Canadian Web Hosting je kanadska možnost spletnega gostitelja, ki ponuja namenske storitve, VPS, storitve v oblaku in prodajalce. Če se boste ukvarjali z njimi, boste imeli opravka s kanadskim podjetjem, vzpostavili boste njihovo kanadsko podporo in vaši podatki bodo gostili enega od dveh kanadskih centrov podatkov.


Podjetje, ki posluje od leta 1998, ponuja številne možnosti, ki so osredotočene na kanadsko skladnost. Canadian Web Hosting je znan kot podjetje za spletno gostovanje Green. So član Green Business Bureau-a.

Kanadske storitve spletnega gostovanja & Specializacije:

Ponujeni načrti storitev vključujejo: skupni, namenski in navidezni zasebni strežnik, gostovanje v oblaku in možnosti načrta preprodajalcev.

Skupno gostovanje:

Načrti za skupno gostovanje so na voljo z izbiro operacijskega sistema Linux ali Windows, prav tako pa lahko izkoristite tudi enostaven gradnik spletnih mest, ki je enostaven za uporabo, ali izkoristite njihove storitve za prenos vašega obstoječega spletnega mesta na kanadsko spletno gostovanje. Načrti skupnega gostovanja vključujejo neomejeno shranjevanje, neomejeno e-pošto in so med drugimi funkcijami lahko idealni za mala podjetja, osebna spletna mesta in bloge.

Namensko gostovanje:

Na voljo so možnosti namenskega strežnika in namenskih strežnikov, prednosti te vrste načrta pa vključujejo: brezplačne zamenjave strojne opreme, namestitev aplikacij tretjih oseb, preprečevanje vdorov, daljinsko ponovno zagon, varnostne posodobitve izbranega operacijskega sistema, tehnična podpora v prednostna osnova, 100-odstotno podaljšanje časa in več.

Virtual Private Server:

Načrti VPS ponujajo neomejeno pasovno širino, možnosti nadzorne plošče, izbiro O / S in še več. Obstajajo Linux VPS (Xen Cloud), Windows (Hyper V) VPS in Enterprise (VMWare) VPS. Načrti imajo več plasti varnosti, izravnalne obremenitve in možnosti preklopa.

Gostovanje v oblaku:

Načrti gostovanja v oblaku so na voljo v skupnih in zasebnih možnostih v oblaku z različnimi stroški, vključno z njihovimi prilagodljivimi VM-ji v oblaku, njihovimi strežniki Elastični oblak in zasebnimi načrti. Ti načrti ponujajo 100-odstotno podaljšanje omrežja in VPS z upravljanim načrtom podpore ponuja prednostne ravni podporne storitve.

Načrti za preprodajalce:

Tisti, ki želijo pakirati lastne rešitve, ki jih gostijo v Kanadi, lahko to storijo, pri tem pa izkoristijo kanadske centre podatkov za spletno gostovanje in paket ponudb rešitev ter podporo kanadskega spletnega gostovanja. Ta storitev z belo oznako ponuja več stopenj z neomejenimi možnostmi na številnih področjih, kot so: e-poštna sporočila, poddomene, domene, imenski strežniki in baze podatkov SQL.

Videti je, da za kanadsko spletno gostovanje še nimamo recenzij.

Datacentri

  Kanadski spletni gostitelj ima dva podatkovna centra:

 1. Vancouver
 2. Toronto

Podpora in storitve za stranke

Skupina za podporo je na voljo 24 ur po telefonu, e-pošti ali sistemu vozovnic za pomoč pri težavah in na voljo je baza znanja. E-poštna sporočila in podporne vozovnice imajo potrdilo o licenci 24 ur.

Varnost & Varnostne kopije:

Varnostne kopije so vključene v nekatere načrte, vendar morate preveriti pogostost posameznih načrtov. Obstajajo tudi varnostne kopije storitev, ki jih je mogoče naročiti za lokalno varnostno kopiranje podatkov, varnostno kopiranje zunaj spletnega mesta in rezervni strežnik, z računi na GB in mesečno. Nekateri načrti ponujajo dnevne varnostne kopije. Poleg tega kanadski spletni hosting ponuja brezplačno storitev prenosa, če imate spletno mesto z drugim gostiteljem.

Z varnostnega vidika preprečevanje vdorov, zaščita DDoS, pregledovanje zlonamerne programske opreme, požarni zid in VPN storitve, požarni zid spletnega programa in upravljane varnostne možnosti pomenijo, da lahko dodate storitve, ki temeljijo na plačilu, na podlagi tistega, kar je za vas najpomembnejše. Možnosti, ki so na voljo, vključujejo pakete za zaščito pred vdori, za spletno zaščito in za PCI.

Obračunavanje & Politike plačil

Nekatera podjetja ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja za gostovanje. Kanadski spletni hosting ponuja 60-dnevno garancijo vračila denarja za prve račune, razen za namenske strežnike ali za dodatne stroške, kot je namestitev programske opreme. Obračunavanje se izvede mesečno vnaprej z več možnostmi plačila, na primer s kreditno kartico, PayPal, nakazilom e-pošte INTERAC, nakazilom ali čekom. Pogodbenih zahtev ni in jih lahko kadar koli prekličete.

Prednosti & Slabosti:

  Prednosti:

 • 99,99-odstotna garancija za nadomestitev, 100-odstotno podaljšanje časa za namenske načrte.
 • Kanadski centri podatkov
 • Širok nabor možnosti načrta in dodatkov
 • Ugodnost
 • Pogodbe niso potrebne
 • cPanel
 • Samodejni namestitveni skripti
 • Število brezplačnih modelov spletnih strani brezplačnega graditelja spletnih mest
 • Širok razpon VPS & Možnosti v oblaku
 • Možni pomisleki:

 • S 24-urnim sporazumom o dogovoru o licenci za podporne vozovnice za nekatere načrte bi to lahko pomenilo čas prekinitve.

Zagotovljeno neplačilo

99,99% ponujena garancija za nadomestitev, 100% za namenske načrte in garancija za vračilo denarja v 60 dneh.

Zaključek spletnega gostovanja v Kanadi:

Če želite ali potrebujete spletno mesto, ki gostuje v Kanadi, obstaja več možnosti in kanadsko spletno gostovanje s svojim jamstvom za vračilo denarja, njihovim znanjem in upoštevanjem kanadskih standardov o zasebnosti in varnosti, odvečno infrastrukturo in lokalno prisotnostjo, to je gostitelj spletnega mesta bi morda želeli razmisliti.

Pogosta vprašanja o gostovanju v Kanadi

 • Ali ponujajo načrte gostovanja za Windows in Linux?

  Da, kanadsko spletno gostovanje ponuja načrte gostovanja za Windows in Linux. Čeprav imata oba sklopa načrtov podobne lastnosti, so načrti za gostovanje sistema Windows nekoliko dražji.

 • Ali bi se morali zavedati kakšnih skritih pristojbin?

  Ko naročite gostovanje pri podjetju, ni skritih pristojbin. Vendar pa se morajo stranke zavedati, da lahko dobijo davek, odvisno od tega, kje se nahajajo.

 • Kako lahko plačam za gostovanje prek kanadskega spleta?

  Kanadski spletni gostovanje je prilagodljiv in svojim strankam omogoča izbiro različnih plačilnih pogojev, vključno z mesečnimi in letnimi načrti.

  Stranke lahko storitve plačajo z večjimi kreditnimi karticami, PayPalom, bančnimi nakazili ali čeki.

 • Ali upravljajo namenski strežniki?

  Izbirate lahko med različnimi namenskimi strežniškimi načrti, z nekaterimi se upravlja.

  Ko izberete upravljani strežnik, ne dobite le namenskega strežnika z RAM-om, namenskimi procesorji in prostorom na trdem disku, dobite tudi popolno podporo tehničnega osebja kanadskega spleta.

  Podpora vključuje namestitev programske opreme, zamenjave strojne opreme in upravljanje strežnika.

 • Ali ponujajo registracijo domene?

  Da, kanadsko spletno gostovanje ponuja storitve registracije domen, vendar le, ko se prijavite za načrt gostovanja.
  Nekateri načrti gostovanja omogočajo več domen, kar omogoča gostovanje več spletnih strani. Zasebnost domene je mogoče dobiti ob registraciji domene za doplačilo.

 • Ali ima kanadsko spletno gostovanje garancijo za vračilo denarja?

  Kanadski spletni gostovanje ponuja 60-dnevno garancijo brez postavljenih vprašanj. Zahtevo za odpoved pa je treba vložiti pisno po e-pošti, faksu ali navadni pošti.

  Do povračila so upravičeni samo prvi kupci, nekatere storitve, kot so SSL certifikati, pa niso vračljive.

 • Ali nudijo varnostne kopije in načrte za varstvo podatkov?

  Da, podjetje ponuja različne varnostne načrte, ki se nahajajo tako na kraju samem kot zunaj mesta in vključujejo varnostne kopije SQL.

 • Katere nadzorne plošče uporabljamo?

  Zagotavljajo cPanel za načrte, ki temeljijo na Linuxu, ali Plesk za Windows načrte.

 • Kako kanadsko spletno gostovanje zagotavlja podporo strankam?

  Stranke, ki potrebujejo pomoč pri reševanju tehničnih težav, lahko dobijo pomoč pri podjetju tako, da pošljejo tehnična vprašanja osebju, predložijo vozovnice za podporo ali opravijo telefonski klic. Podpora je na voljo v angleščini in je na voljo 24/7.

 • Kje kanadski splet gosti svoje storitve?

  Kanadski spletni gostitelj nima samo svojih glavnih pisarn v Vancouvru v Britanski Kolumbiji, na tej lokaciji ima tudi podatkovni center in druge lokacije po vsej Kanadi.

 • Kakšna je njihova uptime garancija?

  Kanadski spletni gostovanje obljublja 99,9% uptime vseh načrtov. Če podjetje ne doseže tega praga, vam bo nakazalo račun v odstotku vašega mesečnega računa na podlagi časovnega razporeda pristojbin.

  Za pridobitev dobropisa morajo stranke vložiti zahtevo v roku 1 delovnega dne po koncu meseca, v katerem je prišlo do izpada.

 • Katere programske in skriptne jezike podpirajo?

  Podpora za vse široko uporabljane jezike, podatkovne baze in okvire je na voljo v vseh načrtih in vključuje Perl, Python, PHP, ASP .NET 4.0 in SQL.

 • Ali imajo kakšne preprodajalčeve načrte?

  Da, podjetje ponuja tri načrte preprodajalcev, ki temeljijo na Linuxu. Imajo podobne lastnosti kot skupni načrti. Vključujejo tudi funkcijo bele etikete, s katero lahko strankam ustvarijo lastno blagovno znamko gostovanja.

 • Ali bo kanadski spletni gostovanje pomagal, da svoje obstoječe spletno mesto prenesem na svojega gostitelja?

  Da, podjetje bo preneslo vsebino vašega starega spletnega mesta, vključno z domenskim imenom, na nove strežnike.

  Ta ponudba velja samo za skupne načrte za Linux ali Windows s storitvijo vsaj eno leto. Podjetje ne jamči, da bo spletno mesto v celoti preneseno in da obstaja omejitev 2 GB.

  Uporabljajo se druge omejitve, zato za podrobnosti obiščite spletno mesto kanadskega spletnega gostovanja.

 • Ali lahko gostim in upravljam več spletnih mest s kanadskim spletnim gostovanjem?

  Ker mnogi načrti podpirajo več domen in imajo vsaj nekaj gigabajtov ali celo neomejeno količino prostora na disku, je mogoče registrirati več domen in jih upravljati z enim načrtom.

 • Ali je mogoče, da začetnik ustvari spletno mesto z načrti podjetja za gostovanje?

  Da, popoln novinec lahko ustvari spletno mesto.

  Podjetje ima namestitve z enim klikom prek Softaculous, ki strankam omogoča ustvarjanje odličnih spletnih mest s priljubljenimi platformami, kot je WordPress.

  Prav tako ima paket SiteBuilder, ki vsebuje več kot 300 predlog in uporabnikom omogoča oblikovanje spletnega mesta s preprostim vmesnikom povleci in spusti.

 • Katere varnostne značilnosti imajo načrti podjetja za gostovanje v podjetju?

  Kanadski spletni gostovanje ponuja več storitev, ki pomagajo povečati varnost vašega spletnega mesta. Te storitve vključujejo načrte za namenske požarne zidove, skeniranje zlonamerne programske opreme, zaščito DDoS in požarne zidove, ki so specifični za aplikacije.

  Skupaj vam bodo te storitve pomagale preprečiti napad ali hitro obnoviti v primeru napada na vaše spletno mesto.

 • Ali lahko v kanadskem načrtu spletnega gostovanja zaprem spletno mesto za e-trgovino?

  Da, načrti podjetja vam omogočajo, da prek Softaculous nastavite priljubljene platforme za e-trgovino, kot je OpenCart, in namestite SSL certifikate različnih ponudnikov.

  Podjetje ponuja tudi storitve, s katerimi bo vaše spletno mesto PCI skladno za shranjevanje informacij o strankah in sprejemanje spletnih plačil.

 • Ali ima kanadski spletni gostitelj partnerski program?

  Canadian Web Hosting ponuja partnerski program, ki nagradi na podlagi števila prijav, opravljenih v enem mesecu.

  Na primer, podružnice, ki dosežejo od 1 do 5 napotitev na mesec, bodo zaslužile 60 dolarjev na napotnico, tiste, ki dobijo več kot 11, pa 100 dolarjev za prijavo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me