OrangeWebsite v letu 2020: Kaj pravijo ocene strank OrangeWebsite?

Predstavitev spletnega mesta Orange

OrangeWebsite je ponudnik spletnega gostovanja na Islandiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009 in ima zdaj stranke v več kot 100 različnih državah. So ponudniki spletnega gostovanja za svobodo govora in s svojim poslanstvom zagotavljajo prostor vsem, ki na svetu objavljajo svoje besede brez nadlegovanja ali cenzure.


So tudi okolju prijazen gostitelj, kar pomeni, da vse svoje potrebe po energiji napajajo naravni viri energije, da bi zmanjšali njihov vpliv na okolje. Njihove storitve v celoti poganja hidrotermalna energija hidroenergije. Da bi še bolj zmanjšali svoj odtis ogljika, večini svojega osebja omogočajo delo na daljavo, kar zmanjšuje potrebe po energiji v pisarni in promet v mestnem prometu..

Storitve in specializacije

Spletna stran OrangeWe ponuja številne rešitve na morju in gostovanje na morju. Ker se vsi njihovi strežniki nahajajo na Islandiji, nudijo zaščito islandske pobude za sodobne medije (I.M.M.I), ki zagotavlja nižjo raven spletne cenzure in dodatne ukrepe za zasebnost, kot so na voljo v večini drugih držav. In ker so neodvisen narod, jih nobena EU ali ameriška uredba ne omejuje.

Ponujajo 4 ravni skupnih gostovalnih načrtov, vsi vključujejo cPanel z varnostjo SSL, zaščiteno s SSL spletno pošto, osCommerce nakupovalno košarico, Spam Assassin, Green Site Seal in Softaculous monter z enim klikom, z več kot 330 skripti, vključno z WordPressom, Drupal , in delfin Boonex. Vse vključujejo napredno DDoS zaščito in brezplačno gradnjo spletnih mest. Načrti se razlikujejo glede na spletni prostor, dovoljenje za promet, število domen in poddomena, ki jih lahko gostite, število e-poštnih računov, ki jih lahko ustvarite, pa tudi število MySQL baz podatkov, ki jih lahko nastavite.

Ponujajo 7 stopenj popolnoma upravljanih virtualnih namenskih strežnikov (VPS), ki vključujejo 1 namenski IP naslov, korenski dostop in podporo 24/7. Ponujajo več možnosti za distribucije Linuxa in različice spletnega strežnika Windows ter številne prednameščene nadzorne plošče, vključno s cPanel in Encompass. Načrti se razlikujejo glede na število procesorskih jeder, RAM, prostor na disku in mesečno dovoljenje za promet. Za doplačilo lahko vključite tudi namensko jedro CPU-ja, varno zunanjo varnostno kopijo in / ali napredno zaščito DDoS.

Ponujajo tudi 4 namenske strežniške načrte, od katerih vsak vključuje štirijedrni procesor, 4 namenske IP naslove, brezplačno nastavitev, izberete vnaprej nameščene nadzorne plošče, korenski dostop, podporo 24/7, KVM, zaščito DDoS in jih v celoti upravljate . Možnosti strežnika se razlikujejo glede na procesor, RAM, prostor na disku in pasovno širino.

Podpora in storitve za stranke

Spletno mesto OrangeWeb ponuja 24-urno interno tehnično podporo. Ves čas imajo na voljo strokovnjake za strežnike in se na zahteve za podporo odzovejo v eni uri. Podporno skupino sestavljajo strokovnjaki za Linux in Windows, IP, omrežja, programiranje in strežniško strojno opremo.

Varnost in varnostne kopije

Spletna stran OrangeWe izvaja redne varnostne preglede, da zagotovi, da je njihova programska oprema posodobljena glede na zadnje varnostne grožnje. Prav tako vzdržujejo ekipo strokovnjakov za varnost strežnikov in etične hekerje, ki svoje strežnike preizkušajo glede ranljivosti.

Da bi zagotovili varnost vaših osebnih podatkov, zmanjšajo količino informacij, ki jih zbirajo in shranjujejo za vsako stranko, za prijavo v račun pa zagotavljajo dvofaktorsko preverjanje pristnosti, da bi zmanjšali možnost nepooblaščenega dostopa.

Skupni strežniki se varnostno kopirajo enkrat na sekundo, v strežniku za shranjevanje pa se hrani več varnostnih kopij. Vendar te varnostne kopije niso zagotovljene, zato se lahko uporabijo datoteke za uporabo teh datotek za namene obnovitve. Kot pri vsakem načrtu gostovanja je tudi vedno priporočljivo, da ohranite lastne varnostne kopije in jih shranite na ločenem mestu. Na voljo so tudi avtomatske varnostne kopije in shranjevanje za VPS in namenske strežnike, vendar je vaša odgovornost, da jih nastavite.

Zagotovljeno neplačilo

Spletna stran OrangeWeb zagotavlja 99,9-odstotno garancijo. Če ne izpolnjujejo SLA, boste morda upravičeni do enomesečnega dobropisa na vašem računu.

Politike obračunavanja in plačila

Spletno mesto OrangeWe sprejema kreditne kartice, PayPal, Bitcoin, nakazila, Western Union plačila, čeke in nakazila.

Račune lahko kadar koli prekličete prek nadzorne plošče ali e-pošte. Za odpovedi v prvih 30 dneh bomo prejeli povračilo v celoti. Po tem začne odpoved veljati na vaš naslednji datum obnovitve. Nadomestila niso na voljo, razen v primeru garancije za vračilo denarja.

Zaključek

OrangeWebsite je v mnogih pogledih videti kot katero koli drugo podjetje za gostovanje. Ponujajo standardne pakete v skupni rabi, VPS in namenske pakete. Ponosni so na svojo stranko. Sprejemajo dodatne ukrepe za zaščito vaših osebnih in strežniških podatkov. Vse standardno za dostojnega spletnega gostitelja.

Toda spletna stran OrangeWeb ponuja dve zelo jasni prednosti pred povprečnim gostiteljem, kar sta neposreden rezultat njihove lokacije. Zahvaljujoč Islandski pobudi za sodobne medije, OrangeWebsite lahko zagotovi boljšo zasebnost za vaše spletne informacije in nižjo cenzuro. Če torej iščete mesto za odkrito izražanje kakršnih koli idej, brez strahu pred zatekanjem ali cenzuro, je to zagotovo gostitelj, ki bi ga bilo vredno razmisliti.

Če vas skrbi količina energije, ki jo v vašem imenu porabi gostitelj, lahko brez težav veste, da spletna stran OrangeWeb ponuja 100% zeleno gostovanje. Islandija zagotavlja obilno zalogo naravnih virov energije, ki jo v celoti izkoristijo. Obiskovalce lahko celo obvestite tako, da na svoje spletno mesto dodate okolju prijazen pečat.

Prav tako boste morda želeli razmisliti o OrgangeWesbite, če nameravate uporabljati Boonex Delphin. OrangeWebsite je njihov najboljši priporočljivi gostitelj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me