Ocene gostovanja A2: Ali lahko v letu 2020 nadaljujejo s konkurenco?

Contents

Naša razsodba: # 1 od 381 gostiteljev za hitrost

Razvojnim gostiteljem A2 gostovanje
podpira skoraj vsako tehnologijo, ki se uporablja za spletna mesta in aplikacije. Najboljše prednosti vključujejo rekordne hitrosti, nagrajeno podporo strankam in optimizirane strežnike WordPress z dostopom do cPanela.


A2 gostovanje ima trenutno odlično ponudbo z 51% popusta na vse načrte
– neverjetna vrednost za njihovo storitev.

Prednosti:

 • Najhitrejše hitrosti strežnika v industriji
 • Začasna zaveza za zmanjšanje izgubljenih podjetij zaradi izpadov
 • Načrti z bogatimi funkcijami, ki bodo ustrezali spletnim mestom katere koli velikosti

Slabosti:

 • Brez brezplačne domene
 • Prošnje za podporo novi tehnologiji so sprejete, vendar ETA ni

Ne sprejemajte samo besede – več kot 200 naših uporabnikov je ocenilo A2 gostovanje 4,5 zvezdice in jih imajo radi hitrost in kakovost tehnične podpore.

Ali je gostovanje A2 primerno za vaše spletno mesto?

Iščete nekaj konkretnega? Pojdi na naše najbolj priljubljene razdelke:

 • Pregled strokovnjakov – preberite našo temeljito analizo gostujoče specialistke Katie Horne.
 • Najboljši pregledi – poglejte, kaj imajo skoraj 250 kupcev ponudnikov gostovanja za A2.
 • Gostovalni načrti – primerjajte najboljše načrte gostovanja A2 in njihove cene.
 • Pogosta vprašanja – poiščite odgovore na najbolj zastavljena vprašanja o A2 gostovanju!

A2 gostovanje ima sloves po tem, da ponuja zanesljive spletne strežnike in strele. Toda, ali jim ustreza ta sloves?

Preberite si, če želite videti, kaj sem odkril med preizkušanjem storitev A2, in tudi, kaj njihove stranke hrepenijo in hrepenijo.

O gostovanju A2

Čeprav je splošni ponudnik gostovanja, je A2 specializiran za gostovanje za razvijalce.

Torej ne glede na to, katero vrsto gostovanja (deljeno, VPS, namensko) potrebujete, boste dobili visoko zmogljivo in zanesljivo gostovanje.

Deljeno spletno gostovanje

Glede na moje izkušnje so načrti gostovanja A2 Hosting v skupni rabi hitreje kot njihovi tekmeci. Poleg tega nudijo 24/7 podporo za vse naročnike, ultra zanesljive strežnike, neomejene vire in brezplačno selitev spletnih strani.

Skupne funkcije

Druge značilnosti skupnih načrtov A2 Hosting vključujejo:

 • PHP (5.x in 7.x)

 • Python (2.6, 2.7 in 3.2)

 • PERL 5.10

 • Node.js

 • MySQL 5.6 podatkovnih baz

 • PostgreSQL 9.6

 • Apač 2.4

 • FTP / SFTP dostop do vašega strežniškega okolja

 • prost SSH dostop

 • V skupni rabi SSL potrdilo.

Vsi načrti v skupni rabi so standardni z brezplačnim pomnilnikom SSD, da se zagotovi vrhunska zmogljivost.

Moji testi so pokazali, da A2 gostovanje tudi za vaše spletno mesto zagotavlja impresivne hitrosti, pa tudi solidno čas delovanja. Za podrobnosti glejte spodaj.

A2 gostovanje za razvijalceZgoraj: Le nekaj od številnih orodij za razvoj, jezike in tehnologije, ki jih podpira A2 gostovanje.

Izbirate lahko med tremi načrti za Linux ali Windows

Če želite začeti z najcenejšim načrtom spletnega gostovanja od A2 gostovanja, boste začeli z izbiro operacijskega sistema strežniškega okolja: Linux ali Windows.

Ne glede na to, katero možnost boste izbrali, boste imeli trije različni načrti. Vsi so opremljeni z neomejeno pasovno širino in SSD pomnilnikom.

Načrti na višji ravni imajo več funkcij. Vsi načrti pa so v skladu s standardi, kot so zbirke podatkov in samodejni namestniki.

A2 gostovanje ponuja blagovno različico priljubljene nadzorne plošče cPanel strankam, ki kupujejo načrt skupnega gostovanja v Linuxu (tudi VPS in namenski). Plesk je na voljo za Windows strežnike.

A2 gostovanje v skupnih cenah

Načrt Lite

Načrt vstopne ravni, po katerem A2 gostovanje imenuje svoje Lite možnost, dobite gostovanje za eno spletno mesto, uporabo petih baz podatkov, 25 e-poštnih naslovov, neomejen prostor na disku SSD, neomejen prenos / pasovno širino podatkov in brezplačno (skupno) potrdilo SSL.

kupon za spletno gostovanje

Zanima vas A2?
Naši bralci lahko trenutno prihranijo 51% pri načrtih A2 gostovanja. Uporabite to povezavo za popust
da bi dobili najboljšo ceno.

Načrt hitrosti

A2 gostovanje je najbolj priljubljen načrt gostovanja v skupni rabi Hitro, kar je srednja možnost.

Ta načrt je zelo podoben načrtu vstopne ravni. Njegova glavna razlika je v tem, da vam omogoča gostovanje neomejenih spletnih strani in vam ponuja več virov. Zlasti ni omejitev števila baz podatkov ali e-poštnih računov, ki jih lahko imate.

Načrt Turbo

A2 gostovanje je vrhunski načrt gostovanja v skupni rabi, imenovan Turbo možnost, je zelo podobna drugim načrtom v skupni rabi, vendar dobite dodatke, namenjene povečanju učinkovitosti spletnih mest.

Najpomembnejši dodatek načrta Turbo je, da bodo vaša spletna mesta gostovala na strežnikih strežnikov A2 gostovanja. Ti strežniki dodelijo več virov vsakemu posameznemu uporabniku, ker je na strežniku manj uporabnikov. A2 gostovanje trdi, da to poveča hitrost vašega spletnega mesta za faktor do 20.

A2 ima močan nabor hitrostnih tehnologij, ki jih uporablja.

Druga dodatna možnost Turbo načrta je, da vključuje A2 pospeševalnik mesta. To je vtičnik cPanel, ki vaše spletno mesto pospeši z zagotavljanjem predhodno konfiguriranega predpomnjenja.

Obstajajo trije glavni podsistemi A2 Optimized Site Accelerator:

 1. Turbo predpomnilnik: predpomni celotno vsebino vaših spletnih strani, tako da jih je mogoče uporabiti brez izvajanja PHP

 2. OPcache / APC: izboljša odzive strani, za katere je potrebna uporaba PHP

 3. Spomnjeno: poveča hitrost baz podatkov MySQL, tako da vaše podatke, ki se najpogosteje uporabljajo, shrani v pomnilnik za hitrejše iskanje.

Gostovanje WordPress

A2 gostovanje ponuja posebno vrsto skupnega gostovanja za WordPress. Ti načrti so dražji od zgoraj opisanih splošnih načrtov skupne rabe. Vključujejo pa številne stvari, zaradi katerih so privlačne:

 • Turbo je optimiziran za hitrejšo dostavo strani

 • Odmevni strežnik

 • Jetpack Personal

 • Preproste varnostne kopije WordPressa.

Obstajajo tudi druge manjše funkcije, ki olajšajo nastavitev in zagon spletnega mesta WordPress. To je vredno pogledati, če imate spletno mesto, ki temelji na WordPressu.

VPS gostovanje

Za tiste, ki so prerasli svoje načrte za skupno gostovanje ali potrebujejo boljše hitrosti za svoja spletna mesta, A2 gostovanje ponuja virtualne zasebne strežnike (VPS).

Možnosti upravljanja VPS

Običajno za prehod z skupnega gostovanja na VPS morate pridobiti tehnična znanja, potrebna za upravljanje “rezine” vašega strežnika, ali najeti nekoga s potrebno izkušnjo sistemske administracije..

Vendar pri A2 gostovanju to ne drži. Za svoj načrt VPS se lahko odločite za tri vrste upravljanja
:

 • Brez upravljanja: je kot nalašč za tiste, ki so razvijalci ali sistemski skrbniki, ki iščejo popolnoma prilagodljivo inštalacijo gole kovine.

 • Upravljavec: ponuja vso moč načrta VPS, vendar z isto uporabniško prijazno platformo cPanel, ki je skupaj z načrti skupnega gostovanja. Določa se tudi, kako A2 gostovanje imenuje njihovo 100-odstotno brezskrbno upravljanje gostiteljev s strani Guru Crew Support Group (ki je na voljo 24/7).

 • Jedro: za tiste, ki želijo upravljati načrt VPS, vendar z dodatkom korenskih dostopov / skrbniških pravic. Dobili boste brezskrbno podporo A2 Hosting, vendar boste dobili tudi popoln nadzor nad strežniškim okoljem.

Lahko dobite neurejene načrte VPS za cene gostovanja v skupni rabi.

Gostovanje A2 upravljali načrte VPS
(vključno s Core) so dražji, vendar še vedno konkurenčni po industrijskih standardih. Prav tako so močnejši od neurejenih načrtov. Spodnja tabela vsebuje osnovne informacije.

PlanTransfervCPUsRAMDiskPrice
Moč+2 TB44 GB75 GB32,99 USD
Prestiž+3 TB66 GB100 GB46,19 USD
Vrhunec+4 TB88 GB150 GB65,99 USD

Operacijski sistemi

Tako kot načrti gostovanja v skupni rabi lahko tudi vi izberete gostovanje svojega spletnega mesta na strežniku Windows ali Linux. Načrti za Windows stanejo 25% več kot njihovi kolegi za Linux. Namesto nadzorne plošče cPanel pa Windows načrtuje ponudbo Plesk.

RAID skladiščenje

Za odveč podatkov in izboljšanje zmogljivosti imajo vsi načrti VPS shranjevanje RAID 10. RAID 10 pogoni kombinirajo črtanje (kar poveča hitrost) z zrcaljenjem (kar poveča zanesljivost).

Video: RAID 0, RAID 1, RAID 10 – vse kar morate vedeti

Velikost pogona RAID 10 je odvisna od načrta.

Namensko gostovanje

A2 gostovanje ponuja tako upravljane in neupravljane namenske strežnike za tiste, ki iščejo spletno gostovanje za najhitrejše hitrosti in spletna mesta, ki veliko uporabljajo, ali z veliko trgovino..

Upravljani namenski strežniki dobijo nadgradljivo shrambo RAID 1, kar pomeni, da so vsi podatki zrcaljeni in s tem manj nagnjeni k napakam ali izgubam podatkov.

Načrti gostovanja prodajalcev

A2 gostovanje ponuja načrte prodajalcev
za tiste, ki želijo sami v spletno gostovanje posel. Omogočajo vam izbiro med možnostmi Windows in Linux, in obstajajo štirje različni načrti preprodajalcev iz katerega lahko izberete (ne glede na operacijski sistem).

Z izjemo osnovnega načrta je vključena programska oprema za obračunavanje (WHMCS ali Blesta). Lahko nadgradite na premium paket WHMCS.

A2 rešitev za obračunavanje gostovalskih prodajalcev

Lastnosti

V tem razdelku si bomo ogledali infrastrukturo, delovanje, podporo strankam in načrtovanje funkcij A2 Hosting, kot so SSL potrdila in Cloudflare CDN (omrežje za posredovanje vsebine).

Občasno in nedelo

Eno največjih prodajnih točk A2 Hosting je njihova uspešnost.

Zmogljivost in zanesljivost

Preizkusil sem A2 gostovanje uptime in hitrost nalaganja v zadnjem letu na mojem strežniku. Upoštevajte, da je to le en strežnik, zato to ne pomeni nujno, kako delujejo vsi strežniki A2 gostovanja. Vseeno zagotavlja koristen posnetek njihove hitrosti in zanesljivosti.

Obstaja ena velika težava s temi podatki. V aprilu in juniju 2018 je gostovanje A2 imelo veliko časa zastojev. Od takrat so nastopili izjemno.

Kot rezultat, sem zagotovil povprečje za 12 mesecev in šest mesecev. Mislim, da je zadnjih 6 mesecev bolj pomembno. Vendar je vredno upoštevati te velike izpade.

MonthUptimePage Load
Februar 2018100,00%546 ms
Mar 201899,99%422 ms
April 201899,81%657 ms
Maj 2018100,00%361 ms
Junij 201899,34%341 ms
Julij 2018100,00%308 ms
Avgust 201899,99%411 ms
Sep 2018100,00%336 ms
Okt 2018100,00%291 ms
November 201899,99%272 ms
Dec 2018100,00%291 ms
Januar 2019100,00%301 ms
6 mesečno povprečje100,00%317 ms
12 mesečno povprečje99,93%378 ms

12-mesečno povprečje za A2 gostovanje hitrost je zelo dobra. Šestmesečno povprečje je izjemno – celo boljše od WP Engine.

Ta strežnik za gostovanje A2 je imel dve glavni obdobji padca: 82 minut 26. aprila in štiri ure 14. junija. Odtlej je bil strežnik trden in hiter..

Kaj si boste mislili o tem, bo odvisno od vas. Vseeno kaže, da A2 gostovanje opazi težave in jih odpravi. Poglejte tukaj za posodobljene informacije.

Zagotovljeno neplačilo

A2 Gostovanje svojih zahtevkov vrnejo s 99,9-odstotno zavezujoče delo, in si prizadevajo, da bi to obljubo izpolnili z upoštevanjem najboljših praks spletnega gostovanja, z uporabo vrhunskih podatkovnih centrov in natančnim upravljanjem vseh strežnikov.

Glede na to imamo dva primera, ko se obveznost nadurnega dela ne uporablja:

 1. Med rutinskim obdobjem vzdrževanja in nadgradnje, ki se načrtujeta pred časom

 2. Med izpadi, ki so posledica okoliščin, na katere A2 gostovanje ni pod nadzorom.

Odškodnina

Če se pojavi izpad zaradi težav, ki niso povezane z zgoraj omenjenimi izključitvami, in izpadi predstavljajo več kot 0,1% vašega skupnega časa v tem mesecu, boste prejeli nadomestilo od A2 Hosting.

To nadomestilo je v obliki storitvenega dobropisa, ki je enako 5% pristojbin, ki ste jih plačali za ta mesec. Za vsako uro boste prejeli en tak kredit za storitev, ki je nedosegljiv za 0,1% (~ 42 minut) garancije za čas delovanja spletnega mesta.

Vendar pa bo najvišji znesek storitve, ki ga boste prejeli za zamujene obljube o podaljšanju, enak celotnemu znesku, ki bi ga plačali za ta mesec za spletno gostovanje, če ne bi videli nobenih izpadov.

Upoštevajte, da za prejemanje dobropisov za storitve kot nadomestilo mora vaš izpad potrditi uslužbenec A2 Hosting.

Varnostne kopije

S pomočjo nadzorne plošče (cPanel ali Plesk) lahko upravljate delno ali popolno varnostno kopijo spletnega mesta.

Če želite obnoviti spletno mesto s popolno varnostno kopijo, ga boste morali predložiti kopiji podporne skupine A2 Gostovanje. Pri zahtevi za takšne storitve ni nobenih pristojbin.

Migracijska politika

Če vaš nekdanji ponudnik spletnega gostovanja podpira cPanel, lahko A2 gostovanje upravlja migracijo v vašem imenu. Migracije so na voljo za skupne rabljene, vodene VPS in za upravljanje namenskih računov, ta postopek pa običajno traja manj kot 72 ur.

Čeprav to ni potrebno, A2 gostovanje priporoča, da dovolite prekrivanje vsaj sedem dni med odprtjem računa za gostovanje in zaprtjem prejšnjega gostovalnega računa, da zmanjšate čas izpadov, ki jih lahko vidite med postopkom prenosa..

Migracije brez cPanela

Če vaš nekdanji ponudnik spletnega gostovanja ni uporabljal cPanel, bo A2 gostovanje preneslo vaše spletno mesto, vendar le eno bazo podatkov.

CloudFlare CDN

Mreža za pošiljanje vsebin (CDN) postavlja kopije vašega spletnega mesta na strežnike po vsem svetu. To omogoča uporabnikom postreženo z lokalnim gostiteljem njim. Kot rezultat, se strani hitreje nalagajo.

Načrti gostovanja A2 vključujejo CloudFlare brezplačno. Cloudflare je pogosto uporabljen CDN. A2 gostovanje trdi, da spletno mesto, ki uporablja CloudFlare, opazi 200% hitrejše nalaganje strani, uporablja 60% manj pasovne širine in je bolj varno.

Namestitev CDN

Obstajata dva načina za aktiviranje CD-ja CloudFlare:

 • Uporaba vtičnika CloudFlare cPanel

 • Prijava na spletno mesto CloudFlare.

Če se odločite za uporabo vtičnika cPanel CloudFlare, lahko preprosto omogočite in onemogočite CloudFlare za svoje domene in poddomene z vašim okoljem A2 Hosting cPanel.

Če se odločite za aktiviranje spletnega mesta CloudFlare, boste morali uporabljati spletno mesto CloudFlare za upravljanje vseh svojih nastavitev.

S to možnostjo ne morete uporabljati A2 Hosting cPanel za upravljanje CDN.

SSL potrdila

SSL potrdila omogočajo vašemu spletnemu mestu varno pošiljanje in prejemanje podatkov. So bistvenega pomena za e-trgovino, zato jih Google zdaj ocenjuje kot najboljšo prakso za vsa spletna mesta. So dobri za zagotavljanje zaupanja uporabnikov in celo nekoliko povečajo vaše uvrstitve v iskanju.

Na voljo sta dva različna načina za pridobitev SSL certifikatov iz A2 gostovanja.

Brezplačno Šifriraj SSL

Najprej, če ste kupili paket gostovanja v skupni rabi ali preprodajalca, se lahko odločite za Let’s Encrypt, rešitev SSL, ki vašemu spletnemu mestu zagotavlja izboljšano varnost.

Uporabniki z upravljanimi načrti VPS in upravljanimi namenskimi strežniki lahko uporabljajo tudi Let’s Encrypt, vendar bodo morali imeti tudi poseben naslov IP.

Napredna SSL potrdila

Druga možnost je nakup SSL potrdila pri A2 Hosting. Za prodajo ponujajo tri vrste SSL certifikatov:

 • Eno spletno mesto – deluje na enem mestu z enim domenskim imenom

 • Wildcard – deluje na vseh straneh določenega spletnega mesta, vključno s poddomenami

 • Napredno – deluje na več spletnih mestih, od katerih ima vsako svoje ime domene.

A2 gostovanje spletnega mesta

Spletna stran Builder

S pomočjo graditelja spletnih mest lahko spletno mesto objavite tako enostavno kot Facebook stran – vendar z večjim nadzorom.

A2 gostovanje ponuja lastnega ustvarjalca spletnih strani, ki ga lahko vključite v načrt gostovanja.
Podpirajo vse, od ene strani do spletnih mest za e-trgovino.

Zeleno gostovanje

A2 gostovanje je zeleno gostovanje podjetje. A2 Hosting je, poleg tega, da je v vsakodnevnih operacijah 100-odstotno ogljikov nevtralen, partner družbe Carbonfund.org, ki je vodilna organizacija, namenjena boju proti globalnim podnebnim spremembam.

Od leta 2007 A2 gostovanje podpira prizadevanja Carbonfund.org za pogozdovanje in razvoj čistih, obnovljivih virov energije.

Gostovanje zaledja in podpora strankam

Takoj po prijavi v račun A2 gostovanje boste preusmerjeni na ciljno stran nadzorne plošče..

Tam lahko upravljate vse, kar je pomembno za vaše spletno mesto, vključno s storitvami, na katere ste naročeni, pa tudi z vašimi imeni domen in računom.

Nadzorna plošča za zaledje gostovanja A2

Vodenje računa

Z nadzorno ploščo lahko enostavno upravljate nastavitve vseh računov A2 Gostovanja in domenskih imen. Po potrebi lahko nadgradite ali znižate svoje načrte in upravljate z nastavitvami, povezanimi z obračunavanjem.

Če želite deliti dostop do svojega računa, lahko to storite pod Dostop za razvijalce odsek. To pomeni, da lahko več ljudi upravlja vaše spletno mesto, ne da bi vam bilo treba deliti poverilnice na glavni račun, ki ima dovoljenja za nadzor stvari, kot so obračunavanje in sam dostop razvijalca.

Imena domen

A2 gostovanje vam omogoča prenos domen
v lasti drugih ponudnikov in selitvenih spletnih mest, ki jih gosti drugje. Vsako od teh dejanj lahko sprožite z območjem nadzorne plošče.

Upravljanje podpore

Opazili boste, da vsebina in povezave, povezane s podporo, prevladujejo na vaši nadzorni plošči. Poleg podporne kode, ki je vidno prikazana v zgornjem levem kotu, sta v navigacijski orodni vrstici še dve hiperpovezavi, ki ju lahko uporabite, če potrebujete pomoč.

Najprej je tu jeziček Podpora, ki vam omogoča:

 • Oglejte si obstoječe in odprite novo podporne vozovnice

 • Oglejte si zapise spletnega mesta (in zahtevo) migracije

 • Preverite stanje strežnikov A2 Gostovanja in tudi, ali je bilo v preteklih dneh prišlo do prekinitev storitve (to je pomembno, zlasti glede na to, da garancija za nadrejeni čas zahteva, da prijavite izpad in prejmete nadomestilo)

 • Pomaknite se do baze znanja

 • Pomaknite se do center za obveščanje, kjer lahko prilagodite obvestila v zvezi s storitvami, ki jih prejmete od A2 gostovanja

 • Pomaknite se do gostovanja A2 blog podjetja, kjer lahko preberete o vseh stvareh spletnega gostovanja in spletnega oblikovanja.

Načini za stik z A2 gostovanjem

Sistem vozovnic

Drugič, tu je Odprta vozovnica zavihka, ki vas v nasprotju s tem, kar nakazuje njegovo ime, pripelje do Območje strank. Na tem področju lahko:

 • Predložite prodajno vstopnico če imate vprašanja o nakupih

 • Odprite gostiteljsko vprašanje če imate težave z računom

 • Vprašanja pošljite bodisi za podporo bodisi za obračun ekipe, ki niso povezane z obstoječim domenskim imenom ali računom gostovanja.

S pomočjo leve navigacijske vrstice lahko dostopate do zapisa vseh ustvarjenih in predloženih vozovnic. Vaše vozovnice so ločene glede na skupine, na katere je bilo vaše vprašanje preusmerjeno.

Ekipa za tehnično podporo

Če imate kakršna koli vprašanja, komentarje ali pomisleke, lahko stopite v stik s skupino za podporo A2 Hosting “Guru Crew” 24/7 prek njihovega internega sistema vozovnic, Skypea, telefona ali klepetanja v živo.

Baza znanja

Če vas zanimajo sredstva za samopomoč, A2 gostovanje vzdržuje zanesljivo in poglobljeno bazo znanja. Domača stran baze znanja vsebuje povezave do strani s pogostimi vprašanji glede na temo in povezave do koristnih, pogosto uporabljenih člankov.

Poleg tega je v zbirki znanja enostavno iskati (nujnost, saj ni dovolj navigacije na spletnem mestu – najdemo le preveč člankov, da bi bila katera koli druga metoda zelo učinkovita).

Nadomestila in jamstva za vračilo denarja

Če kupite spletno gostovanje pri A2 Hostingu in se v 30 dneh odločite, da za vas ni primeren, lahko izkoristite garancijo za vračilo denarja in prejmete polno povračilo vseh plačanih pristojbin.

a2 stran za podporo gostovanjuZgoraj: A2 gostovanje
ponuja številne možnosti podpore.

Po preteku 30-dnevnega obdobja lahko račun še vedno prekličete. Vendar boste prejeli samo ocenjeno vračilo, ki je enako neuporabljeni storitvi, za katero ste že plačali. (To ne vključuje registracije domen.)

cPanel

Na nadzorni plošči lahko zaženete cPanel za svoje spletno mesto; če gostujete na več spletnih mestih z A2 gostovanjem, boste na domači strani nadzorne plošče videli seznam cPanelov, ki so na voljo za uporabo..

a2 gostovanje cpanelZgoraj: A2 gostovanje
računi prihajajo s cPanel: priljubljena blagovna znamka nadzorne plošče.

Na levi strani cPanela je plošča informacij, ki se nanašajo na vaš račun. Vključuje informacije o stvareh, kot sta ime vaše domene in imenik na strežniku.

Vključuje tudi: addon domene, vzdevke, samodejne odzivnike, pasovno širino, uporabo diska s poštnim seznamom, uporabo diska MySQL, skupno uporabo diska, število e-poštnih računov in e-poštne filtre.

Funkcije cPanel

Območje primarnega upravljanja, ki obsega levi in ​​srednji del cPanela, vam omogoča, da:

 • Upravljajte svoje datoteke

 • Namestite skripte, ki razširjajo nabor funkcij in funkcionalnost vašega spletnega mesta z uporabo Softaculous, namestitveni program aplikacije, ki deluje s cPanel

 • Dostop do funkcij uprizarjanja za vaše spletno mesto

 • Ustvarite, upravljajte in optimizirajte baze podatkov svojega spletnega mesta

 • Ravnajte s svojimi domenami in poddomenami

 • Nadzirajte e-poštni računi povezano s tem določenim imenom spletnega mesta / domene

 • Dostop do meritev ob obiskih uporabnikov, vključno s pogostostjo in dolžino bivanja

 • Zaščitite svoje spletno mesto z nastavitvijo varnostnih paketov in uporabo SSL potrdila.

Na voljo so bolj napredne funkcije, ki podpirajo programske jezike in optimizacijo spletnega mesta in predpomnjenje.

A2 možnosti gostovanja

HostGator, Bluehost in SiteGround so dobre alternative za A2 gostovanje. HostGator si bom podrobneje ogledal, ker so najbolj podobni A2 gostovanju. Vendar bodite resni pozorni tudi na Bluehost in SiteGround.

HostGator

Veliko ljudi, ki menijo o A2 gostovanju, menijo tudi, da je HostGator
. Kako se ti dve podjetji ujemata?

Cena

Ko sem primerjal cene za načrte za skupno gostovanje, sem pogledal, koliko boste plačali, če:

 • Prejeli ste začetne / pogodbene popuste

 • Plačevali ste mesečno (in zato niste prejeli popustov).

Na splošno je HostGator bistveno cenejši od A2 gostovanja – še posebej, če se prijavite na dolgo pogodbo. To še bolj velja za gostovanje v skupni rabi in WordPress.

Gostovanje A2 je z njihovimi VPS in namenskimi načrti cenejše, če jih kupite po polni ceni. Prav tako A2 ponuja zelo poceni neurejene načrte VPS.

Zmogljivost in stabilnost

Obe podjetji trdita, da njuni načrti skupnega gostovanja delujejo dobro, vendar samo A2 gostovanje ponuja (plačljivo) možnost, da vaša spletna mesta postavijo na strežnike, ki gostijo manj spletnih mest kot običajni strežnik v skupni rabi.

HostUptimeSpeed
A2 gostovanje99,93%378 ms
HostGator99,98%612 ms
Bluehost99,99%683 ms
SiteGround99,99%437 ms

Kot lahko vidite iz te tabele, je bil HostGator v zadnjih 12 mesecih stabilnejši. (To ne drži v zadnjih 6 mesecih.) Vendar se strani nalagajo bistveno počasneje kot gostovanje A2, ne glede na časovno obdobje.

Tehnična podpora in storitve za stranke

Obe podjetji ponujata 24/7 tehnično podporo. A2 gostovanje ponuja nekoliko bolj robustno bazo znanja. Oba ponujata garancijo za produkcijo pri večini paketov.

Nadomestila in jamstva za vračilo denarja

HostGator nudi malce daljšo garancijo za vračilo denarja za nove uporabnike: 45 dni. A2 gostovanje ponuja le 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Po tem začetnem obdobju pa samo A2 gostovanje ponuja vračilo za neizkoriščeno storitev, ki ste jo že plačali (še posebej lepo je, če ste se v zameno za nižje cene mesečno odločili za podaljšano pogodbo).

Poleg tega A2 gostovanje ponuja povračila tudi na njihovih namenskih strežniških možnostih.

Lastnosti in funkcionalnost

Če ste tehnični in potrebujete hiter spletni strežnik, ki podpira najnovejšo in največjo tehnologijo, pa tudi paket vrhunskih ponudb (kot je SSD shramba) z najosnovnejšimi paketi, potem je A2 Hosting podjetje za vas.

Če pa iščete preprost za uporabo izdelek po zelo ugodni ceni, potem je HostGator podjetje za vas.

Bluehost

Verjetno ste že slišali za Bluehost
: so ena izmed najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja. gostijo več kot 2 milijona spletnih strani na internetu – in za to obstajajo dobri razlogi.

Poleg tega, da so poceni in enostavni za uporabo, se njihovi izdelki dobro vključujejo tudi v WordPress, ki je danes eden najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje vsebine..

Bluehost ponuja skoraj toliko možnosti kot A2 gostovanje, vendar Bluehost cilja bolj k tistim, ki iščejo enostavno rešitev.

SiteGround

Ustanovljeno leta 2004, SiteGround
je ponudnik gostovanja na najvišji ravni, podprtega z odlično podporo in vrhunsko infrastrukturo.

Medtem ko je SiteGround nekoč zmanjkalo univerzitetnih sob, so zdaj eden vodilnih ponudnikov storitev spletnega gostovanja, s štirimi podatkovnimi centri (ki se nahajajo v Chicagu, Veliki Britaniji, na Nizozemskem in v Singapurju) pa zaposluje 400 ljudi in upravlja več kot 500.000 domen.

Če je A2 gostovanje za vas preveč “tehnično”, vendar je Bluehost preveč omejevalni, razmislite o SiteGround.

Hitri pregled gostovanja A2

Tu je priročen pregled ponudbe A2 gostovanja.

Specializacije

 • Zagotovljeno neplačilo

 • Možnosti gostovanja za razvijalce

 • “Zeleno” gostovanje.

Načrti se začnejo …

3,92 USD na mesec s to povezavo za popust.

A2 gostovanje in kako se izstopajo od vrstnikov

Migracijska politika

Brezplačen, enostaven prenos.

Nadzorna plošča

cPanel nadzorna plošča, ki je vključena v načrte Linuxa; Plesk vključen v Windows načrte.

Jamstvo za vračilo denarja

30 dni.

Vključen graditelj spletnih mest?

Da, z načrti za izdelavo spletnih strani.

Datacentri

Michigan, Arizona, Amsterdam, Singapur.

Prednosti in slabosti

Kakšne so prednosti uporabe A2 gostovanja? Kakšne so slabosti??

Prednosti

Prilagodljivost: A2 gostovanje si prizadeva podpreti čim več tehnologij, programskih platform, integracij in podobno, tako da boste najverjetneje lahko uporabljali vsa orodja in izdelke, ki ste jih izbrali s svojim spletnim načrtom gostovanja.

Hitrost in čas delovanja: tudi pri težavah s strežnikom A2 gostovanje zagotavlja veliko hitrost. Težave s podaljškom so imele v prvi polovici leta 2018, a so bile od takrat odlične.

Prijazni do razvijalcev: Celotna platforma A2 gostovanje je razširljiva, tako da boste lahko integrirali vsa orodja, ki jih trenutno uporabljate s svojim spletnim mestom, ne glede na to, kako zapleteno ali prikrito je. Če iz nekega razloga A2 gostovanje trenutno ne ponuja podpore za integracijo, ki jo potrebujete, lahko odprete podporo za vstopnico in zahtevate izboljšanje funkcije od razvojne ekipe A2 Hosting.

Slabosti

Kompleksnost: A2 gostovanje ponuja ogromno možnosti, kar je lahko pretirano za nekoga, ki išče preprostega in preprostega spletnega gostitelja brez veliko motenj. Razvijalcem prijazno je v nekaterih pogledih nasprotno od “brez težav” in “zelo enostavno za uporabo”.

Ponudbe gostovalnih rešitev A2

Ni združljivo z PCI: medtem ko je mogoče to omejitev zlahka odpraviti z integracijo z varno rešitev nakupovalnega vozička, lahko nekateri ustvarjalci spletnih trgovin raje uporabljajo spletnega gostitelja, ki je po privzetku združljiv s PCI in zato ne potrebuje dodatnih del pri postavitvi spletne trgovine za e-trgovino..

nasveti za spletno gostovanje

Ne morem se odločiti?
Naši bralci lahko s pomočjo te povezave za popust trenutno prihranijo 51% na A2 gostovanju.
Vključeno je jamstvo za vračilo denarja, zato jih poskusite!

Zaključek: Ali je A2 gostovanje primerno za vas?

Če ste razvijalec ali sistemski skrbnik, ki vam ustreza upravljanje strežnikov, boste ugotovili, da A2 gostovanje ponuja odlične ponudbe, še posebej, če upoštevate število funkcij, ki so značilne za načrt.

Če pa niste, boste še vedno našli A2 gostovanje, ki ga je vredno upoštevati. Možnosti v skupni rabi so odlična izbira, in ko se vaše spletno mesto veča in je enostavna nadgradnja načinov VPS ali namenskih strežnikov.

Na splošno je težko najti veliko napak z A2. Preverite, kaj ima naša uporabniška skupnost povedati o A2 gostovanju.

A2 Gostovanje pogosto zastavljena vprašanja

 • Kaj je A2 gostovanje?

  A2 gostovanje je vrhunsko spletno gostovanje, ki deluje zunaj ZDA. Zagotavljajo visoko zmogljivo gostovanje vseh vrst: deljeno, VPS, namensko in preprodajalce. Specializirani so za gostovanje za razvijalce.

 • Kje se nahaja A2 gostovanje?

  Podjetje ima sedež v Ann Arbor, Michigan, ZDA.

 • Kako prekličem gostovanje A2?

  S storitvijo A2 lahko prekličete katero koli storitev A2 gostovanja portal za stranke. Prijavite se in izberite MOJE STORITVE Iz Storitve točka menija. To vas bo pripeljalo do Moji izdelki & Storitve. Kliknite na Upravljajte gumb in izberite Zahtevajte preklic. Tam boste lahko preklicali takoj ali ob koncu naslednjega plačilnega obdobja.

  Upoštevajte, da morate narediti varnostno kopijo vseh datotek, preden prekličete katero koli storitev, zlasti celoten načrt gostovanja. Če imate domeno z A2 gostovanjem, ki jo želite preklicati, to morate storiti ločeno pod MOJI DOMENI na portalu za stranke.

 • Kdo je lastnik A2 gostovanja?

  A2 gostovanje je neodvisno v lasti njihovega ustanovitelja, Bryana Muthig-a.

 • Ali lahko uporabljam A2 gostovanje, tudi če nisem razvijalec?

  Ja! A2 gostovanje se ponaša z razvijalcem prijaznim naborom funkcij, vendar to ne pomeni, da ne morete uporabljati njihovih izdelkov, če niste razvijalec. Kljub temu boste morda videli, da je krivulja učenja nekoliko strmejša pri A2 gostovanju.

 • Ali obstaja garancija za vračilo denarja?

  A2 gostovanje zagotavlja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Po začetnem 30-dnevnem obdobju lahko kadar koli prekličete in prejmete nadomestno vračilo.

 • Kakšna je razlika med Linuxom in Windows gostovanjem?

  To so operacijski sistemi, na katerih gostuje vaše spletno mesto. Velika večina spletnih mest se nahaja na strežnikih Linux. Če pa vaše spletno mesto potrebuje MSSQL ali ASP.NET, boste potrebovali Microsoftov strežnik. Če ne veste, je najbolje, da dobite načrt gostovanja za Linux, saj zagotavljajo vse, kar potrebujete, in so cenejši.

  Upoštevajte, da vrsta gostovanja, ki ga dobite, nima nobene povezave s strojem, ki ga vi ali vaši uporabniki upravljate doma. Tako Linux kot Windows strežniki izdelujejo spletne strani, ki jih lahko preberejo vsi uporabniki.

 • Ali A2 gostovanje prodaja namenske strežnike?

  Da, res so. Izberete lahko različne načrte, ki jih upravljate ali upravljate.

 • Na voljo je gostovanje preprodajalcev?

  Da. Na voljo so številni načrti preprodajalcev.

 • Ali lahko kupim paket VPS pri A2 gostovanju?

  Da. Izbirate lahko med upravljanim, jedrom (upravlja se s korenskim dostopom) ali nenadzorovanim VPS.

 • Ali obstaja garancija za vračilo denarja?

  A2 gostovanje zagotavlja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Po začetnem 30-dnevnem obdobju lahko kadar koli prekličete in prejmete nadomestno vračilo.

 • Ali A2 gostovanje ponuja telefonsko podporo?

  Da. Podpora je na voljo 24/7 po telefonu. Na voljo je tudi podpora za live chat in e-pošto.

 • Kje so strežniki A2 Gostovanja?

  Njihov glavni podatkovni center je v Southfield-u v ameriški zvezni državi Michigan. Uporabljajo tudi objekte v Arizoni, ZDA, Amsterdamu in Singapurju.

 • Kateri programski jeziki so podprti?

  A2 gostovanje podpira PHP, Ruby on Rails, Python, Perl in še več.

 • Ali je na voljo cPanel?

  Da. cPanel je na voljo v vseh Linux načrtih. Plesk je na voljo v Windows načrtih.

 • Kakšne možnosti plačila sprejema A2 gostovanje?

  Sprejemajo glavne kreditne kartice, kot so MasterCard, Visa, American Express in Discover. Sprejemajo tudi PayPal, PayU Latam (Argentina, Brazilija, Kolumbija, Mehika, Peru), Skrill, UnionPay (prek Stripe), bančno nakazilo, ček in nakazilo.

 • Ali A2 gostovanje strankam omogoča plačilo mesečno?

  Da. Lahko plačujete mesečno brez trajne pogodbe, cene pa so višje.

 • Ali se bo gostovanje A2 preselilo od mojega starega gostitelja?

  Če vaš stari gostitelj ponuja cPanel, bo A2 gostovanje brezplačno preneslo vaše spletno mesto. Če vaš stari gostitelj ne ponuja cPanela, ga bo A2 Hosting prenesel, vendar le z eno bazo podatkov.

 • Ali lahko v enem računu gostim več spletnih mest?

  Večina načrtov vam to omogoča. Izjeme so najcenejši načrti za skupno rabo, WordPress in gostovanje po e-pošti.

 • Ali A2 gostovanje ponuja ustvarjalcem spletnih mest?

  Da. A2 gostovanje ponuja posebne načrte za izdelavo spletnih strani, ki vam omogočajo enostavno ustvarjanje spletnega mesta.

 • Ali A2 gostovanje zagotavlja garancijo za uptime?

  Da. Obstaja 99,9-odstotna garancija za čas, podprta s posojilom za storitve, ki presegajo znesek.

 • Kakšna je varnostna politika pri A2 gostovanju?

  A2 gostovanje ponuja brezplačne varnostne varnostne kopije strežnika in obnavljanje vseh računov gostovanja, razen najcenejših upravljanih računov. Za vse druge račune se morate dogovoriti, da boste zagotovili varnostno kopijo svojih podatkov.

 • Ali A2 gostovanje podpira Magento?

  Magento je v celoti podprt.

 • Ali je A2 gostovanje primerno za spletno mesto za e-trgovino s SSL?

  A2 gostovanje ponuja e-poslovanje in podporo za SSL, vključno z možnostjo nakupa SSL potrdila. Njihovi načrti pa niso skladni s PCI, zato boste morali dobiti sistem za obdelavo kreditnih kartic, ki je.

 • Ali A2 gostovanje ponuja sistem za upravljanje vsebine (CDN)?

  CloudFlare CDN je na vseh načrtih na voljo brezplačno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map