Pregled gostovanja vztrajnikov: Gostovanje WordPress za oblikovalce?

Uvod z vztrajnikom

Flywheel je gostiteljsko podjetje s sedežem v Omahi v Nebraski in ustanovljeno leta 2012. Podjetje oblikuje svoje načrte na podlagi potreb skupnosti spletnega oblikovanja.


Njeni načrti za gostovanje so namenjeni poenostavitvi spletnega gostovanja in upravljanja strank. Z izbiro gostovalnih načrtov pri Flywheelu se lahko oblikovalci osredotočijo na oblikovanje in ustvarjanje vsebine za svoje stranke.

Storitve in specializacije

Glavni namen Flywheel-a so načrti gostovanja WordPress-a. Načrti ustrezajo posameznim oblikovalcem, ki želijo postaviti lastna spletna mesta, kot tudi oblikovalskim podjetjem, ki upravljajo z več strankami.

Podjetje ponuja 3 WordPress gostovalne načrte: Zaganjalnik, Samostojni, in Agencija. Načrt samostojnih programov podpira do 10 spletnih strani, agencija pa podpira do 30.

(Tisti, ki želijo v enem načrtu gostiti več kot 30 spletnih mest, se lahko obrnejo na Flywheel za ponudbo načrta po meri.)

Značilnost
Začetni načrt
Samostojni načrt
Načrt agencije
Cena / mesec23 dolarjev105 USD266 dolarjev
Podprta spletna mesta1Do 10Do 30
Mesečni obiskovalci (kapaciteta)25k100k500k
Skladiščenje5 GB20 GB50 GB
Telefonska podpora
Namenski upravitelj računa

Načrti se razlikujejo glede na dovoljeno količino prostora na disku in pasovno širino. Kupci, ki izberejo načrt, morajo izbrati enega glede na število pričakovanih mesečnih obiskovalcev. Več obiskovalcev izenači s povečanimi potrebami pasovne širine.

Podjetje ponuja uvodne cene za stranke, ki želijo preizkusiti storitev.

Načrti vključujejo brezplačna SSL potrdila, brezplačno migracijo spletnega mesta in CDN (omrežje za pošiljanje vsebine).

Free and Agency načrtujeta uporabo na več mestih. Stranke, ki potrebujejo dodatno zmogljivost, lahko ustvarijo tudi svoj načrt po meri.

Načrti za množično uporabo vztrajnika so podobni načrtom za enotno namestitev. Ti načrti imajo veliko večje količine diskovnega prostora in pasovne širine, zaradi česar so idealni za preprodajalce, ki potrebujejo gostovanje več mest WordPress.

Tako kot načrti na posameznih mestih imajo tudi načrti preprodajalcev podporo za SSL, CDN in MultiSite. Kupci, ki potrebujejo več namestitev WordPress-a kot trenutne ponudbe, se bodo morali obrniti na prodajo, da ustvarijo načrt po meri.

Vsi načrti gostovanja WordPress programa Flywheel vključujejo več funkcij.

Ena izmed takšnih lastnosti je dostop do SFTP, ki kupcu omogoča upravljanje vseh svojih spletnih mest iz ene same prijave.

Ta funkcija je tudi poenostavljena, da lahko stranki enostavno dodajo in izbrišejo dostop do neomejene količine sodelavcev, ne da bi mu bilo treba vzdrževati ločen seznam uporabniških imen in gesel. Flywheel ima poleg SFTP tudi sistem za predpomnjenje, ki je vključen, tako da strankam ne bo treba porabiti časa za konfiguriranje ali namestitev povezanih vtičnikov.

Poleg vgrajenega sistema za predpomnjenje imajo vsi načrti tudi brezplačna predstavitvena mesta. To omogoča oblikovalcem, da nadaljujejo z razvojem spletnega mesta, dokler ne bo pripravljen, nato pa račune posredujejo svojim strankam. Flywheel ponuja tudi funkcijo nenehnega posodabljanja WordPressa na najnovejšo in najbolj varno različico.

Infrastruktura

Novo partnerstvo Flywheel z Google Cloud Platform jim omogoča dostop do Googlovih podatkovnih centrov po vsem svetu.

Flywheel ima tudi svoje centre podatkov v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Poleg tega ima podjetje a CDN z do 30 vozlišči, s čimer lahko zagotovite hiter odzivni čas in omogočamo, da se spletna mesta spremenijo v milijone obiskovalcev.

Varnost in varnostne kopije

Večina načrtov Flywheel ima varnostno kopijo, ki vključuje nočne varnostne kopije, ki so shranjene do 30 dni.

Ko morajo stranke obnoviti prejšnjo različico spletnega mesta, lahko to storijo z enim klikom.

Poleg tega lahko kupec izdela varnostno kopijo pred namestitvijo vtičnika ali spremembo spletnega mesta in se takoj vrne na prejšnjo različico.

Funkcija varnostnega kopiranja gonilnika odpravlja potrebo po namestitvi in ​​konfiguraciji vtičnikov. Tudi samodejne varnostne kopije podjetja so shranjene zunaj mesta na Amazonu, da se zagotovi celovitost varnostnih kopij.

Flywheel poleg svoje avtomatizirane storitve varnostnega kopiranja ponuja varnost za spletna mesta strank. Ta funkcija vključuje odstranjevanje zlonamerne programske opreme za vsa spletna mesta v primeru, da je spletno mesto vdrto.

Podjetje uporablja Sucuri, ponudnik varnosti WordPress, za iskanje zlonamerne programske opreme. Uveljavljajo strogo politiko gesla in omejujejo število poskusov prijave.

Podpora in storitve za stranke

Flywheel ponuja 24/7/365 podporo v sili in standardno podporo v običajnem delovnem času od ponedeljka do petka.

Stranke lahko poiščejo podporo s pošiljanjem e-pošte, pogovorom po telefonu ali klepetanjem v živo s strokovnjaki za podporo.

Podjetje vsebuje tudi članke o različnih temah, vključno s vtičniki, bazami podatkov in osnovnimi nastavitvami za stranke, ki želijo samopodpora.

Poleg pomoči pri tehničnih težavah ponuja tudi podjetje brezplačna migracija pomoč strankam, ki prihajajo od drugih ponudnikov gostovanja.

Zagotovljeno neplačilo

Vztrajnik ponuja a 99,9% garancija za čas ki je podprta s sporazumom o ravni storitev. Podjetje ima obsežno mrežo za pošiljanje vsebin in centre podatkov po vsem svetu ter stalno spremljanje varnostnih težav, da bi zagotovili to garancijo.

Obračunavanje

Flywheel svojim kupcem primarno mesečno zaračunava večino načrtov in ponuja popuste za plačilo leta vnaprej. Nekateri načrti gostovanja vključujejo številne funkcije brez stroškov, medtem ko drugi načrti dodatno zaračunajo.

Flywheel je prilagodljiv glede plačilnih metod in sprejema PayPal in večino večjih kreditnih kartic. Podjetje sprejema tudi osebne čeke za letne račune.

Povzetek

Flywheel ponuja specializirano obliko gostovanja, ki skrbi za oblikovalce – omogoča jim, da se osredotočijo na svoje stranke in ne na tehnične vidike spletnega gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map