Hurricane Electric leta 2020: Kaj pravijo ocene orkanskih električnih odjemalcev?

Orkanski električni uvod

Hurricane Electric je ameriški ponudnik internetnih storitev, specializiran za IP Transit in kolokacijsko gostovanje. Ustanovljeni leta 1994, zdaj ohranjajo največjo hrbtenico IPv6 na svetu glede na število povezanih omrežij. Poleg teh storitev ponujajo spletno in e-poštno gostovanje že več kot 15 let.


Storitve in specializacije

Hurricane Electric zagotavlja v celoti upravljanje namenskega gostovanja. Hurricane Electric namesto s predstavitvijo seznama prilagodljivih strežnikov, ki jih lahko izbirate, skupaj z vami sodeluje pri določanju vaših potreb in zagotavljanju zanesljive ponudbe. Ko jim boste povedali svoje specifikacije, skupaj z operacijskim sistemom, ki ga potrebujete (nudijo Linux, Windows, FreeBSD ali Sun Solaris) in vso potrebno programsko opremo, bodo nastavili strežnik za vas. Ko je vaš strežnik nastavljen in preizkušen, morate samo prenesti svoje spletno mesto nanj. Po tem bodo upravljali vaš strežnik. Vsakodnevno spremljajo strežnike, skrbijo za redno vzdrževanje in izvajajo načrtovane preglede, da zagotovijo, da strežnik deluje pravilno. Če želite, lahko tudi sami namestite svoj operacijski sistem in / ali upravljate strežnik.

Vsi namenski strežniki so povezani z več gigabitnimi povezavami Ethernet Hurricane Electric. Poleg standardne namestitve in vzdrževanja ponujajo tudi več izbirnih funkcij, vključno z dostopom do korenin, shranjevanjem izven mesta, statistiko uporabe, varnostnimi kopijami, uravnoteženjem nalaganja in distribucijo vsebine.

Če vas skrbi količina energije, ki jo bo porabil vaš namenski strežnik, nudijo tudi zeleni strežnik, ki z energijsko učinkovito strojno opremo zmanjša vaš ogljični odtis.

So tudi po 2 paketa virtualnih zasebnih strežnikov (VPS). Obe vključujeta statični IP naslov, dostop do mednarodne hrbtenice 10 Gbps Hurricane Electric, odvečne povezave, bazo podatkov MySQL, statistiko Webalizer, upravljanje certifikatov SSL in upravljano gostovanje. Paketi se razlikujejo glede na število vključenih domen, prostor za shranjevanje in mesečne omejitve prenosa. Oba načrta sta namenjena strankam na poslovni ravni ali spletnim mestom z velikim prometom.

Hurricane Electric ponuja storitve kolokacije za vsako raven potreb po strežniku, ne glede na to, ali potrebujete prostor v omari za en strežnik, polno omaro ali prostor za tisoče strežnikov. Njihove zmogljivosti zagotavljajo moč in dostop do vaše izbire 100Mbps, 1000Mbps ali 10Gigabit Ethernet.

Videti je, da za Hurricane Electric še nimamo mnenj.

Infrastruktura

Hurricane Electric ima 3 kalifornijske centre podatkov, ki skupaj zagotavljajo skoraj 250.000 kvadratnih metrov. Podatkovne centre nadzoruje osebje na kraju samem 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vsaka omara je posamično zaklenjena in nadzorovana s prilagojenim video nadzorom. Dostop do objekta je zavarovan s ključnimi karticami in biometrično varnostjo.

Vsak podatkovni center uporablja več optičnih vlaken, gigabitne internetne povezave, klimatsko okolje, varnostno kopiranje baterij in generatorje v sili.

Čeprav gostovanje ni posebej pomembno, je treba omeniti, da njihovo omrežje IP Transit poteka po Severni Ameriki, Evropi in Aziji. To je mreža za samozdravljenje, kar pomeni, da če ena povezava ne uspe, bo tranzit takoj pobral drug. Imajo tudi pogodbe z več drugimi ponudniki za rezervni tranzit, če je potrebna dodatna podpora za vzdrževanje povezav.

Podpora in storitve za stranke

Tehnična podpora je na voljo po telefonu ali e-pošti.

Varnost in varnostne kopije

Hurricane Electric omogoča dnevno spremljanje vaših strežnikov in samodejno obravnava morebitne težave. Če nekaj ne bo uspelo, shranijo rezervne trde diske, napajalnike in plošče lokalno, da lahko hitro odpravijo težavo. Na voljo so tudi dodatni RAM-i, ki jih lahko takoj dodate, če želite nadgraditi.

Varnostne kopije so na voljo kot dodatna storitev za namenske strežnike. Varnostne kopije se lahko pošljejo na drug disk ali trak.

Politike zaračunavanja, plačila in odpovedi

Vsi računi se zaračunajo mesečno, zapadle račune pa lahko po lastni presoji začasno ustavi ali ukine. Stranke lahko kadar koli prekličejo svoj račun, po e-pošti, poštni pošti ali faksu.

Zaključek

Če iščete spletnega gostitelja, ki lahko zagotavlja bliskovite hitrosti interneta, ste na pravem obrazu. IP tranzit in pasovna širina je glavna dejavnost Hurricane Electric, in ko gostite z njimi, dobite dostop do največje internetne hrbtenice IPv6 na svetu s hitrostmi do 10 Gb na sekundo.

Hurricane Electric omogoča tudi gostovanje preprosto, tudi za namenske poslovne razrede in storitev VPS, s popolnoma upravljanimi načrti gostovanja. Preprosto jim povejte, kaj želite, in oni so vam ga postavili. To je kot nalašč za podjetja, ki nimajo na voljo virov ali strokovnega znanja za upravljanje svojih strežnikov; vendar morda ni idealen za organizacijo, ki želi popolnoma nadzor nad strežniškim okoljem ali ki mora izpolnjevati najvišje varnostne standarde za svoje podatke o strankah.

Upoštevajte, da je to gostitelj poslovnega razreda. Ne boste našli nobenih poceni osebnih načrtov za spletna mesta. Pravzaprav poleg svojih dveh načrtov VPS na svojem spletnem mestu ne posredujejo nobenih informacij o cenah, saj raje neposredno sodelujejo s strankami, da ocenijo njihove posebne potrebe in zagotovijo natančno cenovno ceno, da bi jih izpolnili. To je zelo dobro, če ne želite preplačati za storitve, ki jih ne potrebujete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me