King strežniki leta 2020: Kaj pravijo ocene strank odjemalcev King Server?

Uvod King Servers

King Servers je ruski ponudnik gostovanja, ki je specializiran za VPS in namenske strežnike. King Servers ima sedež v Rusiji, čeprav ima sedež v Veliki Britaniji.


Storitve in specializacije

King Servers ponuja več načrtov VPS, ki so na voljo v Rusiji, na Nizozemskem in v ZDA. Vsi njihovi virtualni strežniki imajo procesorje Intel Xeon, SSD, 1 namenski IP naslov in spremljanje strežnikov 24/7. Načrti se razlikujejo glede na število jeder CPU, RAM-a, prostora za shranjevanje in mesečne pasovne širine. Večina strežnikov je na voljo z izbiro operacijskih sistemov Linux (CentOS, Debian, Ubuntu), FreeBSD ali Windows Server. Na voljo je tudi več nadzornih plošč, vključno z upraviteljem ISP, DirectAdmin, cPanel in Plesk. Specifikacije strežnika je mogoče popolnoma prilagoditi, za dodatne stroške pa so na voljo dodatni naslovi IP. Vsi strežniki vključujejo standardno podporo, za doplačilo pa je na voljo tudi popolnoma upravljana podpora.

King Servers ponuja namenske strežnike v New Yorku, Kaliforniji in na Nizozemskem. Newyorški in nizozemski strežniki odlikujejo vrhunsko pasovno širino. Vsi njihovi namenski strežniki imajo procesorje Intel Xeon, omrežno povezavo z 1 Gbps in 1 namenski IP naslov. Strežnike je mogoče konfigurirati z do 4 trdimi diski, vključno s trdim diskom in SSD-jem, na voljo pa je tudi več možnosti RAID. Za doplačilo so na voljo dodatni RAM, promet in IP naslovi. Strežnike je mogoče nastaviti z izbiro nadzornih plošč in operacijskih sistemov, vključno z 32-bitnimi in 64-bitnimi različicami Linuxa, FreeBSD in Windows Server. Na voljo sta tudi rezervno shranjevanje in popolnoma upravljani optoini.

King Servers ponuja tudi več rešitev za shranjevanje v podjetju. Shranjevalni strežniki so na voljo s pogoni SATA, SAS in SSD, načrti pa se razlikujejo glede na pomnilniške zmogljivosti, faktor oblike in število ležišč pogona.

King Servers ponuja tudi več paketov za varnostno kopiranje podatkov s sedežem v ZDA. Vsi paketi vključujejo FTP shrambo, vsak pa se razlikuje glede na kapaciteto shranjevanja in mesečno dovoljenje za promet.

Poleg tradicionalnih gostovalnih načrtov King Servers ponuja rešitve za pretakanje videov, trgovinskih strežnikov in vrsto spletnih igralniških strežnikov.

Prodajalci in podružnice

King Servers ponuja račune preprodajalcev s namenskim upraviteljem računov, brezplačnim oddaljenim ponovnim zagonom in oddaljeno ponovno namestitvijo. Načrti za preprodajalce so določeni glede na število strežnikov, ki jih gostujejo.

Na voljo je tudi podružnični program. Podružnice prejmejo 10% vseh napovedanih prodaj.

Infrastruktura

King Servers uporablja podatkovne centre v ZDA, na Nizozemskem in v Rusiji. Njihovi strežniki s sedežem v Kaliforniji so nameščeni v podatkovnem centru Hurricane Electric v Fremontu 2 v Silicijevi dolini. Njihovi nizozemski strežniki so nameščeni v Centru resnih podatkov v Flevolandu. Oba objekta imata rezervne generatorje, odvečne omrežne poti, CCTV varnost in 24/7 osebje.

Podpora in storitve za stranke

Standardna tehnična podpora je 24 ur na dan, 7 dni v tednu preko sistema vozovnic za podporo, e-pošte in telefona. Standardna podpora zajema standardno nastavitev, reševanje tehničnih težav, spremljanje strežnikov 24/7, vklop ali izklop strežnikov, ponovni zagon in zamenjavo pokvarjene opreme.

Varnost in varnostne kopije

Sever Kings ponuja številne zaščitne pakete DDoS, vključno z oddaljeno zaščito spletnega strežnika, zaščiteno gostovanje in strežnike DDoS, zaščitene na Nizozemskem.

Zagotovljeno neplačilo

King Servers ponuja 99,9-odstotno garancijo.

Politike obračunavanja in plačila

King Servers sprejema plačilo prek PayPal, WebMoney, bitcoin, Ecoin, AdvCash, Paxum, RoboKASSA in bančnih nakazil.

Računi so predplačani, samodejno obnovljeni in so na voljo v 1-mesečni, trimesečni, 6-mesečni ali letni pogodbi.

Kaj nismo mogli najti

V našem pregledu je bilo nekaj podrobnosti, ki jih nismo mogli najti ali preveriti:

  • Server Kings za svoje podatkovne centre v New Yorku ali Rusiji ne določa lokacije ali podrobnosti spletnega mesta.
  • Razen sistemske konfiguracije je na voljo zelo malo informacij o funkcijah, ki so na voljo za vsak strežniški paket. Zlasti ni jasno, ali strežniki vključujejo korenski dostop.
  • Prav tako ne določajo vrste virtualizacije, ki se uporablja za njihove VPS strežnike.
  • Server Kings lahko ob namestitvi namesti programsko opremo na strežnik, vendar ni informacij o tem, katera programska oprema je na voljo ali ali za namestitev doplačate.
  • Ni jasno, ali kreditni račun ali druga oblika nadomestila, če je na voljo strankam v primeru, da Server Kings ne more izpolniti njihove garancije za uptime, ali kakšne izjeme obstajajo pri tej garanciji.

Zaključek

Server Kings ponuja veliko raznolikosti v smislu VPS in namenskih strežnikov s celotno paleto prilagoditev, tako da boste lahko prepričani, da boste dobili točno tisti strežnik, ki ga potrebujete.

Z lokacijami strežnikov v vzhodni in zahodni Evropi, pa tudi na obeh obalah ZDA, ponujajo več kot dovolj izbire lokacije za optimizacijo uspešnosti in dostave glede na lokacijo ciljnih obiskovalcev.

Server Kings ponuja samo VPS in namenske strežnike, zato če iščete poceni gostovanje v skupni rabi, boste morali najti drugega gostitelja. Po drugi strani so njihovi VPS paketi za vstopne cene cenovno dovolj nizki, da je lahko stroškovno ugodno, če gremo z zasebnim strežnikom..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me