Majhna pomaranča leta 2020: Kaj pravijo ocene oljčnih odjemalcev?

Mali oranžni uvod

Mala pomaranča ponuja storitve gostovanja od leta 2003. Čeprav ni eden najbolj znanih gostiteljev v panogi, je hitro zrasel. Ko je bil prvotno sedež v Atlanti v državi Georgia v ZDA, je zdaj v mestu Durham v Severni Karolini.


Podjetje je ustanovil Tim Dorr, spletni oblikovalec, nato pa ga je leta 2010 odkupil strateg za storitve strankam HostGator Douglas Hanna. Majhno pomarančo je s HostGatorjem prevzela skupina Endurance International leta 2012. Hanna je ostala izvršni direktor blagovne znamke do 2014.

Gostovalni načrti

Small Orange razdeli gostovanje na pet vrst načrtov: deljeni, preprodajalec, poslovni, oblačni VPS in namenski. Vse gostovanje je na voljo samo na strežnikih Linux, ponudbe paketov za gostovanje Windows pa ni.

Podjetje je včasih ponujalo neomejene vire v skupnem gostovanju, vendar se je oddaljilo od ponudbe neomejenega prostora za shranjevanje in pasovno širino ter k določitvi določenih omejitev za vsak načrt. Obstajajo trije skupni gostovalni paketi z viri, ki se povečajo na vsaki cenovni točki. Izbrati morate načrt, ki ustreza vašemu spletnemu mestu in količini prenosa, ki ga boste potrebovali. Brezplačne domene so vključene v prva dva načrta, vendar le, če plačate vnaprej za eno leto ali več.

Poslovno gostovanje je deljeno gostovanje z dodatnimi funkcijami in viri. Na primer, vsak poslovni načrt ima certifikat SSL in A Small Orange zagotavlja, da strežniki ustrezajo PCI.

Načrti gostovanja prodajalcev sledijo približno enakemu modelu, vendar se pravice in cene razlikujejo, kot bi pričakovali.

Majhna oranžna oglašuje načrte gostovanja WordPressa. To niso strogo upravljani WordPress načrti; so optimizirani za WordPress. Spet so trije nivoji. Obstaja nekaj pomembnih razlik med temi načrti in rednim skupnim gostovanjem. Na primer, lahko ustvarite neomejeno spletno mesto z vsemi paketi WordPress. Še vedno imate dostop do cPanela in pomembno je upoštevati, da je WordPress na voljo kot namestitveni program z enim klikom, namesto predhodno nameščenega paketa.

Gostovanje v oblaku VPS je cenovno drsno, glede na število jeder, RAM, shranjevanje in pasovno širino. Načrti nad določeno ceno prihajajo z brezplačno licenco cPanel. Namenski strežniki se prodajajo v različnih konfiguracijah. Vsi imajo brezplačen cPanel / WHM in vključujejo popolno upravljanje in 5 IP-jev. Včasih so bili na voljo hibridni strežniki, vendar se zdi, da so jih ukinli.

kupon za spletno gostovanje

Iščete kakovostnega gostitelja?
Prebolele možnosti? Prihranite čas z brskanjem po našem trenutnem ožjem seznamu najboljših spletnih gostiteljev. Te blagovne znamke izbirajo ročno pri naših strokovnjakih za gostovanje.

Pojdite na preostanek pregleda.

Občasni čas

Small Orange oglašuje 99,9-odstotno garancijo za produkcijo in bo zagotovil enodnevno posojilo za vsakih 45 minut nenačrtovanih izpadov nad 0,1% do največ enega meseca storitve. Če menite, da ste zapadli v dobro, morate svoj zahtevek vložiti v roku 10 dni od konca meseca.

Podjetju ni jasno, koliko podatkovnih centrov uporablja ali kje se nahajajo, vendar smo našli posodobitve stanja, ki kažejo, da je vsaj en objekt v Dallasu. Na spletnem mestu piše, da strežnike podjetja spremljajo s CCTV in ščitijo z rezervno baterijo in dizelskim napajanjem.

Služba za stranke in podpora

Podpora je zagotovljena 24/7 z vozovnico. Podporno osebje ima sedež v ZDA. Sistem vozovnic je skrit za prijavnim zaslonom.

Small Orange na svojem spletnem mestu ne oglašuje telefonske podporne storitve.

Vsem strankam Small Orange je na voljo cPanel (in WHM, če je primerno). Za to boste morda morali plačati, odvisno od vašega načrta.

Jamstvo za vračilo denarja

Če se premislite po nakupu skupnega načrta za gostovanje, prodajalca ali oblak VPS v podjetju A Small Orange, lahko zahtevate vračilo v okviru 90-dnevne garancije za vračilo denarja. Če želite preklicati svoj načrt po tem roku in boste plačevali vsako leto, vam podjetje povrne neuporabljeni čas na podlagi cene..

Za druge načrte ni nobene politike vračila.

nasveti za spletno gostovanje

Iščete veliko ponudbo gostovanja?
Oglejte si Bluehost. Trenutno lahko pri svojih načrtih prihranite do 65%. Uporabite našo posebno povezavo s popustom
da se dogovori. Vključuje 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Povzetek

Odkar je bil kupljen Mali oranž, je prišlo do zamenjave vodstva, zato se je prevzel v veliko večjo blagovno znamko gostovanja. To ji je omogočilo več paketov in učinkovitejšo prilagoditev malim podjetjem. Prav tako je posodobil svoje skupno gostovanje z dodatkom posebnih načrtov za WordPress. Medtem ko stranke gostovanja v skupni rabi ne dobijo več neomejenih virov, omejitve načrtov niso omejujoče.

Škoda, da telefonska podpora ni na voljo. Mogoče se preprosto ne oglašuje. Vemo pa, da veliko strank želi vedeti, da je na koncu telefona nekdo. Dobra novica je, da obstaja jamstvo za nadrejeno delo s precej solidnim sistemom nadomestil za čas izpada, dolga 90-dnevna garancija za vračilo denarja pa naj bi kupcem dala dovolj časa, da se počutijo za njegovo storitev..

Majhna oranžna pogosta vprašanja

 • Katere izdelke za gostovanje ponuja Mali oranžni (ASO)?

  Ponujajo skupno rabo, VPS in obojestransko upravljanje in vodenje namenskega gostovanja. V teh skupinah ponujajo vrsto ravni izdelkov, ki se razlikujejo glede na pasovno širino in prostor. Ponujajo tudi posebne pakete gostovanja za spletna mesta WordPress in spletna mesta za e-trgovino. Oglejte si spletno mesto za več podrobnosti.

 • Kje so podatkovni centri Small Orange?

  Imata dva podatkovna centra – enega v Dallasu v Teksasu in drugega v Dearbornu v Michiganu. Sedež podjetja je v Durhamu v Severni Karolini.

 • Ali Small Orange ponuja selitvene storitve?

  Za svoje skupne načrte ne ponujajo selitve na spletna mesta. Za svoj VPS in upravljane namenske strežnike ponujajo brezplačno selitev spletnega mesta iz drugega sistema, ki temelji na Linuxu, prek cPanela.

 • Ali mi bo mali oranž podaril domeno?

  Da. Vsi njihovi načrti prvo leto vključujejo vsaj eno brezplačno domeno, razen najnižje stopnje gostovanja v skupni rabi, ki ne vključuje domene.

 • Kakšna podpora je na voljo?

  Vsi načrti vključujejo 24-urno podporo po e-pošti s sedežem v ZDA in klepet v živo.

 • Kateri programski jeziki podpirajo Small Orange?

  Vsi njihovi načrti podpirajo PHP, Ruby on Rails in Python. Prav tako podpirajo MySQL in NodeJS.

 • Ali ima mala oranžna garancija za uptime?

  Da. Na gostovanje pri deljenem in preprodajalcu ponujajo 99,9-odstotno jamstvo za uptime na mesec. Če ne dosežejo te ravni, je strankam na voljo 1 dan storitve za vsakih 45 minut, ko spletno mesto ni. Prvih 45 minut spletnega mesta ni, se ne pripisujejo. VPS in namenski strežniški načrti ne vključujejo garancije za uptime.

 • Ali ima mala pomaranča garancijo za vračilo denarja?

  Da. Ponujajo 90-denarno garancijo za vse svoje izdelke za gostovanje, razen neupravičenega namenskega gostovanja. Ponujajo tudi 10-dnevno garancijo za vračilo denarja na njihovi spletni strani. Za več informacij glejte Pogoje storitve.

 • Ali lahko zaženem vse običajne aplikacije z A Small Orange?

  Da. Vsi načrti Small Orange so na voljo z dostopom do Softaculous in z njim do vseh najpogostejših aplikacij, vključno z WordPress in Magento.

 • Ali ima Mali oranž neomejeno pasovno širino in prostor za shranjevanje?

  Ne. Mali oranžni navaja omejitve za vsak načrt na svojem spletnem mestu.

 • Ali Mali Orange ponuja omrežje za pošiljanje vsebin (CDN)?

  Ne, noben od izdelkov Mala pomaranča ne ponuja CDN-ja.

 • Kakšne možnosti za varnostno kopiranje so na voljo z majhno pomarančo?

  Small Orange izvaja samodejne varnostne kopije na vseh svojih izdelkih. Varnostno kopirane datoteke so na voljo 7 dni.

 • Katere varnostne možnosti so na voljo z majhno pomarančo?

  SiteLock je na voljo za doplačilo za vse načrte gostovanja v skupni rabi. Vključujejo tudi vrsto varnostnih ukrepov, kot so imeniki, zaščiteni z geslom, blokiranje IP-ja in zaščita s povezavo / pijavkami na njihovih skupnih strežnikih. Nekateri načrti vključujejo tudi SSL certifikate in vsi načrti lahko dodajo SSL certifikate kot dodatek.

 • Ali Orange ponuja orodje za izdelavo spletnih strani za začetnike?

  Da. Stranke lahko mesečno plačajo urejevalnik spletnega mesta povleci in spusti. Mali oranž ima tudi storitev gradnje spletnih strani za enkratno plačilo. Za podrobnosti se obrnite na službo za stranke.

 • Kaj na nadzorni plošči ponuja Mali oranž?

  Vsi njihovi načrti za gostovanje prihajajo z dostopom do cPanela, nekateri pa s WHM, če je primerno.

 • Katere možnosti plačila so na voljo z majhnim oranžnim? Kakšen je obračunski cikel?

  Obračunski cikli z Small Orange so zelo prilagodljivi. Za vse izdelke, ki so na voljo, lahko plačujete mesečno, letno, dvoletno ali triletno. Kupci lahko plačujejo prek glavne kreditne kartice ali PayPal.

 • Ali so na voljo popusti?

  Da. Mali oranž običajno ponuja popuste za daljšo pogodbo (npr. Triletno).

 • Ali je na voljo podružnični program?

  Da. Small Orange ima podružnični program z določenim plačilom za vsako uspešno napotnico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me