Pregled gostovanja s pritiskom: WordPress Blog Host. Je pravi za vas?

Uvod v stiski

Podjetje Pressable je bilo ustanovljeno maja 2010 v sončnem San Antoniu in se identificira kot “strokovnjaki za gostovanje v WordPressu.” Z načrti gostovanja, ki so namenjeni privabljanju podjetij in razvijalcev, se Pressable osredotoča na zagotavljanje razširljivega, varnega in visokozmogljivega gostovanja v WordPressu.


Upravljavci WordPress ponudnikov gostovanja, kot je Pressable, običajno ločijo od glavnih ponudnikov deljenega gostovanja na tri načine:

 • Stanejo bistveno več kot skupno gostovanje, vendar z dobrim razlogom;
 • Ponujajo gostiteljsko okolje, zasnovano posebej za spletna mesta WordPress, in posodabljajo jedro WordPressa ter vse nameščene teme in vtičnike za vas;
 • Ohranjajo osebje za podporo, ki ima globoko znanje o WordPressu in se je pripravljeno lotiti stvari, ki jih delijo podporni tehniki ponudnika gostovanja, ki se običajno ne bodo dotaknili – stvari, kot so namestitev tem, delo z vtičniki in odpravljanje pokvarjenih namestitev WordPressa.

Storitve in specializacije

Pressable ponuja en izdelek: upravljano spletno gostovanje WordPressa.

Načrti gostovanja se razlikujejo glede na število spletnih mest, ki jih želite gostovati, in število mesečnih ogledov strani, ki jih predvidevate. Načrti, oglaševani na spletnem mestu, se začnejo na 5 spletnih mestih in 15.000 mesečnih ogledov strani in sežejo do 20 spletnih strani in 100.000 mesečnih ogledov strani. Na voljo so večji načrti in dopolnjujejo načrt, primeren za neomejeno število ogledov strani in neomejeno število WordPress spletnih mest.

Kupce, ki potrebujejo zunanji načrt gostovanja, priporočamo, da se neposredno obrnejo na Pressable in izdelajo načrt gostovanja po meri.

Vsi načrti gostovanja Pressable vključujejo impresivno zbirko dodatnih funkcij:

 • Vrhunsko omrežje za pošiljanje vsebin (CDN), tako da se vaše spletno mesto hitro naloži, ne glede na to, kje je prikazano.
 • Strežniki, konfigurirani posebej za gostovanje spletnih mest WordPress.
 • Enostavno ustvarjanje spletnih mest WordPress na strežniškem strežniku, kloniranje spletnih mest v živo v razvojno okolje in možnost enostavno preusmeritve sprememb iz razvojnega okolja v strežnik v živo.
 • Sposobnost ustvarjanja začasnih poverilnic za sodelavce za oblikovanje in razvoj spletnih strani. Ni treba deliti občutljivih poverilnic s sodelavci, ustvarjati začasnih poverilnic in jih izbrisati po opravljenem opravilu.
 • Dostop do SFTP do ozadja vsake WordPress namestitve.
 • Dnevne varnostne kopije vseh spletnih mest z brezplačno obnovitvijo spletnih strani iz nedavne varnostne kopije.
 • Skeniranje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme se izvaja vsak večer.
 • Upravljane posodobitve za jedro, teme in vtičnike WordPress.
 • Neobvezna SSL potrdila za dostop do https.

Infrastruktura

V podatkovnih centrih Rackspace se strežniki lahko pritiskajo. Spletna mesta so urejena v galaksijah in ne v namenskem gostiteljskem okolju. Kot rezultat, je povsem mogoče, da bodo vaša spletna mesta WordPress, ki jih gosti Pressable, gostila v različnih galaksijah in jih fizično shranila na različnih strežnikih.

Podpora in storitve za stranke

Podpora je tisto, kar resnično odlikuje Pressable poleg mnogih drugih ponudnikov gostovanja. Vso osebje za podporo Pressable se oglašuje kot “strokovnjaki za WordPress”, ki so pripravljeni in sposobni pomagati pri vseh vidikih upravljanja WordPressa. To pomeni, da če imate težave z vtičnikom WordPress, potrebujete pomoč pri namestitvi teme ali pa se zaprete iz skrbniškega območja na svojem spletnem mestu, boste imeli WordPressove strokovnjake, ki čakajo, da vam pomagajo rešiti težavo.

Podpora strankam je na voljo od 8.00 do 22.00 CST. Vendar se celotno omrežje spremlja 24/7 in Pressable se bo takoj odzval na nujne primere na celotnem sistemu. V navadni angleščini to pomeni, da če strežnik ob dveh zjutraj odpade, bo Pressable takoj začel delati na odpravljanju težave, če pa se ob 2. uri slučajno zaprete s svojega skrbniškega območja, boste morali počakajte do 8. ure, ko bo pomožno osebje prišlo na delo.

Zaprosila za podporo se izvedejo prek spletnega sistema vozovnic, na voljo pa je tudi baza znanja za odgovore na številna pogosta vprašanja.

Politike obračunavanja in plačila

Ko se prijavite v Tiskalni načrt gostovanja, lahko izberete letni ali mesečni obračunski cikel. Kupci, ki se odločijo za letni načrt, plačajo le 10 mesecev storitve in prihranijo približno 17%, kar je posledica letnih stroškov gostovanja. Vsi načrti imajo brezplačno 15-dnevno preskusno različico, v kateri lahko preizkusite storitve Pressablea, ne da bi se zavezali plačati storitev.

Pogoji storitve jasno ne omejujejo pravilnikov o vračilu kupcev, ki se odločijo za letni načrt, vendar prekličejo pred koncem obračunskega cikla. Če razmišljate o plačilu letnega načrta in mislite, da bi politika vračila lahko prišla v poštev, se do končne odločitve obrnite na podporo strankam Pressable neposredno, da pojasnite pogoje vračila..

Vse glavne kreditne kartice so sprejete in računi se samodejno obnovijo s kreditno kartico v datoteki, razen če je račun pisno preklican ali s pomočjo nadzorne plošče računa.

Povzetek

Če iščete najcenejše okolje, s katerim lahko gostite namestitev WordPressa, Pressable ni tisto, kar iščete. Če pa zaslužite za preživetje s svojimi spletnimi stranmi WordPress, bo gostitelj, kot je Pressable, zagotovil najboljše omrežje v razredu, ki bo povezano z zelo dobro usposobljenim podpornim osebjem, ki bo šlo za nekaj korakov naprej kot večina drugih gostiteljev. Za prvovrstno obravnavo boste plačali precej, če pa iščete vrhunsko okolje, v katerem bi lahko uporabili spletna mesta WordPress, ki hranijo račune, bi moral biti Pressable visoko na vašem seznamu.

Pogosto zastavljena vprašanja s pritiskom

 • Ali so v načrte gostovanja vključeni e-poštni računi?

  E-poštni računi niso vključeni. Vendar bo Pressable konfiguriral strežnike za izmenjavo poštnih imen vašega imena domene, tako da bo vaš e-poštni naslov dostavil ponudniku e-pošte, ki ga izberete.

 • Ali so na voljo storitve za migracijo spletnih mest?

  Na voljo je migracija mest WordPress na gostovanje s pritiskom in jih je mogoče organizirati prek nadzorne plošče. Selitev iz drugih sistemov za upravljanje vsebine ali statičnih datotek HTML in CSS ni na voljo, vendar vas lahko Presable napoti k usposobljenemu svetovalcu, ki vam pomaga pri migraciji.

 • Ali je WordPress vnaprej nameščen na moj račun?

  Da, WordPress namestitve so ustvarjene samodejno. Vendar začnete postopek namestitve z orodjem za ustvarjanje spletnega mesta na nadzorni plošči računa.

 • Ali lahko gostim katero koli spletno mesto, ki ni spletno mesto WordPress?

  Tiskovno gostovanje je namenjeno samo spletnim mestom WordPress. Če nameravate gostiti tako WordPress kot tudi mesta, ki niso WordPress, boste morali za različna spletna mesta, ki niso WordPress, uporabiti drugačnega gostitelja..

 • Ali so potrebni kakšni posebni vtičniki?

  Standardna namestitvena WordPress namestitev vključuje več priljubljenih vtičnikov, na primer Akismet in Jetpack, ki jih po želji lahko odstranite. Vendar pa obstaja več drugih vtičnikov, ki jih ni mogoče odstraniti: Batcache, nikoli e-poštna gesla, nginx, onemogoči e-pošto, WP SMPT Config, Pressable in Gauge.es.

 • Ali ne morem uporabljati vtičnikov?

  Ker so varnostne kopije vključene v vsak račun gostovanja, so varnostni vtičniki prepovedani. Več drugih strani za upravljanje spletnega mesta, predpomnjenje, baze podatkov in drugi dodatki so prepovedani. Za dodatne podrobnosti o določenih vtičnikih, ki niso dovoljeni, glejte bazo znanja ali podporo.

 • Ali lahko s pritiskanjem uporabim za gostovanje večstranskih omrežij WordPress?

  Standardni načrti gostovanja ne omogočajo omogočanja večstranskih omrežij. Če želite gostovati v večstranskem omrežju, se obrnite na Pressable za ponudbo po meri.

 • Ali so na voljo storitve registracije domenskih imen?

  Registracija domenskega imena ni na voljo. Stranke morajo za registracijo imen domen uporabiti drug registrator domen, na primer GoDaddy ali eNom, nato pa usmeriti domene na strežnike imen Pressable.

 • Ali so posodobitve programa WordPress samodejne?

  Vse posodobitve jedra WordPress se namestijo samodejno. Poleg tega se bodo vsi vtičniki, gosti na WordPress.org, samodejno posodobili. Teme in komercialne vtičnike morate posodobiti sami. Vendar pa vam bo podpora pomagala pri posodobitvi, če z njim niste seznanjeni.

 • Kakšne varnostne kopije spletnih strani so na voljo?

  Vsa spletna mesta so varnostno kopirana enkrat na dan. Poleg tega je na voljo tudi vadnica, ki strankam omogoča ročno varnostno kopiranje svojih spletnih mest – priporočen dodaten korak pri varovanju podatkov o spletnih mestih. Za dodatno ceno lahko varnostne kopije gostite zunaj.

 • Ali lahko WordPress namestim v podmapo?

  Ne, nastavitev gostovanja ne podpira namestitve WordPress-a v podmapo. Vendar je podpora domene WordPress v poddomeni podprto.

 • Ali je na voljo podpora za klepet v živo?

  Nekako. Na voljo je ohlapen kanal, imenovan bivalni prostor Pressable. Vendar pa je to polovično javno prizorišče, saj bodo lahko uporabniki osebja Pressable in druge stranke videli sporočila. Odličen je kraj za pogovor o težavah s programom WordPress na splošno, če pa imate posebne težave s podporo, jih je treba obravnavati s sistemom vozovnic za podporo.

 • Kako hitro na spletnih straneh WordPress gostuje Pressable?

  CDN je vključen za pospešitev prikazovanja spletnih strani s predpomnjenjem statične vsebine, Pressable pa je sodeloval z Google PageSpeed, da bi optimiziral spletna mesta, ki jih gostijo na njihovih strežnikih. Vse kaže, da bi se spletna mesta morala hitro nalagati, ko jih gostimo na strežnikih Pressable. Upoštevajte pa, da bo konfiguracija vašega spletnega mesta vplivala na hitrost nalaganja strani.

 • Kako postavim spletno stran za pripravo spletnega mesta, preden jo objavim?

  Ko ustvarite novo spletno mesto, bo sprva ustvarjeno kot prizorišče in ne bo objavljeno v spletu, dokler ne boste pripravljeni na to. Z drugimi besedami, prizorno spletno mesto se samodejno ustvari, ko v nadzorni plošči računa uporabite orodje za ustvarjanje spletnega mesta.

 • Ali je na voljo podružnični program?

  Da, na voljo je partnerski program. Poiščite povezavo »WordPress affiliate program« v meniju za noge na kateri koli strani spletnega mesta, če želite izvedeti več.

 • Ali so na voljo računi preprodajalcev?

  Tipični računi preprodajalcev gostovanja niso na voljo. Vendar se zdi, da je Pressable mogoče konfigurirati tako, da gostuje spletna mesta odjemalcev. Če želite gostiti spletna mesta za stranke, vendar jim zagotoviti zasebno območje za upravljanje računa, se obrnite na Pressable, da določite, kaj je mogoče nastaviti.

 • Ali so na voljo posodobitve v realnem času, kadar obstajajo tehnične težave na celotnem sistemu?

  Spletno mesto o stanju sistema je na voljo in posodobitve o vprašanjih za sistem so objavljene takoj. Če želite obiskati stran, poiščite povezavo »Status« v spodnjem meniju katere koli strani spletnega mesta ali v spustnem meniju pod možnostjo »Pomoč« v glavni navigaciji po spletnem mestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map