Gostiteljska odličnost leta 2020: Kaj pravijo ocene odjemalcev gostiteljske odličnosti?

Uvod gostiteljice odličnosti

Host Excellence je ameriško spletno gostovanje s poudarkom na deljenem gostovanju, čeprav ponuja tudi povečanje VPS gostovanja. Podjetje je nastalo iz mehurčka dot-com v 90. letih prejšnjega stoletja in je že vsaj 10 let v poslu s spletnim gostovanjem.


Host Excellence je v zasebni lasti in upravlja s podjetniškimi lokacijami v štirih državah po svetu (vključno z ZDA in Ukrajino).

Načrti gostovanja gostiteljske odličnosti

Obstajajo trije načrti za skupno gostovanje po konkurenčnih cenah, ki jih ponuja Host Excellence. Vsak ponuja neomejen prostor, domene pasovne širine in poddomene.

 • Osnovni načrt je nizkocenovna možnost gostovanja v skupni rabi. To zagotavlja eno brezplačno ime domene in en namenski IP. Ta načrt omejuje vaše e-poštne vire in število baz podatkov, ki jih lahko imate, in omogoča le spletno gostovanje na osnovi Linuxa.
 • Poslovni načrt vključuje dve brezplačni imeni domen in tri namenske IP naslove. Baze podatkov so spet omejene, vendar ta načrt omogoča tudi več e-poštnega prostora in gostovanja v operacijskem sistemu Windows, čeprav z doplačilom mesečno.
 • Končni poslovni načrt je podoben poslovnemu načrtu, vendar vsebuje tri brezplačne registracije domen in 15 namenskih IP naslovov. Ta načrt omogoča še več virov e-pošte in omejene so samo baze podatkov SQL.
 • Načrti gostovanja v VPS strankam omogočajo izbiro med Linuxom ali Windows spletnim gostovanjem in temeljijo na treh različnih VPS možnostih. Vsaka možnost ima dva namenska IP naslova, burja RAM in omogoča neomejeno število domen in poddomena.
 • H2 kupcem omogoča 10 GB prostora za shranjevanje, 384 MB RAM-a in 500 GB pasovne širine. To je en jedrni procesor Intel Xeon, ki pa ni na voljo z brezplačno nadzorno ploščo.
 • H4 kupcem omogoča nakup 50 GB prostora, 768 MB RAM-a in 1,5 TB pasovne širine s 4 Intel Xeon jedri in izbiro nadzornih plošč.
 • Načrt H8 poveča uporabnikov prostor za shranjevanje na 100 GB, RAM-a na 2048 MB in pasovno širino na 2 TB. Ta načrt zagotavlja 8 Intel Xeon jeder.

Obstaja tudi podružnični program, ki strankam omogoča, da z referencami na spletnem mestu zaslužijo dodaten denar. Stranke lahko kupijo tudi certifikat e-trgovine SSL, profesionalno spletno oblikovanje in račun trgovca za obdelavo transakcij.

Odličnost gostitelja Uptime / mirovanje

Host Excellence se ponaša s 100% zadovoljnimi strankami in 99,9% produktivnosti. Pomembno je, da ta zahtevek temelji na garanciji. Kupci lahko zahtevajo dobropis, če upodabljanje v katerem koli letu pade pod 99,9% (razen kadar izpadi povzročajo “božja dejanja” ali kadar Host Excellence nimajo neposrednega vpliva na dogodke).

Host Excellence ne najame svojega strežniškega prostora – ima svoj lastni objekt. Njegov podatkovni center ima sedež v Ohiu, upravlja pa ga 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Družinska strežniška kmetija podjetja se nenehno optimizira in nadgrajuje ter ima odvečne hladilne sisteme in rezervno napajanje, da je zagotovljeno, da deluje in deluje..

Druga značilnost paketov gostovanja Host Excellence je možnost nakupa CloudFlare, ki bo zaščitil vaše spletno mesto pred zunanjimi napadi.

Podpora gostiteljske odličnosti

24/7 podpora strankam je zagotovljena s klepetanjem v živo, telefonskimi linijami (predvsem gostitelj ponuja tako ameriške kot mednarodne številke) in spletnim centrom za vozovnice. Host Excellence ponuja tudi center za podporo s pogostimi vprašanji, video vajami in priročnikom za spletno gostovanje, da stranke najdejo odgovore, ki jih potrebujejo. Obstajata tudi spletni dnevnik in spletna stran o stanju, kjer podjetje kupce obvešča o morebitnih nastalih težavah.

Facebook stran Host Excellence ni posebej aktivna in tudi Twitter račun, čeprav se ekipa odzove na vprašanja strank, ko se pojavijo..

Odličnost gostitelja v novicah

Kljub dolgoletnemu poslovanju podjetja Host Excellence je v medijih pritegnilo malo pozornosti, bodisi dobre bodisi slabe.

Nadzorna plošča gostiteljske odličnosti

Host Excellence ponuja lastno nadzorno ploščo za stranke, ki jo lahko uporabljajo s svojim skupnim načrtom gostovanja. Upravljalna plošča se zdi dokaj enostavna za uporabo in je dovolj hitra, da si lahko glavo omislite, vendar ni tako gladka kot nekaj, kot je cPanel.

Za stranke VPS, ki gostujejo, ponuja Host Excellence izbiro cPanel ali Plesk za upravljanje njihovih spletnih strani.

Dodatki gostiteljske odličnosti

Vsi paketi za gostovanje Host Excellence so na voljo z brezplačnim gradnikom spletnih mest, brezplačnimi spletnimi predlogi, brezplačnim SSL potrdilom in vrsto brezplačnih skriptov, ki jih je mogoče namestiti, kot so WordPress, Joomla, PHP, Perl in Ruby on Rail.

Brezplačna imena domen prihajajo z vsakim računom za spletno gostovanje in Host Excellence podpirajo vrsto orodij za e-trgovino, kot so CubeCart, ZenCart in SugarCRM.

Politika garancije / odpovedi vračila denarja Host Excellence

Host Excellence zagotavlja dve 100-odstotni garanciji za vračilo denarja za svoje stranke.

 • Za nove stranke je na voljo standardna 30-dnevna garancija za vračilo denarja, ki jim omogoča, da prekličejo storitev in prejmejo celotno povračilo, brez stroškov domenskega imena. To vključuje pristojbine za nastavitev, vendar vsi stroški prekomerne uporabe niso vključeni.
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli omogoča strankam, da prekličejo svoj račun in povrnejo provizije za tekoči mesec in vse prihodnje pristojbine v svojem načrtu. Če želite zahtevati vračilo, Host Excellence od stranke zahteva, da pojasni razloge za preklic in da predloge, kako lahko izboljša svoje storitve.

Povzetek gostiteljske odličnosti

Host Excellence ne ponuja široke palete storitev spletnega gostovanja, njihovi načrti pa resnično ne izstopajo, saj ponujajo karkoli posebnega. Naročena nadzorna plošča lahko izklopi tudi nekaj strank, ki delijo gostovanje. Po tem je 100-odstotno zadovoljstvo kupcev drzna trditev, zato mora podjetje nekaj narediti pravilno.

Največja prodajna točka za Host Excellence so garancije, ki presegajo veliko drugih gostiteljskih podjetij. 30-dnevna garancija je dokaj standardna, vendar garancija Anytime presega to, saj ponuja resnični mir. Kupci Host Excellence skupaj z 99,9-odstotnim upodabljanjem SLA imajo celovit nabor garancij, s katerimi lahko ponovno zaidete, če gre kaj narobe.

Pogosto zastavljena vprašanja gostitelja odličnosti

 • Ali Host Excellence zagotavlja tako gostovanje Linuxa kot Windows?

  Ponujajo tako spletno gostovanje kot Linux in Windows.

 • Kakšna vrsta gostovanja je na voljo?

  Ponujajo skupno gostovanje in VPS gostovanje. Vsak njihov skupni gostovalni načrt ponuja neomejeno pasovno širino in neomejen prostor na disku. Namenski strežniki ali upravljane storitve niso na voljo.

 • Ali njihovi načrti za gostovanje prihajajo z brezplačno domeno?

  Glede na vaše potrebe in načrt, ki ga izberete, boste na določenih gostovalnih načrtih dobili eno, dve ali tri domene. Prav tako lahko dobite zaščito zasebnosti domene WHOIS.

 • Ali Host Excellence zagotavlja storitve registracije domen?

  Storitve registracije domen so na voljo samo z nakupom njihovih načrtov gostovanja.

 • Ali ima Host Excellence garancijo za vračilo denarja?

  Da, ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

 • Kakšna podpora je na voljo?

  Omogočajo telefonsko podporo, podporo klepetanju v živo, poleg tega pa imajo tudi sistem za podporo po e-pošti. Njihova storitev za stranke je na voljo v angleščini.

 • Kje ima Host Excellence svoje podatkovne centre?

  Njihovi podatkovni centri temeljijo na Columbusu v Ohiu. Te so v popolni lasti – podjetje ne zbira virov. Njihov sedež je tudi v Columbusu v Ohiu.

 • Katere programske jezike podpirajo njihove storitve?

  Podprti programski jeziki vključujejo PHP, Perl, Ruby in Ruby on Rails ter ASP in ASP.NET za svoje načrte gostovanja za Windows.

 • Ali Host Excellence nudi pomoč pri prenosu obstoječega spletnega mesta in imena domene?

  Host Excellence bo za doplačilo prenesel vaše obstoječe spletno mesto na njihovo gostovanje. Uporabite lahko tudi orodja, ki so na voljo v cPanelu, da sami prenesete spletno mesto. To vključuje spletna mesta WordPress in Joomla.

 • Ali lahko v svoji storitvi imam več ene domene na račun? Kaj pa e-poštni naslovi?

  V vseh svojih načrtih v skupni rabi lahko gostite neomejeno število domen. Njihovi načrti gostovanja na najnižji ravni omejujejo število e-poštnih računov na 2.500, medtem ko načrt gostovanja na najvišjem nivoju omogoča neomejeno število e-poštnih naslovov.

 • Ali Host Excellence zagotavlja namestitvene programe ali graditelje spletnih mest z enim klikom?

  Ponujajo Site Studio, če boste morali preprosto sestaviti spletno mesto, poleg tega pa ponujajo tudi namestitvene programe z enim klikom za WordPress, Joomla, Zen Cart in še več.

 • Kakšni varnostni ukrepi veljajo?

  Podjetje ponuja 24/7 nadzor, požarne zidove ter vročo povezavo in zaščito pred neželeno pošto. Ponujajo tudi zaščito SiteLock, ki lahko za doplačilo zaščiti vaše spletno mesto pred hekerji in zlonamerno programsko opremo.

 • Katere funkcije e-trgovine so na voljo, če obstajajo?

  Ponujajo več nakupovalnih vozičkov in brezplačne skupne SSL certifikate. Ponujajo tudi vnaprej nameščeno nakupovalno košarico osCommerce in podpirajo številne druge aplikacije z odprtokodnimi in plačanimi nakupovalnimi vozički.

 • Ali lahko gostim spletno mesto, ki je veliko za njihove storitve?

  Njihovi načrti skupnega gostovanja zagotavljajo neomejen prostor na disku in pasovno širino, tako da ne bi smeli naleteti na težave.

 • Ali Host Excellence ponuja nadzorno ploščo?

  To podjetje ponuja Parallels H-Sphere na svojih skupnih načrtih gostovanja. VPS načrti za gostovanje ponujajo tako cPanel kot Plesk.

 • Katere možnosti plačila sprejema Host Excellence?

  Sprejemajo vse glavne načine plačevanja s kreditno kartico, kot so Visa, MasterCard in Discover. Sprejemajo tudi PayPal. Njihove cene so določene za mesečne ali letne pogoje storitev, letne pogodbe o storitvah pa imajo splošno znižanje cen.

 • Ali ima Host Excellence garancijo za produkcijo in ali se zavzema za čas izpada?

  Za to podjetje je zagotovljeno 99,9-odstotno jamstvo za čas, ki je podprto s posojili za storitve ob morebitnih izpadih.

 • Ali bodo varnostno kopirali mojo spletno stran zame?

  Izvajajo svoje varnostne kopije za notranje namene, ki jih je mogoče zahtevati za obnovo datotek, če gre kaj narobe.

  Vendar pa rezervne storitve niso na voljo po njihovih načrtih, strankam pa svetujemo, da redno izvajajo varnostno kopijo.

 • Ali je na voljo podružnični program?

  Da, ponujajo partnerski program z neplačanimi provizijami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me