JavaPipe leta 2020: Kaj pravijo ocene strank JavaPipe?

Uvod JavaPipe

JavaPipe s sedežem v Salt Lake Cityju, Utah, je bil ustanovljen leta 2001 in je namenjen zagotavljanju visoko uspešnega gostovanja za Java spletne strani in aplikacije.


Storitve in specializacije

JavaPipe ponuja vrsto izdelkov za gostovanje Java, zasebnih strežnikov in storitev zaščite DDoS.

Gostovanje v oblaku za aplikacije Java

Najpomembnejši izdelek JavaPipe je Tomcat Cloud Hosting za Java aplikacije in spletna mesta. Zasnovan je za napajanje spletnih mest in spletnih aplikacij Java, ki segajo od zelo majhnih do precej velikih, zahvaljujoč zelo razširljivi naravi tega izdelka v oblaku.

Vsi računi Tomcat Cloud Hosting vključujejo dostop do:

  • Zasebni zabojnik Apache Tomcat;
  • Nadzorna plošča SiteWorx;
  • Različice Tomcat 6, 7 in 8 ter različice 7 in 8 Oracle Sun JDK;
  • Namenski pomnilnik Java Virtual Machine;
  • Podpora za najrazličnejše okvire Java, vključno s Spring, Hibernate, Struts in še veliko več;
  • Prilagodljivi viri, ki jih je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo naraščajočim potrebam glede uporabniške in pasovne širine.

Vsi načrti JavaPipe Tomcat Cloud Hosting so izdelani s SSD pomnilnikom, ki ponuja hitrejše iskanje podatkov kot običajni SATA shranjevalni diski.

Zasebni strežniki

Navidezni zasebni strežniki (VPS) in namenski strežniki so na voljo od JavaPipe za stranke, ki želijo zasebno gostovanje, podprto s skupino za podporo s strokovnim znanjem za Java. Vsi VPS-ji in namenski strežniki se razlikujejo glede na procesno moč, pomnilnik, prostor na disku in pasovno širino, dodeljeno strežniku. Na voljo sta operacijski sistem Windows in Linux.

Kupci lahko izbirajo med trdimi diski SSD za čim hitrejšo zmogljivost in SATA diski za večji prostor za shranjevanje. Zasebna gostiteljska okolja privzeto niso urejena, upravljanje strežnika pa je mogoče dodati v kateri koli račun.

Vsi zasebni gostiteljski izdelki vključujejo zaščito DDoS s strani JavaPipe in se lahko nahajajo v Romuniji ali New Yorku, ZDA.

Zaščita DDoS

Če je Tomcat Cloud Hosting vodilni izdelek JavaPipe-a, je zaščita DDoS kmalu blizu.

Storitve zaščite DDoS so na voljo vsem strankam JavaPipe gostovanja, privzeto so vključene v vse VPS in namenske strežniške načrte, na voljo pa so tudi strankam s strežniki in spletnimi mesti, ki jih gostijo drugi ponudniki gostovanja.

Zaščita JavaPipe DDoS je cenovno ugodna in večplastna. Vključuje 7-slojno filtriranje, CDN, požarni zid spletne aplikacije (WAF) in tehnologije za izravnavo nalaganja za filtriranje prometa napadov DDoS, hkrati pa zagotavlja, da zaščiteno spletno mesto ali strežnik še naprej nemoteno deluje. Poleg tega so podprte GRE tuneliranje, tuneliranje VPN in posredovanje NAT.

Stranke DDoS uživajo v neprekinjeni zaščiti 24/7 in imajo dostop do GuardPanel, nadzorne plošče DDoS, za upravljanje spletnih mest in strežnikov, zaščitenih z zaščitnim računom DDoS..

Dodatni izdelki in storitve

JavaPipe ponuja tudi SSL potrdila, namenske IP naslove in storitve registracije domenskih imen. VPS-ji in namenski strežniki lahko uporabljajo tudi gostovanje preprodajalcev, na voljo pa so tudi računi preprodajalcev DDoS-zaščite.

Infrastruktura

JavaPipe nima lastnega podatkovnega centra, ima pa strojno opremo, v kateri gostujejo račune svojih strank. Strojna oprema JavaPipe je obarvana v dveh najsodobnejših podatkovnih centrih:

  • Volabilnost v Bukarešti, Romunija;
  • ColoCrossing v New Yorku, ZDA.

Oba podatkovna centra sta opremljena z odvečnimi zalogami za napajanje z električno energijo in hlajenjem, 24 ur na dan pa ima varnostno osebje, dostopna je le z zaščitenimi vpisi in osebjem ter opremljeno s tehničnim podpornim osebjem na kraju samem..

Zagotovljeno neplačilo

99,5% uptime je zagotovljeno vsem strankam, ki izberejo vrhunski podporni paket, namenskim strankam strežnikom in vsem strankam, ki se odločijo za storitve v celoti upravljanih. Če upodabljanje upada pod 99,5% zaradi razlogov, ki jih je mogoče pripisati JavaPipeu, je mogoče zahtevati dobropis na računu v višini 25% mesečnih stroškov računa stranke. Nadomestilo izpadov se poveča na 100% mesečnega računa stranke, ko se podaljša čas pod 95%.

Nadomestilo za izpad ne sme presegati 100% mesečnih stroškov gostovanja stranke in se lahko uporabi samo za prihodnje račune za gostovanje.

Podpora in storitve za stranke

Podpora je na voljo pri JavaPipe 24/7 prek spletne službe za pomoč ali e-pošte. JavaPipe vsem strankam nudi zajamčen odzivni čas 2 uri za začetni odziv in ločljivost v 6 urah. Premium podporni paketi vključujejo skrajšanje začetnega odzivnega časa na samo 15 minut.

Politike obračunavanja in plačila

Na voljo je širok razpon obračunskih ciklov. Vendar pa strankam, ki izberejo podaljšan obračunski cikel, ni na voljo popustov, zato se bo večina strank verjetno odločila za mesečni cikel.

Plačilo je mogoče v bitcoin, s PayPal ali s katero koli večjo kreditno kartico.

Za nove stranke je na voljo 30-dnevno pogojno jamstvo za vračilo denarja. Nadomestilo je na voljo le, če stranka obvesti JavaPipe o težavah, ki jih je mogoče neposredno pripisati JavaPipe-u, ki so zahtevali zahtevo za ukinitev računa in vračilo. Pristojbine za registracijo domenskih imen, namenske pristojbine za nastavitev strežnika in pristojbine za konfiguracijo strežnika so izključene iz garancije. Poleg tega je za kupce DDoS zaščite rok vračila denarja omejen na 3 dni.

Povzetek

JavaPipe ponuja razširljivo, visoko zmogljivo gostovanje za Java aplikacije in spletna mesta z močno DDoS zaščito. JavaPipe ni primeren za gostovanje strank, ki si želijo enostavno ustvariti blog ali preprosto spletno mesto, vendar se zdi JavaPipe idealna možnost za razvijalce, ki iščejo razširljivo, varno in cenovno ugodno platformo za gostovanje, da uvedejo spletna mesta in spletne aplikacije Java.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me