Metro gostitelja leta 2020: Kaj pravijo ocene odjemalcev metroja?

Predstavitev gostiteljske podzemne železnice

Host Metro je zasebno podjetje, ki ga upravlja in upravlja spletno gostovanje. Posel se je začel leta 2003, vodstvena ekipa pa ima skupno več kot 50 let izkušenj na področju spletnega gostovanja.


Host Metro je specializiran samo za spletno gostovanje. V tej niši ima desetletje izkušenj, zato lahko domnevamo, da so kupci v varnih rokah.

Načrti gostovanja metrojev gostitelja

Načrte skupnega gostovanja iz Host Metro je enostavno razumeti. Obstajata samo dve možnosti, Mega Max Hosting načrt in Business Max Max Hosting. Daljša kot je vaša pogodba, cenejša bo mesečna pristojbina.

V obeh načrtih kupci dobijo “največ” prostora na disku in pasovno širino. To je nekoliko čudna klavzula. To dejansko pomeni, da imajo stranke določeno kvoto, in Host Metro pravi, da so kvote dovolj za zadovoljevanje 95% potreb njihovih strank. Kupci lahko zahtevajo več prostora, če ga potrebujejo, vendar ga bodo zavrnili, če 15% obstoječega prostora zavzamejo datoteke, ki se ne uporabljajo za izdelavo spletnega mesta. To je vse precej nejasno; zasnovan je tako, da strankam preprečuje uporabo storitve kot shrambe datotek, vendar se nekateri ljudje ne bodo počutili udobno brez številk, na katere bi se lahko zanašali.

Oba načrta gostovanja vključujeta neomejene račune FTP, baze podatkov MySQL, tedenske varnostne kopije in oblikovalce spletnih mest. Stranke lahko uporabljajo neomejene domene in nastavljajo neomejene e-poštne račune. Načrt gostovanja Business Max ponuja SSL, namenski IP in nekaj drugih manjših bonusov.

Uptime / čas mirovanja gostitelja

Načrti gostovanja gostiteljskega metroja so zajeti v 99,9-odstotni garanciji, vendar ima gostiteljica pomembno klavzulo o izstopu. Strankam bo nadomestilo, če podaljša čas nad 99,9% v obdobju enega leta – ne mesec. V tem primeru je strankam na voljo brezplačen dodatni mesec gostovanja, vendar je malo verjetno, da bi katera koli odpoved povzročila garancijo. Če bi šlo, bi se spomnili, da bi trdili?

Glede podatkovnega centra Host Metro na njegovem spletnem mestu je malo informacij. V podjetju pravijo, da je njegov objekt eden najučinkovitejših na svetu; morda je to posledica njenega nenavadnega pristopa k dodeljevanju sredstev. Uspelo mi je ugotoviti, da so podatkovni centri prekomerno napajani in povezani. Na voljo so tudi varnost, gašenje požara, klimatske enote HVAC in rezervno napajanje.

Podpora za gostiteljske metroje

Možnosti podpore gostiteljskega metroja vključujejo klepetalnico v živo, 24/7 v živo, e-pošto in telefonske kanale s sedežem v ZDA. Obstaja tudi baza znanja za namene samopomoči in vključuje članke, vodnike in pogosto zastavljene sezname vprašanj.

Kupci lahko spremljajo Facebook stran Host Metro in račun Twitter. Medtem ko je Twitterjev vir živahen, se Facebook stran komaj uporablja.

Gosti metro v Novicah

Host Metro je razmeroma majhno gostiteljsko podjetje, zato njegovo pomanjkanje tiska ni presenetljivo – in dober znak.

Nadzorna plošča gostitelja metroja

cPanel je na voljo v vseh načrtih Host Metro, kar je vedno plus. Ker ni nobenih naprednih možnosti gostovanja, je cPanel edina možnost tukaj.

Dodatni gostiteljski metroji

Host Metro ponuja vrsto brezplačnih ponudb in dodatkov, s katerimi bi izkušali kupce, da se prijavijo. Sem spadajo brezplačno ime domene, prost dostop do SSL certifikatov in kupon za Google adwords v vrednosti 100 USD.

Gostitelj podpira vrsto funkcij e-trgovine, vključno z Google Checkout, PayPal, Zen Cart in OSCommerce. Softaculous je nameščen tudi, kot bi pričakovali.

Politika garancije / odpovedi vračila denarja Metro Host Metro

Dobro je videti, da je za vsakogar, ki se prijavi na načrt Host Metro, na voljo 45 dnevno jamstvo za vračilo denarja. To je nekoliko daljše od povprečne garancije za vračilo denarja za skupno gostovanje na splošno. Garancija ne krije dodatnih storitev (na primer stroškov registracije domenskega imena ali SSL potrdila). Na voljo je tudi samo pristnim, novim strankam, čeprav obstaja 5-dnevna garancija, ki krije vsa nadaljnja podaljšanja.

Povzetek metroja gostitelja

Host Metro je gostiteljsko podjetje, ki si ne deli hrupa. Jasno je, da so načrti zasnovani tako, da so čim bolj enostavni, čeprav ima svoje pomanjkljivosti.

Medtem ko mnoga podjetja ponujajo neomejen prostor in pasovno širino s priključenimi strunami, Host Metro kupcem ponuja le prostor, ki ga potrebujejo. To je lahko super za vse, ki začnejo delovati v spletu, vendar če potrebujete več prostora, je lahko omejevalni, še posebej, če se prijavite na triletni mandat. Kdo pravi, da vaše spletno mesto v prihodnje ne bo kršilo pravil? Raje vidimo izraze, postavljene v kamnu. Kljub naši skeptičnosti pa je treba povedati nekaj za ponudnike gostovanja z nizkimi stroški, ki kupcev ne zaslepijo s tehničnim žargonom.

Pogosto zastavljena vprašanja gostitelja metroja

 • Ali bo HostMetro pomagal pri prenosu mojega spletnega mesta?

  Da. HostMetro ponuja brezplačen prenos spletnega mesta za vse nove stranke.

  Vendar lahko brezplačno prenesete samo en račun in ga morate opraviti v 30 dneh od podpisa s HostMetro. Prav tako vaše spletno mesto ne sme biti večje od 3 GB in potrebujete dostop do starega spletnega mesta.

  Dodatna spletna mesta se lahko prenesejo za doplačilo.

 • Ali HostMetro ponuja neomejeno pasovno širino in prostor za gostovanje?

  Nekako. Njihovi načrti so omejeni, vendar je omejitev postavljena tako visoko, da 95% računov nikoli ne doseže.

  Če se približate omejitvi (uporabljate 90% zmogljivosti) in niste kršili pogojev storitve, potem bodo na vaš račun dodelili več zmogljivosti.

  Rezultat je, da pasovna širina in shranjevanje, pod pogojem, da niste naredili ničesar, česar ne bi smeli storiti, nikoli ne bosta omejevalni reagent za vaše spletno mesto. Za več informacij se obrnite na osebje za podporo.

 • Kakšno podporo nudi HostMetro?

  HostMetro ponuja podporo strankam prek centra znanja, 24-urne telefonske linije in klepetanja v živo. Vsa njihova podpora temelji na zvezni državi Illinois.

 • Kakšna je struktura pristojbin HostMetro in kako lahko plačam?

  HostMetro zaračunava mesečno s popusti za dvo- ali triletno pogodbo. Popusti se gibljejo od 10% do 40%.

  Ponujajo tudi obljubo o določitvi cene, kar pomeni, da je ne glede na ceno, na katero se prijavite, cena, ki jo plačate vse življenje.

  Sprejemajo plačilo prek PayPala ali katere koli večje kreditne kartice.

 • Katere programske jezike podpira HostMetro?

  HostMetro podpira PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 in Ruby on Rails 1.8.

 • Katere storitve ponuja HostMetro?

  HostMetro ponuja skupno gostovanje z dvema stopnjama. Načrt višjega nivoja vključuje SSL potrdilo in varnostni pečat SiteLock. Ne ponujajo preprodajalcev, VPS ali namenskega gostovanja.

 • Kje so centri podatkov HostMetro?

  HostMetro ima podatkovni center v Elk Grove Village, IL. Podjetje ima sedež v Arlington Heights, IL.

 • Ali ima HostMetro gostovanje v operacijskem sistemu Windows?

  Ne. HostMetro ponuja samo gostovanje s sistemom Linux s CentOS-om.

 • Ali ima HostMetro garancijo za vračilo denarja?

  HostMetro ima 30-dnevno jamstvo vračila denarja za vsak nov račun.

 • Katere programe lahko enostavno namestim?

  HostMetro uporablja Softaculous za dostop do več kot 100 priljubljenih aplikacij, vključno z WordPress, Joomla, Drupal in priljubljenimi nakupovalnimi vozički za e-trgovino..

 • Ali HostMetro vključuje registracijo domen?

  Da. Vsak račun vključuje brezplačno registracijo domen za eno domeno v enem letu. Vsaka domena po tem bo običajno zaračunana. Začetna registracija domene ne vključuje zasebnosti domene.

 • Koliko domen se lahko registrira na en račun?

  HostMetro ima na vseh svojih računih neomejeno domen, vključno s parkiranimi domenami in poddomenami.

 • Ali ima HostMetro brezplačne varnostne kopije?

  Da. Vsak teden varnostno kopirajo račune za skupne strežnike. Priporočamo pa, da imate za vsak primer lastne varnostne kopije in samo varnostno kopirate spletna mesta, manjša od 1 GB.

 • Kakšno varnost spletnega mesta zagotavlja HostMetro?

  Načrt najvišjega nivoja ima brezplačen dostop do varnostnega pečata SiteLock, ki dnevno pregleda varnostne težave. Načrt zgornjega nivoja vključuje tudi SSL potrdilo. Načrt spodnjega nivoja lahko te storitve doda za nominalno plačilo.

 • Ali HostMetro vključuje programsko opremo za gradnjo spletnih mest?

  Da. Omogočajo brezplačen dostop do programa RVSite Builder na vseh računih.

 • Ali zagotavljajo nadzorno ploščo?

  Da. HostMetro omogoča brezplačen dostop do cPanela za vse račune.

 • Ali imajo garancijo za uptime?

  Da. Zagotavljajo 99,99% uptime v 12 mesecih, kreditne stranke pa z enim mesecem brezplačne storitve, če ne dosegajo tega cilja.

  Vendar izključujejo kakršne koli odmore, ki so jih povzročili stvari, na katere ne vplivajo. Primeri takih stvari so napadi DDoS, okvara ponudnika napajanja hrbtenice in težave z DNS.

 • Ali imajo na voljo storitve CDN?

  Da. Storitve CDN prek CloudFlare ponujajo brezplačno za vse stranke.

 • Ali obstajajo kakšne omejitve glede tega, za kar uporabljam svoje spletno mesto?

  Da. Strankam ni dovoljeno zagnati spletnih strani za pretakanje videov, jih uporabljati kot varnostno kopijo, zagnati spletna mesta za gostovanje slik ali storiti kaj nezakonitega.

  Prav tako ne smejo prodajati nadzorovanih snovi ali upravljati spletnih strani za igre na srečo. Za več informacij se obrnite na HostMetro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me