Kualo leta 2020: Kaj pravijo ocene strank Kualo?

Kualo gostovanje Uvod

Kualo je bilo ustanovljeno leta 2000 kot ponudnik gostovanja preprodajalcev. Od takrat je svoj katalog storitev razširil tako, da je vključeval načrte na vseh ravneh gostovanja. Danes gosti okoli 30.000 spletnih strani za stranke po vsem svetu.


Jasno se osredotoča na privabljanje poslovnih uporabnikov in želi poudariti, da je resen ponudnik s kakovostno podporo in časom uptime. Sedež podjetja je v Londonu v Angliji in ponuja gostovanje na britanskih in ameriških strežnikih.

Storitve & Specializacije

Kualo ponuja številne storitve gostovanja za podjetja. Njeni načrti za skupno gostovanje so v središču pozornosti, v tej kategoriji pa ima večplastne cenovne načrte. Vsi so usmerjeni v mala podjetja, ki imajo majhno število spletnih mest za gostovanje.

Za naprednejše uporabnike oblačni strežniki Kualo ponujajo nastavljive specifikacije, poleg izboljšanega časa delovanja. Cene so za neurejeno gostovanje, vendar lahko uporabniki poleg svojega gostovanja v oblaku plačajo del ali celotno upravljanje. Načrti v oblaku so bolj usklajeni z VPS gostovanjem in so primerni za uporabnike, ki potrebujejo več nadzora, kot ga lahko nudi skupni načrt.

Kualove namenske strežnike je mogoče kupiti tudi kot samostojne ali upravljane storitve. Ko izberete namenski strežnik, boste izbrali različne kombinacije CPU, RAM, trdega diska in RAID, vendar ne morete izbrati blagovne znamke ali modela strežnika in ne morete prilagoditi konfiguracije.

Prodajalci lahko kupijo storitev gostovanja, ki ji ustreza

Podjetje ponuja tudi registracijo domenskih imen; nekateri načrti so na voljo z brezplačno domeno.

V vseh načrtih, vključno z gostovanjem v oblaku, je nadzorna plošča cPanel na voljo za doplačilo. Dražji paketi upravljanja vključujejo cPanel v ceno; to bo jasno označeno, ko se pomikate po možnostih.

Videti je, da za Kualo še nimamo recenzij.

Podatkovno središče

V Veliki Britaniji Kualo uporablja podatkovni center Centro v Hemelu Hempsteadu. Objekt je nameščen v varni zgradbi in ponuja N + 1 odveč, z dizelskimi generatorji in UPS zagotavljajo neprekinjeno napajanje. Kompleks zajema 50.000 kvadratnih metrov, oskrbuje ga CCTV, biometrična varnost in človekove pasti. Za energetsko učinkovitost ima Centro vodno hlajenje in zadrževanje vročega zraka, kar zagotavlja, da topel zrak izstopa iz stavbe in ne da ogreva prostor. Celoten objekt je zavarovan z visokimi ograjami, zaščitnimi okni z eksplozijami in odkrivanjem in gašenjem požara VESDA / FM200, 24 ur na dan pa skrbijo varnostne ekipe.

Kualo ima na svojem spletnem mestu fotografski ogled podatkovnega centra Centro.

Njeni ameriški strežniki se nahajajo v Tampi na Floridi.

Podpora in storitve za stranke

Oddelek za podporo družbe Kualo je na voljo 24/7/365 za odgovore na vprašanja uporabnikov. Zahtevki za podporo morajo biti vloženi prek sistema izdaje vozovnic. Če v eni uri ne dobite odgovora, bo vaš račun nakazan v znesku £ 1 na vozovnico. Ta garancija velja samo za oddelek za tehnično podporo in velja le za vaš najvišji znesek naročnine. Če želite zahtevati to dobropis, se morate neposredno obrniti na računovodski oddelek.

Čeprav ima Kualo prodajno številko in sistem za klepet v živo pred prodajo, telefonske linije za podporo ni.

Varnostne kopije

Kualo vsak dan, tedensko in mesečno ustvari varnostno kopijo vsakega računa za gostovanje, vendar te varnostne kopije niso na voljo uporabnikom – preprosto morajo zagotoviti načrt za izredne razmere, če pride do katastrofalnih težav s strežnikom. Tako morate z orodjem Backup Manager nastaviti in upravljati svoje varnostne kopije.

Nadzor strežnika ni na voljo kot standard, vendar je vključen, če plačujete za upravljanje strežnika.

Obstaja tudi plačljiva storitev CodeGuard, ki ponuja varnostno kopiranje, spremljanje in obnavljanje datotek v oblaku. Ločena storitev SiteLock dnevno pregleda vaš račun za spletno gostovanje zlonamerno programsko opremo.

Zagotovljeno neplačilo

Kualo paketi za skupno rabo so zajeti v 99,9-odstotni garanciji, ki traja do 45 minut v enem mesecu. Prizadeti uporabniki lahko zahtevajo dobropis na podlagi drsne lestvice, pri čemer znesek odmora določi nadomestilo, ki ga je mogoče uveljaviti. Garancija za nadomestni čas velja samo za nenačrtovano vzdrževanje in dobropis ni mogoče črpati kot denarno nadomestilo.

Obračunavanje in plačilo

Večino načrtov Kualo je mogoče plačevati mesečno, čeprav so najboljše cene včasih rezervirane za stranke, ki predhodno plačujejo v daljšem obdobju. Ob prijavi se lahko odločite za plačilo en mesec, eno leto, dve leti ali tri leta vnaprej.

Kualo sprejema plačilo s kreditno kartico, debetno kartico ali PayPal.

Povzetek

Kualo jasno daje prednost kakovostni podpori. Njegova garancija za odziv na vstopnice je inovacija, s katero se lahko sreča le malo gostiteljev, in bo tolažba za vsakega kupca spletnega gostovanja, ki je imel slabo podporo prejšnjih ponudnikov. Za mala podjetja je na voljo dovolj možnosti, da zagotovite osnovno gostovanje, dober čas in možnost popolnega upravljanja s strežnikom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map