MDDHosting Pregled gostovanja: Ali bi morali iti s tem hitro rastočim novincem?

MDDHosting Uvod

MDDHosting je relativno nov ponudnik gostovanja, ki trenutno ponuja različne gostovalne načrte, namenjene tako posameznikom kot podjetjem. MDDHosting ponuja osnovno skupno gostovanje vse do zasebnih strežnikov, namenjenih večjim podjetjem, ki potrebujejo namenske strežnike za svoje potrebe infrastrukture. Trenutno je podjetje majhen ponudnik, vendar že od prvotne ustanovitve beleži impresivno rast.


Zgodovina podjetja

MDDHosting je za razliko od številnih gostujočih podjetij precej mlad, ustanovljen je bil leta 2007. Vendar se podjetje ponaša s tem, kdo je in svobodno deli svojo zgodovino z vsemi svojimi potencialnimi strankami. Gostovalno podjetje je mlado in majhno, vendar narašča, ko vse več ljudi in podjetij začne MDDHosting sprejemati za svojega najprimernejšega ponudnika gostovanja.

Storitve

MDDHosting je morda mlado podjetje, vendar ponujajo impresivno paleto storitev, zasnovanih za spletna mesta vseh velikosti. Ne glede na to, ali ste veliko podjetje, ki išče namenski strežnik ali preprosto novi lastnik bloga, ima MDDHosting načrt, ki je pravi za vas.

Skupno gostovanje – MDDHosting ponuja nekatere najbolj raznolike načrte za skupno gostovanje. Ti različni načrti so zasnovani za spletna mesta vseh oblik in velikosti, storitve pa lahko preprosto nadgradite ali pomanjšate, saj se potrebe vašega spletnega mesta spreminjajo. Tudi njihovi načrti gostovanja v skupni rabi so večplastni, nekateri najboljši načrti v skupni rabi z manj spletnimi mesti na istem strežniku so tako dostop do večjih hitrosti, kot jih lahko najdete v njihovih bolj osnovnih načrtih v skupni rabi..

VPS gostovanje – Zasnovan za spletna mesta, ki potrebujejo malo več nadzora in malo več hitrosti, MDDHosting’Navidezni zasebni strežniki zagotavljajo ravno pravšnjo hitrost in nadzor, ki jih potrebuje veliko srednje velikih spletnih strani, da ostanejo konkurenčni. Ti strežniki vam nudijo več nadzora nad tem, kako je vaš spletni strežnik konfiguriran, skupaj z več pasovne širine, ki daleč presega njihove osnovne načrte gostovanja v skupni rabi.

Namenski strežniki – MDDHosting ustvarja namenjene potrebam velikih spletnih mest in velikih podjetij, namenskih strežnikov, ki jih je mogoče nadzorovati in konfigurirati, če se vam zdi primerno. Ker je vaše spletno mesto edino, ki gostuje na namenskem strežniku, boste ugotovili, da se bo vaše spletno mesto strelovodno nalagalo, saj močni strežniki, ki jih uporablja MDDHosting, svoje spletno mesto v nobenem trenutku delijo z vsemi obiskovalci.

Gostovanje prodajalcev – Če želite svoje poslovne podvige razširiti na spletu, lahko zlahka postanete preprodajalec, ki prodaja domenska imena in gostiteljske pakete svojim obiskovalcem in drugim strankam. MDDHosting vam omogoča prodajo storitev, hkrati pa nudijo vso podporo in infrastrukturo, ki jo potrebujete za ustvarjanje uspešnega podjetja preprodajalcev.

Omrežje in Uptime

Trenutno MDDHosting upravlja en podatkovni center zunaj Denverja, CO, in trenutno gradi strežnike na podlagi najnovejše tehnologije strežniške strojne opreme. Sam podatkovni center je varno vzdrževan in ponuja hladilno in vlažno okolje, ki zagotavlja, da vsi strežniki vsak dan nemoteno delujejo. Tako kot drugi ponudniki tudi MDDHosting nudi 99,9-odstotno garancijo za čas izven običajnega vzdrževanja strežnika, ki je potrebna za zagotavljanje optimalne učinkovitosti in stabilnosti vsak dan v tednu.

Služba za stranke in podpora

MDDHosting ponuja podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu z uporabo svojega sistema podpornih vozovnic. Poleg tega svojim uporabnikom ponujajo e-poštni naslov, na katerega se lahko obrnejo na podporo, ne da bi jim bilo treba uporabiti sistem vozovnic, če tega ne storijo’nočem.

Poleg tega se lahko s podjetjem obrnete v običajnem delovnem času od ponedeljka do petka s kakršnimi koli vprašanji. Osebje je dobro in koristno in lahko pomaga rešiti večino vprašanj v nekaj kratkih urah. Če je vaša težava bolj zapletena, lahko traja več časa, vendar je MDDHosting namenjen zagotavljanju vrhunskega strežnika za stranke na vsakem koraku..

Postopki in politike zaračunavanja

MDDHosting ponuja konkurenčne cene za vse njihove pakete gostovanja z možnostjo registracije pri njih več let hkrati. Medtem ko ne ponujajo funkcije za mesec v mesec, se lahko odločite za naročilo najmanj eno leto ali če nameravate ostati pri njih dlje časa, lahko celo registrirate svojo storitev 10 let hkrati.

Ne glede na to, kako dolgo se prvotno prijavite, prejmete 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Če v roku 30 dni ne boste zadovoljni, boste prejeli celotno vračilo, ne vključujejo dodatnih pristojbin za nastavitev, ki bi jih lahko imeli ob prijavi..

Zaključek

MDDHosting je relativno nov pri podjetju ponudnika gostovanja, vendar so od leta 2007 že daleč in zdaj ponujajo impresivno paleto storitev, zasnovanih za spletna mesta vseh oblik in velikosti. Z njihovo impresivno podporo prek sistema vozovnic, e-pošte in celo razpoložljivosti telefonske podpore lahko svoje težave hitro rešite.

Če iščete novo podjetje, ki svojim strankam zagotavlja izjemne storitve, bi bil MDDHosting lahko pravi ponudnik za potrebe vašega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map