Pregled gostovanja MilesWeb: tukaj je vse, kar morate vedeti o tem indijskem gostitelju.

Pregled MilesWeb

MilesWeb je velik ponudnik gostovanja, ki ponuja celoten niz storitev gostovanja. Podjetje ima sedež v Nashik, Maharaštra, Indija in uporablja strežnike, ki se nahajajo v centrih podatkov v ZDA, Veliki Britaniji, Romuniji in Indiji. MilesWeb je eno najbolj priljubljenih gostovalnih podjetij v Indiji, z zelo informativnim in podrobnim spletnim mestom, ki ponuja široko paleto možnosti gostovanja.


Storitve in specializacije

MilesWeb se osredotoča na zagotavljanje celotne ponudbe visoko kakovostnih načrtov gostovanja, z 99,95-odstotno garancijo za uptime in 30-dnevno garancijo vračila denarja. Na voljo sta tako Linux in Windows načrti, kot tudi VPS in namenski strežniški načrti.

MilesWeb ponuja štiri cenovne ponudbe gostovanja v skupni rabi LAMP v cenovnem razponu od 15 do 30 USD. Tudi ti osnovni načrti ponujajo lepe lastnosti, kot so podpora 24/7 in brezplačna dnevna varnostna kopija in obnovitev.
Na voljo so trije poslovni naravnani načrti gostovanja LAMP s funkcijami, kot so shramba SSD, neomejena pasovna širina, neomejene baze podatkov in e-poštni računi. Ti načrti gostovanja prihajajo tudi z vizualnim ustvarjalcem spletnih strani in brezplačnim zasebnim SSL certifikatom.

Paketi za gostovanje cPanel so na voljo v treh okusih, z različnimi SSD pomnilniki in omejitvami pasovne širine. Ti skupni načrti temeljijo tudi na platformi LAMP in so predhodno konfigurirani za enostavno namestitev aplikacije z enim klikom z uporabo Softaculous in cPanel.

MilesWeb ponuja tudi specializirane upravljane programe gostovanja WordPress v istem cenovnem razredu kot njihovi poslovni načrti. Ti načrti gostovanja so vnaprej konfigurirani za WordPress z enostavno namestitvijo WordPressa z uporabo Softaculous. Druge funkcije vključujejo samodejne posodobitve, shranjevanje SSD-ja in dostop do širokega nabora brezplačnih CMS in predlog e-trgovine, teme in vtičnikov.

Če v načrtu gostovanja potrebujete Microsoftove tehnologije, ima MilesWeb tri upravljane načrte gostovanja sistema Windows, med katerimi lahko izbirate. Načrti gostovanja sistema Windows uporabljajo strežnike Windows 2008/2012 z nadzorno ploščo Plesk. Podpirajo ASP.Net, Ajax, PHP in Perl z MS SQL in MySQL bazami podatkov. Vsi načrti za gostovanje sistema Windows uporabljajo shrambo SSD.

MilesWeb ima zelo bogato ponudbo gostovanja VPS s široko paleto upravljanih ali neupravljanih možnosti, ki delujejo na OpenVZ ali KVM z možnostmi operacijskega sistema Linux ali Windows. V ponudbi smo šteli skupno 24 različnih VPS gostovalnih načrtov.

Ponudba strežnika MilesWeb je zelo podrobna, med njimi je 13 različnih konfiguracij strežnika. Na voljo je široka paleta strojnih platform, od poceni strežnikov, ki temeljijo na starih procesorjih Intel Core2 Duo E4500 s pomnilnikom DDR2, do visokozmogljivih strežnikov, ki temeljijo na Intel Xeon E5-2630v2 s pomnilnikom DDR3 in SAS. Vsi namenski strežniki so povezani z visokohitrostno, odvečno omrežje in podprti s podporo 24/7, proaktivnim spremljanjem strežnika in 100% uptime SLA.

Infrastruktura MilesWeb

MilesWeb uporablja podatkovne centre ravni 3 in tier-4 v ZDA, Veliki Britaniji, Romuniji in Indiji, pri čemer je infrastruktura optimizirana za zanesljivost in hitrost. Vse zmogljivosti podatkovnega centra so opremljene z večstopenjskimi odvečnimi elektroenergetskimi sistemi in HVAC opremo ter 24/7 varovanjem. MilesWeb zagotavlja, da bosta njuna podatkovna centra HVAC in napajanje na voljo 100% časa, razen rednega in nujnega vzdrževanja.

Podrobne specifikacije strežnika niso navedene, vendar namenski načrti gostovanja strežnikov razkrivajo več informacij o strojni opremi strežnika, ki se uporablja v njihovih centrih podatkov.

Podpora in storitve za stranke

MilesWeb trdi dobro raven podpore, z možnostmi, kot so na primer telefonska podpora, e-poštna pomoč in podpora za klepet v živo – vse s 24/7 razpoložljivostjo. Telefonska podpora strankam iz Indije je na voljo tudi prek brezplačne telefonske številke.

Povzetek

MilesWeb je sorazmerno velik igralec na indijski podcelini. Izstopa kot velik ponudnik gostovanja, ki lahko pokrije skoraj vse potrebe. Podjetje lahko sprejme podjetja, pa tudi hobi, in se ponaša z impresivno infrastrukturo. Kljub temu je nekaj strojne opreme, ki jo uporabljajo v svojih načrtih za gostovanje v začetni ravni, že presegel.

MilesWeb je priljubljeno podjetje za spletno gostovanje v Indiji – in ne pozabite, da govorimo o obsežnem trgu. Zato lahko ponudimo izjemno ponudbo storitev, usmerjenih na lokalni trg. Zaradi svoje podporne politike in virov ima tudi mednarodno privlačnost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me